Omdat we goedzakjes nodig zijn(kittysearch) <3 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Omdat we goedzakjes nodig zijn(kittysearch) <3

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Creamyfrost
StarClan

Julia
6298
Actief
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Omdat we goedzakjes nodig zijn(kittysearch) <3   vr 17 feb 2017 - 16:38

Hallo allemaal,

Misschien werd het sommigen al een beetje duidelijk, of misschien is het ook wel een complete verrassing.

Maakt ook niet uit XD . Crystalshell blijkt toch zwanger te zijn van Creamyfrost. Voor het gevecht met WindClan had Creampje weer even een dipje. Hij zocht steun bij Crystal en het was niet de bedoeling, maar van het één kwam het ander. Crystalshell kwam er pas achter dat ze zwanger was toen Creamyfrost al aan de koorts was bezweken.

Eén van de kittens ga ik spelen, het evenbeeld van Creamyfrost. Aangezien ik niet zonder zo’n naïeve goedzak kan. In zijn gedrag zal hij dus op zijn vader gaan lijken.

Maar ze zal twee kittens op de wereld zetten. Voor de andere kitten zoeken we dus nog een enthousiaste speler.

Aangezien Creamyfrost nu in StarClan is zullen dit de enige twee kittens van hem zijn, die ooit rond zullen lopen.Liefs,
Bo3 & Julia

I'm hunting with StarClan

#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdance
StarClan

H O M M E L
2337
Actief
➤ Snow reminded me of the beauty and mystery of creation, of the essential joy that is life.CAT'S PROFILE
Age: { Forever young }
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Omdat we goedzakjes nodig zijn(kittysearch) <3   vr 17 feb 2017 - 16:45

ohgod
ik wil dit zoooo ontzettend graag ;-;
wss komt hier een aanmelding!! c:
dankje Beer! <3
rip Snow 2017 :c
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
Member

Bunny
2351
Actief
"I'd rather have flowers in my hair than diamonds around my neck"

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Omdat we goedzakjes nodig zijn(kittysearch) <3   vr 17 feb 2017 - 16:46

Pearly gaat deze soort-van-halfsibs (aangezien ze nog steeds denkend at creamy hun vader is xD) terroriseren, dus bereid je daar maar op voor als je hier een kit wil spelen hehe 8)


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nazca
Member

Beer
766
Actief
Underneath darkened sky
There's a light kept alive


CAT'S PROFILE
Age: Dead {21 moons} ☀
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Omdat we goedzakjes nodig zijn(kittysearch) <3   vr 17 feb 2017 - 17:33

HUH CREAMY IS DOOD?


let love conquer your mind. warrior, warrior. just reach out for the light .
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member

Freedje
2272
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Omdat we goedzakjes nodig zijn(kittysearch) <3   vr 17 feb 2017 - 17:34

Naam: Frostkit
Geslacht: She-cat
Clan: RiverClan

Oogkleur: Blauw
Vachtkleur: Crèmekleurig
Vachtlengte: Lang
Algemene beschrijving uiterlijk: Frostkit zal een soort van kopie worden van haar vader. Ze zal ook een crèmekleurige vacht hebben, blauwe ogen en een lange pels. Door haar lange pels zal ze in het begin als kitten heel erg dik lijken, maar zal naarmate ze ouder wordt blijken dat ze een prachtige verschijning wordt.

Karakter: Frostkit zal een heel erg complex karakter krijgen. Ze gaat namelijk niet handelen naar haar echte gevoel, maar naar een soort muur die ze voor zichzelf heeft opgezet. Zodra Frostkit namelijk in de gaten krijgt dat haar vader in StarClan woont en dat ze hem nooit meer zal ontmoeten, zal ze een persoonlijkheid ontwikkelen die niet haar echte is. Haar echte persoonlijkheid zal op die van haar vader lijken: goedwillend, geïnteresseerd in problemen van anderen en loyaal.

Dit gaat ze omzetten naar een eigen verzonnen persoonlijkheid die ze omhooghoudt zodat ze niet opnieuw gekwetst kan worden. Ze zal pestgedrag vertonen, haar best doen om anderen een slechte dag te bezorgen en zo haatdragend mogelijk zijn. Ze zal zich zo veel mogelijk van haar moeder wenden, maar gaat zich juist meer over haar sibling ontfermen. Hoewel ze anderen totaal niet in haar buurt kan hebben en ze het haar moeder verwijt dat haar vader er niet is, zal ze haar boosheid ook omzetten in een soort van beschermende houding tegenover haar sibling. Ze zal het gevoel hebben dat ze samen moeten overleven in een wereld van oneerlijkheid.

Naarmate ze ouder wordt, gaat ze zich steeds meer vragen stellen over het leven van haar vader. Ze zal informatie over hem proberen te ontfutselen bij andere katten en dan vooral bij haar moeder. Op basis van die informatie zal ze zich voorstellen hoe hij er uit moet zien en hoe zijn persoonlijkheid in elkaar steekt. Dit resulteert in het verbeelden van zijn aanwezigheid: ze gaat hem letterlijk voor zich zien en denken dat hij toch nog voor haar zorgt. Want hoewel ze weigert te geloven dat er een bestaan is in StarClan en dat hij zich écht over haar kan ontfermen in StarClan, zal ze een eigen versie van hem verbeelden en hem zo ook voor haar zien.

Zodra ze een beeld van haar vader heeft gecreëerd, gaat ze het idee hebben dat hij constant bij haar is om haar raad te geven. Dus als ze met een kat in gesprek is, hoort ze zogenaamd zijn stem die haar advies geeft en haar vertelt wat ze moet doen. Hoewel ze ergens wel weet dat het niet echt haar vader is en dat het een verzinsel van haarzelf is, zal het haar toch wat meer geruststellen en haar een poging laten doen om anderen dichtbij te laten komen. Zo ook haar moeder. Hoe dit uitdraait, kan alleen maar in de RPG beslist worden…

Motivatie: Ik ben dus Freedje en ben 20 jaar. Ik heb al ongeveer 6 jaar ervaring in de RPG. Ik heb, zoals jullie weten, een stuk of negen accounts. Eigenlijk was het de bedoeling niet eens dat ik me zou aanmelden, maar toen haalden mensen me weer over en ja… Ik kan wel plechtig beloven dat als ik gekozen word ik ga proberen om het account zo actief mogelijk te houden door wekelijks te posten. Zoals jullie weten heb ik een schema waarin ik de belangrijkste topics als eerste plaats, dus ik denk dat jullie qua belangrijke verhaallijnen & stuff wel op me kunnen rekenen. Mijn belangrijkste en meest gekende account is Shark. Jullie hebben beiden al wel topics met me gehad, dus ik denk dat jullie wel weten hoe ik fungeer in de RPG zelf.

Oké, dan mijn uiteindelijke motivatie zelf: ik kan me herinneren dat ik vroeger topics heb gehad met Creamyfrost op het moment dat hij nog een apprentice was (volgens mij noemde mijn account toen Riverpaw en waren ze best goede vrienden) en vond ik hem toen al een leuk karakter. Ik heb daarna nog een topic gehad met Oceanheart (RC-she-cat) en vind zijn karakter echt goed gevonden. Ik ga hier ook heel eerlijk zijn: ik kan het met Julia zelf ook heel erg goed vinden en vind Bo3 ook een leuk persoon in omgang. Met haar heb ik immers ook al topics gedaan en ook haar karakterontwikkelingen vind ik leuk in één gestoken. En dan nu de grootste motivatie ever: Julia speelt een kitten van mij, dus ik wil er één van haar spelen (badum-tssssss). Maar nee, voor de rest heb ik dus niet echt een motivatie… Buiten dan dat ik me overgehaald voel door de rest en dat ik Frostkit eigenlijk al wel snel bedacht had <3 Ik wens iedereen alvast succes (:


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2964
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Omdat we goedzakjes nodig zijn(kittysearch) <3   vr 17 feb 2017 - 18:18

Hierbij schrijf ik even een belangrijke inleiding. Met name de namen die deze kitten zou kunnen krijgen staan niet vast. Il heb geprobeerd de namen te baseren op beide ouders echter is dit een behoorlijk werkje en hierdoor ben ik tot de conclusie gekomen dat ik wel een paar mogelijkheden geef, maar dat deze niet vast staan. Het is aan jullie om te beslissen of deze namen toepasselijk genoeg zijn als ze gekozen wordt of dat jullie liever een andere naam kiezen. Deze optie staat open.
NAME Ivorykit, Icekit
ORIGIN 
Ivoor is een crèmekleurig soms bijna wit materiaal waaruit slagtanden bestaan. Dit harde materiaal wordt soms gebruikt in sieraden wat dan weer doet denken aan de moeder van deze kit. Die heet namelijk Crystalshell. Kristallen worden ook gebruikt in sieraden en hoewel clankatten dit niet weten vond ik het toch wel een leuke bijkomstigheid. Hierin zit dan namelijk beide ouders verwerkt.
Ijs is bevroren water. Beide ouders hebben een naam die met water te maken heeft. Bij Crystalshell zou dit natuurlijk het voorvoegsel en achtervoegsel kunnen zijn waarop het gebasseerd is. Er bestaan namelijk ijskristallen, dus daar kan het op gebaseerd zijn. Maar ook op het feit dat schelpen te vinden zijn in het water. Bij Creamyfrost gaat het in dit geval om het achtervoegsel. Dit is bevroren en water kan bevroren raken en wordt dan ijs genoemd. Ook deed ijs me denken aan het gezegde: 'zich begeven op glad ijs.' Met name bij Creamyfrost vond ik dit wel passen. Hij begaf zich in zijn leven wel vaker op glad ijs.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenfall
StarClan

M
818
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Omdat we goedzakjes nodig zijn(kittysearch) <3   vr 17 feb 2017 - 18:36

Verwacht maar dat hier een aanmelding komt c:The world around us is burning

But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

76
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Omdat we goedzakjes nodig zijn(kittysearch) <3   vr 17 feb 2017 - 20:42

Fadingtime

"You want to fade from time to reaching out, and find a brighter world."

~General~

Name: Fadingkit
Meaning:
Fading = Vervagen
Time = Tijd

Fading zou uitgekozen kunnen worden door het vervagen van het verleden en het verbeteren van de toekomst. Het vooruit kijken naar het heden en zien, dat het steeds beter gaat.

Time is zijn achtervoegsel wat hij krijgt als hij krijger wordt, dit gaat er namelijk meer op in dat het vervagen van tijd eigenlijk maar een illusie is. Er bestaat geen tijd noch dood, dit maken wij in onze gedachtes van.

Gender: Male
Age: Unborn
Former rank: -
Rank: Kitten
Future rank: Apprentice//Warrior//?Elder?
Clan: Riverclan
Parents: Creamyfrost X Crystalshell
Sibblings: Icekit
Bloodline: 100 % RC


"But there is more than this."
~Outside~
Fur colour: Light grey
Fur patern: Tabby
Fur length: Short
Eye colour: Blue
Nose: Grey
Pawpads: Grey
Scars: None..
Built:
Deze kitten heeft eigenlijk weinig verschil met een normale Riverclanner, al is een van deze verschillen dat hij vrij slank is en bij zijn voor en achterpoten wel massief is. Al is er weinig verschil, hij zal wel gespierd zijn op de plekken waarmee hij zou moeten kunnen zwemmen. Veder in zijn gezondheid vrij sterk en zal hij dus minder snel ziek raken, hij heeft een goede pels die tegen uitdroging en onderkoeling kan net zo als elke andere riverclanner en zal dus ook een glanzende pels hebben. Al is deze kitten vrij slank in de plaats van breed en in de plaats dat hij een normale lengte zou moeten hebben is hij wel klein vergeleken de normale Riverclan katten, zijn lichaam is volgens de bouw echt een Riverclan built met natuurlijk een paar afwijkingen. Hij heeft een lichte tabby vacht, al heeft hij de grijze vacht van zijn moeder en de blauwen ogen van zijn vader waarbij hij dus wat meer op zijn moeder lijkt dan op zijn vader.
Pictures:
 

"In a dying world we are so much more..."
~Inside~
Hey there! Mijn naam is Fadingkit, ik ben nog al een kitten die eigenlijk heel veel houd van zijn familie. Erg vrolijk is en veel speelt, ik hou van de warmte maar te gelijken tijd van de kou. Als het te warm is wil ik de koutte opzoeken en als het te koud is dan juist de warmte, ook heb ik vele vragen in mijn hoofd al ben ik geen dromer maar een vervuller van dromen. Ik zeg wel wat ik niet en wel leuk vind en geef vaak mijn mening, veder wordt ik later een loyale krijger zoals elke andere kitten. Alleen vele kittens dromen ook om leider te worden, ik laat het gewoon op krijger want dat is veeeeeeeeeeeeeel makkelijker.
Veder ben ik vrij rustig en kan ik mezelf goed concentreren op problemen, ik pak alles op de rustige manier aan behalve als het een spel is want kom op het is een spel. Ik ben namelijk iemand die van uitdagingen houd zelfs als ik ze niet kan winnen, al kan ik soms me afzonderen van de rest en trek ik me terug van de bewoonde wereld. Ik kan serieus zijn en ineens woedend worden uit het niks, veder ben ik geen sterke krijger ik ben juist de snelle defensieve krijger. Ik weet weinig van kracht maar veel van verdedigen, veder als ik een kitten ben vind ik het leuk om andere te plagen al wil ik ze weer niet zoveel plagen dat ze gek van me worden.
Ik maak vaak mijn eigen keuzes zelfs als andere zeggen dat ik ze niet moet maken doe ik het toch, ik volg mijn eigen weg en ben vaak een Lone-wolf. Ik train hard om een goede krijger te worden en snel van Kitten apprentice en krijger te worden zodat ik de leuke dingen kan doen, al weet ik wel wanneer ik te ver ga. Ik ben een kat die graag niet luistert al wil ik wel een loyale kat worden, ook ben ik een kitten die graag de regels breekt en graag probeert te ontsnappen van het nest van kwaadaardigheid! Daar zijn enge queens die het soms niet leuk vinden als je gaat spelen met de andere kittens, helemaal niet als je daarmee iedereen wakker maakt. Veder kies ik geen kant, alleen mijn eigen natuurlijk. Ik ben iemand die vrij stil is, al praat ik soms mee met de andere als ik weet waar ze het over hebben.
Nou dit ben ik, een leuke kleine ondeugende kitten die andere eigenlijk helemaal niet vertrouwd. Al ben ik vrij vriendelijk en vaak op een doel uit, ik vecht graag en wil graag de sterkste krijger in de Clans worden. Ik ben zelfverzekerd over mezelf en ben vaak uit op wedstrijden, zelfs als ze mij in het nadeel zijn doordat ik bijvoorbeeld op stomme taken wordt gezet om te kunnen winnen maar natuurlijk doe ik dat want ik wil beter worden en elke wedstrijd graag winnen. Al zoek ik ook naar goedkeuring van mijn ouder en dat ze trots op me zou zijn, sinds dat mijn broer(tje) meer op mijn vader lijkt moet ik wel bovenop komen. Ik wil geliefd en gewild worden maar soms lijkt dat af te zakken, want aandacht moet verspreid worden over de kittens en blablabla. Ik wil de meeste aandacht en daar mee uit, ik wil ook gezien worden oké.

Groetjes Fadingkit
misschien jullie toekomstige zoon.

"We are creation."
~Motivation~
Welp, ik ben een Derp. Ik RPG al een tijd maar schrijf niet zo mooi als de andere RPG'ers hier, veder heb ik vaak ups en downs met RPGen al probeer ik het nu op een Account te houden dus Soaring sinds dat ik me een soort van schaam voor van alles wat ik heb gedaan. Al wil ik graag nog een account omdat deze actief houden best goed gaat, posten en elke dag Online komen. Dus leek het me leuk om me weer is aan te melden. Zelf ken ik Creamy eigenlijk best lang sinds dat ik Bonepaw bespeelde nu Ripa waarvan Bonepaw op walnut verliefd was ter wel zij op Creamyfrost verliefd was. Dus ja de love triangel kende ik wel en zelf had ik een topic gehad met hem met Bonepaw, goede oude tijden. Dus ja sinds toen leerde ik pas Creamy kennen, veder ken ik jullie beiden als spelers en zijn jullie geweldige RPG'ers want ik heb al tegen beiden gepost. Jullie schrijven leuk en geweldig en er komt wel altijd iets in de RPG wat het leuk of spannend maakt, ik ben zelf benieuwt naar dit nestje en hoe dit zou uitlopen. Al vond ik het best erg dat Creamy dood ging, het was namelijk echt een geweldig account! Al weet ik dat het nestje zeker goed is met of zonder Fading, al heb ik dit keer mijn aanmelding anders aangepakt met meer teksten en betekenissen toe te voegen maar ook door mijn aanmelding kort te houden en de karaktereigenschappen anders te beschrijven wat ik vroeger deed. Misschien was dat juist een leukere manier om in te lijden, ook vind ik Fading echt wel leuk en ben ik er echt benieuwt naar hoe ik hem zou kunnen bespelen. Al weet ik ook dat andere mensen die hierop hebben aangemeld ook geweldig zijn en geweldige aanmeldingen hebben gemaakt, ik ben gewoon blij om zoveel goeds te zien. Al is er veel goeds in deze wereld, ik wil gewoon hiermee zeggen dat jullie geweldig zijn en dat de mensen met hun aanmeldingen ook geweldig zijn. Iedereen is super creatief en iedereen verschild volgens aanmelding, ik wil mijn inspiratie laten zien al weet ik niet zo goed hoe ik het moet laten zien. Ik ben gewoon te erg benieuwt na wat er gaat komen en wie het wordt, al wordt het, het mooiste laatste nestje van Creampje. Want het is zijn enigste nestje <333333. Ik heb veel aan mijn aanmelding gedaan wat ik vroeger misschien nooit zou doen, ook heb ik erg veel inspi met Fading. Hij lijkt me gewoon cool en gemakkelijk om te spelen, ik heb namelijk vele aanmeldingen gemaakt en weleens ben ik aangenomen en weleens niet. Alleen soms als ik een te moeilijke uitdaging ging pakken voor mezelf werd ik juist er inactief van omdat ik het helemaal niet aan kon en het niet leuk vind, dus dit keer heb ik gewoon een makkelijker karakter voor mezelf gemaakt zodat ik zeker weet dat ik actief kan blijven met deze kitten. BV. Astralpaw nu, vond ik uiteindelijk ook te moeilijk. Hij moet namelijk vrij wel een hele slimme kat worden al zou hij veel problemen hebben in het nursery enz. Dit vind ik zelf vrij moeilijk, dus pakte ik nu wat makkelijkere, zodat ik actief kan blijven en sinds dat ik minder accounts heb kan ik zeker actief blijven want Soaring is mijn enigste. Veder wil ik iedereen succes wensen en bedanken voor het lezen van deze lange aanmelding, al is deze korter dan mijn normale aanmeldingen dus ja. Thanks for reading! <3 En succes allemaal! <3

"But before creation there is destruction."Deze engelse zinnen die erboven staan boven elk kopje heeft een betekenis en als je ze naar elkaar leest krijg je een tekst waarbij je het moment dat Creamyfrost op stervend ligt tot aan de kittens geboren worden is het een soort van in andere woorden neer gelegd:

:Engels:
You want to fade from time to reaching out, and find a brighter world.
But there is more than this.
In a dying world we are so much more.
We are creation.
But before creation there is destruction

:Nederlands:
Je wilt vervagen van tijd tot bereiken, en het vinden van een betere wereld.
Maar er is meer dan dit.
In een stervende wereld zijn we zo veel meer.
We zijn creatie.
Maar voor creatie is er eerst vernietiging.

Het is mooier als je zelf begint te zoeken wat je er zelf van vind ^.^
Maar hier zie je de mijne waarom ik deze zinnen heb uitgekozen.
uitleg:
 

Groetjes,
Derpje

Words: 1611 (kleinste aanmelding ooit van mij, al wilde ik iets nieuws proberen)


Oud setje:
 
Stop pesten!:
 


Laatst aangepast door Soaringpaw op di 28 feb 2017 - 15:03; in totaal 18 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenfall
StarClan

M
818
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Omdat we goedzakjes nodig zijn(kittysearch) <3   za 18 feb 2017 - 10:15
IF YOU PLAY WITH FIRE. YOU'RE GONNA GET BURNED» G E N E R A L «

Name: Firekit or Catchingkit
Future names: Firepaw, Firecatch or Catchingpaw, Catchingflame
Meaning/Why: Ze word vernoemd naar de rooie markings op haar lichaam die men doet denken aan de vlammen van een vuur. Haar naam is ook het tegenovergestelde van haar broertje Icekit wat ook weer een leuke wending tussen die namen geeft want ijs en vuur horen gewoon 'samen ' right c':
Rank: Kitten
Future ranks: Apprentice - warrior - elder? - deputy? - leader? - med. cat apprentice? - med. cat?
Age: Unborn
Gender: She-cat
Sexuality: Biseksueel
Clan & bloodline: Riverclan
Living style: Clancat


» F A M I L Y // OTHER « 

Mother: Crystalshell
Father: Creamyfrost
Siblings: Icekit
Other family: Underwater [uncle], Lovefeather [Grandma] Sharpclaw [grandpa] ect


» OUTSIDE KEY «

Fur color: Crème en rood
Fur pattern: Flame point (Creamyfrost)
Fur length: Kort (Crystalshell)
Type of body: Slank
Eye color(s): Lichtblauw
Nose & pawpads: Zalmroze
Ears: Normaal
Tail: Lang
Whiskers: Middellang, wit
Paws: Groot en sterk
Legs: Middellang
Claws: Sterke en scherpe klauwen
Teeth: Normaal maar goed scherp
Scars: Nog niet

Fire/Catchingkit heeft een korte, crèmekleurige vacht met een rossige flame point patroon. Haar ogen zijn een mooie combinatie van ijsblauwe en muntgroen en lijken wel eens een starende blik te hebben. Qua bouw is ze ook niet erg opvallend, redelijk slank, maar gespierd wanneer ze ouder is. Haar vachtkleur is de enige wat opvalt want deze lijkt bijna een kopie te zijn van Butterstar. Ze heeft dus de korte vacht van haar moeder en de kleur van haar vader waardoor de kitten op de leider van Riverclan lijkt en haar kleine lichaam omring word door vlammen.

» PERSONALITY «


Een korte uitleg van haar inside omdat ik haar karakter het liefst wil ontwikkelen in de rpg maar zodat jullie toch een idee ongeveer hebben over van hoe Fire -kan- worden

Als Firekit geboren wordt zou haar moeder voor deze naam kiezen omdat ze kwa uiterlijk het tegenovergestelde is van haar broertje Icekit. Haar lichaam ziet er 'warm' uit door de rooie markings die deze versieren en lijken wel vlammen van een vuur. Ze zou dus een voorvoegsel krijgen die daar te maken mee heeft. De eerste paar moons zou het kleine poesje zich gedragen als een echte kitten. Veel spelen en dollen met haar broertje. Haar karakter zou dus ook het meeste worden ontwikkeld in de rpg. Wanneer ze ouder is zou wel een vriendelijke en aardige poes zijn. Ze word een erg serieuze en hardwerkende warrior en haar speelse tijd zou vervagen wanneer ze eenmaal apprentices zal worden. In het begin zal ze een beetje onzeker zijn al zou dat puur komen omdat ze haar familie geen teleur wil stellen, haar vader heeft ze nooit gekend omdat deze voor haar geboorte gestorven is en wil daarom zo goed mogelijk alles doen om haar familie en haar vader in starclan trots te maken Fire kan daardoor soms wat last hebben van lichte woede aanvallen omdat dingen niet lukken of niet volgens plan gaan waardoor ze wel eens geïrriteerd, chagerijnig kan overkomen wanneer je haar tegemoet loopt. Ondanks dat is ze een leergierige poes en zet altijd door ze heeft een goed geheugen en zal niet snel iets vergeten. Ze is erg gehecht aan haar laatste beetje familie en zal er alles aan doen om hen te beschermen ook zou het haar eigen leven moeten kosten. Op haar weg naar de warriorschap zou ze steeds meer zelfvertrouwen krijgen en proberen de reputatie van haar vader hoog te houden, nooit zou ze iets verkeerds doen zonder goeie reden en altijd handelen vanuit de warrior code. Fire word dan wel eens gezien als een 'tweede Creamyfrost' omdat ze echt zijn karakter heeft overgenomen en nooit iets zou slechts doen en altijd aardig is voor andere.

» ABOUT MYSELF «

Me: Ik sta hier bekend als M(arlie) c:
Rpg-tijd: Al weer bijna twee jaar op WCNL daarvoor heb ik ook op een Engelse rpg gezetten. Dus hou het maar op 3 jaar

Motivatie: Mijn motivatie duren vaak lang om te typen en soms vergeet ik ze weleens omdat ik er niet al te best in ben. Ik zal hier dus een lange proberen van te maken omdat ik graag kans wil maken op dit nestje. Ik ben vaak nooit van de kittens maar de laatste tijd zit ik vaak in me hoofd om het eens te proberen, ik wil ergens 'opnieuw' beginnen, de kitten(s) zien opgroeien als apprentices, hun karakter ontwikkeling tot ze eindelijk oud en wijs zijn dat vind ik mooi. Daarnaast vind ik het prachtige maar hartverscheurende plotwist toen Creamyfrost plotseling overleed en Crystal zijn kittens draagt, (funfact; Ik heb met bootje Crystalshell bedacht woeps)  Ik vond Creamyfrost al heel lang een geweldig karakter hebben iedereen hield van deze goedzak het zou dus een eer zijn om zijn kitten te bespelen.

Ik heb dus deze kitten bedacht met een karakter wat ik zelf eigenlijk nooit bespeel heb, daarom vond ik het juist leuk om het is te proberen. Mijn accounts zijn altijd slecht of worden dat door de rpg. Het lijk me dus ook is leuk om een lieve kat te bespelen, eentje die niet uit is naar bloed en macht. Ook vond ik Firecatch of Chatchingflame een leuke naam, haar naam zou dus ook in de toekomst een plotstwist betekenis krijgen (als ze gekozen word ofc) ze krijgt in haar toekomst met iets erg mee te maken maar voor nu is ze vernoemd naar de rooie markings en omdat de naam een leuke combi is samen met die van haar broertje Ice.

Ik heb er veel aangedaan om deze aanmelding af te krijgen en zo goed mogelijk te krijgen en ik hoop dat jullie deze leuk en goed genoeg vinden, het is een beetje kort maar krachtig. Ik hoop dus dat Fire gekozen word al verdiend iedereen het om een kitten te spelen c: Adoiss

Succes iedereen! <33

The world around us is burning

But we're so cold

:::::
 Laatst aangepast door Ravenkit' op di 28 feb 2017 - 16:27; in totaal 8 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

76
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Omdat we goedzakjes nodig zijn(kittysearch) <3   zo 19 feb 2017 - 0:13

~MIJN AANMELDING IS AF~


Oud setje:
 
Stop pesten!:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Amy or Eem{pje}
88
Actief
Sarcasm is my only defense

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Omdat we goedzakjes nodig zijn(kittysearch) <3   zo 19 feb 2017 - 17:24

Aanmelding op komst :3::::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo3
77
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Omdat we goedzakjes nodig zijn(kittysearch) <3   ma 20 feb 2017 - 16:56

Geweldig dat er al zoveel aanmeldingen zijn/aankomen <3


Pm's naar Amberhunt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icepaw~
Member

Julia
129
Actief
★From the stars we came, and to the stars we return★

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Omdat we goedzakjes nodig zijn(kittysearch) <3   do 23 feb 2017 - 8:22

1 maart is de laatste dag dat je je kunt aanmelden of je aanmelding kan wijzigen. De dag erna gaan we kiezen c: !Mijn baby's
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Predator
Member

Bunny
357
Actief
"To a predator, fear is weakness."

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Omdat we goedzakjes nodig zijn(kittysearch) <3   do 23 feb 2017 - 16:04

@M; ik wil gewoon even zeggen dat de naam Catchingfire al bezet is c:

ik ben dit nestje echt al aan het stalken oeps xD


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdance
StarClan

H O M M E L
2337
Actief
➤ Snow reminded me of the beauty and mystery of creation, of the essential joy that is life.CAT'S PROFILE
Age: { Forever young }
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Omdat we goedzakjes nodig zijn(kittysearch) <3   vr 24 feb 2017 - 21:31

Kan een oranje vacht eigenlijk ook? c': want ik kan het echt niet laten huehue
dankje Beer! <3
rip Snow 2017 :c
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan

Julia
6298
Actief
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Omdat we goedzakjes nodig zijn(kittysearch) <3   za 25 feb 2017 - 8:13

Ja hoor dat kan ook c: !I'm hunting with StarClan

#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zealspark
Member

Christy
2522
Actief
the soul that sees beauty may sometimes walk alone

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Omdat we goedzakjes nodig zijn(kittysearch) <3   zo 26 feb 2017 - 13:46

Ohmygod

Dit ga ik stalken. <3 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Amy or Eem{pje}
88
Actief
Sarcasm is my only defense

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Omdat we goedzakjes nodig zijn(kittysearch) <3   zo 26 feb 2017 - 17:50


GENERAL INFO
———————————————————

✯ Name(s): Acidkit » Acidpaw » Acidrain
Missingkit » Missingpaw » Missing???
Amberkit » Amberpaw » Ambershade
Chaoskit » Chaospaw » Chaosmind/spark
✯ Age: Unborn
✯ Gender: Female
✯ Rank(s): Kit » Apprentice » Warrior » Elder » Med. Cat Apprentice? » Med. Cat? Deputy? » Leader?

✯ Clan: RiverClan
✯ Sexuality: Heterosexual
✯ Season born: Unknow
✯ Place born: RiverClan?

CLAN INFO
———————————————————

✯ Clan: RiverClan
✯ Leader: Butterstar ✯ A shiny star.
✯ Deputy: Panthergrowl ✯ You gonna do it great.
✯ Medicine cat: Nightstream ✯ Hero!
✯ Medicine cat apprentice: Chivypaw ✯ Good job!

APPEARANCE
———————————————————

✯ Build: Tiny, small
✯ Fur: Crème tabby, half long
✯ Eyes: Blue
✯ Muzzle and pawpads: Pink
✯ Scars: None yet
✯ Extra: x


PERSONALITY
———————————————————

✯ KEYWORDS ✯
✯ Smart ✯
✯ Arrogant ✯
✯ Sarcastic ✯
✯ Stubborn ✯
✯ Outspoken ✯
✯ Insecure ✯
✯ Helpful ✯
✯ Strong ✯


MYSELF
———————————————————

✯ Name: Amy of AA
✯ Age: 16
✯ Best known account(s): Smokeghost, Coyotepaw, Shellshock, Nightshift, Shatteredkit & Cinderpaw'
✯ Experience: Ik heb denk ik een jaar of 8 rpg ervaring? Ik ben eerlijk gezegd de tel kwijt maar het zijn toch dik aantal jaren, en hier ongeveer een 5 of 6 jaar? Misschien iets meer of minder.
✯ Motivation: Ik heb Creamyfrost altijd bewonderd en heb hem veel gestalkt. Zijn dood was dan ook even een schokmomentje :') Het zou geweldig, nee een eer zijn als ik een kitten van Creamyfrost mocht spelen. Hij is gewoon geweldig goed uitgewerkt en was echt een geweldig karakter. Crystalshell daarin tegen ken ik nog niet zo goed maar ze ziet er me ook een super tof karakter uit, netjes uitgewerkt. Verder ben ik vroeger zelf nog erg actief in RiverClan geweest en wou het oppakken met Coyotepaw maar om het vanuit een kitten op te pakken, een kitten waarmee ik een heel leven zou uit kunnen stippelen en die van alles kan meemaken. Eentje die ik kan zien 'opgroeien' en noem maar op zou echt geweldig zijn. RiverClan is een actieve Clan en dat kan ik erg hard gebruiken. Ik ben nu niet de beste als het op motivaties aan komt, maar het lijkt me super gaaf om een nakomeling van Crystal x Creamy te mogen bespelen. Ik wens verder iedereen al super veel succes! :3::::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdance
StarClan

H O M M E L
2337
Actief
➤ Snow reminded me of the beauty and mystery of creation, of the essential joy that is life.CAT'S PROFILE
Age: { Forever young }
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Omdat we goedzakjes nodig zijn(kittysearch) <3   zo 26 feb 2017 - 22:00

En hier mijn aanmelding!! c:General ►
Name ► Firekit
Future names ► Firepaw ~ Fire???
Meaning ► Vuur dus xD
Origin ► Ik hoopte al dat Julia’s kitten Icekit zou heten, want ik bedoel: Fire en Ice klinkt best wel leuk tbh xD verder gewoon, omdat ik het een leuke naam vind.

Gender ►
Orientation ► ???
Age ► Unborn

Clan ► Riverclan
Leader ► Butterstar
Deputy ► Panthergrowl
Parents ► Creamyfrost x Crystalshell
Sibling ► Icekit
Bloodline ► 100% Riverclan (?)Appearance ►
Build ► Firekit is een slanke, maar toch gespierde kitten. Hij is niet erg groot, maar klein is 'ie ook weer niet.
Fur length ► Kort
Fur color ► Oranje
Fur pattern ► Hij heeft een heel licht tabby patroon
Eye color ► Blauw
Nose and padpaws ► Roze
Summary ► Firekit is een slanke, gespierde kat. Zijn grootte is gemiddeld, dus niet groot, maar ook niet klein. Hij valt op door zijn felle, oranje vacht, die kort is. Zijn ogen zijn heel doordringend blauw. Door zijn knappe in intimiderende look zal hij de vrouwen in de rij hebben.Personality ►
Keywords ► Beschermend ~ Trots ~ Ambitieus ~ Sociaal ~ Weet wat 'ie doet ~ Rustig ~ Denker ~ Nieuwsgierig ~ Leergierig ~ Perfectionist
Likes ► Icekit ~ Vrienden ~ Mama!  ~
Dislikes ► Alleen zijn ~ Water ~ Onweer
Hates ► Een kitten begint met een schone lei, en heeft dus nog geen haten en/of angsten voor dingen of personen. Die ontdekt hij in zijn leven. c:
Summary ►
Firekit is een beheerste, trotse jongen. Hij zal denken voor hij doet, en zal daar de tijd voor nemen. Je zal hem dan ook rustig kunnen noemen. Een clown is hij zeker niet. Serieus als wat, en zeker ambitieus. Hij is een perfectionist tot het uiterste en stipt zijn bezigheden van die dag goed uit. Hij gelooft dat rust en veel denken  Je zou nu kunnen zeggen, hé? Hoezo dan sociaal? Dat komt omdat het een lieve, geduldige kater is die oor heeft voor een ander. Je kan bij hem komen als er iets is.  Hij zal naar je luisteren en je laten uitpraten, en zal de tijd nemen die er nodig is. Hij is zeker sociaal, en houdt er niet van om alleen te zijn. Samen sta je sterk, wat Firekit vaak zal gebruiken. Ondanks dat hij er niet van houdt om in de spotlights te staan, heeft hij zijn tong nooit verloren. Een discussie gaat hij aan, overtuigd dat zijn mening de juiste is. Maar naar anderen hun meningen zal hij écht luisteren, want kwetsen wil hij niet.

Er van uitgaand dat Firekit en Icekit een hechte band zullen hebben zal hij erg beschermend zijn tegenover Icekit. Niets mag hen kwetsen, niets mag hen bedreigen. Hij houdt er niet van om kwetsbaar te zijn, en vindt het fijn om nuttig te zijn. En ja, hij houdt gewoon zielsveel van zijn broer(tje?) en wil hem ook koste wat kost beschermen. Hij komt voor zijn broer op, ook al zou dat iemand kunnen kwetsen. Icekit is zijn eerste prioriteit, en daarna komt de rest. Anderen moeten met hun poten van zijn broer afblijven! Wel zal hij naar Icekit's mening luisteren, net zoals alle anderen. Maar hem loslaten kan hij niet. Beschermend zal hij dus ook altijd blijven.

Maar hij zal niet alleen beschermend zijn over Icekit! Wanneer hij een hechte band met iemand heeft, zal hij precies hetzelfde doen als wat hij bij Icekit doen. Dit zal dus ook erg lastig worden, wanneer hij dus meerdere 'prioriteiten' heeft. Straks hebben ze misschien ruzie, en aan welke kant moet hij dan staan?

Firekit houdt er dus niet van om in de spotlights te staan, maar ambitieus is 'ie wel. Hij is zeker loyaal en doet erg zijn best, want hij wil het beste uit zichzelf halen. Tevens is hij ook wel weer een leiderstype, maar geeft gewoon anderen de eer.

Ik denk dat ik best wel veel herhaald heb, maar dat betekent gewoon dat ik zijn karakter (of verschillende punten van zijn persoonlijkheid) echt heel leuk vind! Ik kom namelijk regelmatig in herhaling als ik ergens enthousiast over ben so don't judge me xD
Motivation ►
Nou hoi, Nynke hier! -zwaait-
Ik was eerst sterk aan het twijfelen of ik me aan zou melden of niet, ondanks dat ik al een idee aan 't uitwerken was. Maar ik twijfelde vooral omdat ik al best wel veel accounts heb en ik dus niet wist of ik er nog één actief kon houden. Maar toen ik echt aan mijn aanmelding begon wist ik het al; deze jongen blijft wel actief. Firekit is echt anders dan mijn andere karakters. De meesten zijn druk, idioten, clowns. Hij is het tegenovergestelde ervan. Nu heb ik Muta die er een beetje op lijkt, maar die is ook gemeen, sarcastisch en toch ook met een vleugje humor. Fire kent de term humor niet, maar is onschuldig en rustig. En ja! Ik vind een compleet nieuw iets ook weer leuk. (:

Ik had dus op Word en hele mooie aanmelding gemaakt, en was van plan om hem dan in dit sheetje te pleuren en neer te zetten in de kittensearch van Creamyfrost x Crystalshell. Helaas was ik vergeten dat mijn Word het leuk vindt om soms te flippen, en ja hoor. Was net klaar, reageert hij niet meer en bam. Weg aanmelding!  Nou, daar was ik niet zo blij mee. Maar zie hier, mijn aanmelding 2.0, hoewel die niet zo goed is als de eerste xD

Dus juist. Waarom Firekit? Firekit is gewoon zo anders dan mijn andere karakters, en weet je, ik hou nu al van hem. c: Het lijkt me echt leuk om zo'n soort karakter te spelen!! Hoewel ik wel moet bekennen dat ik me nooit volledig aan een karakter kan houden. c': Maar dat doet er ook niet toe, want ik heb wel gemerkt dat bij de meeste karakters van mij die ooit gekozen zijn toch nog wel een heleboel karaktertrekjes van toen hebben. Ik heb gewoon heel veel zin en inspiratie om te beginnen met Fire en ontzettend veel succes met kiezen, Bo en Julia!
✗ Nynkedankje Beer! <3
rip Snow 2017 :c


Laatst aangepast door Snowdance op di 28 feb 2017 - 18:05; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenfall
StarClan

M
818
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Omdat we goedzakjes nodig zijn(kittysearch) <3   di 28 feb 2017 - 16:28

Mijn aanmelding is af <3The world around us is burning

But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Omdat we goedzakjes nodig zijn(kittysearch) <3
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: