[Open] Finding a territory



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT



Deel | 
 

 [Open] Finding a territory

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Sibelius
Member

Lotte
96
Actief
"You might belong in Gryffindor, where dwell the brave at heart,
Their daring, nerve and chivalry set Gryffindors apart."

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sibelius
BerichtOnderwerp: [Open] Finding a territory   do 23 feb 2017 - 23:36

De zon kwam langzaam op terwijl de kater het nieuwe terrein verkende. Op deze plaats in het vrije landschapsgebied was hij nog niet eerder geweest. Wel kende Sibelius al de andere delen van het land alsof het zijn eigen hol was, maar dit was een plek meer naar het zuiden toe vlakbij de grens der gebieden van de clankatten. Normaal gesproken betrad de kater nooit een grondgebied zo dicht bij de clans, maar dit keer voelde hij dat het anders was. Hij nam zichzelf voor dat hij ze toch ooit eens onder ogen zou moeten kunnen komen als het zover was.
De 24 manen oude rogue dwaalde argeloos rond in z'n eentje en was op zoek naar een nieuw plekje voor zichzelf. Zo nu en dan, als Sibelius vond dat de tijd aangebroken was, verplaatste hij zijn vaste verblijfplaats. Dit gebeurde wanneer het hem schikte of wanneer de omgeving zelf hem dwong om weer verder te trekken. Meestal verschool hij zich namelijk in een oud vossenhol of een schuur. De kater noemde dit trots zijn hergebruik techniek en zag zichzelf op zo'n moment als een gier, die de restjes van een karkas opat nadat die al verslonden was. Maar uiteraard kenden deze oude woonplaatsen ook bewoners. Soms kwamen deze terug en leidde dit weleens tot conflicten met de kater. Zo maakte Sibelius ongeplande vijanden die niet gediend waren met zijn vriendelijk bedoelde recyclage.
Uiteindelijk vond de kater een open plek met een klein stukje bos en daarnaast een oude plas. Goedkeurend knikte hij en stapte hij langzaam met zijn grote poten die kant op. Dit was een geschikte, rustige plaats om het zijne ervan te maken. Bovendien rook hij nergens de geur van clankat, andere rogues of tweebenen. Het was dus helemaal voor hem. De kater spinde zacht bij het vooruitzicht dat hij weer een nieuwe plek had gevonden waar hij zou kunnen doen wat hij wilde. Met een behendige sprong klauwde hij zichzelf op in een boom en keek neer over de prachtige open vlakte die zich voor hem uitstrekte. Hij besefte weer waarom hij het zo heerlijk vond om vrij te zijn.

Iedereen is welkom!



You doubt your value. Don't run from who you are
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Djinn
Member

Demi
171
Afwezig
"Well, I met God and she had nothing to say to me."

CAT'S PROFILE
Age: 51 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Djinn
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Finding a territory   zo 26 feb 2017 - 22:57

Het was nu ongeveer een week geleden dat ze voor het eerst voet had gezet in dit nieuwe gebied, en ze begon zich al redelijk thuis te voelen. Niet dat het voor haar moeilijk was om een plek tot haar thuis te maken, meestal vond ze haar eigen weg wel vrij snel. De regeling die ze met haar nieuwe groep had getroffen, beviel haar ook wel. Ze hoefde niet te jagen, dat werd voor haar gedaan. Alles wat zij hoefde te doen is andere katten weghouden bij de stal die ze haar thuisbasis noemde. Rogue One heette haar nieuwe groep, en ze kon er eigenlijk niet blijer mee zijn. Hier en daar begon ze wat praatjes te maken met haar nieuwe groepsleden en stukje bij beetje begon ze met het verkennen van het gebied rondom haar. Ze had het verwoeste gebied al afgespeurd, de tweebeenplaatsen en ook de grenzen van de clans had ze voor zichzelf uitgezocht. Nu was ze weer op één van haar dwaaltochten, die haar naar een nog onbekend deel van de rogueplaatsen had gebracht. Een klein stukje groen trok haar aandacht en daarbij een grijze kater die zichzelf in één van de bomen had gewerkt. Djinn liep naar de stam van de boom en keek naar boven, ogen tot spleten geknepen om ze te beschermen tegen de regenval. De droogte had plaatsgemaakt voor iets dat wel een tropische moesson leek te zijn. "Is dit jouw plek?" vroeg de poes op neutrale toon. Ze wilde in kaart brengen welke rogues waar zaten. Eventueel om te kijken welke gebieden ze over konden nemen, en welke off-limits waren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sibelius
Member

Lotte
96
Actief
"You might belong in Gryffindor, where dwell the brave at heart,
Their daring, nerve and chivalry set Gryffindors apart."

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sibelius
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Finding a territory   ma 27 feb 2017 - 22:41

Plots begon het zachtjes te regenen in het gebied. Hiervoor was Sibelius goed beschut, want zijn boom was een reusachtige zomereik met een wijde kruin de bijna geen vocht doorliet. Het stemde de kater nog steeds gelukkig en trots dat hij een nieuwe plek gevonden had. In de afgelopen periodes van droogte was het niet makkelijk om een veilige schuilplaats te vinden en al zeker niet als kat alleen. Met deze tevreden gedachte likte hij zijn poot en rolde die over zijn oor. Hij was op zijn gemak voor nu, en met een nog verzadigd gevoel moest hij niet snel terug op jacht gaan. Zijn grote voordeel was dat hij zich snel ergens thuis voelde. Dat was nu hier.
En toen hoorde hij het. Nog voor hij kon thuis brengen waar het geluid vandaan kwam, wist hij dat er ergens in het begin van het bos rondom hem een tak kraakte. Abrupt draaide hij zijn brede kop om en spitste zijn oren. Wie of wat het ook was, het had zijn gevoel van veiligheid - althans voorlopig - weggenomen. De kater leefde tot nu toe alleen, dus was hij steeds op zijn hoede voor gevaar.
Het was een grijs gestreepte kattin. Aan haar verschijning kon Sibelius niet zien hoe oud ze was, maar in haar ogen las hij dat ze meer levenservaring moest hebben dan hij. "Is dit jouw plek?" mauwde ze zacht. Het klonk niet onvriendelijk.
"Dit is mijn stukje, ja," hij gebaarde naar zijn boom terwijl hij het zei, want uiteraard had hij enkel dat al ingepalmd. Hij rechtte zijn borst en zwiepte met zijn staart, nog steeds ietwat trots maar een tikkeltje wantrouwig. Was de poes wel te vertrouwen? Ze was in ieder geval alleen, net als hij. Ook rook ze niet naar clankat. Bij die gedachte werd zijn hartslag terug wat minder snel. Hij werd een beetje ongemakkelijk en wist niet goed hoe gastvrij hij tegen haar moest doen. Ze werd in ieder geval nat van de regen. "Kom gerust even naar boven, als je wilt," zei hij vlug, misschien net iets te vrijgevig, maar omdat ze hoogstwaarschijnlijk ook een rogue was, wilde hij dingen weten. "Kom je vaker in dit gebied? Leef je ook alleen?"



You doubt your value. Don't run from who you are
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Djinn
Member

Demi
171
Afwezig
"Well, I met God and she had nothing to say to me."

CAT'S PROFILE
Age: 51 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Djinn
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Finding a territory   ma 27 feb 2017 - 23:57

Ugh, wat een rotweer. De droogte had ontzettend lang aangehouden als ze de katten in dit gebied moest geloven. Haar ego was groot genoeg geweest dat ze geloofde dat zij degene was geweest die uiteindelijk de verlossende regen naar dit gebied had gebracht. Uiteindelijk was ook die regen veranderd in een ontzettende ergernis. Het leek maar niet op te houden met gieten voor de afgelopen paar dagen en het leek daarbij ook voor niemand echt goed uit te pakken. Gelukkig had ze op tijd een nieuwe vriend gemaakt die haar in zijn stalletje had laten slapen. Daar zat ze nu hoog en droog, wachtend op de prooi die de jagers in de groep naar hen toe zouden brengen. Ideaal, niet? Ze voelde zich net een koningin in haar regenachtige koninkrijkje. Ze voelde de mosgroene ogen van de kater in de boom op haar neerdalen, en even voelde ze zich ondermaats. Het was niet bepaald fijn om iemand van boven op jou neer te laten kijken, maar voor deze keer liet ze het maar gaan. Het was immers zijn gebied, en zij was hier te gast. De kater bevestigde haar vermoedens, dit was zijn gebied. Niet slecht, zeker niet slecht. Nu moest hij het alleen nog zien te verdedigen voor het handjevol andere rogues dat hier rondliep. Vervolgens bood hij haar aan naar boven te komen, waar op ze grinnikend haar kop schudde. "Ik ben niet zo'n klimmer," vertelde ze hem toen, haar ogen nog steeds naar boven gericht. Om eerlijk te zijn, was ze waarschijnlijk te dik om zichzelf in een boom te hijsen. Zijn volgende vraag luidde of ze hier alleen was en of ze hier vandaan kwam. "Ik kom hier niet vandaan," antwoordde ze ten eerste. "Maar ik heb al wel wat vriendjes kunnen maken," zei ze smalend. Liet ze dat maar eerst duidelijk maken, voor hij iets zou proberen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sibelius
Member

Lotte
96
Actief
"You might belong in Gryffindor, where dwell the brave at heart,
Their daring, nerve and chivalry set Gryffindors apart."

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sibelius
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Finding a territory   di 28 feb 2017 - 20:12

"Ik ben niet zo'n klimmer," zei ze met een lachje. Dat antwoord mocht hij wel. Waarschijnlijk betekende het dat ze beide op dezelfde golflengte zaten wat vertrouwen betrof. Sibelius had zichzelf ook verbaasd toen hij haar zo snel had uitgenodigd in zijn boom; normaal gezien zou dit pas de laatste stap in de kennismaking met een kat betreffen. Vooral als het postuur van de kat hem sterk leek. Maar deze kattin maakte hem nieuwsgierig; ze straalde geen vijandigheid uit. Als ze toch een clankat bleek te zijn, zou dit een domme tactloze zet zijn geweest. Hij beantwoordde haar met een korte knik. Ze was helemaal vrij om te doen wat ze wilde, zolang ze hem niet zou aanvallen. "Ik kom hier niet vandaan. Maar ik heb wel al wat vriendjes kunnen maken." De kater hield zijn kop een beetje schuin en zijn pluimstaart zweefde zachtjes de lucht in. Dat laatste interesseerde hem wel. Dus er waren nog andere rogues in de buurt? "En zitten die vriendjes van jou dan ver van hier?" mauwde hij met kleine ogen. Dus ze was toch geen volledige eenling. Maar haar antwoord kon hem wel informatie geven. Misschien wisten die katten wat meer over waar er het meeste prooi te vinden was. In deze moeilijke tijden was dit namelijk zowat overal schaars. "Hopelijk voor hen verhongeren ze niet," zei hij een beetje smalend.
Vervolgens besloot de kater zijn nieuwe woonplaats te verlaten. Met een behendige sprong gleed hij van zijn tak en liep op zijn dooie gemakje naar het vijvertje ernaast om wat te drinken. Behoedzaam hield hij de kattin in de gaten. "Mijn naam is Sibelius," zei hij op rustige toon. Het was tenslotte een beetje onbeleefd om je niet voor te stellen.



You doubt your value. Don't run from who you are
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Djinn
Member

Demi
171
Afwezig
"Well, I met God and she had nothing to say to me."

CAT'S PROFILE
Age: 51 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Djinn
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Finding a territory   vr 3 maa 2017 - 14:19

Zelfs als ze fysiek in staat was geweest om naar boven te klimmen, had ze het waarschijnlijk niet gedaan. Ze kende deze kater nu echt enkele minuten, als het niet minder was. Om met zijn tweeën in een boom te gaan zitten teuten ging haar toch ietwat te ver. Niet dat de kater nou heel onbetrouwbaar of kwaadaardig leek, maar je kon beter voorkomen dan genezen. Ze was er ook vrij zeker van dat ze hem zou kunnen hebben, mocht het op een gevecht aankomen. Niet dat ze bijzonder graag met hem wilde knokken, maar je wist maar nooit. De kater vroeg of haar vrienden ver van hier zaten, waarop ze even met haar kop schudde. De echte locatie zou ze natuurlijk niet geven, maar het was wel zo nuttig voor deze rogue om te weten dat hij moest uitkijken waar hij heen ging. Het volgende wat hij zei, deed Djinn haar ogen even tot spleetjes knijpen. Het klonk als een raar dreigement, en de rare lach op zijn gezicht werkte ook niet bepaald mee. Toch negeerde ze het maar, hij bedoelde het vast niet slecht. Hij kwam de boom uit om wat te drinken en stelde zich toen voor als Sibelius. Djinn bleef afstand houden. "Ik ben Djinn," stelde ze zichzelf toen voor. "Zit je hier al lang?" was haar vraag toen, haar ogen dwaalden naar het vijvertje dat hij tot zijn beschikking had. Een eigen drinkplek was zo gek nog niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sibelius
Member

Lotte
96
Actief
"You might belong in Gryffindor, where dwell the brave at heart,
Their daring, nerve and chivalry set Gryffindors apart."

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sibelius
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Finding a territory   za 4 maa 2017 - 23:40

Ze schudde haar kop. Aha, dus er waren nog meer eenlingen in de buurt. Ergens voelde hij het haar op zijn rug een beetje overeind gaan staan. Hij was niet de enige die dit gebied verkende, dat betekende gevaar. Maar anderzijds moesten die katten geen kwaad in zich hebben, aangezien de poes het "vriendjes" noemde. Toch? Maar kenden deze elkaar dan ook? En waren ze in een groep of alleen? Ontelbare vragen vulden zijn kop terwijl hij dronk en zij verder praatte. "Ik ben Djinn. Zit je hier al lang?" Hij schudde zijn kop, waardoor het water op zijn vacht een beetje in het rond spetterde. "Eigenlijk ben ik nog maar net hier terechtgekomen." Hij stopte even met drinken, wilde haar net in de ogen kijken en haar iets vragen. En toen gebeurde het.
Zijn ogen gingen wagenwijd open. De ademhaling stokte in zijn keel. Het water onder hem leek feller te gaan rimpelen door de regen. In zijn eigen weerspiegeling zag hij zijn lijf veranderen in die van een andere kat. Hij leek heel veel op hem, alleen was hij breder, met grotere oren, en zijn houding trotser. Hij kon niet goed zien hoe de kat eruit zag; net toen het beeld scherper werd, vertroebelde het weer en was het verdwenen. Maar hij wist heel zeker wie het was. Zijn vader.
Sibelius merkte dat hij was gaan hijgen. Hij keek naar de grond onder zijn poten en werd langzaam terug wat kalmer. Voorzichtig keek hij op naar de kattin, met een verontschuldigende blik in zijn ogen. Hij hoopte maar dat ze het niet had gemerkt. "En jij? Ben jij hier alleen? Of leef je in een groepje?" besloot hij toen maar te vragen. Het kwam er een beetje sneller dan hij normaal miauwde uit. Hij keek haar recht in de ogen en slaakte een diepe zucht. Wat probeerde zijn vader hem toch steeds te vertellen? Was dit een teken van Starclan? Toen schudde hij zijn kop bij de herinnering dat Starclan toch niet bestond en probeerde hij het te vergeten.



You doubt your value. Don't run from who you are
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Djinn
Member

Demi
171
Afwezig
"Well, I met God and she had nothing to say to me."

CAT'S PROFILE
Age: 51 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Djinn
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Finding a territory   zo 12 maa 2017 - 23:09

Natuurlijk zag ze hoe de haren op zijn rug lichtelijk overeind rezen toen ze hem vertelde dat er meer rogues in de buurt waren. Ze had oog voor detail, ontwikkeld over de laatste aantal jaren van je leven. Het was onvoorstelbaar hoeveel meer je opving over katten als je aandacht besteedde aan de kleine dingetjes: overeind staande haren, een trekje van het oog, een kromming van de mond. Haar ultieme doel was natuurlijk om zoveel mogelijk uit de kater voor haar te halen, zonder al te veel over zichzelf te vertellen. Dat was weer wat lastiger, aangezien ze een behoorlijk grote mond had en er zo nu en dan nog best wel wat uitflapte. Ze praatte gewoon graag, voornamelijk over zichzelf. Op haar vraag schudde de grijze kater zijn kop en antwoordde dat hij hier nog maar net was. Dan hadden ze toch al iets gemeen, wat leuk.

Er verscheen een frons op haar gezicht toen de kater voor een abnormaal lange tijd in het water van de vijver staarde. Was er iets aan de hand? Misschien was hij gewoon niet helemaal honderd procent. Het zou niet de eerste keer zijn dat ze een kat zou ontmoeten die een beetje getikt was. Vaak waren dat wel de meest interessante personen om mee te praten. Toch leek deze kater haar vrij normaal. Ze trok even met haar oren toen ze hem zowaar hoorde hijgen. Wat gebeurde hier? Was hij dood aan het gaan of zo? Dat zou best triest zijn. Ach ja, dan hoefde ze tenminste niet te gaan jagen. Ineens draaide de kater zich weer om, met een ietwat trieste blik in zijn ogen. Hij vroeg of ze alleen was, alsof er zojuist niets was gebeurd. "Ik zit bij een groep rogues," antwoordde ze, zonder er verder op in te gaan. "Is alles goed?" vroeg ze toen, met een frons en een opgetrokken 'wenkbrauw'. Ze verwachtte niet echt een oprecht antwoord, maar het was wel leuk om hem het te zien proberen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sibelius
Member

Lotte
96
Actief
"You might belong in Gryffindor, where dwell the brave at heart,
Their daring, nerve and chivalry set Gryffindors apart."

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sibelius
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Finding a territory   ma 13 maa 2017 - 14:48


Hij knipperde even met zijn ogen en likte een luttele keer over zijn lange nekharen, in de hoop dat hij hiermee zijn verwarde uitstraling terug kon rechttrekken. Wat maak je je toch belachelijk, zei hij tegen zichzelf. Meestal leidde hij een vrij zorgeloos leventje. Sibelius leefde van dag tot dag, ving hier en daar een prooi, at het op en zocht een ander nestje op wanneer hij daar maar zin in had. Hij hield geen rekening met anderen hiervoor, maar deed ook nooit iets met de bedoeling om een ander te irriteren. Het kwam er gewoon op neer dat hij een tikkeltje eigenwijs was, maar nooit ten koste van anderen. Hij was een flierefluiter. Einde verhaal. Maar niet wanneer die stomme gedachte weer zijn hoofd plots binnendrong. Niet wanneer zijn vader eraan te pas kwam.
"Ik zit bij een groep rogues," antwoordde ze. Hij spitste even zijn oren en rechtte zijn rug wat meer. Wat? Zijn stemming werd direct terug vrolijker. "Je bedoelt toch geen wannabe-clan?" vroeg hij smalend. Zijn pluimstaart veegde geamuseerd de grond onder zijn poten. Hij liet even een zacht gesnor horen. Een clankat zijn in rogue vorm? Hoe belachelijk was dat! De kattin wist in één luttele seconde zijn humeur terug glad te strijken, en daar was hij haar dankbaar voor. Toen hij de gedachte even liet bezinken, wist hij echter dat zijn honende reactie misschien wat misplaatst was. Een groepje rogues? Dus hij kon samenleven met andere katten? "Heb je dan ook een leider? En eergevechtjes? En een lege maag aan het einde van de dag?" vroeg hij zich luidop af. Daar walgde hij namelijk van. Ook maakte het hem een beetje twijfelachtig over het idee. Hij besefte dat het meer overlevingskansen mogelijk zou maken. Maar hij wilde niet afhankelijk zijn van anderen. Hij schudde even zijn kop en zijn lange manen zwierden om hem heen. Doe niet zo stom, Sibelius. Jij in een groep? Was hij soms aan het overwegen om erin te stappen?
Toen vroeg ze de vraag die hem het haar weer deed overeind staan. Of alles soms goed was. Natuurlijk had ze zijn reactie op het water gezien. Great, ze wist hem even snel terug te confronteren als ze hem had blij gemaakt. "Ik - eh..." Dat was geen goed begin. "Ik - ja, natuurlijk! Ik.. Ik voelde me gewoon wat draaierig worden. Het is plots zo'n warm weer." Daar stond hij dan, helemaal voor schut gezet door zichzelf. Maar hij kon toch niet zeggen wat er werkelijk aan de hand was geweest? Niet bij een kattin die hij nog maar net kende. Zou hij haar met de tijd wel kunnen vertrouwen? Hij wist niet eens of ze elkaar hierna wel nog zouden tegenkomen. Ach, niet iedereen hoefde alles te weten. Een leugentje om bestwil was oké. Zijn excuus was tenslotte niet volledig onlogisch en misschien ook niet helemaal onwaar; het was werkelijk al lang niet meer zo tropisch geweest als nu, waarschijnlijk was hij wel wat duizelig geworden waardoor hij zijn vader had gezien. Hij voelde zich even beter worden van die verklaring. Ja, dat zou het vast wel geweest zijn.



You doubt your value. Don't run from who you are
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Djinn
Member

Demi
171
Afwezig
"Well, I met God and she had nothing to say to me."

CAT'S PROFILE
Age: 51 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Djinn
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Finding a territory   zo 19 maa 2017 - 16:11

De kater maakte nogal een verstrooide indruk en Djinn wist in eerste instantie niet wat ze ervan moest denken. Toch amuseerde het geheel haar wel, dus van plan om vroegtijdig weg te gaan, was ze ook niet. De grijze kater leek echter wel geïnteresseerd toen ze noemde dat ze in een groep met rogues zat. Hij vroeg het of het om een wannabe-clan ging en Djinn vernauwde haar ogen even. Ze had nog steeds niet door wat het hele concept van een clan nou was. Ze wist niet wat het zo anders maakte dan een gewone groep katten, behalve het feit dat je er alleen in geboren kon worden. Ze schudde haar kop. De kater vroeg toen of ze ook een leider hadden, plus nog een handje vol aan details. Wederom schudde ze haar kop. "Het is maar een kleine groep katten die gewoon kunnen gaan en staan waar ze willen. De helft jaagt en de helft verdedigt het terriorium. We hebben wel een leider die de boel coördineert, maar we mogen zelf weten wat we doen," vertelde ze toen op rustige toon. Persoonlijk vond ze het één van de meest ideale omstandigheden die je als vrije kat kon hebben. Er werd voor je gezorgd terwijl jij voor anderen zorgde, maar je vrijheid werd op geen enkele manier beperkt. Voordeel voor iedereen, nadeel voor geen.

Toen de kater een beetje apart begon te doen en ze vroeg of alles wel goed ging, stamelde de kater dat het wel ging. Hij voelde zich wat duizelig en nam het plotselinge warme weer als excuus. Ze fronste even bedenkelijk. Echt warm was het niet, het was immers nog gewoon Leafbare en het was constant aan het regenen in het gebied. Het was een vrij slap excuus, maar dat deed er niet echt toe. Het maakte haar hoe dan ook niet echt veel uit of deze kater wel helemaal honderd procent was. Ze haalde haar schouders dus maar op. "Als jij het zegt," opperde ze, waarop ze even weg keek. Ze wilde niet te lang wegblijven, hoe eerder ze weer terug was, hoe verser de prooi.  
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sibelius
Member

Lotte
96
Actief
"You might belong in Gryffindor, where dwell the brave at heart,
Their daring, nerve and chivalry set Gryffindors apart."

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sibelius
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Finding a territory   ma 20 maa 2017 - 11:39


De poes vertelde over het leven in haar rogue groepje. Met de minuut werd hij jaloerser. De zilvergrijze kater had enkel een samenlevingsverband gehad met zijn moeder tot ze stierf, meer niet. Hij was het niet gewend om dit te horen. Bovendien klonk haar verhaal zo volmaakt; ze vertelde hoe de groep verdeeld was, wat de taak van de leider inhield en dat je nog steeds vrij was. Dat laatste interesseerde hem misschien nog het meest. Dit was hetgeen dat hij miste in een clan. Hij had niet alleen een hekel aan dat concept omdat zijn vader hem daarvoor verlaten had, maar omdat alles en iedereen moest wijken voor een groepje katten. De kater was ervan overtuigd dat, ondanks alles, je jezelf niet mocht verliezen ten koste van anderen. Want hoe kan je nu anderen trouw zijn als je niet eens trouw mag zijn aan jezelf?
Hij knikte langzaam en hield zijn kop een beetje schuin, duidelijk geïnteresseerd. "Het klinkt geweldig," gaf hij eerlijk toe. Plots zag hij dat ze zenuwachtiger begon te doen en meer van hem wegkeek. Eerst gaf ze hem de indruk dat ze nog lang zou kunnen blijven staan, maar nu wilde ze volgens hem vooral weg. Met een glimlachje schudde hij zachtjes zijn kop. Wat een vreemde kattin was het toch. "Wel Djinn, als je zo vriendelijk zou willen zijn, wil je me dan even voorstellen aan je kattenvriendjes?" opperde hij. "Ik zie namelijk dat je wat uitgehongerd bent ofzo. Wie weet word ik wel je nieuwe, persoonlijke jager. Je kan alvast iets van voedsel bestellen, als je wilt," zei hij smalend. Zonder af te wachten wat zij zou doen, sprong hij al op en begon rustig te stappen met zijn staart hoog opgeheven. Met een heerlijk gevoel snoof hij de lucht om zich heen op. Was dit het begin van zijn nieuwe leven?



You doubt your value. Don't run from who you are
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Djinn
Member

Demi
171
Afwezig
"Well, I met God and she had nothing to say to me."

CAT'S PROFILE
Age: 51 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Djinn
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Finding a territory   za 25 maa 2017 - 14:18

Ergens vond ze het wel amuserend, de grijze kater leek zowaar jaloers te worden op de roguegroep. Zijn expressie en de hoeveelheid vragen die hij stelde, gaven genoeg weg voor haar om zijn intenties af te lezen. Ze kon zich er ook wel inleven: de roguegroep was op ideale wijze opgezet en het leven alleen als rogue was niet altijd zo luxueus als sommige katten dachten. Wanneer je ziek werd, had je een gigantisch probleem, het was vaak nogal eenzaam, soms had je gewoon geen zin om te jagen, maar je moest wel. Niemand zorgde voor je. Het maakte je sterker, maar op een bepaalde manier ook weer zwakker. De grijze kater gaf toe dat hij het allemaal geweldig vond klinken en Djinn knikte even. Zij ook, vandaar dat ze zich ook bij de groep had gevoegd. De kater vroeg of ze hem voor wilde stellen aan de groep en ze keek hem even fronsend aan. Vervolgens noemde hij haar uitgehongerd, waarop ze in lachen uitbarstte. Zij? Uitgehongerd? "Je wil dat ik je zomaar naar de groep breng, zonder dat ik enig idee heb wie je bent?" miauwde ze geamuseerd. De kat zag waarschijnlijk echt spoken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sibelius
Member

Lotte
96
Actief
"You might belong in Gryffindor, where dwell the brave at heart,
Their daring, nerve and chivalry set Gryffindors apart."

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sibelius
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Finding a territory   di 28 maa 2017 - 23:10


Het was geen onvriendelijke kattin, maar wel met dat typische rogue karakter. De tom voelde zo aan dat ze van zijn opmerkingen genoot op een tikkeltje spottende, misschien soms zelfs valse manier. Dat trekje mocht Sibelius echter wel. Zelf gedroeg hij zich niet per se zo, maar ook hij ging vrij achteloos en relaxed door het leven.
Toen begon Djinn te lachen, wat hem in een nog meer ontspannen modus bracht. De kater besefte dat hij zich op zijn gemak bij haar begon te voelen. Misschien een goed begin om in haar clubje te treden? "Je wil dat ik je zomaar naar de groep breng, zonder dat ik enig idee heb wie je bent?" Terwijl hij verder trippelde en ze hem dit vroeg, verwachtte hij nog steeds dat ze hem wel zou volgen. Met een grijns op zijn snoet keek hij naar haar achterom. "Oke, poes. Je hebt een punt. Wat wil je weten?" Als ze opnieuw zou vragen naar zijn akkefietje met het water, zou hij daar echter niet mee gediend zijn. Maar hij veronderstelde dat de kattin dat wel zou aanvoelen; ze zou tenslotte zelf ook niet meteen aan de eerste beste kat het achterste van haar tong laten zien. Daarnaast was ze wat hem betrof vrij om te vragen wat ze maar wilde. "Vorm ik zo'n grote bedreiging voor jou dan? Of voor je clubje?" Sibelius rechtte zijn rug weer en hief zijn borst op, zodat zijn houding en pas trotser werd.



You doubt your value. Don't run from who you are
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Djinn
Member

Demi
171
Afwezig
"Well, I met God and she had nothing to say to me."

CAT'S PROFILE
Age: 51 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Djinn
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Finding a territory   di 4 apr 2017 - 22:39

Spannend, de kater wilde met haar mee naar huis. Gewoonlijk schaarde ze zich wat meer met katten van haar eigen leeftijd, maar je moest toch wat? Ze begon nou eenmaal oud te worden en de meeste katten in dit gebied waren op de een of andere manier wonderbaarlijk jong. Wellicht gold hier het live fast, die young-principe, iets waar ze zelf de datum al voor had overschreden. Ze dacht niet echt dat ze oud was, in tegendeel, voor haar gevoel zat ze in de bloei van haar leven. Maar hier liep ze toch constant tegen jongeren aan, wat haar weer aan het twijfelen bracht. Hoe dan ook, de kater was geïnteresseerd in het nieuwe clubje dat zich in de rogueplaatsen gevestigd had. Verstandig. Want wie zou niet geïnteresseerd zijn? Voornamelijk wanneer zij erin zat.
De kater zag haar punt, gelukkig maar, want ze was niet van plan een wildvreemde mee te nemen naar Tank's stal. Ze was sowieso al niet van plan om iemand mee te nemen, maar dat hield ze maar even voor zich. De kater vroeg wat ze van hem wilde weten, waarop ze even nadacht. Ze kon hem een domme, onserieuze vraag stellen, of iets dat ze daadwerkelijk wilde weten. "Waar kom je vandaan?" was haar uiteindelijke besluit. Serieus, handig, ietwat interessant misschien. Wellicht kende ze het gebied wel, ze had genoeg rondgereisd. Vervolgens vroeg Sibelius of hij zo'n grote bedreiging vormde voor het groepje, waar ze om grinnikte. "Iedere buitenstaander die ik niet hoef weg te jagen, scheelt mij weer werk," miauwde ze toen. Het was haar taak om katten die er niet hoorden te verwijderen, en hoe minder katten er zouden komen, hoe meer ze kon relaxen. Simpel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sibelius
Member

Lotte
96
Actief
"You might belong in Gryffindor, where dwell the brave at heart,
Their daring, nerve and chivalry set Gryffindors apart."

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sibelius
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Finding a territory   do 13 apr 2017 - 18:37


"Waar kom je vandaan?" Moeilijke vraag. Overal en nergens eigenlijk, net als iedere rogue waarschijnlijk. Dat was hetgeen het rogue leven juist zo boeiend maakte. De één was een volbloed rogue, de ander een oude kittypet die dapper besloot eindelijk zijn eigen leven te gaan leiden. Of clankatten uit een vorig leven, verstoten door de groep. Hij daarentegen was dan weer een geval apart. "Ik ben gewoon een arme, eenzame kater," zei hij simpel, met een ietwat snorrend geluid van zijn flauwe reactie. "Ik ben een halfbloed Riverclan, maar ik ben zelf nooit een clankat geweest. Ik trok al mijn hele leven met mijn moeder rond, en nu doe ik dit alleen," vervolgde hij eerlijk. Het klonk bloedserieus. Hij wilde dit namelijk niet terug oprakelen; het gemis van beide was veel te groot, en het verlangen naar het kennen van zijn vader drong zich steeds meer aan hem op. Maar door de vraag van de kattin kon hij eigenlijk niet anders.
"Buitenstaander? Ik?" zijn wenkbrauwen trokken zich weer op toen de she-cat zei dat hij normaal gezien zou moeten weggejaagd worden. "Ik zou geen vlieg kwaad doen." Hij zwiepte met zijn staart terwijl hij verder liep. Ook nu sprak hij de waarheid. De kater mocht dan wel een groot postuur hebben, een vechtersbaas was hij niet. Relaxed leven, op het eigen tempo, zat er voor hem veel meer in. "Eerst dingen proberen oplossen zonder geweld, daarna pas je klauwen uitsteken als het niet anders kan," redeneerde hij met een knipoogje. Chilling was the way.

- Oeps, heel late reactie.. was het uit het oog verloren



You doubt your value. Don't run from who you are
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Djinn
Member

Demi
171
Afwezig
"Well, I met God and she had nothing to say to me."

CAT'S PROFILE
Age: 51 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Djinn
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Finding a territory   vr 14 apr 2017 - 16:35

Waar kom je vandaan, wellicht niet de meest simpele vraag, vooral niet voor een rogue. Zelf was ze ook overal en nergens geweest, al had ze wel een gebied dat ze haar thuis noemde. Ze was er geboren en ook grotendeels getogen. De eerste groep waar ze in had gezeten had zich daar gehuisd en wanneer ze heimwee dacht te krijgen, ging ze daar weer heen. Ze had er een stel kittens rondlopen, al waren die nu waarschijnlijk al meer dan volwassen. Zelfstandig genoeg om voor zichzelf te zorgen, om hun eigen gezin te stichten en om zich te ontdoen van iedere band met haar. Ze had het niet anders gewild. De kater besloot blijkbaar om bescheiden te zijn en zich te benoemen als een eenzame, arme, zielige kat. Ze trok geamuseerd een wenkbrauw op, voor zover katten die hadden. Vervolgens onthulde hij dat hij half-Riverclan was, al betekende dat naar haar weten niet veel, en dat hij rond had gereisd met zijn moeder. "Wat is er met je moeder gebeurd?" vroeg ze toen. Misschien ietwat kortaf, ietwat opdringerig, maar ze wilde het weten.

De kat reageerde ietwat verontwaardigd toen ze hem een buitenstaander noemde, maar dat was enkel wat hij was. Als je het op een bepaalde manier bekeek, was elke rogue een buitenstaander, nietwaar? De kater gaf aan dat hij geen vlieg kwaad zou doen en dat hij dingen liever eerst op diplomatische wijze oploste. Wauw. Ze grinnikte even. "Het lijkt erop dat we dan toch van elkaar verschillen," miauwde ze. Ze was zeker niet bang om grof geweld te gebruiken als het nodig was, of als het helemaal niet nodig was. Ze was agressief ingesteld, iets waarvan ze wist dat het geen geweldige kwaliteit was. Ze was impulsief, maar niet dom. Ze keek even achterom, ze begon honger te krijgen. Alweer. "Ik denk dat ik maar huiswaarts ga," miauwde ze toen met een nonchalante zwaai van haar staart. Ze verlangde nu al naar die warme stal.  
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sibelius
Member

Lotte
96
Actief
"You might belong in Gryffindor, where dwell the brave at heart,
Their daring, nerve and chivalry set Gryffindors apart."

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sibelius
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Finding a territory   vr 14 apr 2017 - 17:30


Door een schijnbaar gebrek aan genoeg antwoorden, stelde de she-cat een nieuwe vraag. Ugh. Hijzelf wilde eigenlijk veel liever naar de toekomst gaan kijken dan naar het verleden, ook al lukte hem dat op dit moment absoluut niet goed. Jammer genoeg bepaalde het namelijk alles van je heden en wat er verder zou gebeuren. Het tekende je voor de rest van het leven, bepaalde wie je was en hoe je op dingen reageerde. Daarom begreep hij waarom het voor de kattin een interessant onderwerp was. Hij besloot beleefd te doen en hier rustig onder te blijven, hoewel het hem heel erg veel emoties bezorgde in zijn binnenste. "Ze is dood," zei hij. Het klonk vrij achteloos en het was een simpel antwoord. "Ze liep met me rond opzoek naar nieuw onderdak. Een tweebeen moest daar ergens verscholen zitten. Er klonk een luide knal, ze viel. En dat was het." Het was alsof hij op objectieve wijze aan iemand beschreef hoe een hond eruit zag.
Toen ze opmerkte dat ze duidelijk van hem verschilde terwijl ze verder liepen, onttrok zich weer een glimlachje aan zijn snoet. "Als we allemaal hetzelfde zouden zijn, zou het maar een saaie boel worden." Hij hief zijn borst op om te tonen dat hij trots was op wat hij deed. Toen verkondigde Djinn dat ze eens terug moest. Dat zette hem tot nadenken. Eigenlijk had de kater zichzelf alleen maar uitgenodigd om met haar mee te gaan. Misschien moest hij haar iets geven of tonen, als bewijs dat hij weldegelijk te vertrouwen was. Sibelius dacht even na en keek nog eens in het rond. Daarna viel het hem nog steeds op hoe mager de kattin wel was. "We zijn nu toch al onderweg," merkte hij droogjes op, "dus misschien kan ik mevrouw wel verleiden met een tussendoortje?" Hij krulde zijn staart rond zijn poten met zijn blik gericht op een beekje vlakbij hen, slechts een paar staartenlengten verwijderd. "Ik wil natuurlijk niet opscheppen, maar ik ben geweldig goed in vissen vangen." Dat was geen leugen, maar hij wist natuurlijk niet of ze haar daarmee kon bekoren. Zou het hol van de rogue groep nog ver zijn?



You doubt your value. Don't run from who you are
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Djinn
Member

Demi
171
Afwezig
"Well, I met God and she had nothing to say to me."

CAT'S PROFILE
Age: 51 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Djinn
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Finding a territory   vr 14 apr 2017 - 22:12

Het was niet bepaald leuk om jezelf een moederskindje te noemen, maar ze deed het toch wel. Ze was dol op haar moeder, de kattin die haar eigenhandig had opgevoed. Ze leken tevens als twee druppels water op elkaar. Het vervelende was dat ze de poes al maanden niet gezien had. Regelmatig vroeg ze zich af of de poes nog wel in leven was. De kater vertelde dat zijn moeder was overleden en even vertrok Djinn's expressie. "Gecondoleerd," zei ze zachtjes, deze keer echt oprecht. Het kwam nog zelden voor dat ze iets zei dat niet half-sarcastisch bedoeld was. Ze koesterde daarbij ook een behoorlijke haat tegen twolegs. Die beesten waren onvoorspelbaar en levensgevaarlijk. Ze hadden haar ook een paar keer bijna te pakken gekregen.

Ze grinnikte even om de opmerking die Sibelius maakte. "Daar heb je een punt," miauwde ze. De waarheid was dat je het niet zou overleven in haar thuisland als je niet een beetje assertief was. Groepen rogues kwamen en gaan, maar degene waarin zij zat, was altijd blijven bestaan. En dat was niet vanwege hun goede reputatie. De kater bood haar een tussendoortje aan en haar ogen lichtten op. "Altijd," sprak ze opgewekt. Als ze ooit eens niet wilde eten, wist je dat er iets goed mis was. De kater vertelde dat hij een goede visser was, waarop ze een brede grijns op haar gezicht zette. "Ik heb al lang geen vis meer gehad." Om eerlijk te zijn, vond ze zowel zwemmen als vissen een vreselijk iets. Gelukkig wilde iemand anders het voor haar doen. 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sibelius
Member

Lotte
96
Actief
"You might belong in Gryffindor, where dwell the brave at heart,
Their daring, nerve and chivalry set Gryffindors apart."

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sibelius
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Finding a territory   zo 16 apr 2017 - 19:58

"Gecondoleerd", klonk het. Even keek hij haar zijdelinks aan met zijn felgroene ogen om te zien of ze weer geen scheve opmerking maakte. Want hoewel hij ze nog maar een paar uur kende, bleek wel al dat ze soms eens sarcastisch uit de hoek kon komen. Maar dat deed ze dit keer niet. Djinn was bloedserieus. Het zou uiteraard maar vreemd zijn als ze daar grapjes over zouden maken. Met een klein knikje sloot hij het af. Plots merkte hij bij zichzelf op dat hij het niet eens zo erg vond om haar dit allemaal toe te vertrouwen, in tegenstelling tot daarstraks misschien. Maar als ze bij elkaar in een groep zouden zitten en de leider liet hem erin toe, zouden ze toch een klein beetje een band met elkaar opbouwen. Al was het maar gewoon om een samenlevingsverband mogelijk te maken en niet per se om vrienden te zijn.
De kattin leek wel opgezet met zijn voorstel, opeens wilde ze niet meer zo snel de tocht verder zetten. Sibelius snorde luid bij het zien van haar gezichtsuitdrukking. Dit was zijn moment om te pronken met zijn kunsten. Snel liep hij naar het beekje en controleerde eerst en vooral of er wel een vis in zat. Daar zwom ze; een geweldig grote forel, zwierend als een sliert in het heldere water. Daarna zegde hij nog even op wat hij had geleerd van zijn vader terwijl hij de handelingen zorgvuldig uitvoerde. Eerst zette de kater zijn poten goed; zijn achterpoten iets uit elkaar en stevig zodat hij zich snel kon afzetten en zijn voorpoten gebogen, klaar voor de sprong. Daarna schatte hij in hoe ver hij zou moeten springen en in welke richting precies. Vervolgens probeerde hij kleine stapjes in die richting te zetten met enkel zijn pootkussentjes en in dezelfde houding, zodat hij zo weinig mogelijk geluid maakte en snel zou kunnen springen. Dit was volgens hem het moeilijkste deel van de techniek en vergde veel oefening. Tenslotte zette hij zich vederlicht af, dook op de forel met de pijlsnelle duiktechniek en kwam weer boven water met een geweldig grote vis voor zo'n kleine beek. Triomfantelijk en drijfnat sprong hij uit de vijver met zijn borst vooruit en kop hoog opgeheven. Dit was wie hij was en hier had hij jaren voor geoefend. Benieuwd legde hij de vis voor haar neus neer en ging met zijn staart om zich heen gekruld zitten. "Zo, deze is zelfs groot genoeg voor ons beiden!"



You doubt your value. Don't run from who you are
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Djinn
Member

Demi
171
Afwezig
"Well, I met God and she had nothing to say to me."

CAT'S PROFILE
Age: 51 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Djinn
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Finding a territory   ma 17 apr 2017 - 13:39

De kater was vast wel blij met zichzelf. Hij had haar overtuigd om hier nog even te blijven met haar grootste zwakte: vers voedsel. Ze hield hem nauwlettend in de gaten terwijl hij naar een nabij beekje liep, misschien kon ze nog wat van hem leren. Al was ze niet van plan om binnenkort in het water te gaan zitten. Ze had een hekel aan nat zijn en een hekel aan zwemmen. Haar oude gebied werd gesierd door twee gigantische meren en een wilde rivier waar gelukkig nooit iemand in lag. Er waren nooit katten geweest die vrijwillig gingen zwemmen en hier waren die blijkbaar wel. Wat haar betrof, was het een hele culture shock. Ze ging er maar even bij zitten: ze was lui en je wist nooit hoe lang dit soort dingen duurde. Geamuseerd keek ze toe terwijl Sibelius de vis ving en weer terug kwam. Groot genoeg voor hen beiden. Ze deelde niet bepaald graag, maar het was immers zijn vangst. Ze knikte en nam meteen een hap, die ze tevreden naar binnen werkte. "Hmm, smaakt goed," miauwde ze tevreden. "Heeft je moeder je leren vissen?" vroeg ze toen, half uit interesse, half bang voor ongemakkelijke stiltes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Open] Finding a territory
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: