Oh please. Butterpact 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Oh please. Butterpact

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rosefrost
Member
Oh please. Butterpact K4EYZKZ
San
728
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {{20 Moons}}
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Rosefrost
BerichtOnderwerp: Oh please. Butterpact   Oh please. Butterpact Icon_minitimevr 27 jan 2017 - 20:23

Rose stapte wat moeizaam de warrior's Den uit, en ze kon het niet helpen om luid te beginnen te gapen. Oh wat had ze goed geslapen, ja oke het was wel koud enzo maar daar had zij met haar prachtige lange dikke vacht geen last van. De poes was maar al te blij maar haar vacht, behalve in de zomer. Dan had ze het weer veel te warm, maar goed daar viel weinig tegen te doen.En... het was een werk om bij te houden, want het werd altijd zo snel vies! De poes zuchtte even en begon zich toen vooruit te bewegen, haar spieren kwamen langzaam los bij elke stap. De poes keek het kamp rond, alles was nog lekker rustig. Ze had nog niet eens in de gaten gehad hoe vroeg het eigenlijk nog was, de zon stond nog maar net aan de hemel. Er waaide even een koude wind door haar vacht heen, en Rose kon het niet helpen om nog een keer te gapen. Toen ze een geluid achter haar hoorde keer ze om, en werd al snel begroet door de verschijning van een kater. Rose kende hem wel. Butterpact was zijn naam, nooit echt met hem gepraat nu ze er over nadacht. 'Hey Butter' glimlachte ze naar de kater terwijl ze naar hem toe liep met sierlijke stappen. 'Wat doe jij zo vroeg op?'


Oh please. Butterpact 1rrpdc
x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oh please. Butterpact DPKsfdL
Freedje
550
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Oh please. Butterpact   Oh please. Butterpact Icon_minitimevr 27 jan 2017 - 21:03

Butterpact onderdrukte een zucht toen hij vaststelde dat iemand het nodig vond om luid te gaan gapen in de buurt van de warriors’ den. Hij had sowieso al geen oog dichtgedaan vannacht. Hij had geen idee waarom, maar hij had de slaap gewoon niet kunnen vatten. En het feit dat een warrior daar nu lui stond te gapen, hielp niet echt. Misschien had hij of zij wel heel goed geslapen, maar dat was alsnog geen reden om anderen daarvoor wakker te maken. En dus wilde hij in eerste instantie ook overeind springen om er iets van te gaan zeggen, maar hield zichzelf tegen. Hij had beloofd om zijn arrogante, geïrriteerde attitude tegenover zijn Clanmates wat te minderen. Was het echt nodig om de warrior op zijn of haar plaats te gaan zetten? Bovendien was het niet eens zijn of haar schuld. Hij opende zijn bek. Het was duidelijk een haar, want hij rook haar zoete geur tot hier. En hij herkende het als de geur van Rosefrost. De she-cat was vlak na hem warrior geworden, maar ze hadden als apprentices wel samen getraind. Een keertje of zo. En die keer was hij al vergeten. De tom onderdrukte een zucht, stond op en liep naar buiten. Hij merkte dat daar inderdaad Rosefrost stond die tegen hem begon te spreken. ‘Een zekere warrior vond het nodig om zo luid te gapen dat ik niet meer verder kon slapen.’ Hij keek haar eerst met een beschuldigende blik aan, maar rolde vervolgens met zijn ogen. ‘Ik was wel al wakker, maar was het nu echt nodig om dat zo luid te doen? Niet iedereen heeft zo’n goede nachtrust als jij en dan ga jij het er nog lekker in wrijven ook.’ Hij gaf haar een plagerig zetje en keek naar de fresh-kill pile. Zijn grommende maag toonde aan dat deze dringend aangevuld moest worden, want wat er nu lag was gewoon beschamend. ‘Jagen?’ stelde hij dan ook voor.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosefrost
Member
Oh please. Butterpact K4EYZKZ
San
728
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {{20 Moons}}
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Rosefrost
BerichtOnderwerp: Re: Oh please. Butterpact   Oh please. Butterpact Icon_minitimedi 31 jan 2017 - 11:17

‘Een zekere warrior vond het nodig om zo luid te gapen dat ik niet meer verder kon slapen.’ Oh ja natuurlijk geef haar maar de schuld, lekker makkelijke altijd. 'Ach stel je niet zo aan man' reageerde ze snel op de beschuldiging van de kater. Zo luid gaapte ze ook niet, hij moest vast al wakker geweest zijn of hij heeft echt super oren. ‘Ik was wel al wakker, maar was het nu echt nodig om dat zo luid te doen? Niet iedereen heeft zo’n goede nachtrust als jij en dan ga jij het er nog lekker in wrijven ook.’ de flame point rolde even met haar ogen en keek de kater nonchalant aan. 'Begin je altijd zo je dag? gelijk op andere te lopen zeuren?' hij stelde zich wel erg aan zeg. Oh wat erg zeg ze gaapte iets te luid voor meneer. De wereld verging! ‘Jagen?’ stelde hij toen voor. De poes dacht even na en haalde toen haar schouders op. 'Tja ik weet het niet hoor straks jaag ik de prooi ook nog weg met mijn luidde gegaap'


Oh please. Butterpact 1rrpdc
x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oh please. Butterpact DPKsfdL
Freedje
550
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Oh please. Butterpact   Oh please. Butterpact Icon_minitimevr 17 feb 2017 - 21:32

Butterpact probeerde een luide zucht te onderdrukken. Dan probeerde hij eindelijk eens aardiger voor zijn Clanmates te zijn en dan werd het weer eens niet geapprecieerd! Deze she-cat reageerde weer echt alsof hij een vreselijk punt maakte van wat ze gedaan had. Ja, hij maakte er een opmerking over, maar was het nu echt zo dat hij erover doorzeurde? Nee dus. Ze moest gewoon niet zo geïrriteerd doen. She-cats. Hij rolde met zijn ogen. Ze hadden altijd wel iets om chagrijnig over te zijn voor geen reden. ‘Beter dat dan dat chagrijnige gedrag van jouw,’ zei hij zacht, maar omdat hij Butterpact was en hij het niet kon laten, klonk het natuurlijk “per ongeluk” iets harder dan bedoeld. Hij trok echter een onschuldig gezicht naar haar toen ze weer verder begon met spreken en moest moeite doen om zijn klauwen in zijn hulzen te houden. Waarom had hij haar ook alweer gevraagd? Zou hij zijn woorden terug kunnen draaien en zelf kunnen gaan? Hij had namelijk écht geen zin om met zo’n geval te gaan jagen. Maar hij kon nu ook weer niet anders. De Clan moest immers prooi hebben en zij waren nu toch met hun tweeën op. Dan konden ze zich net zo goed nuttig maken. En wie weet kon hij haar onderweg wel ergens dumpen. En met dat aantrekkelijke idee in zijn kopje richtte hij zijn blik naar de she-cat. ‘Dan is dat maar zo, maar we moeten toch iets binnenhalen voor de Clan.’ Hij wenkte haar met zijn staart. ‘De rivier staat weer lager als de vorige keer, dus ik denk dat het handiger is als we proberen op het vasteland te jagen.’ Hij stopte even bij de fresh-kill pile en keek naar de zielige stapel prooi. Zijn blik gleed even naar de elders’ den en naar de nursery. Hij kon best zonder totdat ze iets gevangen hadden. En met moeite scheurde hij zijn blik van de fresh-kill pile waarna hij het territory in ging. Rosefrost zou wel volgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Oh please. Butterpact
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: