Ooh Hi there Dad 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Ooh Hi there Dad

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

71
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Nine Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Narrowpaw.
BerichtOnderwerp: Ooh Hi there Dad   di 31 jan 2017 - 21:51Het smalle katje lag voor de Nursey. Met zijn voorpootjes voor zich uit gestrekt tuurde hij door het kamp heen. Het was al wat later in middag. Zijn rood kleurige staartje zwiepte wat verveeld heen en weer. Wat moest hij doen? Eerder op de dag had hij als met zijn sibling en de andere kittens gespeeld. Nu was daar ook niet altijd wat aan. Narrow was nou ook niet een katje wat het snel met de anderen eens was. Hij was dan ook zeker niet bang dit te laten merken. Maargoed, nu lag hij hier. Hij tilde zijn kopje echter even op bij het horen van een andere kat. Zijn oogjes keken vlug in de richting van het geluid. Bij het herkennen van de kat verscheen al snel een kleine grijns op z'n gezicht.
|| First Post Neverland


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ooh Hi there Dad
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: