Pluviophile 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Pluviophile

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Queen M
65
Actief
"Words can't describe how much I love you"


CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Dovefeather
BerichtOnderwerp: Pluviophile   do 16 feb 2017 - 19:42

Een lange dag was tot zijn einde gekomen en eerlijk gezegd was ze blij dat de zon weer onderging. Vandaag was het precies een twee jaar geleden dat haar geliefde partner Blossomfall was overleden en nog steeds elke dag van haar leven miste ze de mooie witte she-cat. Een gebroken uitdrukking versierde haar natte gezicht toen de wit met roodgevlekte warrior naar het water keek dat voor haar lag. Het regende pijpenstelen maar dat deerde haar op het moment niet haar eerst fluffy vacht was toch al doorweekt.


- Crystalshell


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo3
77
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Crystalshell
BerichtOnderwerp: Re: Pluviophile   do 16 feb 2017 - 20:36

Die irritante regen bleef maar komen, het bleef maar uit de hemel naar beneden donderen. Soms had een zekere zilveren tabby het gevoel dat het was om haar dwars te zitten. Ze Haatte de regen, haar hele vacht werd een zwaar kleed dat op haar neer duwde. Die zekere tabby was Crystalshell en ze was eigenlijk alleen uit het kamp om te jagen. Ze kwam langs de Stream en zag daar iemand staan: Dovefeather. Het was een kat die door some serious mousedung was gegaan. En Crystalshell mocht haar, als apprentice had ze naar de she-cat opgekeken en nu had ze zo goed en zo kwaad als het kon geholpen met Dove een beetje op de been helpen. Crystal liep op haar af en ging naast haar zitten "Hey Dove" Zei de wat grotere kattin.


Pm's naar Amberhunt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Queen M
65
Actief
"Words can't describe how much I love you"


CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Dovefeather
BerichtOnderwerp: Re: Pluviophile   wo 1 maa 2017 - 18:20

Terwijl de hemel steeds donkerde kleurde en de regendruppels uit de lucht vielen bleef de witte she-cat toch zitten. Something deep down in my soul said, "cry girl"´, maar haar blik bleef even emotieloos zoals deze met de dag begonnen was. Een zucht verliet haar mond toen ze haar kop ophees en de reflectie in het water wegvaagde. Tranen hadden vandaag over haar wangen gerold maar er was geen druppeltje meer over in haar blauwe ogen. ´Just sitting here thinking of your kiss and your warm embrace,´ Woorden die in haar kop heen zwermde leken haar totaal van de wereld af te trekken waardoor de she-cat niet door had dat een andere kat haar kant op gelopen was. Pas toen deze naast haar kwam zitten richtte ze haar ogen op de ander en herkende de grijze vacht van Crystalshell. De doorweekte warrior gaf haar een klein knikje toen ze haar begroette voor ze weer terug naar het water keek.


Based on; I'd rather go blind - Beyonce


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo3
77
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Crystalshell
BerichtOnderwerp: Re: Pluviophile   vr 17 maa 2017 - 20:49

Dovefeather sprak en het was duidelijk dat ze verdrietig was. Ze bleef naar het water kijken toen Crystalshell naast haar ging zitten en gaf alleen een knikje ter begroeting. De grijze tabby ging tegen haar aanzitten en miauwde zachtjes: "Gaat het? Kan ik iets voor je doen?" Ze hoopte maar dat Dovefeather niet boos zou zijn omdat ze zich bemoeide met haar zaken.

Sorry voor de kortheid


Pm's naar Amberhunt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Pluviophile
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: