Little killer {GZ} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Little killer {GZ}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Nazca
Member

Beer
766
Actief
Underneath darkened sky
There's a light kept alive


CAT'S PROFILE
Age: Dead {21 moons} ☀
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Nazca
BerichtOnderwerp: Little killer {GZ}   do 22 dec 2016 - 13:01


Hallo daar Gast

Jullie vragen jullie nu waarschijnlijk af waarom ik deze search aanmaak. Het is namelijk dat ik al lang met een plan in mijn hoofd zit.

Branchkit werd geboren in een nestje van geen 4 kittens, maar 5. Al die tijd liet ik jullie uitschijnen dat er maar 4 kittens in het nest zaten. Branchkit, Mousekit, Acornkit en Starlingkit. Er was nog een vijfde kitten. Eentje die heel veel op Branchkit leek, maar met zachtere kleuren. Zij droeg de naam Twirlkit. Twirlkit, Starlingkit en Branchkit waren heel close samen. Mouse en Acorn waren eerder buitenbeentjes. De drie haalden veel katten kwaad uit en daar waren de twee jaloers op. Ze treiterden Twirlkit omdat zij een meisje was tussen twee jongens. Ik liet jullie ook altijd denken dat ze gestorven waren bij de geboorte, maar dat was niet zo. Ze waren 6 moons en klaar om apprentice te worden en Twirlkit had er genoeg van. Op de ochtend van de ceremonie vroeg ze aan Shrewnose {moeder} of ze naar buiten mochten. Daar pleegde Twirlkit haar eerste twee moorden. Starling was erbij, maar Branchkit was te druk bezig geweest met blaadjes te vangen. Een hele tijd verstreek. Ze waren 9 moons. Starlingpaw was al een tijdje afstandelijk. Iets wat Branchpaw niet begreep. Twirlpaw had ook genoeg van het gedoe van haar broer en op een schemerige nacht pleegde ze haar derde moord. Branchpaw had weer niets door, maar Shrewnose en Meekwave {vader} wel. Rond de 10 moons vermoorde Twirlpaw ook moeder en vader. Ze vertelde aan haar broer dat Shrew weg was gelopen en Meek zich van de slangenrotsen had gegooid. Alles was maar voor 1 doel: Branchpaw voor zich alleen hebben.

Het kan soms gebeuren dat er iets mis loopt. Iets waardoor je je broer voor jouw alleen wilt hebben. Je wilt zijn zware geur elke avond rond hem heen hebben en elke dag bij hem zijn. Haat vult je wanneer er anderen bij hem zijn. En vooral als ze liefde voor elkaar voelen.

Twirl

Wat is dus zoek is Branchpaws zus.
Ze is een grote tabby (maine coon) met zachte bruine kleuren, bijna violet. Ze heeft diepgroene gespikkelde ogen en witte buikvacht. Ook zij heeft een vlekje op haar neus, maar het deint uit naar een punt. Ze is erg gewild bij de katers.Karakter mag je zelf invullen, maar ik heb je al een beetje op weg geholpen denk ik. Weet wel dat ze niet puur evil is. De enige reden waarvoor ze moord is Branchpaw, dus ze gaat ook niemand willekeurig aanvallen en vermoorden bij de grenzen ofzo.

Leef je uit met mooie aanmeldingen (ps ze is al 4 moons warrior) c:

xx Beer


let love conquer your mind. warrior, warrior. just reach out for the light .
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdance
StarClan

Nynke
2343
Actief
➤ Snow reminded me of the beauty and mystery of creation, of the essential joy that is life.CAT'S PROFILE
Age: { Forever young }
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Snowdance
BerichtOnderwerp: Re: Little killer {GZ}   do 22 dec 2016 - 17:08

mmmm, ik weet het niet xD ik wil wel but hnnngh ;-;
dankje Beer! <3
rip Snow 2017 :c
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adderkit
StarClan

Beertje
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Adderkit
BerichtOnderwerp: Re: Little killer {GZ}   do 22 dec 2016 - 18:09

Just do it c:

Daarbij wie nog van de oude garde is Cool herkent misschien de naam Twirlfang


♥️ a d d e r
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Little Witch
51
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Forestcall
BerichtOnderwerp: Re: Little killer {GZ}   do 22 dec 2016 - 19:57

Oh Beer wat doet ge me aan.
Idk. Misschien komt hier iets ????
(Kan ik misschien een andere naam gebruiken? You know I have my own list xD)


Que la course aux étoiles, ça n'est pas pour moi
Laissez-moi vous émerveiller et prendre mon envol
Nous allons enfin nous régaler
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flameleap
Member

|-/annah
961
Actief
Cause I, used to believe in justice

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Flameleap
BerichtOnderwerp: Re: Little killer {GZ}   do 22 dec 2016 - 20:04

Ik weet het ook niet. Ik wil heel graag een ThunderClan apprentice maar ik weet niet of ik haar actief kan houdennnn


I wouldn't hesitate,

To smile while you suffocate

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Charpaw
Member

Demi
141
Actief
"Be careful when you cast out your demons that you don't throw away the best of yourself."

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Charpaw
BerichtOnderwerp: Re: Little killer {GZ}   do 22 dec 2016 - 23:20

Ik wil echt heel graag een TC'er, dus dit zou ideaal zijn! <3 Heb even een aanmelding gemaakt:
Algemeen

Naam: Twirlkit - Twirlpaw - Twirl???
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 16 Moons
Soort: Maine Coon
Leefstijl: Clankat, Thunderclan

Uiterlijk

Vachtkleur: Verschillende zachte tinten bruin en wit
Vachtlengte: Lang
Oogkleur: Groen
Bouw: Groot, redelijk breed
Bijzonder: Een vlek op haar neus

Relaties

Ouders: Meekwave & Shrewnose
Siblings: Starlingpaw, Acornkit, Mousekit & Branchpaw
Partner: Geen
Kittens: Geen

Vrienden: Branchpaw
Vijanden: Iedereen die haar relatie met Branchpaw bedreigt

Innerlijk

Twirlpaw is een over het algemeen vrij vriendelijke maar zenuwachtige poes. Ze is druk, avontuurlijk en is een behoorlijk makkelijke prater. Alles wat ze zegt, komt er behoorlijk vlot uit en ze houdt ervan om aandacht te krijgen, voornamelijk van haar broer, Branchpaw. Omdat ze zo makkelijk uit haar woorden komt, vindt ze het echter ook behoorlijk makkelijk om te liegen. Ze kan behoorlijk manipulatief uit de hoek komen om te krijgen wat ze wil. Daarbij is ze behoorlijk impulsief, ze denkt vaak pas na over de consequenties van een actie nadat ze het heeft gedaan.

Aan het eind van haar kittentijd, werd het duidelijk dat Twirlkit qua persoonlijkheid behoorlijk grote veranderingen onderging. Ze leidt aan Borderline Persoonlijkheidsstoornis, een aandoening die wordt gekarakteriseerd door impulsiviteit, onstabiele relaties en een uiterst negatief zelfbeeld. Natuurlijk is dit iets wat haar latere karakter enorm zal vormgeven. Ze zal haar vriendelijke voorkomen en haar spontaniteit dan ook inzetten om te krijgen wat ze wil: Branchpaw.

Geschiedenis

Twirlkit was als kitten uiterst avontuurlijk en extreem sociaal. Ze kon goed opschieten met veel katten, voornamelijk die van het andere geslacht. Zo werd het al snel duidelijk dat ze het met haar twee broers, Starlingkit en Branchkit, behoorlijk goed kon vinden. Samen haalden ze vaak kattenkwaad uit, iets wat Twirlkit heerlijk vond. Ze zette zich graag af tegen autoriteit, zoals haar ouders en de regels van de clan, maar was zich ook wel bewust wanneer ze moest stoppen. Ondanks het feit dat ze soms wat onhandelbaar kon zijn - ze had hier en daar een wat driftige bui - was ze wel een leuke kitten om mee om te gaan.

Naarmate ze ouder werd, werd er echter duidelijk dat er iets aan de hand was. De poes leek een uiterst instabiele persoonlijkheid te hebben. Voor de ogen van Starlingkit vermoordde ze twee van haar siblings, spuugzat van hun getreiter. Haar gedrag veranderde de maanden hierna alleen nog maar erger: ze leed aan ontzettende verlatingsangst richting haar broer, Branchpaw. Hij was de enige die niet wist van haar vreselijke daden, dus klampte ze zich enorm aan haar vast. Iedere vriendschap die ze aan probeerde te gaan, was enorm destructief. Ze was een korte tijd beste vrienden met iemand, totdat ze diegene als een baksteen zou laten vallen. Dit gold voor al haar vriendschappen, behalve die met Branchpaw, de enige stabiele factor in haar leven. De poes belandde in een neerwaartse spiraal, begon zich ontzettend impulsief te gedragen, voelde zich leeg en werd enorm paranoïde. Omdat ze dacht dat Starlingpaw haar zou verraden, bracht ze ook hem om het leven. Niet veel later kreeg ze ook het gevoel dat haar ouders dit wisten, waarop ze ook besloot om hen te doden, met als excuus dat hun moeder weg was gelopen en hun vader zelfmoord had gepleegd. Nu was er niemand meer over, waardoor ze haar broer voor zichzelf kon hebben.

About me
Ik wil al lang een account in Thunderclan, en dit lijkt me een bijzonder leuk karakter om te bespelen! Ik heb nu al enorm zin om met haar te posten, en ik weet ook zeker dat dat gaat lukken. Ik post bijna dagelijks en durf mezelf dus wel redelijk actief te noemen. Daarbij ben ik ook best benieuwd hoe ze de RPG door zal gaan met dit karakter, en ik hoop dan ook dat ik haar zou mogen bespelen <3

can we try one more time

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adderkit
StarClan

Beertje
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Adderkit
BerichtOnderwerp: Re: Little killer {GZ}   vr 23 dec 2016 - 11:35

I know your list c:

maak maar een aanmelding met een andere naam, maar misschien iets dat er op lijkt?

en Flamie je moet doen waar je je goed bij voelt Wink

Mooie aanmelding al <3

DE DATUM zal vallen op maandag 26/12


♥️ a d d e r
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Beertje
139
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons ★
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Houndtemper
BerichtOnderwerp: Re: Little killer {GZ}   zo 25 dec 2016 - 16:45

Jullie hebben nog 1 dag c:


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivysniff
Medicine cat

Beertje
1437
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: ▼ 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Chivysniff
BerichtOnderwerp: Re: Little killer {GZ}   ma 26 dec 2016 - 14:20

Ik kies voor Demi

je mag haar aanmaken c:

ik zal je ook ineens de plaatjes sturen van haar


chivy
Snowflake I'm trying to keep you safe. You gave me your trust and I want you in my safe place. Keep you to winter when you won't be needing me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Feverpaw
Member

Demi
173
Actief
"Doesn't the city look great
when you can't hear the screaming?"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Feverpaw
BerichtOnderwerp: Re: Little killer {GZ}   di 27 dec 2016 - 18:12

<3 Thanks! Ik zal haar aanmaken c:weak as i am
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Beertje
139
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons ★
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Houndtemper
BerichtOnderwerp: Re: Little killer {GZ}   di 27 dec 2016 - 23:32

Vergeet haar niet aan te melden voor deze ceremonie c;


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Little killer {GZ}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: