Entertain me 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Entertain me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Entertain me LZ9ajdK
Wölf
39
Actief
heroes always get remembered
but you know legends never die

CAT'S PROFILE
Age: 122 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Duskdweller
BerichtOnderwerp: Entertain me   Entertain me Icon_minitimeza 18 feb 2017 - 12:10


Duskdweller

De verveling had weer eens toegeslaan. In StarClan’s naam, waar was de tijd gebleven dat hij dagelijks bezoekjes kreeg van nieuwsgierige kittens of warriors die een beetje raad nodig hadden? Ze waren hem waarschijnlijk vergeten. Hij zat al zo onder het stof dat ze hem vast niet meer zagen liggen, moesten ze nog eens binnen komen hier. De oude tom sleepte zichzelf uit zijn nest en beende toen naar de ingang van de elder’s den. Echt soepel verliep het niet meer, maar hij had ook geen pijn. Gewoon een beetje vastgeroest. Duskdweller liep de regen in, genoot even zichtbaar van de druppels op zijn pluizige pels. Vervolgens stapte hij resoluut op een warrior af. ”Hé daar, hoe gaat ’t er mee?” Vroeg hij, niet van plan om de tom te laten ontsnappen aan een oersaai gesprek met een oersaaie elder.

&Butterpact

Entertain me U4WFdXY
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Entertain me DPKsfdL
Freedje
550
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Entertain me   Entertain me Icon_minitimema 27 feb 2017 - 19:12

Butterpact keek tevreden zijnde naar de vissen die hij had weten te vinden. Hij was een hele voormiddag gaan vissen en had er een stuk of drie kunnen vangen. De waterpeil van de rivier steeg immers weer en dat was merkbaar: veel vissen kozen hun toevlucht weer terug in de brede stroom. Niet dat hij tijdens de droogte niet echt had kunnen vissen, maar het verschil was toch wel merkbaar. Liet ThunderClan, ShadowClan en WindClan maar jagen op het vaste land. Zij als RiverClan zijnde hadden de rivier en dat was meer dan genoeg. Hij legde zijn oren in zijn nek terwijl hij aan de ThunderClan dacht. Als hij ThunderClan ooit betrapte op het jagen op vissen langs het gedeelte van de Sunningrocks af, dan zou hij ze een harde klap om hun oren geven. Hij vond het nog steeds jammer dat hij niet had kunnen meedoen met dat gevecht, maar het zij zo. Ze zouden de Sunningrocks over een tijdje wel terug winnen. Bovendien had ThunderClan er nu met die regen toch helemaal niets aan; RiverClan kon het beter terugnemen zodra het warme seizoen weer zou beginnen en de zon vaker door het wolkendek zou schijnen. Butterpact werd uit zijn gedachten gehaald door Duskdweller, een elder waarmee hij nog nooit echt gesproken had. Wel al dikwijls verzorgd natuurlijk. En hoewel hij vaak inwendig kreunde als de tom tegen hem begon te praten of zelfs maar naar hem keek, had hij daar nu helemaal geen behoefte aan. De elder zag er bovendien echt uit alsof hij wel een gesprekje kon gebruiken. ‘Goedemiddag, Duskdweller,’ sprak hij tegen de elder. ‘Met mij is alles goed. Zeker nu de jacht zo goed verlopen is.’ Trots zijnde knikte hij naar de prooistapel waar zijn drie vissen mooi lagen te pronken. ‘Kan ik er misschien eentje voor je gaan halen? Ze zijn echt zalig.’ Oh ja. Manieren! ‘Maar hoe gaat het met jou?’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Entertain me LZ9ajdK
Wölf
39
Actief
heroes always get remembered
but you know legends never die

CAT'S PROFILE
Age: 122 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Duskdweller
BerichtOnderwerp: Re: Entertain me   Entertain me Icon_minitimedi 28 feb 2017 - 0:57


Duskdweller

Toen hij eenmaal de warrior had aangesproken, en zo had verzekerd dat hij niet snel weer zou weglopen, focuste hij zijn goeie oog op de kat. Hoewel hij niet vaak meer uit zijn den kwam, had hij wel nog een uitstekend geheugen. Eigenlijk had hij echt geluk met zijn gezondheid, als hij er over nadacht. Maar goed, daarvoor was hij niet hier. Hij herkende de tabby als Butterpact. ‘Goedemiddag, Duskdweller,’ Sprak hij beleefd terug. Kijk, deze jongen wist hoe hij het moest aanpakken. ‘Met mij is alles goed. Zeker nu de jacht zo goed verlopen is.’ Vertelde de tom, die naar de prooistapel knikte. Duskdweller knikte even goedkeurend. ”Mooie vangst, jongen”, Zei hij, een groot compliment natuurlijk.

‘Kan ik er misschien eentje voor je gaan halen? Ze zijn echt zalig.’ Stelde de tom toen voor. ‘Maar hoe gaat het met jou?’ Vroeg hij vervolgens. "Kerngezond en klaar voor wat actie", Grinnikte Duskdweller. Was het maar waar. Hoewel hij inderdaad wel gezond was, zat een beetje actie er helaas niet meer in. ”Ik zou wel zo’n stukje vis lusten ja”, Bromde hij vervolgens. Zijn karakter zorgde er voor dat hij het haatte om dit soort dingen te vragen, maar als hij het niet deed, dan zou hij simpelweg snel in de problemen komen. Dus zette hij zijn trots opzij, voor even, om zijn afhankelijkheid van de Clan toch een beetje toe te geven.

Entertain me U4WFdXY
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Entertain me DPKsfdL
Freedje
550
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Entertain me   Entertain me Icon_minitimema 13 maa 2017 - 20:32

Het compliment van de elder deed Butterpact zichtbaar goed. Hij vond het sowieso leuk om complimenten te ontvangen van hogere ranks, al had hij als apprentice de rank “elder” een beetje onderschat. Hij had het altijd voor cooler gevonden om een compliment te krijgen van een deputy of een leader, maar hij had sinds een tijdje geleerd hoe het was om zijn Clan echt te respecteren. Hij was veranderd van een denigrerende, vervelende pestkop naar iemand die wist hoe het was om zorg voor zijn Clan te nemen. Wat natuurlijk niet zijn arrogantie wegnam jegens andere Clans natuurlijk. Maar goed. Hij wist niet zo goed wat zijn gedrag direct veranderd had. Misschien de afwijzende houding van Butterstar tijdens hun patrol? De houding waarmee ze had laten blijken dat hij iets te vol was van zichzelf? Misschien de gedachten naar zijn broer die hem niet echt leek te appreciëren en eigenlijk veel katten in zijn Clan die zijn aanwezigheid niet op prijs leken te stellen? Hij slikte. Op een dag zou hij dat allemaal wel rechtzetten, maar voor nu nam hij het stapje voor stapje. Dat hij geen denigrerende opmerking maakte of luid zuchtte, was alvast iets. ‘Het schijnt dat naar de mooie she-cats kijken ook een leuke bezigheid is,’ zei hij ondeugend tegen de tom. Hij was benieuwd op welke manier de elder hierop zou reageren. Waarschijnlijk zou hij hier genadeloos voor afgestraft worden, maar hij dacht nog wel dat Duskdweller zijn ogen heus wel eens langs al dat schoon liet glijden als hij daar de kans voor had. Hij draaide zich echter om zodat hij de vis kon gaan halen voor de elder. Hij pikte de grootste vis ertussenuit en liep weer naar de tom. ‘Heb je eigenlijk kittens of een partner? Of misschien een partner gehad?’ vroeg hij nu toch wel ietwat nieuwsgierig naar de elder.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Entertain me LZ9ajdK
Wölf
39
Actief
heroes always get remembered
but you know legends never die

CAT'S PROFILE
Age: 122 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Duskdweller
BerichtOnderwerp: Re: Entertain me   Entertain me Icon_minitimedi 28 maa 2017 - 2:23


Duskdweller

Voor zover hij zich nog kon herinneren, was Butterpact hier niet altijd de vrolijkste in huis. Ook niet de meest vriendelijke. Maar momenteel viel dat allemaal goed mee. Dusk was ook niet het type om hem te beoordelen naar zijn verleden. Zelf had hij namelijk ook al genoeg moons gevuld met domme beslissingen. Niet dat er nog iemand leefde om die allemaal nog te weten, en het was misschien maar beter zo. Dus zou hij het verleden van Butterpact nooit tegen hem gebruiken. Hij zou gewoon wel zien hoe het gesprekje uitdraaide en dat was het. Het was ook nog eens een uitstekende manier om wat tijd te passeren en er zelfs een hapje bij te eten.

‘Het schijnt dat naar de mooie she-cats kijken ook een leuke bezigheid is,’ Merkte Butterpact ondeugend op na zijn woorden. De elder schoot in de lach, wat gepaard ging met wat gehoest gezien zijn longen ook niet meer in perfecte staat waren. ”Foei, Butterpact, daar ben ik toch veel te oud voor”, Grinnikte hij nog na. De tabby ging vervolgens een vis halen, de grootste van de hoop. ‘Heb je eigenlijk kittens of een partner? Of misschien een partner gehad?’ Vroeg hij, toen hij terug was. Duskdweller knikte instemmend. ”Jazeker”, Zei hij, met een glimlachje die verraadde dat hij terugdacht aan die goeie ouwe tijd. ”Ik heb twee partners gehad, en vele kittens. Ik denk dat je Stormwind sowieso wel kent”, Zei hij, om maar even een voorbeeld te geven van zijn offspring.

Entertain me U4WFdXY
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Entertain me DPKsfdL
Freedje
550
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Entertain me   Entertain me Icon_minitimema 3 apr 2017 - 16:55

De elder reageerde wel bestraffend, maar niet op de heel erge manier die Butterpact had verwacht. Of ook eigenlijk ook weer niet verwacht, want hij dacht wel dat de tom iemand was die met dit soort dingen wel kon lachen. Hij dacht wel dat als hij zo oud was dat hij zijn dagen ging slijten met naar al dat jongs en schoons te kijken, hoewel hij zich er nu nog niet echt voor interesseerde. Het was niet dat hij er niet echt naar opzoek was of zo, maar eerder dat hij zich eerst op andere dingen wilde richten. Hij dacht dat zijn tijd nog wel zou komen en dat hij lang genoeg de tijd had om voor de ideale partner te gaan zoeken. Het leek hem op dit moment beter dat hij zou zorgen dat hij alle kneepjes van zorgen voor zijn Clan onder de knie kreeg en dat hij zich dan pas ging concentreren op eventuele she-cats die interesse in hem toonden. Bovendien was hij ook niet echt direct het verliefde type en vond hij het nog maar awkward om zichzelf al zo voor te stellen, dus dat was voor hem ook al een goede reden om er niet gelijk aan te beginnen. ‘Houd op,’ lachte hij dan ook. ‘Je doet net alsof StarClan je deze week gaat komen halen. Ik denk dat je nog prima in staat bent om naar al dat schoons te kijken.’ Hij knipoogde. Hij werd echter weer wat serieuzer toen Duskdweller hem uitleg gaf over zijn relaties en zelfs een zoon van hem benoemde die Butterpact kende. ‘Eh… Ja hoor,’ mompelde hij. Natuurlijk kende hij Stormwind, maar ze konden het niet echt met elkaar vinden en hij wilde Duskdweller niet teleurstellen. ‘Hij is een prima warrior geworden,’ zei hij dan beleefd. Misschien iets té beleefd. ‘Maar twee partners is niet zo heel veel,’ ging hij snel verder. ‘Dan zal de laatste wel ware liefde geweest zijn.’ Hij glimlachte deze keer oprecht naar de tom terwijl hij op antwoord wachtte. En misschien een verhaaltje. Want ja, hoewel hij een young warrior was, was hij de awesome tijd als kitten waarbij hij verhaaltjes toegefluisterd kreeg door elders echt niet vergeten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Entertain me
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: