Milky way 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Milky way

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Milky way Beertjeava
Beertje
141
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons ★
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Houndtemper
BerichtOnderwerp: Milky way   Milky way Icon_minitimedo 29 dec 2016 - 0:45

Houndkit had net met papa gespeeld. Hij was er niet veel, maar hij was de enige familie en hij hield enorm veel van zijn familie. Het was twee dagen geleden dat de gestreepte katten hem en Burnetkit en ook nog wat warriors hadden aangevallen. Sindsdien moest hij alleen maar vieze kruiden eten en op zijn bulten werden stinkende papjes gewreven. Nu had hij honger. Met rommelend buikje zocht hij die grijze poes. Ze gaf hem eten, maar ze was niet zijn mama. Mama was op rondreis en als ze terug kwam zou ze hem mooie verhalen vertellen. Hij stond voor de grijze poes. "Hawooo mewauw, hwoe gwaat t wew jwij kwittens?" Beleefd als altijd.

+ Oceanbreeze


Milky way JElzi98
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader
Milky way 29puumf
~Butter(fly)~
3339
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~34 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Milky way   Milky way Icon_minitimedo 29 dec 2016 - 11:39

Houndkit was gelukkig snel naar de Medicine Cat gebracht nadat de bijen hem en haar eigen dochter hadden aangevallen. Burnetkit was er enkel wel wat beter vanaf gekomen dan de donkergrijze kitten. Nu ze over hem dacht, daar kwam hij al aangelopen.  Waarschijnlijk had hij eindelijk honger gekregen. Geduldig wachtte de jonge, vriendelijke Queen op hem waarna ze een snorrend geluidje maakte. Vriendelijk en tevreden als altijd. Hoewel Houndkit best wel ruw kon spelen had hij wel altijd een goed hart en deed hij geen enkele kitten opzettelijk pijn. Dit had ervoor gezorgd dat Oceanbreeze de kitten er nooit op had aangesproken. Geen gewonden waren er gevallen, al hoewel, nu ze nadacht over de bijen. Die hadden wel wat gewonden gemaakt, waaronder Houndkit. "Hawooo mewauw, hwoe gwaat t wew jwij kwittens?" Vroeg de kitten aan haar, duidelijk een beleefde vraag. Ze boog haar kop even goedkeurend waarna ze hem de ruimte gaf om bij haar te komen liggen en te drinken. "Wel goed, en met jou Houndkit. Doen de bulten al minder pijn?" Mauwde ze zacht en vriendelijk.


Milky way Oceano10
Milky way LcrIgCQMilky way JwNO92gMilky way EjrsROFMilky way UK1ajoIMilky way 3qCkg2fp_oMilky way 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Milky way Beertjeava
Beertje
141
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons ★
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Houndtemper
BerichtOnderwerp: Re: Milky way   Milky way Icon_minitimedo 29 dec 2016 - 21:22

Hij knikte heftig. "Jwaa dwe Mediwijnkat hewpt me," glunderde hij. Hij was er van overtuigd dat het Mediwijnkat was, niet dat hij het fout zei. Hij wilde niet gemeen zijn en ineens gaan drinken, maar zijn honger dreef hem naar dat bolletje. Hij ging liggen en vouwde zijn mondje erom heen. Soms mocht hij ook bij Lovefeather liggen, maar hij had geen van beide graag. Deze nu wel meer want ze had hem gered van de bijen, maar toch vond hij het stom dat papa geen bolletjes had. Toen hij vol was stond hij ook meteen weer op. "Woee gwaat et mwet Burbur?"


Milky way JElzi98
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Milky way
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: