Frustrations. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Frustrations.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jayflame
Member

Freedje
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Jayflame
BerichtOnderwerp: Frustrations.    ma 9 jan 2017 - 20:01

Het was zover. Hij zou eindelijk gaan spreken met Zealspark. Oké, morgen dan. Nee, vandaag eigenlijk. Als hij het goed kon schatten over een uur of drie. Hij kon niet slapen en dat resulteerde soms in het feit dat hij zichzelf omdraaide naar de ene kant en dan even later weer naar de andere kant. Gelukkig lag hij ver genoeg van de apprentices af om ze niet te storen. En de meesten sliepen ook wel heel erg diep, dus dat hielp wel. Sinds de ceremony had Jaypaw het idee dat hij er op vooruit was gegaan. De training met Hazelfray ging naar zijn idee de goede kant op en als hij zich vandaag zou verklaren aan Zealspark, zou dat – en zijn final assesment – misschien resulteren in het feit dat hij warrior kon gaan worden. Hoewel hij Branchpaw een aangename tom in omgang vond, wilde hij niet hetzelfde lot ondergaan en tot zijn zoveelste moon apprentice blijven. Hij wist niet wat Branchpaw had gedaan om dat te verdienen, maar hij wilde het toch liever niet hebben. En hoewel hij zich lichtelijk schuldig voelde over het feit dat hij recent geleden twee Elite cats had ontmoet en hun nog niet eens zo heel erg in omgang vond ook niet – en zelfs wat dingen ontdekt had waar hij liever over wilde zwijgen – wilde hij daar toch niks over kwijt tegenover de oranje-witte tom. Hij vertrouwde Zealspark, maar hij wilde niet dat de tom het idee kreeg dat hij ThunderClan toch zou verraden juist nadat Jaypaw zijn uitbarsting had gehad omdat hij ThunderClan juist niet wilde verraden. Ugh. Zo veel gedachten. Na een uurtje viel Jaypaw dan toch in slaap en werd anderhalf uur later wakker. Hij schoot overeind, likte over zijn vacht en ging toen snel in de richting van de warriors’ den. ‘Zealspark?’ Hij meende een beweging te zien in de warriors’ den. ‘Ik wacht op je bij de uitgang van het camp, oké?’ Hij wilde hun gesprek graag hebben op Sunningrocks. De kans dat ze daar gestoord zou worden was vrij klein omdat de zon toch niet meer zo heel vaak scheen en de stenen daardoor koud waren.


+ Alleen voor Zealspark
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zealspark
Member

Christy
2636
Actief
the soul that sees beauty may sometimes walk alone

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Zealspark
BerichtOnderwerp: Re: Frustrations.    wo 11 jan 2017 - 23:53

Het gebeurde niet vaak dat de deputy slaap kon vinden, maar vandaag was dat toch wel het geval. Zijn ogen waren vredig gesloten en zijn borstkas rees op een rustig tempo op en neer. De meeste krijgers trippelden geluidloos voorbij hem, wetende hoe zeer hij het zeldzame momentje rust nodig had en maar al te goed gebruiken kon. Maar plots hoorde hij iemand zijn naam roepen, waardoor de deputy licht slaapdronken zijn kop optilde en de den rondkeek. Wie had hem nodig? Nogmaals werd er iets gezegd, deze keer herkende hij dan ook de stem van Jaypaw. De apprentice die enkele dagen geleden hem had gezegd dat hij gepest werd. Zealspark wist daar echter niks vanaf. Hij had dan ook de mentoren gevraagd om een extra oogje in het zeil te houden. Als hij iemand kon betrappen op het feit dat 'ie zijn mede-Clangenoot pestte, dan zou dat niet de beste dag zijn van die desbetreffende kat. Uiteindelijk stond de rood met witte kater op, gunde zijn vacht enkele snelle likken zodat deze acceptabel genoeg was, en verliet nadien de den. "Ja, ik ben er. Wat is er?" vroeg hij, zijn nog steeds vermoeide blauwe blik op de jongere kater richtende.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayflame
Member

Freedje
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Jayflame
BerichtOnderwerp: Re: Frustrations.    ma 16 jan 2017 - 20:42

Jaypaw gaf een ongemakkelijke lik over zijn borstkas toen hij geluid hoorde en verschillende warriors naar buiten zag komen, maar hij zag Zealspark nog niet direct verschijnen. De warriors die langs hem trippelden gaven hem een kort knikje en Jaypaw ging een beetje opzij zitten zodat hij niet in hun weg zou zitten. Na de ceremony had hij al wel wat verandering opgemerkt in het gedrag van de apprentices die hem eerst gepest hadden; het leek er op dat ze de waarschuwing van Zealspark serieus hadden genomen. Jaypaw kon Zealspark dan ook niet dankbaar genoeg zijn, maar hij zou zich schuldig blijven voelen zo lang hij Zealspark niet had uitgelegd waarom hij sommige reacties had gegeven. Hij wilde ook graag zijn loyaliteit bewijzen en aan Zealspark benadrukken dat hij zijn Clan nooit ging verraden voor de BloodClan. Nooit. Het duurde niet lang voordat Zealspark naar buiten kwam en Jaypaw voelde zich een tikkeltje schuldig toen hij de vermoeide blik opmerkte in de ogen van zijn deputy. Zou hij maar zeggen dat het niets was en dat de deputy daarmee terug slaap kon inhalen? Maar als het nu niet was, wanneer zou hij dan moed hebben om zijn verhaal te vertellen? Nee, het moest wel nu. Nu was Zealspark wakker en leek geen patrols te moeten regelen. Of toch niet direct. ‘Kunnen we ergens privé praten? Bij Sunningrocks bijvoorbeeld?’ Hoewel hij niet dacht dat een kat opvallend zou durven afluisteren bij hun, wilde hij toch niet riskeren dat iedereen zou horen hoe hij zich voelde. Hij wilde het alleen met Zealspark en met Silverstar delen. Bovendien wilde hij het ook graag over Gravelsmoke hebben en zou hij het vervelend vinden als de she-cat hem zou horen. ‘Ik wilde je nog wat concretere informatie over de pesterijen geven en je nog wat zeggen over mijn vader,’ mauwde hij zachtjes terwijl hij al in de richting van het territory wenkte, wachtend tot Zealspark in zou stemmen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Frustrations.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: