Ouwe taart 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Ouwe taart

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

giro555
1274
Actief
"Uncertainty is the most stressful thing."

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Futuresong
BerichtOnderwerp: Ouwe taart   ma 2 jan 2017 - 17:09

Met een hyper lachje stormde ze het kamp binnen, ze was dan misschien alleen maar dat betekende niet dat ze geen lol had. Trots legde ze haar prooi op de stapel en zag toen iets verderop haar zoon zitten. Nu al haar breuken weer beter waren voelde ze zich jonger dan ooit, dus stormde ze op Butter af en drukte hard twee poten tegen zijn borst zodat ze samen zouden omvallen. Hard lachte ze hierom en staarde hem daarna, nog met een klein glimlachje en speels, aan in de ogen. "Dus... Mentor hmm?"

+Butterpact


✞ Raza ✞ Glowstick Futuresong

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Freedje
485
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Ouwe taart   wo 4 jan 2017 - 18:01

Peinzend was Butterpact naar de fresh-kill pile aan het kijken. Niet per se omdat hij een keuze wilde maken en omdat hij niet wist welke prooi hij nu zou nemen, maar eerder omdat hij met zichzelf in de knoop lag. Hij merkte namelijk enige veranderingen op in zijn karakter en hij wist niet zo goed wat hij daarvan moest vinden. Hij was bekend als een tom die zijn Clanmates soms wat kon treiteren, maar ze wel altijd goed advies probeerde te geven. En oké, hoewel hij in dat advies ook weer spottend was, bedoelde hij het meestal toch wel goed. Daar kwam dan het feit ook nog bij dat hij redelijk arrogant was aangelegd; zijn Clanmates konden dat niet altijd van hem appreciëren. Maar nu hij Shadowpaw als apprentice had en laatst voor Orangewild op was gekomen tegenover een senior warrior, vroeg hij zich af wat er met hem aan de hand was. Was hij soms ziek aan het worden? Het lag normaal gezien helemaal niet in zijn aard om voor de zwakkeren op te komen. Tijdens de Moonhigh Patrol was hij immers ook weer voor Orangewild opgekomen. Niet hardop tegen hun leader, maar hij had haar wel tips gegeven. Dat hij tegen Butterstar had gezegd dat ze bij hem terechtkon als ze dat wilde was normaal, maar een andere Clanmate helpen die zich verlegen en zwak opgesteld had…? Hm. Lang kon hij er echter niet meer over nadenken, want plotseling werd hij opzij gebeukt en voelde hij twee poten op zijn borstkas. Zijn klauwen schoten al ter verdediging uit hun hulzen, maar zijn ogen werden groot als schoteltjes toen hij zijn moeder herkende. ‘Mamaaaaa!’ Hoewel hij het klagend zei, snorde hij luid. ‘Ja! Goed, hè?’ Hij keek haar trots zijnde aan. Normaal gezien zou er nu een arrogante opmerking volgen, maar in plaats daarvan trok hij met zijn oortjes en trok hij een raar gezicht. ‘Mama,’ begon hij serieus. ‘Ik denk dat ik ziek aan het worden ben.’ Hij keek haar ernstig aan. ‘Er is iets mis met me en ik weet niet wat.’ Hij kon er niets aan doen: hij bleef nu eenmaal een moederskindje en als er iets mis was, was steun zoeken bij zijn mama het eerste wat hij deed.

OOC: 10/10 voor die topictitel lol
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ouwe taart
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: