This place... (Halflion) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 This place... (Halflion)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
This place... (Halflion) DPKsfdL
76
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Soaringpaw
BerichtOnderwerp: This place... (Halflion)   This place... (Halflion) Icon_minitimeza 7 jan 2017 - 23:05

De koude poten van Soaringpaw zetten zich voort door het gras, de jonge kater keek op. Het was vrij koud, het sneeuwde niet. Zijn ogen tuurde rond, als deze droogde door ging was er straks geen kat meer over. De jonge kater wilde eens weer naar de Burnt Sycamore waar hij ooit geboren was, het was 6 en een halve maan geleden. Hij holden door op weg naar de kapotte struiken, op weg naar de plek die ooit verbrand was. Op weg naar zijn geboorte plek, hij sloop door takken heen. Takjes haakte door zijn dunne vacht heen, al zette hij door. Ooit waar struiken gewas stond was er nu alleen maar takken, alle bladeren waren van de bomen gegaan. De dikke sneeuw zorgde er voor dat hij bij elke stap in de harde grond weg zakte, hij rook weinig prooi dieren. Ze zouden vast zich verschuilen door de kou, hij slikte. Zijn ogen waren half dicht geknepen, tot hij was aangekomen bij de plek waar hij ooit geboren was. Deze koude plek, deze oh zo dode boom. Hij wist niet wat hem te wachten stond, al wilde hij hier toch in stilte zijn. Zijn lichaam rilde, zijn ogen werden groot bij het zien van deze grote boom. Al was het best koud buiten op dit tijd stip van de dag, hij stak zijn neus in de lucht en snoof even. De wind was krachtig dus er was weinig te ruiken, dit zou best een zwakke plek zijn om op dit moment er te zijn...


This place... (Halflion) 6zneiq
Oud setje:
 
Stop pesten!:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
This place... (Halflion)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: