Abandoned love [KITTENSEARCH] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Abandoned love [KITTENSEARCH]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Corra
Member

Bo3
244
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Abandoned love [KITTENSEARCH]   zo 8 jan 2017 - 16:32Once upon a time, we were in love

F I R S T

Zoals de meeste van jullie al weten als je het aot in de gaten hebt gehouden krijgen Corra en Khione kittens. Omdat ze samen geen kittens kunnen krijgen vinden ze deze ergens aan de rand van de weg, in een kartonnen doos. Corra en Khione nemen de zorg van deze kittens op zich en zijn natuurlijk verschrikkelijk gelukkig dat ze samen kittens hebben.

O U D E R S

Moeder 1
Name: Corra
Age: 16 moons
Outside: Corra is een kleine grijze tabby, ze is erg slank en heeft een glanzende pels. Haar groene ogen maken het plaatje helemaal af. Er is één probleem: haar gezicht is getekend door verschillende littekens, dit is deels Vitani's schuld en deels haar eigen schuld. Ze daagde de Elitemember uit en voelde de gevolgen.
inside: Corra is erg hyperactief en zal met iedereen die ze tegenkomt een praatje maken. Ook is ze heel erg flirterig, niet alleen tegen Khione, ook tegen anderen omdat ze het leuk vind om katten voor haar te zien vallen. Soms is ze echter nogal verlegen en schuw, dit gebeurd vaak in het bijzijn van Khione. Corra is, door het gevecht met Vitani onzekerder geworden.

Moeder 2
Name: Khione
Age: 16 moons
Outside: Ze is slank maar met lange en hoge poten en een lange witte vacht waardoor ze breder lijkt, haar oren zijn redelijk groot en ze heeft een lange staart. In vergelijking met andere kittypets is ze erg groot
Inside: Khione is een erg kille kattin maar zeker ook hyper. Ze is liefdevol maar toch ook harteloos. Eigenlijk is ze haar eigen tegenpool in hetzelfde lichaam

D E A D L I N E & O T H E R

De deadline is op 1 februari, wat hopelijk genoeg tijd geeft je kitten af te maken, misschien dat deze zou kunnen veranderen als er bij 1 van ons moeilijkheden ontstaan.

Omdat Corra en Khione het Rogue leven altijd interessant gevonden hebben en ze het kittypet leven zat zijn gaan ze uiteindelijk beide een andere kant op. Ze verdelen de kittens, wat ons bij het volgende punt brengt. Je aangemelde kitten gaat of met Corra mee, of met Khione. Ze koemn later weer bij elkaar, maar twijfel in hun relatie liet hun een korte break nemen.

In de richting van vacht-, en oogkleuren is alles toegestaan, hoewel we het leuk zouden vinden om kittens te zien die wat op hun ouders lijken.

x  
words // tag // notes
Thank you Sarah!


~The amazing Corra~
When someone told me I was in a fantasy world, I almost fell off my unicorn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amare
Member

Eline
549
Actief
I'm cool but I also cry a lot.

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 29 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Abandoned love [KITTENSEARCH]   zo 8 jan 2017 - 16:59

Ik denk niet dat ik me hiervoor aan ga melden, maar ik ga het zeker in de gaten houden. ^^


It's all right to love someone who doesn't love you back,
Amare
as long as the're worth you loving them.
As long as they deserve it.
- The Infernal Devices
Heaven and hell are both satisfied.
Extra's:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lola
Member

Elfje
1006
Actief
They started thinking Love is a loaded gun, nobody wants to fight

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Abandoned love [KITTENSEARCH]   zo 8 jan 2017 - 17:45

Ik ga me lekker wel aanmelden, wat misschien al duidelijk was. So here we go:

BRIGHT LIKE THE STARS


GENERAL

Name: Orion or Sirius (mijn voorkeur gaat uit naar de tweede maar ik moet even kijken of dat dat kan)
Name Meaning:
Orion is een sterrenbeeld van een jager
Sirius is de naam van een ster die ook wel bekend staat als de dog star, wat vrij ironisch moet zijn aangezien hij een kat is.
Gender: Male  
Age: Newborn
Parents:
Unknown x Unknown » Birth Parents
Corra x Khione » Adoptive Parents
Bloodline: Unknow
Rank: Kittypet
Note: Hij zal met Corra meegaan als de kittens worden verdeeld.OUTSIDE

Fur: Silver, short
Eyes: Grey
Nose: Black
Pawpads: Black
Fur Pattern: Tabby
Scars: None

Hij is heeft een zilveren vacht met een tabby patroon, dit is ook een reden waarom hij zijn naam heeft gekregen. Dan heeft hij nog grijze ogen en een zwart neusje. Ook zijn pootkussentjes zijn zwart en hij heeft nog geen littekens. Nu hij nog jong is zal hij kleiner zijn als zijn siblings, maar rond de six moons  zal hij een groeispurt krijgen.INSIDE

Likes:
Family, friends, being happy, playing pranks, sunny weather, Leaf-Fall
Dislikes: Rude cats, being bored, cold, being quiet

Het is een hyperactieve pluisbal, en dat zal ook altijd zo blijven. Hij kan echter dan ook nooit stil zitten, hij móét iets te doen hebben anders houdt hij zeker al niet zijn mond. Hij heeft dan ook altijd wel wat te zeggen, en dat doet hij dan ook graag. Soms lijkt het wel alsof hij geen filter heeft, en dat kan sommige katten dan ook zeker irriteren. Hij vindt het dan ook leuk om katten zonder manieren, of die gemeen tegen hem doen, hiermee te irriteren. Echter irriteert hij anderen niet alleen met zijn non-stop gepraat, hij houdt er namelijk ook erg van om pranks uit te halen, met name als hij zich verveeld. Origineel of niet, dat maakt hem niet uit. Iedereen is zijn slachtoffer zolang hij er om kan lachen.
Met warm weer kan hij de hele dag buiten doorbrengen, dat doet hij dan ook graag. Lumineer houdt van warmte, maar ondanks dat vindt hij Leaf-Fall geweldig. Alle warme en mooie kleuren dat het met zich meebrengt, en de vallende bladeren die hij kan najagen.

De rest van zijn karakter zal echter in de RPG uitgewerkt wordenBEHIND THE CAT

Name:
Elvira
Nickname: Elf(je)
Leeftijd: 15
RPG-ervaring: 3 jaar
Motivatie: Als er iets is wat is slecht kan is het motivatieposts schijven, but here we go…

Ik hou van de karakters van beide moeders. Vooral die van Khione, because Regina is the sass queen. Ik heb de topics gevolgd en vind ik het koppeltje geweldig. Ook wil ik weer eens graag een positieve en hyper kitten spelen. But hij heeft natuurlijk wel een familie nodig. Toen ik het idee van het katertje kreeg, want ik heb het al wel wat langer in mijn hoofd zitten, wilde ik het gelijk uitwerken. Wat ik dus ook heb gedaan. Toen het klaar was vond ik hem wel in dit nestje passen omdat zijn karakter vrij veel op dat van Corra lijkt.
All of the legends die at twenty seven

They all went to heaven, all of the legends
.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ara
Member

Bunny
143
Actief
"This little girl is capable of murder - if you hurt her"

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Abandoned love [KITTENSEARCH]   zo 8 jan 2017 - 18:57

Hey! Mijn naam is Pitch! Ik ben een katertje en ik zit nu nog veilig in mama's buik. Ik ben een Rogue en mijn Bloedlijn is waarschijnlijk volbloed Kittypet of Rogue, aangezien mama mij verteld heeft dat ze ons gevonden heeft in een doos op straat. Mijn naam is omdat ik heel zwart ben - Pitchblack, snap je 'm? Leuk toch! Ik snapte hem niet meteen, maar nu wel nu iemand het mij uitgelegd heeft. Ik ben niet zo slim. Ik heb ook twee mama's, is dat raar? Mama één, waar ik in het begin vooral bij was - ze zijn even uit elkaar geweest, of zo - heet Khione. Ze is mooi met een lange witte vacht. Ik ben haar tegengestelde, maar we zijn wel even groot! Nou ja, we zullen even groot worden wanneer ik volwassen word. Hopelijk word ik zelfs groter dan haar! Mijn tweede mama heb ik eigenlijk best laat leren kennen, want mijn eerste manen waren zonder haar. Zij heet Corra en zij is ook heel mooi! Ze heeft stoere littekens over haar snuitje en net dezelfde groene ogen als ik heb, en dan een mooie grijze tabby vacht. Beiden zijn erg hyper en ik denk dat ik dat overgekregen heb!

Maar eerst moet ik van mama iets zeggen over hoe ik eruitzie. Okayy.. Hmm, laat me even denken. haha, grapje, ik weet heus wel hoe ik eruitzie! Ik heb een zwarte vacht, echt, pikzwart. Pitchblack. Haha! Ik heb hele lange poten en een hele lange staart en ik ben best breed gebouwd. Ik ben de grootste van het hele nest en steek vaak boven andere katten uit. Ik heb dus groene ogen, en ze zijn bijna exact dezelfde kleur als die van mama twee! Samen met mijn hyperactieve gedrag doet dat mama één heel vaak denken aan Corra, dat zegt ze toch. Veel meer kan ik niet zeggen over mijn uiterlijk, ja toch mama?

Mama knikt, dus ik mag doorgaan naar mijn innerlijk, jee! Ik ben dus een echte spraakwaterval, zoals je ziet. Ik weet nooit wanneer ik moet zwijgen. Ik ben altijd vrolijk en altijd druk en hyperactief en ik maak heel vaak veel lawaai, wat mama vaak irritant vind. Ik vind het niet leuk wanneer ze me vervelend vind, dus dan probeer ik wel stil te zijn, maar het is heel moeilijk. Er zijn gewoon zo veel opwindende dingen om over te praten! Ik ben echt een moederskindje, vooral naar mama één toe. Ik kan ook moeilijk anders, want ik heb alleen mama's. Daardoor vind ik katers eigenlijk maar raar, ook al ben ik er zelf eentje. Ik wil niet stoer zijn, zoals zij blijkbaar willen zijn. Ik ben perfect blij met hoe ik ben, of dat nu stoer is of zwak. Ik ben een heel eerlijke kat en ik neem geen blad voor de mond, maar soms realiseer ik me dat ik daarmee iemand pijn doe en dan maakt me dat verdrietig. Ik denk heel snel maar ik ben niet zo slim, ik trek heel vaak de verkeerde conclusies en soms doe ik moeilijke dingen voor problemen die een makkelijke oplossing hadden. Ik zie heel vaak door de bomen het bos niet meer, maar ik vind het ook heel moeilijk om even stil te staan om naar dat bos te kijken. Hee, dat klonk slim, ja toch? Zie je mama dat ik heel slim ben!

Ze glimlacht. Mama doet soms een beetje raar, van het ene uiterste naar het andere alsof ze zichzelf tegenspreekt. Maar ik hou heel veel van haar hoor! Ik hou ook heel veel van mijn siblings, en van mijn andere mama en van de hele wereld! Er zijn geen slechte katten in de wereld en iedereen kan gelukkig zijn, en na elke storm komt er zonneschijn. Ja toch? Ik zou het nooit anders kunnen zien, want ik ben nu eenmaal een eeuwige optimist! Wauw, wat een moeilijk woord. Mama heeft het me geleerd toen ik voorbereidde om dit te vertellen, want ik zou het zelf nooit zo kunnen. Lijkt dit ingestudeerd? Ik hoop het niet.

Oeps, ik wijk af van wat ik geleerd had. Oké, terug naar waarover ik bezig was. Ahum, ahum. Euhm.. Mama, help? ... Ah, ja! Ik moest nog zeggen dat ik iedereen heel veel succes wenste, en dat Bunny (wie is dat? Ach, wat doet dat ertoe) er heel erg naar uitkijkt om een kitten te spelen in dit nest (huh, gaat dit nog over mij? Mama? .. Ik moet blijkbaar gewoon voortdoen, okay) en dat ze ook de ouders heel veel succes wenst bij het kiezen!

Ja, dit was het. Bedankt voor het luisteren allemaal! -buigt en loopt naar Khione toe-


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Abandoned love [KITTENSEARCH]   do 12 jan 2017 - 19:21

hier komt waarschijnlijk een aanmelding.

Naam: Siff
Leeftijd: newborn
Geslacht: she-cat
Bloedlijn: ?
Ouders: ?
Pleegouders: Corra en Khione
Moeder: Khione

Vacht: wit met licht oranje en donkerbruine vlekken
Vacht patroon: Lapjespoes
Neus: licht roze
Ogen: Blauw en groen
Lengte: Ze is iets kleine dan een gemiddelde poes

Likes: familie, vrienden,
Dislikes: Een kat die machtiger probeert te zijn,

Sleutelwoorden: Vriendelijk, Koppig, Vechter, Familiepoes,
Siff is een vriendelijke poes die soms wat bazig kan overkomen. Koppig kan ze soms zijn, al noemt ze dat liever eigenwijs. Ze is niet een poes die snel boos en/of wraak neemt, maar als je iemand die ze heel erg van houd pijn doet dan zou Siff altijd voor die kat opkomen en soms een wraakactie ondernemen. Siff is een echte familiepoes. Het liefst is ze samen met haar broertjes, zusjes en moeder(s).


Laatst aangepast door Springpaw* op vr 13 jan 2017 - 19:02; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vitani
Member

M
1126
Actief
"Chew bubble gum like a boss"

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Abandoned love [KITTENSEARCH]   do 12 jan 2017 - 20:18
L Í T H I U M» G E N E R A L «

Name: Líthium
Future names: Haar naam word veranderd wanneer ze ouder is omdat ze Líthium te meisjesachtig vind en ze zichzelf als een jongen ziet dan een meisje.
Age: Unborn
Gender: She-cat
Sexuality: Unknow
Bloodline: 100% Unknow
Living style: Rogue


» F A M I L Y // OTHER « 

Mother: Corra (ze gaat met Corra mee btw)
Siblings: Unknow
Other Family: Khione (mother 2)
Friends: Not yet
Crush: No!
Partner: No!
Kittens: No!

» OUTSIDE «

Fur color: Bruin, zwart en wittig
Fur pattern: Bengal
Fur length: Kort
Type of body: Slank gebouwd maar zeker sterk
Eye color(s): Muntgroen
Nose & pawpads: Zwart
Ears: Normaal
Tail: Normale lengte
Whiskers: Halflang
Paws: Normaal
Legs: Normaal
Claws: Lang en scherp
Teeth: Sterk en scherp
Scars: Not yet

» PERSONALITY «

Líthium is een kitten die je niet snel vrouwelijk zult noemen. Haar lichaam is dan niet super gespierd maar er zit echt wel wat kracht in haar poten. Ze zal snel dominant kunnen overkomen bij haar siblings en later bij andere katten. Ze houd dan ook ontzetten veel van stoeien en gevechten uitdagen en vind het geweldig als ze de 'katers' kan overwinnen. Het is gewoon bij haar verkeerd overgekomen en dus denkt ze dat alleen katers goeie vechters ect kunnen zijn. Ze zal dus erg als een typische jongen gedragen dan als een meisje. Ze is tevens erg nieuwsgierig en zal er dus alles aan doen om regels te overbreken en problemen uit te lokken bij haar moeder.

Op een latere leeftijd zal je merken dat Líthium in het verkeerde lichaam geboren is. Ze gedraagt zich dus zeker als een kater dan een poes waar sommige raar van opkijken. Men zegt dat het komt omdat ze twee moeders heeft en hierdoor een vaderfiguur mist en dus zo gaat gedragen. Echter is dit helemaal niet zo, Líthium voelt zich gewoon meer jongen dan meisje. Ze is dus dan ook niet veel rustiger geworden, ze stoeit nog steeds veel en houdt zeker van om te flirten wanneer ze in haar 'puberfase is'.

Líthium is als volwassen is een echte kater en een vechtersbaas geworden. Ze heeft soms wel moeite met contact leggen met andere katten. Vooral katers. Ze is meer geïnteresseerd in poezen en ziet mannelijke katten meer als een vijand.

-

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
407
Actief
"Eyes say more than a thousand words"

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Abandoned love [KITTENSEARCH]   wo 1 feb 2017 - 14:35

Oeh, de deadline is vandaag, is het niet? <3
Veel succes iedereen ^^


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Corra
Member

Bo3
244
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Abandoned love [KITTENSEARCH]   wo 1 feb 2017 - 14:36

En hier is ie dan, de dag van de Deadline en uitslag!!!
Zoals er gemerkt is hebben we maar vier aanmeldingen en daaruit kiezen we er vier.
Hierdoor was het voor ons nogal moeilijk omdat we in plaats van kiezen wie het wel werd, meer kozen wie niet... maar in ieder geval de drie gekozen zijn: Orion/Sirius (Elfje) Pitch (Bunny) en Lithium (M)
Het 'geboorte' topic zal per Pm worden verstuurd, gefeliciteerd C:


~The amazing Corra~
When someone told me I was in a fantasy world, I almost fell off my unicorn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
407
Actief
"Eyes say more than a thousand words"

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Abandoned love [KITTENSEARCH]   wo 1 feb 2017 - 14:37

Woeh, ik ben echt telepatisch is het niet xD

maar AHHH THANK YOU <3 -gaat Pitch aanmaken-
En ook gefeliciteerd M en Elfje c:


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenfall
StarClan

M
818
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Abandoned love [KITTENSEARCH]   wo 1 feb 2017 - 14:58

Oeh wat een leuke familie <3
Ik ga meteen bby Líthium maken iee (a)

Gefeliteerd Buns en ElfjeThe world around us is burning

But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pitch
Member

Bunny
42
Actief
His fur is pitch black, but his soul pure gold

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Abandoned love [KITTENSEARCH]   wo 1 feb 2017 - 14:59

Hier is Pitch btw <3
Ik ben echt zo blij dat ik weer eens een kei enthousiaste pluizenbol kan spelen ^^


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lola
Member

Elfje
1006
Actief
They started thinking Love is a loaded gun, nobody wants to fight

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Abandoned love [KITTENSEARCH]   wo 1 feb 2017 - 15:25

Thank you!
Ik heb het atm alleen druk met schoolwerk dus ik zal wat later zijn met aanmaken.All of the legends die at twenty seven

They all went to heaven, all of the legends
.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sirius
Member

Elfje
91
Actief
“We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on. That's who we really are.”

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Abandoned love [KITTENSEARCH]   wo 1 feb 2017 - 18:27

Here's the little buggerTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amberhunt
Member

Bo3
3126
Actief
"I'm forced to deal with what I feel"

CAT'S PROFILE
Age: 28 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Abandoned love [KITTENSEARCH]   wo 1 feb 2017 - 18:40

Art:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ghostpaw*
Member

Bianca
92
Actief
Sometimes I try and keep quiet, and then I realize how fine they would be without me

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons Ω
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Abandoned love [KITTENSEARCH]   za 18 feb 2017 - 19:42

De kittens mogen naar 2 moons :3


Teach me how to fght.
And Ill show you how to win.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pitch
Member

Bunny
42
Actief
His fur is pitch black, but his soul pure gold

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Abandoned love [KITTENSEARCH]   zo 19 feb 2017 - 13:04

Okay <3
Kunnen Khione & Pitch een topicje btw? c: Hij moet zijn naam nog krijgen hehe (a)


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amberhunt
Member

Bo3
3126
Actief
"I'm forced to deal with what I feel"

CAT'S PROFILE
Age: 28 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Abandoned love [KITTENSEARCH]   ma 20 feb 2017 - 21:31

Art:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Corra
Member

Bo3
244
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Abandoned love [KITTENSEARCH]   wo 22 feb 2017 - 20:19

Mededeling: Corra zal vanaf nu een rogue zijn, samen met de kittens.


~The amazing Corra~
When someone told me I was in a fantasy world, I almost fell off my unicorn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Abandoned love [KITTENSEARCH]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: