Just keep hunting OPEN 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Just keep hunting OPEN

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bronzemask
StarClan
Just keep hunting OPEN 7cf00310
Inge
1989
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old {when died}
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Bronzemask
BerichtOnderwerp: Just keep hunting OPEN   Just keep hunting OPEN Icon_minitimewo 8 feb 2017 - 17:27

Eindelijk regende het. Heerlijk! Die droogte was ze echt spuugzat. Ze moesten toen zelfs een aantal keer in het rogue territorium jagen. Das nu voorbij, want door de regen komen de wormen en kikkers. En dat betekend dus ook meer vogels. Haar gevlekte vacht was doorweekt en modderig. Gelukkig was de vacht kort, ze wist niet hoe die Riverclanners het uithielden met hun lange vachten. Zij was de Windclanner next door, Windclan in haar doen en laten. Die moeraskatjes, vliegende eekhoorns, boomkevers en vissenvreters moesten het zelf maar uitzoeken. Ook echt typisch Windclan. Nu sloop ze over de grond. Een merel zat in een waterplas voor haar, zichzelf te wassen. Met een rotvaart schoot ze naar het beestje en belandde in de plas. Ze hapte nog naar de prooi maar tevergeefs. Hij was al weggevlogen. Ugh, nu was ze echt modderig.


Just keep hunting OPEN Bronze11
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Just keep hunting OPEN DPKsfdL
18

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Poisonrose
BerichtOnderwerp: Re: Just keep hunting OPEN   Just keep hunting OPEN Icon_minitimedo 2 maa 2017 - 16:32


Enkel haar twee amberkleurige ogen waren te zien vanuit de struik. Haar schuilplaats was ideaal om niet op te vallen met haar zandkleurige vacht. De kattin had lang en hongerig zitten staren naar het dier met een scheve kop. Verlekkerd streek ze met haar tong over haar muiltje terwijl haar maag gromde. Eigenlijk wilde ze liever de clanregels overtreden en de prooi voor zichzelf houden. Het was een ellendige periode.
Met haar behendige sluiptechniek strompelde ze geruisloos naar het vogeltje toe. Het waaide niet hard, dus moest ze extra stil zijn en dat viel zelfs voor een geoefende warrior niet mee. De merel dartelde nietsvermoedend rond op de open plaats. Langzaam maar zeker naderde de poes het en...
Het enige wat ze nog zag, was een bruine brei die in het rond spetterde. Ze probeerde nog verwoed achteruit te gaan, maar toen stootte er iets heel hard tegen haar kop.
Toen ze van de eerste schok bekomen was, keek ze op en zag ze een andere kattin die rook naar haar eigen clan. "Kan je niet uitkijken?" snauwde ze geïrriteerd. "We hebben al zo weinig voedsel voor de clan!" Ze zwiepte met haar staart en wachtte af wat de andere kattin hierop te zeggen had.


Just keep hunting OPEN Poison11
Voor Satan & Jack
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Just keep hunting OPEN
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: