Check up ll Vitani 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Check up ll Vitani

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Brat
Member

Sans
3672
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Check up ll Vitani   wo 18 jan 2017 - 18:26

Met volle vaart schoot de rode poes uit een donkere hoekje waar ze zich genesteld had. Haar kaken beten hard in het nekvel van het muisje, dat een paar seconde geleden nog niks vermoedend op een nootje zat te knabbelen. De smaak van bloed vulde de mond van de kattin. Brat nam het diertje nog eens stevig tussen haar kaken terwijl ze langzaam begon met zich voort te bewegen. Ze was op we naar het kamp, of nog beter die verdomde Barn waar ze nu sliep. Terug naar die haarbal...Funa Luna nee dat klonk niet goed... Runa! Dat was hem. Toen er een bekende geur haar neus gaten binnen drong stopte de grote poes met lopen. En bleef rustig wachten totdat de oorzaak van de geur in beeld kwam. Toen de eindelijk gebeurde legde de poes haar buit op de grond en keken haar cyan blauwe ogen strak in de rode van de andere poes. 'Vitani' miauwde ze koud.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vitani
Member

M
1126
Actief
"Chew bubble gum like a boss"

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Check up ll Vitani   wo 18 jan 2017 - 19:15

Het was een koude ochtend, de wolken donker bij elkaar gekropen en de wind als ijs blies door het landschap. Vitani was erop uitgetrokken maar niet echt met een grote doel. Vandaag was echt z'n dag dat ze niet veel te doen had en dus had de roodbruine tabby maar besloten om Corra te gaan zoeken. Ze had de poes laatst nog gezien maar ze begon de grijze kittypet al weer te missen. Dus met haar staart wapperend achter haar aan sprintte ze veder door het Twolegplace. Haar hondentanden om nek rammelde bij elke krachtige stap die ze nam en met haar oren plat in haar nek gedrukt sprong ze een container op. De deksel was glad maar door haar kromme scherpe nagels die ze erin sloeg bleef ze overeind. "Klote winter" Siste ze geïrriteerd voor ze er weer afsprong en veder rende. Haar neus was gericht op Corra's vertrouwelijke zoete geur en toen ze deze zwakjes oppikte begon de elite member harder te rennen. Haar pas werd echter afgesneden toen haar tante's lichaam tevoorschijn kwam en vloekend van binnen remde ze af en ging voor Brat staan. "Vitani" Mauwde de oudere poes en Vitani trok net haar snorharen. "Tante Brat" Begroette ze terug toen ze weer op adem was.
:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member

Sans
3672
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Check up ll Vitani   wo 18 jan 2017 - 19:27

De andere poes had blijkbaar veel haast, dat ze met zoon rap tempo aan kwam rennen. Gelukkig zag de kattin haar wel op tijd om te kunnen stoppen en ze niet op elkaar klapte. Maar om eerlijk te zien was ze zelf waarschijnlijk een stap naar de zijkant gegaan zodat de bruine poes op de harde grond belandde. Met die gedachte in haar kop begon de rode poes zwakjes te grijzen. "Tante Brat" antwoorde haar nichtje toen ze weer op adem was. Brat knikte even kort. 'Zozo waarom heb jij zoveel haast?' vroeg ze aan de bruine poes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vitani
Member

M
1126
Actief
"Chew bubble gum like a boss"

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Check up ll Vitani   wo 18 jan 2017 - 19:37

De poes nam even een diepe hap zuurstof om haar longen goed te vullen voor ze de koude lucht weer uitpufte. Wow de droogte had haar conditie zeker aangetast, dat kon ze wel merker. Haar bruine vacht was bezweet en met zwoegende flanken keek ze haar tante aan. De spieren onder haar lijf waren nog gespannen waardoor deze onder haar natte vacht rimpelde. "Zozo waarom heb jij zoveel haast?" Vroeg Brat. Vitani haalde losjes haar schouders op voor ze terug antwoordde. "Ik was gewoon opzoek naar iemand" Reageerde ze simpeltjes voor ze de lucht nog eens opsnoof in de hoop Corra's geur nog te vinden.
:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member

Sans
3672
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Check up ll Vitani   wo 18 jan 2017 - 20:33

Oh dus ze zocht iemand hmm? wat interresant. Brat haalde nieuwsgierig haalde kop omhoog. 'Naar wie?' vroeg ze toen rustig aan de andere kattin. Brat was benieuwd, ze wilde wel eens weten wat haar favoriete nichtje allemaal uitspookte. En moet wie ze wel allemaal omging. 'Misschien kan ik je wel helpen zoeken?' vroeg ze toen terwijl ze een stap dichterbij kwam. Even vergat de poes het muisje dat nog steeds dood op de grond lang, maar Brat vond Vitani op dit moment iets belangrijker. 'Vier ogen zien meer dan twee'Merkte ze op terwijl er schaamteloos een grijns op haar gelaat vormde.

dit voelt echt als een flut post voor mij xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Check up ll Vitani
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: