The sound of silence 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 The sound of silence

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Cynthia
122
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Harespring
BerichtOnderwerp: The sound of silence   vr 6 jan 2017 - 17:35

Harekit trippelde de nursery uit en voelde vrijwel meteen een koude windvlaag door haar vachtje gaan. Ze liet haar ogen rond het kamp gaan voor ze deze achter haar op de nursery richtte. Het was nu de vraag of ze terug de warme nursery in zou gaan of hier buiten zou blijven en dan hopen dat ze zou wennen aan de wind. Ze was niet van plan om zo snel alweer terug te gaan naar de nursery en dus liep ze vooruit, oplettend dat ze niet andere katten in de weg zou lopen. Het was vrij rustig in het kamp op het moment als je het haar vroeg, wat betekende dat ze minder hoefde op te letten dat ze anderen in de weg zou zitten.

[Oceanbreeze]


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
3208
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~33 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: The sound of silence   vr 6 jan 2017 - 18:13

Oceanbreeze hield alle kittens van de Nursery nauwlettend in de gaten, zodat ze er zeker van kon zijn dat ze allemaal in orde waren. Immers was het een zware Leaffall geweest en nu Leafbare was begonnen zou het vast niet eenvoudiger worden. De zilverkleurige kattin had dan ook een kitten in de gaten gehouden die de Nursery verliet. Het was koud buiten en ondanks dat ze wist dat Harekit niet de jongste van de Nursery was maakte ze zich toch zorgen om de koude. Immers was dat hetgeen waaraan Rosekit was overleden. Kittens hadden niet zo'n sterk immuunsysteem, daarom had ze hen ook liever zoveel mogelijk in de warme Nursery. Al kon even buiten zijn ook geen kwaad. Soepel trippelde de jonge Deputy richting de kitten die de Nursery zonet verlaten had waarna ze haar met vriendelijke blauwe ogen aan keek. Ze had al een poosje het vermoeden dat Harekit wellicht slechthorend was of doof aan één kant. Echter had ze het behalve naar Tigergaze niet uitgesproken.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online

Cynthia
122
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Harespring
BerichtOnderwerp: Re: The sound of silence   ma 9 jan 2017 - 14:18

Het was dan wel koud, maar ondertussen raakte ze er toch wel een beetje gewend aan, ook al was het wel even koud op het moment dat de wind wat harder blies. Het was echter nog niet genoeg om haar terug te laten gaan naar de nursery, ze vond het wel fijn om even buiten te zitten zonder dat alle andere kittens om haar heen waren. Ze vond dat ze soms wat druk waren en wilde daarom wat rust. Ze merkte echter eerst niet dat er iemand naar haar toe was gekomen tot Oceanbreeze ineens in haar gezichtsveld verscheen. Ze probeerde niet te laten merken dat de deputy haar had laten schrikken, maar ze schatte de kans niet groot in. "Hallo, Oceanbreeze." Zei ze dan ook, terwijl ze omhoog keek naar de deputy.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The sound of silence
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: