Station - 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 07° - 14° C
Samen met de terugkeer van de clans keert ook de warmte terug. Newleaf is de periode van opbouw en nieuw leven. Het is als een teken van Starclan, een zegen van warmte.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Station -

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Devaki
Member

a n n a
14
Actief

CAT'S PROFILE
Age:
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Station -   za 18 feb 2017 - 15:09

Een rosse kattin liep stilletjes door het gebied. De zon scheen en dat deed haar goed. Het enige vervelende was dat het al dagen aan het regenen was. Alle plassen waren al overgelopen en de twolegs bleven binnen. Dat waren eigenlijk alleen maar voordelen, behalve dat ze regen niet leuk vond. Het maakte haar vacht plakkerig. Devaki boog haar kop naar een plas. Haar tong likte het schone water op. Terwijl ze daar stond te drinken verscheen er een hoofd in de plas. Haar lippen trokken zich op in een grauw. Boos keek ze naar de poes voor haar. "Wat moet jij hier jonkie!"

+ Octavia


s h e     h a s     f i r e     i n     h e r     s o u l     a n d       g r a c e     i n     h e r     h e a r t .
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Octavia
Member

M
19
Actief
"Go for the throat. Slash. Dont stab. Make it deep"

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Station -   za 18 feb 2017 - 15:19

Het had de afgelopen dagen non stop geregend waardoor er vele straten waren ondergelopen, twolegs waren stil en zelfs de monsters die eerst hier door heen scheurde waren verdwenen. De stevig gebouwde she-cat rekte haar stijve spieren toen de regen was opgehouden en sloop haar schuilplaats uit. Ondanks alle regenbuien voelde haar bek nog steeds aan als een schuurpapier en haar maag knorde als een malle. Ze was dan wel oud haar skills waren niet al te best. Haar mentor was met een jonge leeftijd overleden bij een gevecht en had dus de jonge she-cat niet super goed leren jagen. Stelen was ze gelukkig wel goed in. Octavia liep veder, haar grote poten tikkend op de vochtige betegeling. Haar blik viel al snel op een plas water die er fris uitzag en hopelijk zou deze ook niet proeven naar die vieze asvelden. De she-cat trippelde er veder op af toen plots een andere kat tevoorschijn kwam en van het frisse water begon te genieten. Haar ogen knepen zich tot spleetjes en met haar nekharen overeind zette ze haar pas voort tot ze bij de waterplas aangekomen was. Via de spiegeling keek ze recht in de ogen van de ander terwijl er wen grijns op haar snoet vormde. Wat moet jij hier jonkie!" Wow agressief man. Octavia trok met haar oor en probeerde niet met haar ogen te rollen. "Drinken. Wat anders" Sprak ze neutraal, maar haar spieren aangespannen en alert.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Station -
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: