Van Gogh's crows 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Van Gogh's crows

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Stonepaw
Member

Wölf
218
Actief
rubies flew like drops of blood from the chest of a dying prince, and he sank to his knees in the water

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Van Gogh's crows   zo 12 feb 2017 - 14:04no herb grows in the gardens

against the power of death

Met twee mentoren zou het logisch zijn als zijn trainingsschema drukker was dan dat van zijn mede-apprentices. Maar dat was niet zo. Ergens vond hij het jammer, langs de andere kant vond hij zijn vrije tijd ook wel eens leuk. Hij leerde gewoon graag nieuwe dingen bij, vooral als ze zijn interesse hadden. Als een training dan afgelopen was, vond hij oprecht dat ze nog wel een paar uur verder hadden kunnen doen. Hoe dan ook, beide zijn mentoren waren op patrol. Naar de grenzen, die nu extra bewaakt werden, door de regen. En in elke patrol had al een apprentice gezeten, waardoor hij in het camp was moeten blijven.

Stonepaw had van de gelegenheid gebruik gemaakt om opnieuw schelpjes te gaan zoeken, of mooie ronde keitjes. Om zijn nest mee te versieren, of gewoon om het te hebben. Deze keer had hij geluk gehad. Met een perfect egaal grijze steen tussen zijn tanden, afgerond door de eindeloze stroom, liep hij het kamp binnen. Net toen hij het in zijn nest wou gaan leggen, zag hij Rushingpaw zitten. Hij liep enthousiast op haar af, liet het steentje vallen en gaf haar snorrend een kopje. Haar vacht was, net als de zijne, doorweekt. ”Hoi Rushingpaw”, Begroette hij zijn sibling.

&Rushingpaw


In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next.
Safe passage on your travels, until our final journey on the ground.
May we meet again.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Kath
69
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Van Gogh's crows   wo 15 feb 2017 - 15:36


De tabby poes had vandaag al bij de Elders geholpen en had daarna even in het kamp gezeten en genoten van het zonnetje wat daar scheen. Echter hield Rushingpaw niet zo van stilzitten dus was ze al snel weer opgestaan. Ze besloot om te kijken of er nog iemand in de apprentices den was die haar kon vermaken. Zodra ze de den was binnengelopen werd ze al teleurgesteld. De den was helemaal leeg. Waarschijnlijk waren veel apprentices nu trainen met hun mentor of op patrol. Ze wilde net de den weer uitlopen toen ineens Stonepaw naar binnen liep. Blij keek ze op. Haar broertje was hier gelukkig ook nog. Enthousiast kwam hij op haar afgelopen en gaf haar een kopje welke ze met een kopje terug beantwoordde. ''Hey Stonepaw,'' begroette ze hem terug. Haar blik viel nu op het steentje wat hij net had laten vallen. Het was een prachtige, egaal grijze steen. ''Oh, die is mooi! Hoe kom je daaraan?' vroeg ze, haar ogen nu weer op Stonepaw gericht.

Moet nog beetje inkomen cx


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stonepaw
Member

Wölf
218
Actief
rubies flew like drops of blood from the chest of a dying prince, and he sank to his knees in the water

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Van Gogh's crows   wo 15 feb 2017 - 18:13no herb grows in the gardens

against the power of death

Gelukkig was hij nog een tijdje apprentice. Hij keek wel al uit naar de dag dat hij warrior zou worden, maar hij zou wel een eindje bezig zijn al zijn decoratie te verhuizen van den. Nu goed, hij had nog wel even. Voor zover hij zijn eigen gevoel mocht geloven, zou hij nooit echt klaar zijn om warrior te worden. Het was alsof er zoveel te leren viel, in zo weinig tijd. Zou hij het wel halen? Hij hoopte van wel. Het zou wel triest zijn als Rushingpaw van den mocht verhuizen en hij niet. Hij zou haar sowieso wel missen.

''Hey Stonepaw,'' Begroette de tabby she-cat hem terug. ''Oh, die is mooi! Hoe kom je daaraan?'' Vroeg ze vervolgens, doelend op het steentje. De jonge tom voelde toch iets van trots opkomen. Het was altijd fijn als anderen hem complimentjes gaven om iets wat hij zelf ook heel leuk vond. ”Gevonden bij de stream”, Antwoordde hij. Hij schoof het steentje dichterbij, zodat ze beter kon kijken. ”Wil je hem hebben?” Vroeg hij toen met een glimlachje. Als ze hem echt wou, dan zou hij hem met plezier afstaan.


In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next.
Safe passage on your travels, until our final journey on the ground.
May we meet again.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Van Gogh's crows
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: