This is no fun! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 This is no fun!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
.Lightpaw
Member

Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
.Lightpaw
BerichtOnderwerp: This is no fun!   vr 6 jan 2017 - 15:00

Normaal gezien zou ze zichzelf uit dit soort situaties houden, maar de tom had er echt om gevraagd. Het had haar geïrriteerd hoe hij eerst pesterig over haar echte vader begon en daarna over Cloudgaze. De woorden over haar echte vader had ze nog kunnen slikken, maar dit ging haar zelfs veel te ver. Ze had haar tanden nijdig ontbloot naar de tom terwijl haar klauwen uit haar hulzen waren geschoten. Daarna was ze op de tom af gedoken. Een slechte actie, want de tom was groter, sterker en ouder dan haar. Hij had haar makkelijk op haar rug kunnen krijgen, maar Lightkit had zich verweerd en hem van zich af getrapt. En nu stonden ze weer terug hijgend tegenover elkaar. Lightkit had het gevoel dat haar pootjes het dadelijk onder haar zouden begeven. De tom deed een uitval en ging voor haar kop, welke Lightkit nog net op tijd kon intrekken. Geïrriteerd zijnde blies ze naar de tom terwijl ze naar voren rende en haar schouder tegen het zijne beukte. De tom duwde haar echter opnieuw omver en hield haar weer strak tegen de grond. Deze keer deed hij Lightkit pijn toen zij zich opnieuw met dezelfde move als daarstraks wilde bevrijden. ‘Stop! Dit is niet leuk meer!’ Hulpeloos keek ze om naar de warriors die in het camp waren, maar zij hadden geen aandacht voor hun en liepen haastig langs hun heen. Lightkit’s schouders begonnen steeds meer pijn te doen terwijl de tom steeds meer kracht zette op haar. ‘Stop!’ gilde ze boos. ‘Laat me gaan! Je doet me pijn!’ Ze probeerde hem met haar klauwen te raken, maar hij beet enkel naar haar poten zodat zij ze geschrokken weer terugtrok. Ze begon nu echt in paniek te raken terwijl ze de tom van zich af probeerde te duwen. ‘Dit is geen spelletje meer! Ga van me af!’


+ Eerste post voor Innerbreeze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
This is no fun!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: