Tornado;; you’re cold on the inside, there’s a dog in your heart 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, -5°C - 12°C
De wind begint ineens te draaien en met een gure bries is het nu dan echt Leaf-fall. Dieren beginnen zich te verschuilen en de kachels worden weer opgestookt bij de Twolegs. Bomen verliezen razendsnel blad, waardoor het een groot kleurenpalet is in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Tornado;; you’re cold on the inside, there’s a dog in your heart

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tornado;; you’re cold on the inside, there’s a dog in your heart 100
Ez
172
Actief
give it up for the milk carton angel, soaked in vomit, tied up at the kitchen table

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Curdledmilk
BerichtOnderwerp: Tornado;; you’re cold on the inside, there’s a dog in your heart   Tornado;; you’re cold on the inside, there’s a dog in your heart Icon_minitimeza 7 jan 2017 - 16:36

De maan scheen helder aan de hemel toen de jonge poes besloot om nog op jacht te gaan, omdat ze absoluut geen slaap had en ze ook niet eenzaam in het duister wou liggen. Het was komisch hoe alleen je je kon voelen in de warriors den als iedereen sliep buiten jezelf. Haar zachte, witbeige poten hadden haar het kap uit gelopen, en Curdledmilk bevond zich al gauw korter en korter bij de rand van het territory. Ze wandelde die ook gewoon over alsof er niets aan de hand was. Ze bevond zich eerst in het twoleg terrein, maar daar wou ze niet zijn. Ze wou veel verder gaan. Als ze pas morgennacht terug kwam, zou echt niemand in de clan haar gemist hebben, dus ze kon wel naar het rogue territory lopen, misschien kwam ze nog wat interessant tegen. Prooi die ze niet in het Shadowclan gebied hadden. Dan maakte dat misschien nog een beetje indruk. Niet dat Curdledmilk het voor de aandacht deed, maar ze wou wel eens grote prooien vangen. Wilde konijnen die dikker en lekkerder waren dan die van de Windclan. Of grote vogels, dikke muizen, goede ratten. De warrior spurtte een stukje, en toen ze uiteindelijk in het rogue gebied kwam, paste ze wel op. Ze was nog maar twaals manen, ze was nog nooit in dit gebied geweest, maar ze wist dat ze de weg wel terug kon vinden. Een kleine geeuw verliet haar mond terwijl ze een geur oppikte. Met gespitste oren begon ze rond te kijken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Tornado;; you’re cold on the inside, there’s a dog in your heart
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: