HUNTPATROL 1: TO MUCH TO FEED (Crowfur, Crowcall, Amberpaw & Spotcoat) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 HUNTPATROL 1: TO MUCH TO FEED (Crowfur, Crowcall, Amberpaw & Spotcoat)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
3231
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~33 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: HUNTPATROL 1: TO MUCH TO FEED (Crowfur, Crowcall, Amberpaw & Spotcoat)   zo 18 dec 2016 - 17:30

Er was te weinig voedsel op de prooistapel. Deze was ongelofelijk laag en dus had de jonge en nieuwe Deputy besloten dat ze er een nachtelijke Hunt Patrol op uit zou sturen. Ze had eerst gekeken welke katten nog genoeg energie leken te bezitten om op deze Patrol te kunnen. Ze was er op vier gekomen en die vier zocht ze nu terwijl ze meeste katten langzamerhand hun nest bezochten. Met vriendelijke blauwe ogen kwam ze op Crowfur afgelopen, een van de twee zwarte katten die mee zouden lopen. Hij kwam vaak langs bij zijn dochter Leopardkit in de Nursery en dus was het een prima tijd om hem aan te spreken nu hij de kitten een goede nacht had gewenst. Ze liepen ongeveer tegelijkertijd de Nursery uit voordat ze hem gebaarde mee te lopen. Nog twee Warriors en een bekende Apprentice zouden erbij geroepen worden. Crowcall, de andere zwarte kat en Spotcoat waren de twee andere Warriors. Dan hadden ze nog Amberpaw die wel wat extra afleiding kon gebruiken. Ze zag Crowcall zag ze al bijna de Warrior den in lopen waardoor ze een klein sprintje trok en haar met haar staart aantikte voordat ze naar Spotcoat zocht, deze trok ook net deze richting op. Ze wachtte geduldig op de laatste van het drietal Warriors en glimlachtte vriendelijk. "Crowfur, Crowcall en Spotcoat, jullie zocht ik al, als jullie mij even zouden willen volgen." Mauwde ze vriendelijk en zacht om de rest niet te storen,  voordat ze richting de Apprentice Den liep. Daar zag ze Amberpaw al liggen, duidelijk nog niet in slaap en voorzichtig sloop ze naar binnen toe voordat ze haar meewenkte naar buiten toe. Zodra ze de vier katten bij elkaar had staan liep ze richting de prooihoop en keek ze erna. Ze konden inderdaad nog wel wat prooi gebruiken. Ze hoopte dat haar plan zou werken. "Jullie kunnen allemaal wel zien dat de prooihoop behoorlijk laag is. Aangezien we een hongersnood moeten voorkomen heb ik besloten een keer in de twee dagen een nachtelijke Hunt Patrol bijeen te roepen. In de hoop om nog enkele onoplettende dieren te vinden die zich s'nachts veiliger achtten." Mauwde ze zachtjes. "Jullie zijn de eersten, Crowfur zal de leider zijn van deze patrol en zal mij morgen vertellen of het een geslaagde Patrol was of dat we beter een extra Hunt Patrol overdag kunnen doen. Veel succes!" Mauwde ze waarna ze elk van hen een vriendelijk knikje gaf. Hierna draaide ze zich rustig om en liep ze richting de Nursery om ook wat uit te rusten.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Crowfur
Member

Freedje
499
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: HUNTPATROL 1: TO MUCH TO FEED (Crowfur, Crowcall, Amberpaw & Spotcoat)   zo 18 dec 2016 - 19:24

Met een liefdevolle blik keek Crowfur naar zijn dochter. Hij wenste deze welterusten, gaf haar nog snel een lik over haar kopje en ging toen naar buiten. Tegelijkertijd met Oceanbreeze schijnbaar; hun nieuwe deputy liep naast hem. Crowfur wilde haar een respectvol knikje geven en doorlopen naar de warriors’ den zodat hij zelf zijn rust kon nemen, maar Oceanbreeze had andere plannen. Hoewel veel katten zouden verwachten dat Crowfur op dit punt geïrriteerd zou raken, spitste hij enkel geïnteresseerd zijn oren toen ze hem mee wenkte. Een patrol? Nu? Normaal gezien deden ze hun patrols ’s morgens en ’s middags, maar hij zag er het nu wel van in om het ’s avonds te doen en volgde de she-cat dan ook mee. Hij bewoog kort met zijn oren toen hij de naam van Crowcall hoorde; hij wist niet direct hoe hij moest reageren op de she-cat. Spotcoat kende hij niet echt qua karakter, maar hij herkende de kat wel van de warriors’ den natuurlijk. Dit zou voor hem ook een moment zijn om anderen beter te leren kennen. Toen hij Oceanbreeze richting de apprentices’ den zag gaan, knikte hij de anderen kort toe en wachtte tot Oceanbreeze weer voor hun stond. Hij bewoog verrast zijnde met zijn oren toen hij hoorde dat hij de patrol mocht leiden, maar gaf een bevestigend knikje. Misschien zou hem dit ook een stap dichter naar een eigen apprentice brengen. Hij gaf een knikje naar de she-cat ten teken dat hij het begrepen had en wenkte de katten met zijn staart. Eerst wilde hij hun ver genoeg uit het camp leiden zodat ze niemand zouden wekken voordat hij begon met spreken. Eenmaal buiten het camp aangekomen draaide hij zich naar de katten toe van zijn patrol. ‘Hoewel we een goede kans op muizen hebben om te jagen, denk ik dat we ook wel wat binnen halen als we voor de konijnen gaan op de Moorlands. Dat zijn immers nachtdieren en zullen het nu misschien minder riskant vinden om naar voedsel te zoeken dan overdag wanneer wij daar rondlopen.’ Hij wachtte even tot de rest de informatie had laten inzinken en wenkte de katten toen met zijn staart. ‘We jagen in paren,’ mauwde hij. ‘Aangezien we al een hele dag achter ons hebben, zijn we sowieso minder energiek dan als we ’s morgens aan de dag waren begonnen of wanneer we net geslapen hadden. De bedoeling is dat de één het konijn gaat opjagen en de ander het uiteindelijk gaat vangen.’ Hij merkte dat ze de Moorlands naderden en zwiepte met zijn staart ten teken dat de anderen stil moesten staan waarna hij zich naar hun toedraaide. ‘Crowcall, jij gaat met Spotcoat samen werken,’ mauwde hij. ‘Ik zal met Amberpaw samen werken. Wij nemen de linkerhelft voor onze rekening en jullie de rechterhelft. We verzamelen terug hier op deze plaats als we de allereerste tekenen van licht beginnen te zien. Daarna gaan we terug naar het camp, vangst of geen vangst.’ Hij gaf hun een knikje. ‘Veel succes.’


Duo 1: Crowcall & Spotcoat
Duo 2: Crowfur & Amberpaw


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
1029
Actief
In one hand, I hold a picture of you; in the other, the pieces of my heart.

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Amberstorm
BerichtOnderwerp: Re: HUNTPATROL 1: TO MUCH TO FEED (Crowfur, Crowcall, Amberpaw & Spotcoat)   za 24 dec 2016 - 12:16

Haar groene ogen waren wijdopen en het maanlicht werd in hen weerkaatst. Ze lag naar de uitgang van de den gericht, haar broertjes niet zo ver van haar vandaan maar wel alleen. Er lagen geen warme vachten tegen haar lichtbruine lijf, geen poten of oren in de weg wanneer ze wou opstaan uit haar nest. Het was fijn, soms, en soms was het zo eenzaam. Soms wou ze dat ze zo close was met haar broers als sommige andere katten met hun siblings, dat ze zonder zich te schamen hen kon knuffelen of naast hen kon gaan liggen, zich bij hun wurmen in hun warme nesten en zodat ze zonder angst haar groene ogen kon sluiten, wetend dat Stonepaw en Leopardpaw haar zouden beschermen. Maar zo was het nu eenmaal niet. Amberpaw wou net haar ogen sluiten toen ze de nieuwe deputy op zich af zag komen. De poes wenkte haar mee naar buiten, en omdat ze toch niet kon slapen en geen zin had om ruzie te maken omdat ze orders negeerde, deed de jonge kattin dat ook. Daar zag ze drie warriors op hen wachten - Crowfur, Crowcall en Spotcoat. De queen legde uit wat de bedoeling was en dat Crowfur de leider was van de patrouille, waarna ze vertrokken. Eenmaal aangekomen op de plek waar ze zouden jagen verdeelde de leider hen in twee groepen - Crowcall met Spotcoat en zijzelf met Crowfur zelf. De jonge lichtbruine kattin keek afwachtend naar de zwarte warrior - hij was de leider en heel wat ouder dan haar, dus hij wist veel beter wat hij moest doen dan zij.
(sorry van de late reactie : S)
"She's a storm in beautiful flesh, looking to be felt and understood in a world that loves sunny days."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member

Floriske
2041
Actief
This is the world we live in
These are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in

CAT'S PROFILE
Age: 32 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: HUNTPATROL 1: TO MUCH TO FEED (Crowfur, Crowcall, Amberpaw & Spotcoat)   ma 26 dec 2016 - 17:28

Ze was al op weg naar haar nest toen Oceanbreeze haar aantikte. Crowcall schrok in eerst instantie. Had ze iets verkeerd gedaan? De deputy keek haar echter niet onvriendelijk aan en zodra er nog een paar katten bijgehaald waren, liet Oceanbreeze weten dat ze hen op jachtpatrouille stuurde. Het was wat ongewoon, maar Crowcall knikte begrijpend toen de queen uitlegde waarom ze 's nachts op pad gingen.
Het groepje vertrok naar de Moorlands, geleid door Crowfur. Hij kondigde aan dat ze in tweetallen zouden jagen, hij met Amberpaw en Crowcall met Spotcoat. Crowcall keek de gevlekte warrior aan. Ze kende hem niet echt goed en ze hoopte dat ze zichzelf niet belachelijk zou maken bij het jagen. Er was geen hele grote kans op, ze was een prima jager, maar ze maakte zich nu eenmaal snel zorgen.


This strong old blizzard, I will let it blow
To undiscovered places underneath the snow


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member

Freedje
499
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: HUNTPATROL 1: TO MUCH TO FEED (Crowfur, Crowcall, Amberpaw & Spotcoat)   ma 26 dec 2016 - 22:00

Crowfur had op de één of andere manier verwacht dat er geprotesteerd zou worden tegen zijn beslissing. Waarom hij dat dacht wist hij niet, maar de gedachte was wel kort door hem heen geschoten. Deze katten waren immers niet gewend om orders van hem aan te nemen. Maar ja, dat waren ze ook niet van Ocenbreeze en zo te zien had iedereen de grijze she-cat al goed geaccepteerd als deputy zijnde. Er zouden natuurlijk altijd katten ertussen zitten die het er niet mee eens zouden zijn, maar daar besteedde Crowfur voor het gemak gewoon geen aandacht aan. Everstar had door Oceanbreeze te benoemen een juiste beslissing gemaakt naar zijn idee. Hij vond haar in elk geval beter dan Frostfaith. Oceanbreeze leek ook een wat meer volwassenere houding aan te hebben genomen de laatste moons en dat was ook wel goed ook. Hij gaf een knikje naar de katten nadat hij hun verdeeld had in groepjes en wenkte vervolgens Amberpaw met zich mee. Omdat ze nog maar een apprentice was en prooi schaars was op dit moment, wilde hij zelf het eerste konijn opjagen. Voor het tweede konijn mocht zij het eens een keertje doen zodat hij kon oordelen of ze fit genoeg was om het te blijven doen. In elk geval verwachtte hij een goede samenwerking en hoopte hij dat dit een apprentice was die even leergierig aangelegd was als toen Pantherpaw met hem samen ging jagen. ‘Oké, Amberpaw,’ mauwde hij. ‘Ik zal voor het gemak het eerste konijn opjagen zodat je ziet hoe het gedaan moet worden. Nadat we die succesvol hebben gevangen, mag jij eens proberen. Het is belangrijk voor deze opdracht dat je alert blijft en dat je mijn bewegingen volgt. Ik zal zorgen dat het konijn jouw richting op komt, dus schiet in actie als hij opeens uit je pad wijkt.’ Nadat hij de apprentice had toegeknikt, leidde hij haar naar de linkerhelft van de Moorlands en opende zijn bek. Hij zwiepte zijn staart naar de apprentice ten teken dat ze stil moest blijven zitten en keek naar een kop die nieuwsgierig uit een hol gestoken kwam. ‘Ga daar staan,’ murmelde hij tegen Amberpaw terwijl hij naar de juiste plek wees met zijn staart. ‘Ik ga hem opjagen.’ Nadat hij zich ervan verzekerd had dat Amberpaw de juiste positie had aangenomen, sloop hij naar het konijn toe en zorgde dat hij zich achter het beest kon plaatsen zonder dat het beest hem kon ruiken. Daarna liet hij een angstaanjagende kreet ontsnappen en zag hij met tevredenheid toe dat het beest al in Amberpaw’s richting begon te gaan. Toch zette hij voor de zekerheid de achtervolging in.


Tag: Amberpaw


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
HUNTPATROL 1: TO MUCH TO FEED (Crowfur, Crowcall, Amberpaw & Spotcoat)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: