Heart of the Projects 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Heart of the Projects

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dezember
Member

Ez
36
Actief
"Nothing lasts. It's for the best. I won't stay here. I won't stay there."

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Heart of the Projects   do 12 jan 2017 - 17:51

Zijn grote, brede lichaam bevond zich bovenop het dak van een huis, en zijn poten had hij stevig evenwijdig onder zijn schouders staan. Hij was helemaal opgefokt en klaar voor een nieuw gevecht, ook al kwam hij nog maar net van een gevecht. Eén of andere domme kittypet die dacht dat ze hem aan kon. Hij was echter vriendelijk geweest en had haar met enkel een grote schram over haar neus heen naar huis laten gaan. Nu zat hij dus boven op haar huis. Hij had haar gezegd dat hij haar in de gaten zou houden tot het juiste moment daar was om toe te slaan. Dezember sprong van het dak af, op het dak van de auto die er stond. Hij keek door het raam heen, en zag nog net hoe de rosse kattin in een dierenmand gestoken werd. Die zou vast naar de dierendokter moeten. Hij zag ook hoe de vrouwelijke mens kittens in haar handen hield. Had hij een moederkat verwond? Hij hoopte het vurig. Dez gaf niet om kittens. Hij wou wel vader zijn, gewoon om nageslacht te hebben, maar hij gaf niet echt om kittens en familiebanden. Alleen zijn zuster Mai miste hij, en hij was nog altijd boos dat ze achter zijn broer März aan gegaan was nadat Dezember hem verblind had. Met hun stom rogue leven. Hij zou ze wat aandoen als hij hen zag. De tabby sprong van de auto af en ging onder het hek door. "Stomme kittypet."

OOC: Cyber
I know that I'm better I'm writing this letter
To my past self sitting on the shelf Nothing lasts
x x x
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Heart of the Projects
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: