[KS] You're the straw to my berry <3 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 [KS] You're the straw to my berry <3

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
Redpetal
Member

Bunny
2351
Actief
"I'd rather have flowers in my hair than diamonds around my neck"

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: [KS] You're the straw to my berry <3   zo 29 jan 2017 - 18:00


Moeder
De moeder van het nest. Redpetal is een kleine, slank gebouwde poes. Ze heeft een rode tabby vacht en goudkleurige ogen. Redpetal is een angstige, schichtige poes. Ze is alles behalve dapper en zal altijd eerder vluchten dan vechten. Ze is vriendelijk maar verlegen en ze stottert vooral van nervositeit wanneer ze moet praten met katten die ze niet goed kent. tevens is Redpetal ook een lieve en moederlijke poes, die haar kittens zo goed als ze kan zal beschermen en vooral heel veel van hen zal houden. Redpetal heeft een uitgebreide stamboom. Ze is de kleindochter van Firestar en Icestorm, wat haar 12,5% Kittypet maakt en 87,5% Thunderclan. Haar vader heet Glowstick en haar moeder Snowblossom. Ze heeft heel wat nonkels en tantes, vooral aan de kant van haar vader. Haar siblings zijn Hazelfray, Snowdance, Sandpaw en Heronkit (al zijn die laatste niet zo actief als de anderen) en dankzij haar zus heeft ze nu ook 2 nichtjes en een neefje, tevens dus ook de nichtjes en het neefje van dit nestje: Bloomkit, Jinglekit en Twigkit.
Vader
De vader van het nest. Branchtrove is een brede kater. Hij is niet super groot, maar het is wel duidelijk dat hij groter is dan de gemiddelde Thunderclanner. Hij is erop gebouwd te vechten en te overleven. Zijn vacht is in een woord prachtig, al ziet hij dat zelf niet. Hij heeft een schattige speciale vlek op zijn neus die doorloopt via de kin en de borst. Die markings zijn wit. De rest van zijn lichaam is muisbruin met donkere tabby strepen. Op de flanken, neus en kaaklijn is het bruin net iets lichter. Hoewel hij er imposant uit ziet is hij een goedaardige kat. Branchtrove heeft een warm hart en geeft iedereen kansen. Hij is in een woord makkelijk te beschrijven: een goedzak. De kater is niet alleen warm, hij is ook nog eens loyaal. Uitvliegen en brutale woorden zitten erbij hem niet in. Wat echter wel niemand weet is dat hij iets kleins in hem heeft dat niet goed is. Het zit in elke kat, maar bij hem heeft het meer kans om te ontvlammen. Net zoals bij zijn zus is gebeurd. Branchtrove is 6% Kittypet en voor de rest volledig Thunderclan.
Bloedlijn
Omdat Redpetal 12,5% Kittypet is en ook Branchtrove voor 6% Kittypet is, is de Bloedlijn van de kittens een beetje ingewikkeld. Om teveel kommagetallen te vermijden, hebben we besloten om het af te ronden: de kits zijn dus 10% Kittypet en 90% Thunderclan.
Sheets
Om iedereen een gelijke kans te geven, hebben we besloten om geen sheets of kadertjes toe te laten. Ook plaatjes (om bijvoorbeeld een lay-out aan te geven) zouden we liefst niet zien. Je kan wel je uiterlijk als een plaatje tonen, of een eventueel setje, maar doe dat dan in spoilers. Hiermee willen we het voor iedereen eerlijk maken, omdat niet iedereen kennis heeft van codes en al dat gedoe.
Namen
Ook met de namen doen we een beetje anders dan anders. Je mag ze namelijk niet helemaal zelf kiezen. Je maakt een aanmelding zonder een naam bij. We kiezen dus op karakter en op activiteit, meer dan op bijvoorbeeld de originaliteit van de naam of het prachtige sheetje dat je gebruikt. We willen jullie desondanks niet helemaal verrassen met de naam en wel nog een beetje de keuze aan jullie laten, omdat we het ook snappen dat niet elke naam goed is voor jouw kitten. Je vind misschien niet elke naam mooi, en sommige prefixes zijn moeilijker om mee te werken voor suffixes dan anderen, dat soort dingen. Daarom zullen we een lijstje met namen doorsturen naar de personen die gekozen zijn. Dit zijn namen gebaseerd op het uiterlijk van de gekozen kittens, en tevens ook op de gebeurtenissen in het leven van zowel Redpetal als Branchtrove. Dit maakt het realistischer en gewoon ook leuker, omdat de namen een echte betekenis hebben. We zullen elke naam uitleggen in het bericht. Daarna kies je de mooiste namen eruit en stuur je die terug naar ons door, zodat wij daaruit kunnen kiezen. (Diegene die je écht heel mooi vind, mag je wel extra benadrukken)
Uiterlijk
Vachtkleur
Rood (licht & donker) - Bruin (licht & donker) - Wit - Grijs (alleen effen)

Vachtpatronen
Tabby - Effen - Tabby met witte vlekken/witte borst - Calico (alleen poezen)

Oogkleur
Groen - Goud - Blauw - Amber

Grootte
Klein - Gemiddeld - Groot

Bouw
Tenger - Normaal - Breed

Vraag als je het niet zeker weet! (bij bv. zeldzamere vachtpatronen/kleuren/oogkleuren/...)
Deadline
De deadline voor dit nestje is 14 februari, valentijnsdag. Het geboortetopic komt ergens rond eind februari, begin maart. Dit betekent waarschijnlijk dat de kittens geboren worden in het tijdelijke Thunderclan-camp, hoewel we natuurlijk nog niet weten hoe de verhaallijn verder zal evolueren..


We wensen iedereen veel succes en hopen op actieve spelers met leuke karakters <3

~Bunny aka Redpetal & Beer aka Branchtrove
Laatst aangepast door Redpetal op wo 8 feb 2017 - 16:40; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdance
StarClan

H O M M E L
2337
Actief
➤ Snow reminded me of the beauty and mystery of creation, of the essential joy that is life.CAT'S PROFILE
Age: { Forever young }
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] You're the straw to my berry <3   zo 29 jan 2017 - 18:03

Lieve Papa en Mama,
Ik stel mij even voor, hoewel dit eigenlijk best wel raar is. Want jullie weten natuurlijk nog niet wie ik ben, maar wat ík weet is van hoogste belang, dus luister. (Oh, is het heel erg dat ik jullie Papa en Mama noem? Aangezien ik wel jullie toekomstige zoontje ben.) Mijn naam is... nog een geheim. Om heel eerlijk te zijn weet ik dat ook nog niet, omdat jullie mij een naam zullen geven bij mijn geboorte. Ik ben nog niet geboren, en zit dus nog veilig in Mama's buikje. Jullie zijn Branchtrove (mijn papa) en Redpetal (mijn mama) en ik hou echt heel veel van jullie. Mijn broertjes en zusjes ken ik nog niet en ik weet ook niet met hoeveel we zijn. Mijn geaardheid zal waarschijnlijk Bi zijn, wat betekend dat ik zowel op katers als op poezen verliefd kan worden. Wanneer ik geboren word, zal ik de rang Kitten dragen, met ferm en trots. Ik ben een loyale Thunderclanner door dik en dun.

Ik heb een hele grote familie. Vooral mijn moederskant is groot. Papa heeft een zus, Twirldance. Mama heeft één broer en drie zusjes, Hazelfray, Snowdance, Sandpaw en Heronpaw. Haar ouders, mijn opa en oma, zijn Glowstick en Snowblossom. Ik heb ook nog een neefje en twee nichtjes, Twigkit, Jinglekit en Bloomkit, de kittens van Snowdance. Glowstick heeft weer twee broers en drie zussen, Arrowthrill, Zealspark, Bluewisp, Jewelgleam en Switkill. Zij zijn het kroost van Firestar en Icestorm. Grote familie, hé?

Aangezien het nodig is dat jullie alles over mij weten, komt mijn uiterlijk nu. Hoe zie ik er uit? Het zou natuurlijk veel makkelijker zijn als jullie gewoon zouden afwachten, maar goed. Ik lijk om de één of andere manier erg op mijn nichtje, tante, oma en overoma. Ja, ik heb een witte vacht. Mijn oogjes zijn van Papa, namelijk heel mooi groen. Natuurlijk beginnen mijn oogjes, net zoals bij iedereen, met kittenblauw, maar langzaamaan zal het groen verschijnen. Ik heb een kort vachtje, en ben een best wel grote kater. Met mijn mooie look steel ik iedereens hart, wees daar maar zeker van.
En als je wilt zien hoe ik er nou écht uit zie, open de spoiler hieronder voor mijn setje die Nynke zo mooi heeft gemaakt!
Mijn setjee!!:
 


Als derde komt mijn persoonlijkheid. Wat maakt mij nou echt 'ik'? Nou, ik kom op dit moment wel héél rustig over. Ik ben dat niet! Ik ben een grapjas, een charmeur en een druktemaker. Ik vind het echt heel leuk om sociaal heel actief te zijn, hoewel ik bij nieuwe personen nog best wel verlegen kan overkomen. Ik heb een erg goed gevoel voor humor, word nooit boos en hou van de vrede. Ik ben eigenlijk een heel lief jongentje. Ik heb niet zo'n groot verantwoordelijkheid, al zeg ik het zelf. Want weet je, ik heb niet voor niks broertjes en zusjes en jullie, Papa en Mama! Ik hou van avontuur, en ik hou van stoeien en spelen. Ik ben een nieuwsgierig aagje die elk naadje van de kous wil weten. Ook wil ik alles leren! Ik ben dus erg leergierig en ben best wel ambitieus. Want ja, later wil ik wel een gerespecteerde warrior worden, of misschien wel meer....

Mijn speler is Nynke, en weet je, ik denk dat ze mij heel goed kan spelen! Ik ben namelijk een beetje gebasseerd op haar hoofdkarakter, Snowdance. Maar Snowdance is niet meer jonge Snowkit, of Snowpaw en is dus niet meer zo vrolijk en druk. Zij heeft dus een nieuwe clown nodig, zeg maar. En dit is een wel héél geschikt nestje ervoor! Branchtrove en Redpetal is echt een super schattig koppeltje, en ja, Snowdance is toch wel een beetje betrokken bij Redpetal dus volgt ze Red's topics ook regelmatig. c: Enneh, ik weet niet zo goed wat ik over Nynke moet zeggen, behalve dat ze echt heel graag mij wil bespelen xD hehehe
Stieeeeekempjes wil ik dat zij mij wil bespelen maar sssst! Niemand door vertellen hoor!

Weet je, eigenlijk weet ik nog niet zeker of ik jullie zoon word, maar ik hoop van wel! Want jullie zijn de papa en mama die het meest geschikt voor mij zijn, en anders moet ik weer jàren wachten.. (;

Liefs,
(Hopelijk) Jullie zoontje
dankje Beer! <3
rip Snow 2017 :c


Laatst aangepast door Snowdance op zo 12 feb 2017 - 16:02; in totaal 11 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nazca
Member

Beer
766
Actief
Underneath darkened sky
There's a light kept alive


CAT'S PROFILE
Age: Dead {21 moons} ☀
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] You're the straw to my berry <3   zo 29 jan 2017 - 18:27

Hier is de valentijnlover


let love conquer your mind. warrior, warrior. just reach out for the light .
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
Member

Bunny
2351
Actief
"I'd rather have flowers in my hair than diamonds around my neck"

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] You're the straw to my berry <3   ma 30 jan 2017 - 19:17

Justify en Blockquote kunnen wat mij betreft geen kwaad, zoals een beetje tekst in bold zetten ofzo ook niet erg is ^^
We bedoelen echt gewoon niet echt een sheet of een kadertje. Nu ja, als beer er wel een probleem mee heeft moet ze het even zeggen iig (a)


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Luna
104
Actief
Sometimes only words cant heal the inside pain...

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] You're the straw to my berry <3   ma 30 jan 2017 - 19:48

Spoiler                                                :
 
 
Hallo! Wie ik ben? Nou, laat me mezelf even voorstellen...


Mijn naam is .... Dat weet ik eigenlijk nog niet. Mijn ouders mogen wel kiezen. Weet je eigenlijk wel wie mijn ouders zijn? Hun namen zijn Redpetal, mijn mama en Branchtrove, mijn papa. Ze zijn hele lieve ouders hoor! Mijn broertjes en zusjes weet ik nog niet wie ze zijn, maar ik hoop op hele leuke! Weet je wat? ik zal nu denk ik eerst mijn persoonlijkheid voorstellen.


Zoals je eerst wel al gelezen heb, kan ik soms wat over intoesiast zijn... Hopelijk vind je het niet zo erg. Mijn mama zal me wel veel moeten schoon likken, want ik maak me graag behoorlijk vuil! Ik probeer wel zo vriendelijk mogelijk te zijn tegen iedereen. Maar wat als er gevaar dreigt? Dan doe ik natuurlijk het gebruikelijke  voor mezelf, wegvluchten. Maar als er levens op het spel staan, gaan die levens natuurlijk voor! Ik ben best wel goed in jagen, al zeg ik het zelf... Vechten is dan weer eens wat minder.


Hoe zal ik eruit zien als ik geboren word? Wel, ik zal een mooie Oranje Tabby worden, met witte borst en poten. Best wel mooi toch? Mijn ogen worden, net als mijn aaaaaaallerliefste papa, groen worden. Ik ben als mijn mama redelijk klein, tot mijn groot verdriet. Mijn vachtlengte zal gemiddeld zijn. Mijn snorhaartjes zullen wel redelijk lang zijn. En mijn neus en kussentjes zijn roze van kleur.


Zo dat was het dan... O, wacht, mijn motivatie!
Nou, tot nu toe heb ik een account en dat is Moondreamer. Ik had wel zin om nog een kitten erbij te hebben, dus vandaar deze aanmelding. Ik ga proberen om deze zo actief mogelijk te houden. Nu maar hopen dat ik gekozen wordt!


En nu is mijn aanmelding gedaan! Hopelijk vonden jullie hem goed en kiezen jullie mij...


          

  
                                                       
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 


Laatst aangepast door Moondreamer op do 9 feb 2017 - 20:15; in totaal 7 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Jacqueline
515
Actief
what is done is done
now that i'm the only one

CAT'S PROFILE
Age: Sixteen moons young ☼
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] You're the straw to my berry <3   di 31 jan 2017 - 8:37


behold; de slechtste aanmelding die ik ooit heb geschreven. ik haat mijzelf dat het gwn niet lukte XD

HE'S TROUBLE; THE WILY FOX, THE WILDEST OF THE FAMILY


Ik heb na heel veel moeite, en heel wat stressen eindelijk een personage weten te verzinnen. Ik wou weer eens uit eigenwijsheid proberen met iets extreem unieks uit te komen, wat natuurlijk miserabel faalde. Maar het is mij uiteindelijk toch gelukt om iets te verzinnen, na een paar keer bijna opgeven. De kitten die ik heb ‘ontworpen‘ is gebaseerd op een echte problemenmaker. Ik stel jullie voor aan Kol Mikaelson van the Originals en The Vampire Diaries, de wildste van de Mikaelson siblings. Dit zoontje wat van jullie kan zijn zal een echte pain in the arse worden. Zie, er is namelijk geen mogelijkheid dat hij naar iets anders zou luisteren dan naar zijn ego. Jep, dit jochie is een egoïstische zak, en is trots genoeg op zichzelf om zichzelf tot knap te benoemen. Hij is zeker wel een mooie kater, maar niemand houd van mannen die te trots op zichzelf zijn? Met zijn roodgekleurde vacht (Somali kat hehe) van mother dearest en felle groene ogen en langharige vacht van zijn liefste papa zal hij ook wat aandacht van de poezen kunnen krijgen. Bij hem is er altijd wel tijd voor een spel, dus hij houd ervan als hij aandacht krijgt. Dit jochie is niet heel erg groot gebouwd, maar is zeker lenig en atletisch. Door zijn langere vacht merk je dat natuurlijk niet heel erg op. Hij is een typisch vosje zou je kunnen zeggen, qua uiterlijk en innerlijk. donkerrode vacht en een scheef grijnsje die zijn gezicht siert, listig en een snelle denker in lastige situatie. Hij zal later ook een getalenteerde vechter worden, iemand die met listige trucs en manipulaties zijn gevecht wint. Hij wint vaak, maar daardoor is zijn ego niet persee gegroeid, wel zal hij alleen een gevecht ontwijken als hij weet dat hij die verliest. Dat eigenschap heeft hij waarschijnlijk wel van zijn moeder dus geërfd. Hij is een grote regelbreker. Hij houd van de kick die je krijgt als je tegen de voorschriften ingaat, hij zal dus ook zeker niet heilig geloven in StarClan en de Warriorscode. Ook heeft hij een extreem scherpe en manipulerende tong en een brutale houding, waarmee hij zichzelf vaak uit de problemen kan praten. Leugens gaan met gemak over zijn tong heen. Hij is dus precies het tegenovergestelde van zijn ouders, maar dat betekend niet dat hij niet van ze houd, nee; hij houd zielsveel van zijn siblings en ouders, hij kijkt extreem naar zijn familie op. Het leek mij wel leuk om van hem iemand te maken die denkt dat hij het zwarte schaap van de familie is, al zijn streken zijn dus ook een actie zijn voor aandacht. Hij zal als kitten nog niet dat trekje hebben, maar als apprentice zijnde zal hij denken dat het altijd zijn andere siblings zijn die goed met elkaar om kunnen gaan en "nooit" in de problemen raken. Hij snapt niet waarom hij anders is, en blijft doorgaan met al zijn streken totdat hij aandacht krijgt.

Ik ben wel pittig gemotiveerd om een kitten van Branch en Red te krijgen, aangezien deze aanmelding er niet zou staan als ik dat niet was. Ik had mijzelf namelijk ook aal aangemeld bij een ander nestje, waardoor mijn inspiratie heel erg laag lag voor ook nog een andere kitten. Ook vond ik het een echte uitdaging om dit te schrijven, ik weet niet waarom maar het lukte mij gewoon niet om zijn persoonlijkheid goed op papier te leggen. Ik weet wat ik wil maar het lukte gewoon niet XD Ik vind het erg origineel hoe jullie deze kittensearch hebben aangepakt; het kiezen van de namen die jullie zullen bedenken is zeker iets waar ik naar uit kijk, omdat de namen van bijv Chivypaw en Lightswitch (hahah ik let op in het aot, buns) echt extreem mooi en origineel zijn. Ik vertrouw erop dat jullie een leuk nestje zullen kiezen, en als dit jochie niet word gekozen zal ik het altijd leuk vinden om Jingle x toekomstige nichtes/neefjes te doen! Veel succes iedereen + Buns en Beer! Ik zou het echt leuk vinden om later met hem te gaan roleplayen want hij is geïnspireerd op een brits personage dus gaat hij ook zo'n slang hebben iee


i know you so well, so well. i've been pretty patient, i've been pretty baby


Laatst aangepast door Jinglekit op ma 13 feb 2017 - 11:45; in totaal 18 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
Member

Bunny
2351
Actief
"I'd rather have flowers in my hair than diamonds around my neck"

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] You're the straw to my berry <3   vr 3 feb 2017 - 11:59

Bedankt al allemaal voor jullie aanmeldingen, woeh <3


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Amy of AA of Eem{pje}
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] You're the straw to my berry <3   za 4 feb 2017 - 16:12

Oké, ik weet niet hoe ik nu moet beginnen. Want tenslotte start je met jezelf voor te stellen en dat is nu niet bepaald hoe het deze keer loopt, want dan gebeurt dit: 'Hallo, liefste mama en papa ik ben...' Zie je? Ik heb nog geen naam en kan me dus nog niet echt voorstellen. Maar zal ik je anders meer vertellen over mij? Zodat jullie een beeld krijgen over wie ik ben? Oké, want hier komt het! Mijn late nieuwjaarsbrief en vroege valentijnskaart!

Ik ben misschien jullie toekomstige dochtertje. Een tengere, oranje tabby met amberkleurige ogen . Ik ben niet groot, nee integendeel erg klein en ik ben net een kopie van mammie. Mijn vachtlengte is halflang, niet kort als mammie maar ook niet lang zoals pappie. Met dit uiterlijk lopen de katers achter me aan.

En nu verder want uiterlijk doet er niet toe, toch? Innerlijk is wat telt, dat verteld Stemmetje me toch. Oh, heb ik Stemmetje nog niet voorgesteld? Dan zal ik dat straks even doen. Maar goed mijn hoofdje is nogal chaotisch, ik zeg dingen al voor ik er erg in heb weet je? Dingen zeggen zonder na te denken? En ik kwets katten hierdoor onbewust, het is een zegen als een vloek want tenslotte ben ik wel eerlijk. Ik wil niet gemeen zijn, maar zoals ik al eerder zei ik zeg alles voor ik nog maar twee keer er over na kan denken want me enorm uitgesproken maakt. Ik ben nogal rap op mijn pootjes getrapt en dan word ik heel erg sarcastisch. Maar dan heb ik Stemmetje om me te redden. Hij is het 'goede' in me. Hij zal er voor zorgen dat ik sorry zal zeggen of dat als ik erg kwaad word ik weer kalmeer. Maar soms kwets Stemmetje mij, en dat vind ik niet leuk maar ik weet wel dat hij gelijk heeft. Ik zie altijd het goede in een kat en ze zullen altijd een tweede kans van me krijgen maar als ze die vergooien hebben ze geen kansen meer. Ik ben niet altijd gemeen, en ook niet altijd aardig maar dat is geen enkele kat, toch? Ik houd erg veel van mijn nog onbekende en nog naamloze siblings en van mijn grote familie. Wie aan hun komt, komt ook aan mij! Ik ben lief zolang je niet zomaar mijn familie of mij pijn doet. En mammie, pappie? Ik zal het nooit zeggen omdat Stemmetje en ik vinden dat je, je gevoelens niet zo maar moet bloot stellen, maar ik houd van jullie. Meer dan dat ik laat zien en ook al zijn we niet altijd eens en ben ik soms erg gemeen tegen jullie, ik houd echt zielsveel van jullie!

Ik hoop dat jullie nu wel een beetje een beeld van me hebben, want ik ben zoals ik al eerder zei er niet erg goed in om over gevoelens te praten, en dus ook niet over mezelf want dan word ik erg onzeker maar ik heb de belangrijkste dingen die jullie over mij moesten weten verteld. En ik hoop dat dit genoeg is.

Veel liefde van je misschien toekomstige dochtertje!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
Member

Bunny
2351
Actief
"I'd rather have flowers in my hair than diamonds around my neck"

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] You're the straw to my berry <3   za 4 feb 2017 - 17:05

Yay, dankjewel voor je aanmelding! ^^


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Quietstep
Member

Demi
1894
Actief
"I was not born to be forced. I will breathe after my own fashion. Let us see who is the strongest."


CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] You're the straw to my berry <3   za 4 feb 2017 - 21:59

Algemeen
Deze kat heeft nog geen naam, en zal deze niet hebben tot het moment dat hij geboren wordt. Hij is een heteroseksuele kater en zal geboren worden in Thunderclan, waar hij geleid zal worden door Silverstar en Zealspark.

Uiterlijk
Deze kater valt qua uiterlijk op de middenweg tussen zijn ouders. Hij heeft voornamelijk de vachtkleur van zijn vader, echter zonder de witte plekken. Zijn vacht varieert tussen zwart en verscheidene kleuren bruin, die samen komen in een tabby patroon. Hij heeft tevens zijn vaders groene ogen. Zijn vachtlengte is echter weer kort, net als zijn moeder. Qua bouw licht hij ook weer tussen zijn ouders in, hij is niet zo groot als Branchtrove, maar zichtbaar groter dan Redpetal.

Uitstraling
De kater heeft een charmante en open uitstraling. Hij spreekt meestal op een vriendelijke, rustige toon en heeft daarbij ook een kalme stem die fijn is om naar te luisteren. Zijn postuur is vrijwel altijd in orde, rechtop en vol zelfvertrouwen. Hij heeft een aandoenlijke glimlach en een charmante lach. Zijn manier van spreken duidt erop dat hij een bovengemiddelde intelligentie heeft. Hij zal er ook bijna altijd goed verzorgd uitzien, sinds hij het belangrijk vindt dat hij goed voor de dag komt.

Familie
De kater is de zoon van Branchtrove en Redpetal, wat hem de kleinzoon maakt van Meekwave en Shrewnose en Snowblossom en Glowstick. Zijn silbings zijn nog onbekend. Zijn ooms en tantes zijn onder andere Twirldance, Hazelfray, Snowdance, Heronpaw en Sandpaw. Zijn stamboom bestaat grotendeels uit Thunderclankatten, al kan er als je goed kijkt ook wel een deel kittypetbloed in zitten.

Deze kater zal een goede relatie hebben met beide ouders, voornamelijk met zijn moeder. Hij is dol op Redpetal en vind het absoluut niet erg om af en toe een beetje over te komen als een moederskindje. Ook geeft hij ontzettend veel om zijn vader, al is hij wel ietwat achterdochtig om zijn tante en haar gedragingen naar hun familie toe. Ergens is hij bang dat er ook zoiets duisters in zijn vader of in hem schuilt.  Dit wordt tevens verder uitgewerkt in de RPG.

Karakter
Deze kater komt over als een sympathieke, sociale en intelligente kater. Voornamelijk omdat hij ontzettend graag wil dat hij zo over komt. Al als kitten vindt hij het vreselijk belangrijk dat hij gemogen wordt, dat iedereen hem aardig, slim en aantrekkelijk vindt. Vaak zal hem dit ook wel lukken. Hij is goed met woorden, geestig en slim. Over het algemeen gedraagt hij zich netjes, en hij zal niet snel proberen om iemand anders te beledigen of te provoceren. Meestal stelt hij zich diplomatiek op naar vijandige katten; hij houdt namelijk absoluut niet van conflicten en zal er alles aan doen om deze te vermijden, zelfs als ze kunnen leiden tot grotere problemen. De grootste tegenstrijdigheid is dat hij alles zou doen om leuk gevonden te worden, zelfs als die dingen behoorlijk dubieus zijn.

Wie hem beter zal leren kennen, zal zien dat niet alles zo mooi is als het lijkt. Zijn angst voor conflict zal ervoor zorgen dat hij vaak liegt over allerlei dingen om anderen tijdelijk tevreden te stellen. Zijn bijna perfecte voorkomen is als het ware een show die hij opvoert om katten te paaien. Wie hem echt kent, zal door zijn muren breken en zien dat hij niet altijd even sympathiek is. Hij kan boos worden, ontzettend boos, en soms raakt hij de controle over zichzelf kwijt. In deze situaties kan hij heel impulsief reageren, terwijl hij normaal wel nadenkt over wat hij doet.

Ondanks dat hij hier en daar wat flirterig over kan komen, blijft hij over het algemeen wel trouw aan zijn partner, en hetzelfde geldt voor zijn vrienden. Hij is een sociale vlinder en zal behoorlijk wat vrienden maken, al zal hij de meeste niet echt dichtbij genoeg laten komen om hem echt goed te leren kennen. Het grootste probleem dat hij heeft bij het onderhouden van relaties en vriendschappen is dat hij moeite heeft met het uiten van zijn emoties. Hij heeft het idee dat een echte kater niet huilt, en verbied zichzelf dan ook om enige vorm van verdriet te laten zien. Soms kan dit ervoor zorgen dat hij behoorlijk ongevoelig over komt.

Het zelfvertrouwen van de kater hangt sterk af van de katten om hem heen. Wanneer hij het gevoel heeft dat anderen hem leuk vinden, zal hij zichzelf ook leuk gaan vinden. Complimentjes geven zijn ego een gigantische boost, iets dat niet altijd even goed uitpakt. Aan de andere kant kan zijn wereld helemaal instorten wanneer hij veel tijd doorbrengt met iemand die hem regelmatig laat weten dat hij niet interessant is en dat hij er niet toe doet. De kater is ongelooflijk suggestief, en daardoor makkelijk te manipuleren.


i can't explain what i mean

and even if i could, i'm not sure i'd feel like it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

20
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] You're the straw to my berry <3   zo 5 feb 2017 - 20:12

Pictures:
 

Twee katten zijn verliefd geworden. Een grote stevige Thunderclanner die er enthousiast en dapper uit ziet en een prachtige jonge rosse kattin, welke een wat zachtaardige en terug getrokken kattin is. Twee bijna tegengestelde katten die samen een nestje kittens krijgen om voor te zorgen en een van hun kittens kan deze jonge donkergrijze kattin zijn.

Als halfgroot kittentje word ze geboren. Haar vacht effen en donkergrijs gekleurd, haar oogjes nog dichtgeplakt en haar oortjes tegen haar kop gedrukt. Voor een kattin heeft ze een breed en rond kopje die aan de andere kant ook nog wel sierlijk oogt. Haar vacht beloofd tussen kort en halflang in te zitten. Waardoor niet duidelijk is van welke van de ouders de meeste genetische eigenschappen zijn doorgedrongen. Zoals een kitten behoord heeft ze volmaakte ogen, oren, poten en staart. Haar ademhaling moet in het begin op gang worden geholpen, dit omdat ze vruchtwater heeft ingeslikt. Uiteindelijk zal ze na enkele weken ziekjes en zwakjes te zijn geweest een verder gezonde kitten zijn. Ze heeft een soort van vastberadenheid in haar kleine lichaampje zitten.

Zodra haar ogen open gaan blijkt al gauw dat een oog een meer goude kleur heeft dan de ander. Die meer blauwig is. Dit verschijnsel heeft een van de nichtjes ook. Door het blauwe oog kan ze even goed zien als door het geel-goude oog. Het is natuurlijk duidelijk dat ze het meer gele oog van haar moeder heeft en het blauwe oog misschien iets meer naar haar vader. Ze heeft een zachte maar sterke persoonlijkheid. Is meer excentriek zoals haar vader maar hierover lezen jullie meer in het volgende deel van de aanmelding.

Eerst gaan we het hebben over haar talenten. Als jonge kitten behoord ze niet tot de sterkste en ook niet tot de behendigste katten. Dit kan best frustrerend voor haar werken aangezien ze nergens de beste in is. Ze moet dus haar eigen talent nog vinden. Dit blijkt al gauw in haar intelligentie te zitten, ze is erg slim en verzint vaak makkelijk nieuwe dingen, oplossingen. In het begin is ze snel buiten adem ook gevoelig voor longonstekingen en verkoudheid dat een gevolg is van het vruchtwater dat in haar longen terecht kwam. Toch klaagt ze niet, als ze wel in de Medicine den moet liggen dan vraagt ze om verhalen over helden, sterke Warriors die het niet alleen van kracht moeten hebben maar ook van dapperheid en slinksheid zoals haar.

Ze zal uiteindelijk een erg enthousiaste kattin worden en de oren van ieders kop af praten. Vaak heeft ze niet eens door dat ze zo'n kwebbelaar is totdat iemand er wat van zegt.  Ze lijkt erg op haar vader al is ze wat angstiger aangelegd en heeft ze heel weinig zelfvertrouwen. Ze wil dolgraag een sterke Warrior zijn maar weet niet hoe ze dat moet bereiken. Af en toe heeft ze ook moeite met het voor zichzelf opkomen en dit zorgt ervoor dat ze dan erg stil en terug getrokken word. Als laatste kan ze wel zorgzaam zijn. Ze is een familiekat en probeerd haar ongemakken altijd aan de kant te zetten voor de katten waarvan ze houdt. Het is onbekend of ze ooit een partner zal krijgen sinds ze ook wel een beetje een einzelgänger is.

Dit ben ik dus in een notendop papa en mama. Hopelijk zie ik jullie snel!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
Member

Bunny
2351
Actief
"I'd rather have flowers in my hair than diamonds around my neck"

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] You're the straw to my berry <3   ma 6 feb 2017 - 16:56

Dankjewel ook allebei voor jullie aanmeldingen, ze zijn allemaal echt al heel leuk <3


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nazca
Member

Beer
766
Actief
Underneath darkened sky
There's a light kept alive


CAT'S PROFILE
Age: Dead {21 moons} ☀
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] You're the straw to my berry <3   ma 6 feb 2017 - 17:46

Aaah! Dankjewel allemaal voor de aanmeldingen <3


let love conquer your mind. warrior, warrior. just reach out for the light .
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdance
StarClan

H O M M E L
2337
Actief
➤ Snow reminded me of the beauty and mystery of creation, of the essential joy that is life.CAT'S PROFILE
Age: { Forever young }
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] You're the straw to my berry <3   di 7 feb 2017 - 13:49

Waarschijnlijk ben ik weer een dumbass die over van alles heen leest
Hoeveel kittens gaan jullie eigenlijk kiezen? c':
dankje Beer! <3
rip Snow 2017 :c
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nazca
Member

Beer
766
Actief
Underneath darkened sky
There's a light kept alive


CAT'S PROFILE
Age: Dead {21 moons} ☀
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] You're the straw to my berry <3   di 7 feb 2017 - 17:13

Het zal een klein nestje worden van 3 kittens <3


let love conquer your mind. warrior, warrior. just reach out for the light .
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Lion [Loïs]
1580
Actief
I like you boy, but if you lie to me
I'll pull your guts out through your throat

CAT'S PROFILE
Age: » 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] You're the straw to my berry <3   di 7 feb 2017 - 20:01

Listen to the sound of thunder, rolling in the soul down under
Be you enemy or lover, we are put here to discover

Een karakter als deze heb ik nooit eerder bespeeld. Ik heb al veel gehad in mijn afgelopen jaren hier op Warrior Cats, maar zo'n uniek gemixt karakter als dit meisje dat ik nu aan jullie voor wil stellen, mist nog van mijn collectie. Zoals jullie misschien weten, ga ik graag uitdagingen aan met karakters, en hou ik ervan om compleet verschillende katten te hebben. Ondanks dat je wat kunt terugvinden van mijn vorige karakters in dit meisje, is het toch ook weer iets compleet nieuws.
Meestal als ik een meisje voorstel, begin ik met 'dit schatje'. Dat gaat toch niet helemaal lukken met deze, ben ik bang. Want hoewel ze er zeker schattig uitziet, is ze dit totaal niet. Ze is namelijk gebaseerd op Sandstorm, en als je je diens eerste verschijning in de boeken nog herinnert, weet je dat ze een vurig typ is. Als kitten zal ze vooral heel dapper, avontuurlijk en zelfverzekerd zijn. Maar natuurlijk zitten aan deze goede kanten ook slechte eigenschappen; ze is ook dwaas, opvliegend en arrogant. Ze ziet zichzelf als één van de beste kittens in de nursery en wil dan ook uitblinken in alles. Het is voor haar geen mogelijkheid om de een naar beste te zijn. Het is goed te zien dat er veel talent in haar zit, maar ook dat haar karakter flink bijgeschaafd moet worden, wil ze een werkelijke warrior worden. Dit gaat een lastig puntje zijn voor haar, aangezien ze ontzettend koppig zal zijn. Haar karakter staat dus erg in tegenstelling met die van haar moeder, waardoor ze ook veel meer naar haar vader toe zal trekken, en zo papa's kindje zal worden. Dat ze meer naar haar vader opkijkt, betekent echter niet dat ze niet van haar moeder houdt.
Haar uiterlijk is een kruising tussen die van haar vader en moeder. Ze zal een zandkleurige vacht hebben, met een tabby motief en opvallend groene ogen. Haar vachtlengte en bouw erft ze wel volledig van haar vader; ze zal groot zijn, en haar dikke vacht doet haar alleen maar groter lijken. De talenten die ze later zal bezitten, zullen dan ook vooral bij haar kracht liggen. Echter is zo ook slim en kan ze goed tactisch nadenken, en heeft ze een goed brein van beide haar ouders gekregen.
Nu is het tijd voor mijn motivatie. Het moeilijkste deel van de aanmelding, als je het aan mij vraagt. Natuurlijk ken ik Red en Branch al vanaf het begin, en ook jullie twee als spelers ken ik al vanaf dat ik hier zit. Alleen hierom wilde ik me al gelijk aanmelden natuurlijk, maar ik heb me eerst teruggehouden. Nu heb ik er goed over nagedacht, en heb ik besloten dat ik me toch wilde opgeven. Ik ben eens gaan nadenken wat voor soort karakters ik het beste actief hou, en meestal zijn dat toch wel de karakters die het dichtste bij mijzelf liggen. Ik kan me goed vinden in deze kitten, en ik weet dan ook haast zeker dat het geen probleem moet zijn om haar actief te houden. Bovendien is inactief raken met zulke leuke ouders haast onmogelijk c;. Het idee dat jullie haar een naam geven, was voor mij ook een moeilijke. Ik hou van aparte namen, en ik heb ook mijn eigen namenlijst die ik graag gebruik. Een goede naam betekent voor mij veel inspiratie! Als de naam mij niet meer aanstaat, vind ik vaak geen inspiratie meer (Foxfire, Severlight...). Het is dus een hele uitdaging om ook dit te doen, maar aan de andere kant vertrouw ik erop dat jullie iets uitkiezen waar ik iets mee kan.
Veel succes met kiezen, en ik hoop dat ik een gelukkige kitten van jullie mag worden!
Setje:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
Member

Bunny
2351
Actief
"I'd rather have flowers in my hair than diamonds around my neck"

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] You're the straw to my berry <3   wo 8 feb 2017 - 16:26

Dankjewel voor je aanmelding lolo <3


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdance
StarClan

H O M M E L
2337
Actief
➤ Snow reminded me of the beauty and mystery of creation, of the essential joy that is life.CAT'S PROFILE
Age: { Forever young }
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] You're the straw to my berry <3   wo 8 feb 2017 - 19:37

Ik geloof dat mijn aanmelding af is! c:
dankje Beer! <3
rip Snow 2017 :c
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Luna
104
Actief
Sometimes only words cant heal the inside pain...

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] You're the straw to my berry <3   wo 8 feb 2017 - 19:38

Ok nu is 'ie af


          

  
                                                       
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivypaw
Med. cat apprentice

Beertje
1378
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: ▼ 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] You're the straw to my berry <3   do 9 feb 2017 - 19:39

Hey there Luna c:
Ik weet dat het een afbeelding is, maar zoals gezegd is hebben we liever niet dat je mooie opmaakjes gebruikt. Blockquote en Bold en dat soort dingen mogen wel ofcourse c:


♕ C H I V Y ♕

:l o v e:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[KS] You're the straw to my berry <3
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 3Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: