This is war 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 This is war

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bearkit*
Member

Fien, Fifi, Fi(fi)beest :3
122
Actief
We stopped with looking for monsters under the bed, when we realised they were inside us.

CAT'S PROFILE
Age: || 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Bearkit*
BerichtOnderwerp: This is war   ma 26 dec 2016 - 17:53

Met een nogal bedrukt gezichtje zat de grote Mainecoon-kitten aan de rand van de Nursery. Mama was er voor de zoveelste keer niet, papa had hij al een tijdje niet meer gezien. Zijn broertjes en zusjes waren het enige wat hij nog had, en tot slot had mama er nog een pleegkitten bijgepakt. Nog een! Niet een, maar twee oudere kittens die rond liepen in de Nursery, hem pesten en bovendien zijn moeder afpakten! En die ene was niet eens Clangeboren - dat zeiden sommigen, toch. Althans, hun moeder, die van zijn echte broertjes en zusjes. Silverkit was al erg genoeg geweest, maar met de nieuwe er bij werd het teveel. De aandacht was maar beperkt, en als het nog niet erger kon - Oceanbreeze zag hij nauwelijks door haar nieuwe rang en vele taken. Door dit alles had hij zichzelf voorgenomen mama te tonen dat hij niet meer van haar ging houden als die twee nieuwen daar bleven. Het was hem buiten, of die anderen. Zijn stuk mos waar hij op sliep had hij afgescheurd van Oceans nest, hij nam zijn eigen stuk muis van de prooistapel en weigerde de liefde van andere Queens. Nu was het menens.

|| Oceanbreeze! ^^


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
3296
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~33 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: This is war   do 29 dec 2016 - 10:32

Oceanbreeze was ondanks haar vele taken het meest nog in de Nursery te vinden. Echter had ze een kitten die ze nooit tevreden kon houden, hoe pijnlijk het voor haar en haar kitten ook was, Bearkit. Boos was ze niet op hem, zou ze ook niet op hem kunnen zijn. Echter wist ze wel dat het tijd werd voor een goed gesprek. Rustig had ze gewacht tot op het moment dat ze alleen waren. Bearkit had inmiddels al een stuk mos van hun nest afgehaald en ergens anders neer gelegd en een muis gepakt die hij door zijn leeftijd nog niet eens kon eten. Zeker niet zonder hulp. Rustig was de jonge Deputy en moeder richting hem gelopen en had ze hem met een zachte en liefdevolle zucht opgepakt. Hierna had ze hem tegen zich aan gelegd en voorzichtig een lik over zijn oor gegeven. "Bearkit," Mauwde ze zachtjes. Haar blauwe blik liefdevol ondanks zijn onprettige gedrag. Hij had zich vanaf het begin al toe willen eigenen, echter ging dat niet. Dat was duidelijk, het had het dan ook niet beter gemaakt toen Mousewish en Brindleleaf verdwenen en daarmee hun kittens verlieten. Om nog maar te zwijgen over de dood van Rosekit en de impact die het op de liefdevolle kattin had gehad. Van de vele moederloze kittens had ze er maar twee definitief onder haar hoede genomen. De andere zoogde ze soms, en waren verder op zichzelf aangewezen. Het nest was vol. Met zes kittens waarvan vier van haar en Neverland waren. Al zag ze Silverkit en Burnetkit ook als die van haar. Bearkit wees ze keer op keer af, zag ze als concurrentie. Niemand zou kunnen concurreren onder haar eigen kittens. Ze had geen favoriet.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bearkit*
Member

Fien, Fifi, Fi(fi)beest :3
122
Actief
We stopped with looking for monsters under the bed, when we realised they were inside us.

CAT'S PROFILE
Age: || 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Bearkit*
BerichtOnderwerp: Re: This is war   do 29 dec 2016 - 13:18

"Bearkit," hoorde hij plotseling en zag zijn moeder Oceanbreeze voor zijn kleine, afgezonderde nest staan. De jonge mainecoonkitten hoorde haar wel, maar wilde haar niet aankijken totdat hij geen mos meer onder zijn pootjes voelde, werd opgetild en wat later bij een warme harige flank gezet terwijl hij een ruwe tong over zijn oor voelde glijden, alles behalve wat hij nu wenste. Toen hij toch haar ogen ontmoette, waren ze liefdevol. Wat deed ze nu toch? Ze hield niet van hem, zijn echte broertje en zusjes, ze hield van de pleegkittens en de kittens die ze zo zielig vond omdat hun moeder verdwenen was. Bearkit rukte zich snel los en vermeed haar blik. Hij had het wel door. "Nee," zei hij terwijl hij met zijn stompe pootjes worstelde om zich bij zijn moeder weg te krijgen. "Ik ben boos op jou," probeerde de grijze tabby kitten zo streng mogelijk te zeggen en sloeg zijn oogjes halfkwaad neer.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
This is war
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: