Abandoned Artwork | Speakeasy 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Abandoned Artwork | Speakeasy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Applecore
Member

Lyan
113
Actief
I'll tell you something that you may want to hear
but I'll lie.

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Applecore
BerichtOnderwerp: Abandoned Artwork | Speakeasy   do 29 dec 2016 - 12:25


De droge kou viel de kleine kattin zwaar tegen toen ze haar warme nest verliet, met een geïrriteerde zucht gaf ze haar even droge neus een stevige lik. Haar tong voelde warm aan op de plekken op haar snuit waar minder dikke haren groeide dan op de rest van haar kopje. De jonge warrior kroop dicht tegen de wand van de Warriors Den aan om nog zoveel mogelijk warmte van haar nest te behouden terwijl ze haar vacht fatsoeneerde. Haar blik vloog nieuwsgierig het kamp rond, benieuwd naar waar anderen zich mee bezig hielden. Al snel kwam ze er achter dat er niet veel aan de hand was, waarna ze besloot om even het kamp te verlaten en misschien nog wat prooi te kunnen vangen.

Applecore had niet veel geluk met de prooi gehad, de kou begon steeds meer invloed te hebben op het gedrag van de prooidieren, die zich ook aan het voorbereiden waren op de winter. Ze had een kleine muis kunnen vangen, wat zeker niet genoeg was om mee terug het kamp in te komen. Met nieuwe hoop kwam de warrior aan bij de dunnere aftakking van de rivier, ze besloop het water en zocht naar enig teken van leven. Het water stond lager dan normaal door de droogte, wat haar weinig hoop gaf met het riviertje. Ze merkte op dat ze beter wat gezelschap mee had kunnen brengen, voor meer kans op prooivangst en om de verveling te doden.

+ Speakeasy
⋆ Flarepaw - Applecore - Splashwater - Mayday ⋆

Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Speakeasy
Member

Kip
87
Actief
→ Sticks and stones may break your bones,
but word leave psychologic wounds that will never heal ←

CAT'S PROFILE
Age: → 13 Moons←
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Speakeasy
BerichtOnderwerp: Re: Abandoned Artwork | Speakeasy   ma 2 jan 2017 - 22:31

Iedere keer dat ze zon tussen de takken van de warriors den doordrong, leken zijn stralen minder warmte te dragen. Leaffall was inmiddels ver te zoeken, het zou niet lang meer duren voordat de rivieren dicht zouden gaan vriezen en dan zouden er met deze droogte echte problemen op gaan komen dagen. Toch was dat nu niet iets wat haar erg veel zorgen baarde; zoals altijd zou Riverclan er wel doorheen komen. Daarom dus dat ze gewoon opstond en haar vacht op orde maakte, waarna ze regelrecht het kamp uitliep, zonder ook maar een woord met een van haar clangenoten te wisselen.

Tegen de tijd dat de zon al hoog aan de hemel stond had ze zowel een vis als een eekhoorn weten te vangen. Toch werd het steeds lastiger prooi te vinden door de koude en droogte; het was dat ze een goede jager was dat het haar nog lukte. Toch begon ze zich inmiddels wel te vervelen, dus besloot ze het geurspoor van een andere warrior te zoeken. Ze kende Applecore niet bijzonder goed, maar goed, misschien kon dit daar juist verandering in brengen. "Goedemiddag Applecore," sprak ze dan ook waarna ze sierlijk uit de bosjes stapte. Haar ogen bleven haken op het dunne stroompje water. "Het water staat zorgwekkend laag, vind je niet?"


-Beetje laat, sorry!


Now who are you to decide

what is wrong and what is right?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Applecore
Member

Lyan
113
Actief
I'll tell you something that you may want to hear
but I'll lie.

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Applecore
BerichtOnderwerp: Re: Abandoned Artwork | Speakeasy   di 3 jan 2017 - 10:52


Het enige leven wat ze voorbij zag komen in het water waren kleine insecten en kleine waterplanten. Geen goede prooi, wat haar betreft. Ze gaf de hoop nog niet op en bleef geconcentreerd op het water, de vissen zouden rond deze tijd van het jaar niet meer zo groot zijn als voorheen, wat het stroompje nog wel toegankelijk voor ze maakte. Met die gedachten hield Applecore de hoopvolle stemming erin, tot ze een bekende geur op ving. De kattin keek op naar een van haar clangenoten die haar aanwezigheid bekend maakte op een sierlijke manier. Ze knikte naar Speakeasy en glimlachte. 'Speakeasy,' Het was een simpele begroeting, maar niet onvriendelijk bedoelt. "Het water staat zorgwekkend laag, vind je niet?" Ze had al gemerkt dat de blik van de andere kattin ergens waren bleven haken, waardoor haar eigen blik ook naar het stroompje verplaatste. 'Hoog genoeg voor prooi, maar dat zal ook niet lang meer duren.' merkte ze op. 'Als het weer zo doorgaat.' voegde ze er snel aan toe. Ze wilde niet negatief overkomen, ook al was alles redelijk onzeker nu Leafbare eraan kwam.
⋆ Flarepaw - Applecore - Splashwater - Mayday ⋆

Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Abandoned Artwork | Speakeasy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: