The ship is in the harbor now, see or you can spot him 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 The ship is in the harbor now, see or you can spot him

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wasabi
Member

330
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: The ship is in the harbor now, see or you can spot him   vr 24 feb 2017 - 22:17

Haar blauwe ogen gleden oplettend over het groene gazonnetje van de twolegs nadat ze zich er met een sierlijke sprong in had gelanceerd. Haar maag protesteerde ondertussen hevig, maar daar wist ze al een oplossing voor nu ze haar gespierde lijf helemaal naar hier gesleurd had voor maar een enkele reden - dit was een van de Twolegs die kippen in de achterkant van hun tuintje hield. En zodra je slaagde om zo'n vogel de keel door te bijten, had je een lekker maaltje dat je zowel voor als lunch als avondeten kon gebruiken. Kippen waren de grootste vogels die Wasabi kende, en de meesten hadden genoeg vet en vlees aan hun beenderen om een of twee dagen mee rond te komen. Het enige wat nog eens kon mislopen was dat sommige kippen of hanen agressief waren. Ze zou zeker niet de eerste kat in de buurt zijn die een oog uitgepikt had door zo'n gemeen beest, dus was voorzichtigheid de boodschap. Net op het moment dat ze zich over het hek wilde lanceren, waarschuwde het geluid van een klink die bewoog aan de deur van de Twolegwoning haar dat er ergens een twoleg in de vuurt was. Meteen spurtte ze weg, wurmde zich tussen het hek heen - wat niet erg makkelijk ging met haar brede lichaam - en slaagde er in vrij heelhuids aan de andere kant van de omheining te komen. Dat was op het nippertje.

Nog maar op het moment dat ze haar vacht schudde en haar schouders even rolde om haar tocht naar voedsel verder te zetten, kwam er een roodbruin-wit gevlekte kater in haar blikveld. Een Bloodclanner, zoals haar neus haar vertelde. Ze had hem wel eens eerder gezien, maar ze kon niet meteen een naam op hem plaatsen. Misschien moest ze daar maar eens achter komen. Een beetje sociaal contact kon toch geen kwaad. Behalve de keer dat ze eens met Kylo Ren had gesproken - een heel vriendelijke en sympathieke kater - had ze de laatste dagen nog niemand gesproken. Tijd om daar verandering in te brengen, dus.

|~Rascal! ^^


Thanks Julia!
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The ship is in the harbor now, see or you can spot him
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: