Deputy Benoeming; history has it's eyes on you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Deputy Benoeming; history has it's eyes on you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Butterstar
River Queen
Deputy Benoeming; history has it's eyes on you XbUUF0W
Michelle
6539
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 85 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Deputy Benoeming; history has it's eyes on you   Deputy Benoeming; history has it's eyes on you Icon_minitimedi 31 jan 2017 - 12:51


Let me tell you what I wish I’d known
When I was young and dreamed of glory
You have no control
Who lives, who dies, who tells your story


Haar poten waren zwaar. Zwaarder dan ze ooit eerder had gevoeld. Ze was niet langer onzeker. Ze was niet langer bang en klein. Hoe pijnlijk het nieuws dat ze nu moest brengen dan ook was. Ze moest wel. Wat was er anders dat ze kon doen. Met een soepele sprong landde de flame point bovenop haar den en riep de katten bij elkaar met de welbekende roep.

De katten kwamen al snel bijeen. De meeste leken zich duidelijk af te vragen wat er aan e hand was. Zowel Futuresong als zij zelf hadden niet gesproken over wat ze besproken hadden. Geen ziel had weet van wat zou komen. "Katten van Riverclan.." De woorden vloeide soepel uit haar mond maar haakte op de laatste woorden toen een koude druppel op haar rug viel. Even verstarde ze voor de leader haar kop weer omhoog hief om nog een druppel recht tussen haar ogen te krijgen waardoor ze deze moest dichtknijpen. Nog een enkele minuut bleef ze stil, druppels begonnen langzaam sneller naar beneden te komen tot het echt goed leekt te regenen.. Er was een einde aan de droogte. De angst.. De wanhoop, het was over..

Lachend staarde ze op naar de hemel. Die op dit moment niet alleen haar geluk weerspiegelde maar ook haar tranen verbergte. Tranen van vreugde en van pijn Ze moest toch nog altijd haar woorden afmaken. Half doorweekt maar met een glimlach op haar lippen keerde ze haar kop terug. "Futuresong heeft besloten af te treden als deputy." Iet wat harder om boven de vallende regen uit te komen sprak ze door. De shock gaf ze even de tijd om door de clan te stromen. Met een zachte blik wachtend op de reacties voor ze verder ging.

"Futuresong was een waardig deputy en absoluut geschikt om mij op te volgen. Echter heeft ze besloten dit zelf niet te willen. Daarom heb ik mijn keus moeten maken voor een nieuwe deputy." Haar ogen gleden langzaam over meerdere katten. Een voor een had ieder wel een kwaliteit. Echter bleef ze hangen op een kat.. I say these words before StarClan, so that the spirits of our warrior ancestors may hear and approve of my choice. The new deputy of Riverclan is Panthergrowl!"

Haar hart bleef even stil. Gefocust op de grijze kater nadat ze zijn naam geroepen had. De gehele clan leek even stil te staan. De frisse lucht die de regen met zich meenam inademend. Een begon te juichen. Al snel gevolgd door vele anderen. Een orkest aan stemmen die ieder Panthergrowl's naam riepen. Riverclan's nieuwe deputy. Haar rechterhand.

I know that we can win
I know that greatness lies in you
But remember from here on in
History has its eyes on you


Deputy Benoeming; history has it's eyes on you Qf6d0K3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stonepaw
Member
Deputy Benoeming; history has it's eyes on you LZ9ajdK
Wolf
223
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Stonepaw
BerichtOnderwerp: Re: Deputy Benoeming; history has it's eyes on you   Deputy Benoeming; history has it's eyes on you Icon_minitimedi 31 jan 2017 - 15:02"count your blessings"

means, "count what's changed"

De oproep van Butterstar had hem en een paar andere apprentices naar de Clanmeeting gebracht. Nieuwsgierig ging Stonepaw zitten, keek met een grijnsje naar Shadowpaw naast zich en richtte toen zijn blik op de flamepoint leader. Echter nog voor de meeting kon beginnen, viel een druppel vlak voor zijn pootjes op de droge grond. Verbaasd staarde hij naar het donkere vlekje, dat al snel omringd werd door meerdere van dezelfde vlekjes. Het regende. Enthousiast stootte hij zijn beste vriendin aan en snorde tevreden. Butterstar besloot om verder te gaan, al kwam ze met best schokkend nieuws. "Futuresong heeft besloten af te treden als deputy."

Met grote ogen staarde hij naar de leader, zocht vervolgens Futuresong tussen de andere katten, maar vergeefs. Al begon het tot hem door te dringen dat dit dus een deputy ceremonie was. Hoewel hij het super jammer vond van Futuresong, was hij ook wel benieuwd naar wie haar zou opvolgen. De sluimerende euforie van de regenbui zat er sowieso ook wel voor iets tussen. "I say these words before StarClan, so that the spirits of our warrior ancestors may hear and approve of my choice. The new deputy of Riverclan is Panthergrowl!"

Panthergrowl. De grijze tomcat die zeker zijn respect had gekregen in de afgelopen weken. Hij had zich bewezen en daar kreeg hij nu een beloning voor. Het bleef een kort moment stil, waarna hij impulsief begon te juichen. Gelukkig bleef het niet lang stil, want dat zou echt heel awkward zijn, en begon de rest ook mee te schreeuwen. De naam van de nieuwe deputy werd gescandeerd, waarbij zich een rij vormde om hem te feliciteren. Stonepaw liep op zijn beurt met een grijnsje op de kater af. ”Gefeliciteerd Panthergrowl”, Snorde hij, drukte zijn kopje even tegen de schouder van de grijze deputy en maakte toen plaats voor de volgende. Hij wist al waar het gesprek die avond in de apprentice den over zou gaan.

Tag: Panthergrowl


A silver line, a disease on the horizon. A whistling in the trees - it marches on. It's like a tide - impatient and insincere. A threat born on the wind - it marches on. A weight on the air I feel it in the silence. Take a second to listen, the earth starts to shake, the sky begins to fall. Can you hear it coming down?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stormwind
Member
Deputy Benoeming; history has it's eyes on you DPKsfdL
Kiek
93
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Stormwind
BerichtOnderwerp: Re: Deputy Benoeming; history has it's eyes on you   Deputy Benoeming; history has it's eyes on you Icon_minitimedi 31 jan 2017 - 15:48

De stem van Butterstar galmde door het kamp heen. Hij was pas terug gekomen van een patrol en zat rustig zijn vacht recht te trekken. De grote kater stond op en liep met de meute katten naar de plek waar ze altijd bijeen kwamen voor ceremonies en mededelingen. Hij was benieuwd wat Butter te vertellen had, hij had haar al een tijdje niet echt meer gesproken buiten het oppervlakkige 'hey hallo, hoe is het?'. Stormwind hield zijn ogen op de leider van Riverclan. "Futuresong heeft besloten af te treden als deputy." jeetje. Dat had hij niet aan zien komen. Nog een slag voor Riverclan.. Storm liet zijn ogen rondgaan om te kijken of Futuresong er bij zat om de nieuwe deputy te zien, maar hij zag haar niet. Jammer, maar begrijpelijk. Butterstar liet haar ogen rond de katten gaan toen ze vertelde dat ze een nieuwe deputy moest kiezen. Haar ogen bleven hangen op een kat die niet heel ver van hem zat. Hij had het niet anders verwacht toen ze vertelde dat Panthergrowl de nieuwe deputy zou zijn. Het gejuich voor de kater begon en Stormwind deed eventjes mee. Toen het weer een beetje rustiger werd liep hij langs de nieuwe deputy. "Gefeliciteerd Panthergrowl, je zal een goede deputy voor Riverclan zijn." zei hij kalm terwijl hij de kater met zijn staart op zijn schouder tikte. Daarna knikte hij en draaide hij zich om. Het zou een lange dag worden voor Panthergrowl, maar hij wist zeker dat de kater er wel mee om kon gaan. Stormwind besloot een rondje in het gebied te gaan lopen. Hij liet zijn ogen nog even over Butterstar gaan, niet zeker wetend of zij hem ook zag en verdween toen door de katten menigte richting de rivier.

Tag: Panthergrowl, dan topic uit c:


Deputy Benoeming; history has it's eyes on you 6Dup2Io
Step out of the shadows and into my life
Silence the voices that haunt you inside
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosefrost
Member
Deputy Benoeming; history has it's eyes on you K4EYZKZ
San
728
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {{20 Moons}}
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Rosefrost
BerichtOnderwerp: Re: Deputy Benoeming; history has it's eyes on you   Deputy Benoeming; history has it's eyes on you Icon_minitimedi 31 jan 2017 - 16:27

De poes keek wat verbaasd op toen ze de stem van Butterstar door het kamp hoorde galmen. Was het al weet tijd voor een nieuwe ceremonie? nee dat zal toch niet? Nieuwsgierig voegde de flame point poes zich bij de katten, en keek met grote ogen naar haar leider benieuwd wat ze te zeggen had. "Katten van Riverclan.." begon haar leidster. "Futuresong heeft besloten af te treden als deputy." "Futuresong was een waardig deputy en absoluut geschikt om mij op te volgen. Echter heeft ze besloten dit zelf niet te willen. Daarom heb ik mijn keus moeten maken voor een nieuwe deputy." '' I say these words before StarClan, so that the spirits of our warrior ancestors may hear and approve of my choice. The new deputy of Riverclan is Panthergrowl!"  Rose keek even stomverbaasd om haar heen, wacht was dit echt? Werd er iemand boven haar gekozen als deputy? De flame point poes liet een geïrriteerde zucht horen, tja misschien was ze wel wat te jong om deputy te worden. Phanter kende ze niet heel goed maar ze wist wel dat hij goed voor Riverclan was. En haar tijd zou nog wel komen, ze moest gewoon nog wat meer trainen en meer ervaring op doen. Rose vond besloot toch wel de kater te gaan feliciteren. Het was het minste wat ze kon doen. Ze liep met sierlijke stappen naar de grijze kater toe en begroette hem glimlachend. 'Gefeliciteerd Phanter je zou het vast gewledig doen!' niet zo geweldig als zij natuurlijk maar het kon er mee door. En met dat besloot de poes het kamp uit te gaan, en wat te gaan jagen.


Deputy Benoeming; history has it's eyes on you 1rrpdc
x:
 


Laatst aangepast door Rosefrost op di 31 jan 2017 - 17:03; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chimepaw
Member
Deputy Benoeming; history has it's eyes on you 168an9w
A
177
Actief
Twilight fades
Night approaches

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Chimepaw
BerichtOnderwerp: Re: Deputy Benoeming; history has it's eyes on you   Deputy Benoeming; history has it's eyes on you Icon_minitimedi 31 jan 2017 - 16:50

"Katten van Riverclan.." klonk Butterstar's stem door het kamp. Nieuwsgierig liep Chimepaw naar de groep katten die zich bij haar hadden verzameld. De kattin huilde maar glimlachte tegelijkertijd. Vreemd. Wat was er aan de hand? "Futuresong heeft besloten af te treden als deputy." Oh. Veel wist ze eigenlijk niet van Futuresong, alleen dat ze heel hecht was met Butterstar. Dat zou waarschijnlijk de reden van de tranen zijn. "Futuresong was een waardig deputy en absoluut geschikt om mij op te volgen. Echter heeft ze besloten dit zelf niet te willen. Daarom heb ik mijn keus moeten maken voor een nieuwe deputy." Nieuwsgierig volgde de zilvergrijze oogjes van de Apprentice de blik van haar Leader over de verschillende Warriors. "I say these words before StarClan, so that the spirits of our warrior ancestors may hear and approve of my choice. The new deputy of Riverclan is Panthergrowl!" Het was Panthergrowl geworden dus. De kater was de mentor van haar broer Pearlypaw. Voor zo ver ze wist was het een goede kat en ook een prima keuze voor de nieuwe Deputy. "Gefeliciteerd Panthergrowl!" riep Chimepaw richting de kater. Meteen doemde er een wolk aan woorden op. Alle katten begonnen met elkaar te praten en feliciteerde de grijze kater. Rustig trippelde Chimepaw terug naar de Apprentice's den en ging daar voor de ingang zitten kijken.


Deputy Benoeming; history has it's eyes on you Chimep11
Resonating sound:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Predator
Member
Deputy Benoeming; history has it's eyes on you Miniava
Bunny
357
Actief
"To a predator, fear is weakness."

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Predator
BerichtOnderwerp: Re: Deputy Benoeming; history has it's eyes on you   Deputy Benoeming; history has it's eyes on you Icon_minitimedi 31 jan 2017 - 17:40

Pearlypaw voegde zich bij de menigte die gevormd werd na de oproep van hun leider; maar voor de poes nog iets kon zeggen, stopte ze plotseling. De lichtgrijze kater fronste, maar toen voelde hij het ook; een kleine druppel water viel op zijn hoofdje. Huh? Net zoals Butterstar keek hij op, zijn lichtgrijze ogen op de hemel gericht. Hij moest ze toeknijpen om te voorkomen dat er regen in viel. Regen! Eindelijk! De Riverclanners werden doorweekt van de regen die zo lang op zich had laten wachten, maar niemand leek het erg te vinden. Er gleed een vlaag van euforie door het camp, zichtbaar in alle hoopvolle opkijkende ogen van de warriors en de apprentices. Pearlypaw glimlachte met hen mee, zijn normale norse blik gladgestreken in deze oh zo positieve emotie. Hij was al bijna vergeten dat dat niet was waarvoor Butterstar hen had opgeroepen, toen ze weer begon te spreken; dit keer met slechter nieuws. Er lag een glimlach op haar gezicht, dat was zichtbaar vanop deze afstand. Maar hoewel Pearlypaw zijn leider niet zo goed kende, wist hij ook dat dit bericht niet met vreugde gepaard ging. Futuresong trad af als deputy. De kleine kater was te jong om erg aan haar gehecht te zijn als deputy. Butterstar benoemde Panthergrowl tot nieuwe deputy, wat een glimlach op zijn gezicht bracht. Ja! Dat was zijn mentor! Hij liep op hem af, net zoals zo veel andere katten, maar ergens dacht hij dat hij speciaal was. Kijk nu wat een rechtstreekse connectie hij had met de deputy! Als hij al warrior was geweest, had Butterstar hem vast uitgekozen als deputy. Hmm, Pearlystar, dat klonk al geweldig! "Gefeliciteerd!", mauwde hij tegen zijn mentor, vrolijk en trots in zijn ogen. Het was raar, misschien, hoe sterk de trots in zijn blik was. Misschien was de tengere kater gewoon wanhopig om iets te vinden dat hem sterk maakte, beter dan de anderen; en misschien was hij bereid dat in alles te vinden. Wat nu op zich geen al te goede eigenschap was - het moest onder controle gehouden worden, zoveel was zeker.


Deputy Benoeming; history has it's eyes on you NPTXTBo
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deputy Benoeming; history has it's eyes on you Tumblr_ot7zcnpExn1u671zio4_400
Loïs
1686
Actief
I like you boy, but if you lie to me
I'll pull your guts out through your throat

CAT'S PROFILE
Age: » 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Panthergrowl
BerichtOnderwerp: Re: Deputy Benoeming; history has it's eyes on you   Deputy Benoeming; history has it's eyes on you Icon_minitimedi 31 jan 2017 - 18:00

De afgelopen paar dagen was de temperatuur telkens wat aan het schommelen rond het nulpunt. Dit bracht wat hoop terug bij de kater; als de temperatuur maar een paar graden verder zou stijgen, zouden ze zich geen zorgen meer moeten maken over het ijs, dat ze nu nog telkens moesten breken. Echter ging dit ook steeds wat makkelijker, en vanmiddag was het zelfs gelukt om met een paar katten een wak bij de oever te vormen, zodat er drinken gehaald kon worden. Al met al had het hem wat opgebeurd, en was hij in een redelijk goed humeur. Zijn keel voelde voor het eerst sinds weken niet meer kurkdroog aan, wat een constante pijn met zich wegnam. Het had hem gemotiveerd om te gaan jagen, iets wat hij nooit echt graag deed, maar wat in deze koude tijden wel zeer belangrijk was. Eigenlijk was hij te zwaarlijvig om achter prooi aan te rennen, maar ze zouden het er maar mee moeten doen. Na een flink aantal inspanningen wist hij namelijk wel iets te vangen. Het was een beverrat, wat dus zeker een grote prooi was, en dus veel monden kon voedden. Panther was best trots op zichzelf. Het ding vervoeren was moeilijker dan bij de meeste vis, maar hij was een sterke kater en na een aantal keer herpakken had hij de draai gevonden en begon hij aan zijn terugweg naar het kamp. Hij had gehoopt onderweg misschien nog een prooigeur op te pikken, maar niets leek hem te bereiken. Toen hij het kamp binnenkwam, werd het al wat later. Misschien was het maar goed ook dat hij niet langer weggebleven was, anders zou hij dalijk het gezamenlijke eten missen, wat zo ongeveer de enigste tijd van de dag was dat hij zijn gezin zag. De kater legde de grote beverrat op de prooistapel - die vandaag aanzienlijk groter was dan hij de afgelopen dag geweest was, waarschijnlijk was hij niet de enige die gemotiveerd werd door de hogere temperaturen - en was van plan om richting de den te gaan om nog even uit te rusten van zijn inspanningen, toen hij zag dat Butterstar in beweging kwam. Kort volgde hij haar; hij wilde het immers niet missen als ze een ceremonie bijeen zou roepen. Echter was dit meer uit gewoonte, omdat er pas nog een ceremonie geweest was. Dat Butter echt een ceremonie bijeen riep, had hij niet verwacht. Hij keek dan ook verrast op toen hij haar stem hoorde, waarna hij wat dichterbij plaatsnam zodat hij haar beter kon horen. Voordat ze haar nieuws echter zou doen, stopte ze. Een frons gleed over zijn gezicht - wat was er aan de hand? Toen voelde hij de reden echter, en zijn blik gleed naar de donkere lucht. Hij had al een tijdje gemerkt dat de wolken zich steeds dichter verzamelden bij elkaar, maar dat de droogte zou stoppen, dat had hij niet verwacht. Een opgeluchte zucht rolde over zijn lippen en een kleine grijns kwam op zijn gelaat. Een groot deel van hun problemen zouden nu weggevaagd worden, althans, als de temperatuur niet weer lager zou worden. Toen Butter vervolgde met hetgeen wat ze eerder wilde zeggen, kwam dezelfde frons als eerder terug op zijn gezicht. Wat...? Futuresong trad af? Zijn mond zakte ietsje open, terwijl hij probeerde dit nieuws helemaal te beseffen. Hij had nooit gezien dat ze het lastig had, en hoewel hij eerst nogal zijn twijfels gehad had bij haar, waren die over tijd volledig weggegaan. Hij vond haar een goede deputy, en nu bleek ze te stoppen. Waarom? Butterstar vertelde meteen dat het Futuresong haar eigen keuze geweest was. Voordat hij alles helemaal beseffen kon, werd er al een nieuwe deputy aangesteld. De ietwat bekende, ceremoniële woorden bereikten zijn oren. Toen werd er een nog bekender woord gezegd. Zijn naam. Een grote hoeveelheid spanning leek zich af te vuren in zijn borst, alsof zijn lichaam nog eerder reageren dan dat hij zelf doorhad. Hij was de nieuwe deputy? Een flauw grijnsje verscheen op zijn gezicht. Deputy zijn was iets wat hij altijd al gewild had, iets waar hij zijn hele leven voor gewerkt had. En nu was hij er echt.. Meerdere katten begonnen zijn naam te roepen en zacht grinnikte hij. Zijn blik zocht Butterstar op. Hij zag hoe haar vacht volledig doorweekt was en merkte toen pas dat ook hij helemaal natgeregend was. Hij snoof de verse regenlucht in en stapte vervolgens naar voren. "Dankjewel, Butter," snorde hij haar toe toen hij eenmaal dichtbij genoeg was dat ze het horen kon. Toen werd hij haast bedolven onder de katten die hem kwamen feliciteren. Als eerste kwam Stonepaw, en hij grijnsde kort richting de kater die eerder nog tegen hem aangebotst was. Vervolgens kwam Stormwind, toen Rosefield, en toen Chimepaw, van wie hij wist dat het het zusje was van zijn apprentice. Als laatste kwam nog zijn eigen apprentice, Pearlypaw. Op iedereen beantwoordde hij netjes met "Bedankt," maar hij realiseerde zich nog steeds niet helemaal dat hij deputy geworden was. Het voelde zo raar om zichzelf nu eindelijk deputy van RiverClan te mogen noemen, maar hij genoot er gelijk met volle teugen van.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Chivysniff
Medicine cat
Deputy Benoeming; history has it's eyes on you Beertjeava
Beertje
1457
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: ▼ 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Chivysniff
BerichtOnderwerp: Re: Deputy Benoeming; history has it's eyes on you   Deputy Benoeming; history has it's eyes on you Icon_minitimedi 31 jan 2017 - 19:54

Chivypaw was een uitje gaan maken. Niet zonder redenen natuurlijk. Ze wou goudbloem gaan halen, maar was halverwege gestopt. De regen was beginnen met vallen. Ze was jong en was van blijdschap beginnen dansen. Door haar weinige trainingen in geuren kon ze alleen Thunderclan onderscheiden. Terwijl ze daar zo had staan springen had ze hen geroken, maar ook iets anders. Ze wist niet wat het was. Helemaal uit haar doen van de regen rende ze terug naar het camp. Ze was de goudbloem voor Nightstream helemaal vergeten. Toen ze binnen kwam zag ze een hele hoop katten. Uh. Met haar kop reikte ze naar boven. Wie stond daar in het midden? "Gefeliciteerd Panthergrowl, je zal een goede deputy voor Riverclan zijn." Kletsnat en helemaal van de kaart keek ze naar de kat in het midden. WHAAT? Haar papa deputy? Futuresong afgetreden. Ze schudde verward haar kopje. "Papa?", piepte ze zachtjes. Ze wrong zich door de menigte naar haar ouder. "Wat gebeurd er?"

Tag: Phantergrowl


Deputy Benoeming; history has it's eyes on you 222
chivy
Snowflake I'm trying to keep you safe. You gave me your trust and I want you in my safe place. Keep you to winter when you won't be needing me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Deputy Benoeming; history has it's eyes on you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: