Clanevent || We stand watch for those we loved and lost 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Clanevent || We stand watch for those we loved and lost

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Butterstar
River Queen
Clanevent || We stand watch for those we loved and lost XbUUF0W
Michelle
6539
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 85 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Clanevent || We stand watch for those we loved and lost   Clanevent || We stand watch for those we loved and lost Icon_minitimeza 18 feb 2017 - 19:34

Leven werdt gegeven en ook weer afgenomen.. Hoeveel uur geleden had ze nou liggen te bevallen.. en nu zat ze hier. Voor het lichaam van degene die er altijd voor haar was geweest. De kater had haar nooit in de steek gelaten. Maar zij hem wel.. ze was niet goed genoeg geweest. Nadat ze haar rang en naam had ontvangen niet genoeg op hem gelet.. hij was door haar poten heen geglipt en nu.. nu was hij niet meer.

Tranen stonden in haar blauwe ogen. Ze voelde zich eenzamer dan ooit tevoren. Het maakte voor een maal niet meer uit dat ze omringt was door ieder die ze lief had. Degene die ze had beloofd er voor haar te zijn had haar verlaten.. en nu. Nu moest ze sterk zijn. Ze was een leader en diende geen emoties te tonen. Hoe zeer dit haar ook brak.

"Riverclan"

Haar stem was bijna futloos terwijl ze haar kop omhoog hief. "Op deze avond, heeft Creamyfrost ons verlaten om zich bij Starclan te voegen. Creamyfrost was een ware Riverclan Warrior waar ieder op kon bouwen. Zijn licht en geluk zal altijd gemist worden in ons leven." Diep haalde de creme kleurige leider adem en sloeg haar negels in de sompige grond.

"Op momenten zoals deze is het moeilijk om het licht te zien en lijkt de nacht pijnlijk en donker.. Maar zoals de droogte waar nu plaats gemaakt is voor regen, zal ook de diepe pijn van dit verlies vervagen. Creamyfrost laat ons niet alleen achter en zijn ziel zal altijd over ons waken..

Een voor een keek ze de katten om haar heen aan. Het voelde pijnlijk em omrealistisch om haar clan voor dit aan te spreken. Ze wou deze woorden terug nemen maar kon dit niet. Niets kon meer. Het was over. "Ieder die wil kan zich bij mij voegen. Zodra de eerste stralen zonnelicht komen zullen we Creamyfrost een eervol Riverclan Waterburial geven.. Op dat het water zijn lichaam mag samenvoegen met de aarde en de aarde zich opnieuw mag voeden. Wij geven terug en vieren het leven van hen die ons zo dierbaar is geweest."

Nog een maal keek ze de katten om zich heen aan. Haar hart leek te branden maar de woorden waren gesproken. Ze verlaagde haar lichaam en duwde haar neus tegen de vacht van haar neefje. "Je hebt eindelijk je rust Creamy.. ik zie je snel" Zachtjes fluisterde ze de kater in zijn oor en liet zichzelf opgaan in stilte en verdriet.


Clanevent || We stand watch for those we loved and lost Qf6d0K3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clanevent || We stand watch for those we loved and lost IczSRAF
»Quinty«
1167
Actief
The memory of innocence

CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Honeyscent
BerichtOnderwerp: Re: Clanevent || We stand watch for those we loved and lost   Clanevent || We stand watch for those we loved and lost Icon_minitimeza 18 feb 2017 - 19:45

Ze had zich op de achterhoede gehouden. Emoties hadden het beste van haar genomen en haar helder blauwe ogen waren vochtig. Enkele tranen druppelde op haar witte vacht, terwijl ze keek naar hoe haar leader het verschrikkelijke verhaal vertelde. Ze was er niet bij geweest, nee, ze was achter gebleven. Ze had het niet aan gekund, de pijn was te pijnlijk geweest. Het verdriet was nog te vers, de wond was nog te goed zichtbaar. Ze had voor hem gezorgd, ze hadden een band geweest. Ze had hem zelfs verteld dat ze van hem hielt. Nu was ze hem kwijt, nu zou ze nooit meer om zijn raad of warmte kunnen vragen. Nu zou ze nooit weten of hij ook van haar had gehouden. Als ze haar ogen sloot zag ze hem nog zo voor haar zitten. Groot, machtig, met een prachtige vacht. Maar met een zachte en warme blik in zijn ogen. Ze had hem op zijn zwakke momenten gezien, ze had hem in zijn prime time gezien. Telkens had ze aan zijn zijde gestaan. Nu zou ze dat voor het laatst doen. Nog een laatste keer zou ze aan zijn zijde waken.

Haar witte vacht was schoon, ze had zichzelf schoongemaakt voordat de vigil werd gegeven. Niet zeker wetend of ze al naar hem toe mocht lopen, bleef ze zitten, in de schaduwen. Haar hart deed pijn, haar ziel voelde gebroken. Ze was hem nu echt kwijt. Ze was geen Medicine Cat meer, er was geen kans meer dat ze hem nog een keer zou zien. Alleen als ze zich zelf bij Starclan zou voegen, zou ze hem weer kunnen spreken en haar neus in zijn pluizige vacht kunnen steken. Haar blauwe ogen zochtte een andere kat, de kat die datgene had gekregen wat zij niet kreeg. Zijn legacy. Ze had verhalen gehoord dat Crystalshell zwanger was van Creamyfrost. Ze was niet kwaad geweest, ze had getwijfeld, maar ze zou niemand de schuld geven. Er was toch niet veel kans geweest dat ze ooit met hem samen zou zijn gekomen. Honeyscent voelde nog een laatste traan op haar pluizige witte vacht vallen, voordat ze overeind kwam en met korte stapjes naar haar oude vriend en haar huidige leader toe liep. Zonder iets te zeggen duwde ze haar snuit in zijn vacht en ademde voor een laatste keer zijn geur in. "Waarom liet je me alleen," miauwde ze zachtjes, terwijl ze de laatste tranen probeerde in te slikken.


Clanevent || We stand watch for those we loved and lost EVNsWSC
I'm breakable, unbreakable. I'm shakeable, unshakeable. Unraveling since I found you
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clanevent || We stand watch for those we loved and lost DPKsfdL
Bo3
77
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Crystalshell
BerichtOnderwerp: Re: Clanevent || We stand watch for those we loved and lost   Clanevent || We stand watch for those we loved and lost Icon_minitimeza 18 feb 2017 - 19:50

Langzaam liep ze het Warrior's den uit, ze had een tijdje stil gelegen en geprobeerd de dood van de kat die zij uiteindelijk wel lief bleek te hebben een plekje te geven. Het was niet gelukt... Nu hoorde ze de oproep van die zelfde kat zijn tante: Haar leader, Butterstar. Zijn lichaam lag op de open plek en Crystalshell luisterde met veel moeite naar de speech. Waarom... Waarom moest hij sterven? Precies nu het had gebleken dat zij zijn kittens droeg en ze er toch nog blij mee was geweest.

Toen het over was kwam Butterstar naar zijn lichaam toe en duwde haar neus in zijn vacht. De zilveren tabby liep er meteen op af, ze was nooit echt dicht bij de leader geweest. Fysiek misschien wel... maar emotioneel.. Crystal knielde neer en ging naast Butterstar zitten terwijl ze fluisterde: "Ze zullen geweldig worden" Ze wist dat ze het nooit sou kunnen accepteren, zeker niet nu de kittens kwamen. Ze zouden zonder vader opgroeien en alleen verhalen hebben over hoe hij was. En hoe moeilijk het ook was, Crystalshell moest het accepteren: Creamyfrost was dood.


Clanevent || We stand watch for those we loved and lost Crysta11
Pm's naar Amberhunt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stonepaw
Member
Clanevent || We stand watch for those we loved and lost LZ9ajdK
Wolf
223
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Stonepaw
BerichtOnderwerp: Re: Clanevent || We stand watch for those we loved and lost   Clanevent || We stand watch for those we loved and lost Icon_minitimeza 18 feb 2017 - 20:10hold my breath

and let it bury me

Het nieuws was hem pas later verteld geweest. De jonge tabby wist niet hoe hij zich moest voelen. Maar al te graag wilde vreugde voelen om de geboorte van de nieuwe kittens, maar het werd overschaduwd door verdriet. Niet alleen het zijne, maar dat van de hele Clan. Creamyfrost was naar StarClan gegaan. Heel vaak had hij de warrior niet gesproken, slechts een paar keer. Alles wat de tom hem verteld had, zou hij echter voor de rest van zijn tijd meedragen. Het was nieuw voor hem om zoveel heftige emoties te voelen, die nog eens versterkt werden door de algemene sfeer in het Camp en de toespraak van Butterstar.

Toen de meeste familieleden en dichte vrienden van de crèmekleurige warrior hun laatste gedag hadden gezegd, voelde hij aan dat het moment voor hem goed zat. Hij nam voorzichtig het allermooiste schelpje dat hij in zijn bezitting had tussen zijn tanden en liep op het lichaam van de kater af. Hij was sterk onder de indruk, twijfelde heel even maar drukte toen het schelpje in de mooie vacht van de warrior. Woorden schoten hem te kort, maar hij hoefde niks te zeggen. Bibberig ademde hij in, drukte zijn neusje eerbiedig in de vacht van Creamyfrost en sloop toen weer weg. De tranen, die al sinds het begin van de vigil in zijn ogen hadden gestaan, vonden eindelijk hun weg naar beneden.


A silver line, a disease on the horizon. A whistling in the trees - it marches on. It's like a tide - impatient and insincere. A threat born on the wind - it marches on. A weight on the air I feel it in the silence. Take a second to listen, the earth starts to shake, the sky begins to fall. Can you hear it coming down?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Predator
Member
Clanevent || We stand watch for those we loved and lost Miniava
Bunny
357
Actief
"To a predator, fear is weakness."

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Predator
BerichtOnderwerp: Re: Clanevent || We stand watch for those we loved and lost   Clanevent || We stand watch for those we loved and lost Icon_minitimezo 19 feb 2017 - 14:03

Dit moment was krachtig. De hele clan zweefde mee in het verdriet dat hij had gevoeld sinds het moment dat hij hem daar had zien liggen, bewegingloos maar nog altijd warm. Nu was zijn lichaam koud, zoals zijn woede op dit moment gekoeld was. Maar toch weigerde hij te huilen. De tranen van de andere katten van zijn clan deden hem pijn. Pearlypaw was koppig, kon harteloos lijken, maar hij was ook gewoon een jonge kat; een jonge kat die net zijn vader kwijt was geraakt. En hoewel hij niet wist dat Creamyfrost zijn biologische vader niet was, deed dat er ook niet toe; hij was een vaderfiguur geweest, hoe dan ook, en niets zou daar iets aan veranderen. Na de speech van Butterstar liep hij naar het lichaam. Hij zette zich naast zijn moeder, hun vachten naast elkaar; zijn lichtgrijze tegen de witte van de voormalige Medicine cat. Hij sloot zijn lichtgrijze ogen en knielde neer bij het lichaam van de geliefde kater. Zijn geur hing nog in zijn koude vacht, maar de bekende warmte miste. Hij duwde zijn snuitje niet in zijn vacht maar keerde hem opzij, naar zijn moeder; en daar, beschut door haar aanwezigheid en voor de laatste keer door de aanwezigheid van zijn vader, liet hij de tranen vrij lopen. Ze maakten de kater waar hij naar had opgekeken - ook al had hij het nooit toegegeven - nat, en voor de eerste keer zocht hij echt steun bij iemand anders, bij zijn moeder; haar vacht tegen de zijne was het enige dat hem op dit moment rechthield.

Tag: Honeyscent


Clanevent || We stand watch for those we loved and lost NPTXTBo
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stormwind
Member
Clanevent || We stand watch for those we loved and lost DPKsfdL
Kiek
93
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Stormwind
BerichtOnderwerp: Re: Clanevent || We stand watch for those we loved and lost   Clanevent || We stand watch for those we loved and lost Icon_minitimema 20 feb 2017 - 18:50

Stormwind was erbij geweest toen het droevige nieuws werd gebracht. Het was met een zwaar hart dat Butterstar uit de den was gekomen. Hun geluk dat maar kort had geduurd werd verstoord door de plotselinge dood van Creamyfrost. Butterstar was gebroken en dat snapte hij goed, hij wist hoeveel de kater betekende voor haar. Storm was nog even bij de kittens gebleven voordat hij Butterstar Riverclan bij elkaar hoorde roepen, hij liep kalm naar de plaats waar de leader stond en bekeek haar. Ze zag er uit als een leider, maar vanbinnen was het anders. Butterstar sprak kalm, haar woorden waren zorgvuldig bij elkaar geraapt, ze wist wat ze ging zeggen. Maar toen het voorbij was en ze bij Creamy stond kon hij de pijn goed zien. Dan was ze niet meer Butterstar, de grote leider van Riverclan. Dan was ze gewoon een kat zoals hij was, een kat zoals elk ander met gevoelens voor anderen. Met trage passen liep hij naar haar toe, hij liet zijn kop over haar nek glijden en likte haar zachtjes aan haar wang. Hij zei niets, dat was niet nodig in dit moment. Soms zei stilte genoeg.


Clanevent || We stand watch for those we loved and lost 6Dup2Io
Step out of the shadows and into my life
Silence the voices that haunt you inside
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
River Queen
Clanevent || We stand watch for those we loved and lost XbUUF0W
Michelle
6539
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 85 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: Clanevent || We stand watch for those we loved and lost   Clanevent || We stand watch for those we loved and lost Icon_minitimedo 23 feb 2017 - 13:25

Haar verdriet was niet te meten. Alles was overgenomen in een diepe slepende pijn die alles met zich mee leek te nemen. Ze hoorde de woorden van Crystalshell maar knikte er nauwelijks op. Het voelde allemaal zo ver weg. Stormwind kwam naast haar en langzaam leunde ze in de dikke vacht. Creamy had een dikke vacht.. Ze kon altijd in Creamy schuilen en nu.. Nu was hij weg..


Clanevent || We stand watch for those we loved and lost Qf6d0K3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clanevent || We stand watch for those we loved and lost DPKsfdL
Freedje
550
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Clanevent || We stand watch for those we loved and lost   Clanevent || We stand watch for those we loved and lost Icon_minitimedo 23 feb 2017 - 20:33

Butterpact slikte. Zijn blik gleed naar het lichaam van de crèmekleurige warrior. Hij had niet veel contact gehad met Creamyfrost en het was ook niet dat hij de tom echt zeer goed kende, maar het was altijd verdrietig om een dierbare in de Clan te verliezen. Vooral Butterstar leek het er heel erg moeilijk mee te hebben, maar Butterpact kon ook aan de verdrietige reacties van zijn Clanmates zien dat Creamyfrost een erg geliefde kat was. Hij had zelf nooit echt gesproken met de warrior, maar had natuurlijk wel gezien hoe Creamyfrost rondwandelde in het camp en hier en daar mee hielp met Clanzaken. Hij had ook gezien dat Creamyfrost best ziek was geweest de afgelopen tijd, maar had altijd gedacht dat de tom er uiteindelijk wel weer over zou komen. Het was natuurlijk choquerend om te weten dat dat niet zo was. Butterpact was over het algemeen niet emotioneel aangelegd, maar bij het zien van zoveel verdriet vormde er zich toch wel een brok in zijn keel. Hij was echter niet het soort kat dat zijn emoties direct liet zien en begon te huilen, dus klemde hij zijn kaken op elkaar en keek toe hoe eerst Butterstar en daarna de rest van zijn Clanmates afscheid gingen nemen van Creamyfrost. Ook Honeyscent leek het er erg moeilijk mee te hebben. Butterpact bedwong zijn tranen terwijl hij naar voren stapte en naar Creamyfrost boog. Hij drukte zijn neusje in de flank van de warrior en murmelde: ‘Ik heb je nooit echt goed gekend, Creamyfrost, maar ik wilde wel dat ik je beter had leren kennen. Het had niet zo mogen zijn. Je was nog veel te jong om StarClan te joinen. Ik hoop toch dat je rust vindt daarboven en dat je Butterstar eens een keer bezoekt zodat je haar kunt troosten.’ Hij trok zich terug en maakte plaats voor andere katten zodat zij afscheid konden nemen van Creamyfrost. Hij wist niet of de natte plekken onder zijn ogen kwamen door zijn huilende Clanmates die hun gezicht al eerder in de flank van Creamyfrost hadden gedrukt, de miezerige regen of door zichzelf.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clanevent || We stand watch for those we loved and lost Tumblr_ot7zcnpExn1u671zio4_400
Loïs
1686
Actief
I like you boy, but if you lie to me
I'll pull your guts out through your throat

CAT'S PROFILE
Age: » 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Panthergrowl
BerichtOnderwerp: Re: Clanevent || We stand watch for those we loved and lost   Clanevent || We stand watch for those we loved and lost Icon_minitimevr 24 feb 2017 - 22:27

De kater keek toe hoe Butter zich klaarmaakte om de Clan toe te spreken. Niet alleen had ze net een bevalling gehad, ook moest ze zichzelf nu over haar gevoelens heenzetten en een groep katten hoop inpraten. Butterstar was de kattin die hem geleerd had om respect te hebben voor she-cats; niet alleen waren zij de reden dat iedere kat deze aarde bewandelde, maar ook waren ze sterk, deden ze dingen die katers zich niet konden voorstellen. Misschien, als hij Silvercloud nooit ontmoet had, was hij wel verliefd op haar geweest. Maar dit was niet hoe het leven gelopen was, en dat was ook goed. Hij was blij met Silvercloud, hoewel ze hun problemen hadden was hij nog stapelgek op haar en kon hij zich geen andere mate wensen. Panthergrowl keek op toen de leader haar stem door het kamp heen klonk. Een brok vormde zich in zijn keel toen hij haar woorden hoorde. Ze sprak mooi, en toch wist hij dat dit niet genoeg zou zijn om haar gevoelens te verzachtten. Het zou pijn blijven doen, voor ontzettend lang nog, en er zou altijd een litteken achter blijven. Hij had zulk verlies immers vaak genoeg mee mogen maken. Toen Butterstar de rots afsprong, keek ze hem kort aan. Hij wist dat ze meer had willen zeggen, maar dat ze ook overvallen werd door dit alles. Dus nam hij haar plaats in, sprong hij voor de eerste keer op de den waar hij altijd al op had willen staan, en opende zijn bek om te praten. Clangenoten dromden samen om een laatste aanteken aan Creamyfrost te geven, voordat hij teruggegeven zou worden aan de rivier. Tijdens dat dit gebeurde, besloot Panther om verder te praten. "Butterstar heeft leven gegeven aan kittens, voor degenen aan wie dit nieuws nog was ontgaan. Uiteindelijk zijn ze allemaal gezond en wel, met dank aan Chivypaw en Nightstream. Wij zijn RiverClan. Wij laten ons niet van de kaart vegen, wat voor droogte of regen StarClan ons ook stuurt. Samen staan we sterk. Een verlies in een familie doet pijn, maar kijk hoe dicht het ons bij elkaar brengt. De rivier zal nooit stoppen met vloeien; het past zich aan en volgt de stroom. De regen zal ons nieuwe kracht geven. De geest van Creamyfrost heeft zich samengevoegd met de wolken en stroomt nu op ons neer. Voel zijn kracht, voel zijn liefde. Hij zal ons nooit verlaten, net zoals de rivier nooit zal verdwijnen. Wij zijn sterk, wij zijn liefde. Wij zijn RiverClan." Met deze woorden knikte hij, en sprong hij van de rots af. Vervolgens voegde hij zich bij de katten die allemaal hun afscheid wilde brengen aan Creamyfrost, een kater die hij aan het einde van zijn korte leven gezien had als vriend. Hij bad tot StarClan, dankte voor de regen, maar bad ook voor Butterstar. Dat de waterbegrafenis goed zou lukken, dat ze nieuwe kracht kon vinden in hun handelsmerk. Water.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chimepaw
Member
Clanevent || We stand watch for those we loved and lost 168an9w
A
177
Actief
Twilight fades
Night approaches

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Chimepaw
BerichtOnderwerp: Re: Clanevent || We stand watch for those we loved and lost   Clanevent || We stand watch for those we loved and lost Icon_minitimema 27 feb 2017 - 17:44

Alle levenslust leek uit de jonge kattin weggezogen te zijn. Haar oortjes hingen in haar nek en er straalde een levenloze uitdrukking uit haar ogen. "Op deze avond, heeft Creamyfrost ons verlaten om zich bij Starclan te voegen. Creamyfrost was een ware Riverclan Warrior waar ieder op kon bouwen. Zijn licht en geluk zal altijd gemist worden in ons leven." Chimepaw was in de buurt gaan zitten en luisterde naar wat Butterstar vertelde. "Op momenten zoals deze is het moeilijk om het licht te zien en lijkt de nacht pijnlijk en donker.. Maar zoals de droogte waar nu plaats gemaakt is voor regen, zal ook de diepe pijn van dit verlies vervagen. Creamyfrost laat ons niet alleen achter en zijn ziel zal altijd over ons waken.." Ze was er zelf zo goed als bij geweest toen het werd ontdekt. "Ieder die wil kan zich bij mij voegen. Zodra de eerste stralen zonnelicht komen zullen we Creamyfrost een eervol Riverclan Waterburial geven.. Op dat het water zijn lichaam mag samenvoegen met de aarde en de aarde zich opnieuw mag voeden. Wij geven terug en vieren het leven van hen die ons zo dierbaar is geweest." Langzaam maar zeker begonnen de tranen opnieuw over haar wangen te vloeien. Ze leken maar niet op te raken. Ze volgde de katten richting het lichaam van Creamyfrost. Zachtjes drukte ze haar snuitje in de vacht van de kater. Ze wist dat ze niets hoefde te zeggen, woorden waren overbodig in deze situatie. Chimepaw nam plaats tegen haar moeder aan. Pearlypaw zat aan de andere kant. Honeyscent had hun altijd gesteund dus nu was het hun beurt om haar te steunen.


Clanevent || We stand watch for those we loved and lost Chimep11
Resonating sound:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clanevent || We stand watch for those we loved and lost 6gxsigu
Yanthe
580
Actief
"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."

CAT'S PROFILE
Age: 52moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Silvercloud
BerichtOnderwerp: Re: Clanevent || We stand watch for those we loved and lost   Clanevent || We stand watch for those we loved and lost Icon_minitimedi 21 maa 2017 - 8:59

Butterstar riep de clan op een heel korte manier bij haar, waardoor Silvercloud even fronste. Er hing al een kille sfeer in het kamp, wat haar alleen maar op haar hoede had gebracht. Wat was er gebeurd? "Op deze avond, heeft Creamyfrost ons verlaten om zich bij Starclan te voegen. Creamyfrost was een ware Riverclan Warrior waar ieder op kon bouwen. Zijn licht en geluk zal altijd gemist worden in ons leven." Haar frons veranderde in een snoet vol ongeloof bij de woorden van Butterstar. Creamyfrost? De kater die nog haar apprentice was geweest? Maar hij was jonger dan haar. Waarom deed Starclan dit nu weer? Silvercloud bleef stijfjes staan en keek wat afwezig naar Panthergrowl, die de clan moed toe sprak. Na een poosje zette de poes zich neer en liet haar blik even naar de jonge apprentices gaan die Creamyfrost altijd met veel liefde had verzorgd als zijn eigen kits.


"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Clanevent || We stand watch for those we loved and lost
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: