Lost Princess 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Lost Princess

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Nefera
Member

Elfje
56
Actief
If having everything that I want is wrong I don't want to be right

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kittypet
Nefera
BerichtOnderwerp: Lost Princess   zo 1 jan 2017 - 18:29

Nefera liep door, haar kopje hing laag. Ze kon dit gewoon niet geloven. Ze kon niet geloven dat ze verdwaald was. De Twoleg place was een wirwar van straten, maar ze woonde er. En ze wist niet hoe dit had kunnen gebeuren. De jonge kattin zuchtte en gaf het dan toch maar op. Overal om haar heen waren onbekende geuren. Dit was niet wat ze in gedachten had gehad toen ze simpelweg haar poten ging strekken. Maar naar nieuwsgierigheid was ze een heel stuk verder gelopen dan ze normaal deed en nu was ze verdwaald. "Great." Mompelde de kattin sarcastisch. Nefera besloot toch maar weer verder te gaan, en na een spotte ze een tabby kater. Ze liep er op af, niet echt denkend aan wat er zou kunnen gebeuren. "Hallo." Groette ze hem.

+Tornado


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tornado
Member

Empress H
893
Actief
That death awaits,
there’s no debate
so charge and attack
going to hell and back

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Tornado
BerichtOnderwerp: Re: Lost Princess   ma 2 jan 2017 - 11:20

Hij vloekte luid nadat hij bijna op zijn snuit viel. Right. Rennen kon hij duidelijk nog niet. Ugh. Hij leek wel op een verdomde kitten. Zijn bruine vacht had sinds kort zijn glans verloren en Tornado had er eerlijk gezegd geen zin om er wat aan te doen. Hij moest beter worden. Oké, hij kon lopen en springen. Maar waarom leek rennen zo moeilijk? Hij moest gewoon rennen. Anders had zijn naam geen doel meer. Weer vloekte hij luid en even wat de kater een steen wegschoppen. Totdat een stem zijn kop liet optillen. "Hallo." Hij greens vals naar de Kittypet. Nieuw zeker. Niemand durfde een BloodClanner zomaar uit het niets te begroeten. Met een gevaarlijk zwiepende staart deed de brede kater een stap dichter bij de jonge poes. Zijn klauwen al in de grond stekend. "Hallo daar", gromde hij met nog steeds een minachtende blik op zijn gezicht.The moral objections to something so profane

But the deepest of convictions are the darkest positions
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nefera
Member

Elfje
56
Actief
If having everything that I want is wrong I don't want to be right

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kittypet
Nefera
BerichtOnderwerp: Re: Lost Princess   ma 2 jan 2017 - 16:41

niet veel later bleek het dat het niet slim was geweest om de kater aan te spreken. Hij had zich gelijk vijandig opgesteld en Nefera wist dat ze nu heel voorzichtig moest zijn. "Hallo daar" gromde de kater terwijl hij minachten op haar neer keek. "Sorry, maar weet jij toevallig waar ik ben?" Vroeg ze. Een geweldige eerste indruk zou ze toch al niet meer maken, dus dan kon ze het net zo goed vragen. Het was best gênant, een Kittypet verdwaald in de Twoleg place. Al wilde ze het liefst gewoon weg van de kater, aangezien hij best angstaanjagend was, dat zou geen nut hebben als ze niet wist waar ze heen ging. Dan zou ze alleen maar verder verdwaald raken. En dat was iets waar ze geen zin in had.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lost Princess
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: