Christmas 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Christmas

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Beertje
139
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons ★
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Houndtemper
BerichtOnderwerp: Christmas   zo 25 dec 2016 - 18:18

Een adorabele (al werd hij liever stoer genoemd) grijze kitten huppelde vrolijk door het kamp. Hij was goed aan het groeien en zijn maagje zat net weer vol met melk. Hij was geboren in Leaf-bare, maar het had nog nooit gesneeuwd. De grijze queen in de nursery had hem verteld wat sneeuw was en hij wou heel erg graag dat het ging sneeuwen. Houndkit was er van overtuigd dat die ene gestreepte warrior daar voor ging zorgen. Hij huppelde op de warrior af en ging voor hem zitten. Hij giechelde zijn tandvlees bloot. Die was rood en gezwollen, hij had last van zijn tanden die doorkwamen. "Sneewwj!"

+ Reigndeer first


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Reigndeer
Member

Jacqy
21
Actief
Are you smelling that shit?
˗ˋˏ EAU DE RÉSISTANCE ˎˊ˗

CAT'S PROFILE
Age: ˗ˋˏ Forty moons ˎˊ˗
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Reigndeer
BerichtOnderwerp: Re: Christmas   di 27 dec 2016 - 21:00

Met een geamuseerde glimlach sierend op het knappe gezichtje van de gestreepte kater keek hij van een afstandje naar een pluizige, grijze kitten. Het volgende wat je te weten zal komen kun je misschien stalkerig vinden, maar Reign had nu al iets van drie dagen een oogje gehouden op de kleine kitten. Om de een of andere manier voelde de gestreepte kater een urge om op het kleintje te letten, wat allemaal leuk en aardig kan zijn maar de kater had ook nog andere dingen om te doen. Het grijze kleintje huppelde opeens op hem af en showde zijn non-existing tanden in een een brede lach waarna hij iets onverstaanbaars riep. Reign trok met zijn oortjes in verwarring, maar na twee volledige tellen snapte hij eindelijk wat Hound zei waardoor hij geamuseerd moest lachen. "Wil je dat het gaat sneeuwen?" Vroeg hij glimlachend, terwijl hij kort met zijn staart zwiepte.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Beertje
139
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons ★
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Houndtemper
BerichtOnderwerp: Re: Christmas   di 27 dec 2016 - 23:39

Hij keek wezenloos naar de grote kater. Die was zilvergrijs met donkergrijze strepen. "Jijj sjeeeezz mwakjen!", koerde hij. Deze kater moest sneeuw voor hem maken. Snapte hij dat dan niet? Het duurde ook al zo lang dat hij sneeuw had verstaan. Het was toch een simpel woord? Hij giechelde en sprong op en neer. "Sjeeez sweeew jijwij ssneeeeuuujjzzz!" Oké goed, het trok op niets, maar dat kon de kleine niet weten.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Reigndeer
Member

Jacqy
21
Actief
Are you smelling that shit?
˗ˋˏ EAU DE RÉSISTANCE ˎˊ˗

CAT'S PROFILE
Age: ˗ˋˏ Forty moons ˎˊ˗
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Reigndeer
BerichtOnderwerp: Re: Christmas   zo 1 jan 2017 - 15:08

Ehh sinds wanneer bezat de lichtgekleurde tabby over de skill om sneeuw te maken? "Helaas voor jou kan ik geen sneeuw maken." Mompelde hij droogjes, terwijl hij de emotieloze uitdrukking die het kleintje hem net had gegund in een exacte kopie nadeed. Het tweede wat de grijze kitten uitbraakte aan woorden kon hij helemaal niet verstaan. Was dit dingetje wel helemaal oké in zijn koppie?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Christmas
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: