Water Effect (Everstar) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Water Effect (Everstar)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
3295
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~33 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Water Effect (Everstar)   di 28 feb 2017 - 22:15

Oceanbreeze was de dag met een heleboel energie begonnen. Hier en daar pakte ze dingen op en aan en stuurde ze andere katten erop uit om dingen te controleren. Ze kon ook niet anders, immers wist de grijze kattin maar al te goed dat dit noodweer was. De regen kwam met bakken en bakken uit de hemel en maakte van het kamp een modderboel. Buiten het kamp werd het terrein er ook niet beter op, de planten verzopen en het meer was waarschijnlijk al weer gevuld met water. Hoewel de regen lang op zich had laten wachtten wist ze nu niet zo zeker of dit wel een zegen was, waarin had Starclan ze nu weer gestort. De jonge Deputy en Queen stapte door de nattigheid heen richting de den die Everstar toebehoorde. Als er een vaste bezoeker was, was Oceanbreeze dat wel. Met een ietwat geforceerde glimlach, want nu was haar vacht weer doorweekt, stapte ze de den in. Ze kwam nieuws brengen aan Everstar waarop de Leader waarschijnlijk niet wachtte. De Medicine Cat den was praktisch onbruikbaar. Nog even en twee van de belangrijke katten zouden naar hun kruiden en planten moeten zwemmen. Ze waren Riverclan niet, hadden nu ook weer niet zo'n hechte band met water. Het enige wat de Deputy had kunnen verzinnen was inderdaad de den verhuizen zoals Routpaw al voorgesteld had. Dus was de kattin vol goede moed na haar inspectieronde richting Everstar gelopen. Haar blauwe ogen, warm en moederlijk zoals gewoonlijk, stonden nu bezorgd. "Everstar," Mauwde ze eerst netjes, om geen inbreuk te doen op de persoonlijke ruimte van de rosse Leader. "De clan is op de hoogte van de gevaren met dit weer. Echter ben ik tijdens de mededeling op nog een probleem gewezen door Routpaw en Lizardpath. Hun den is vol gelopen met water." Mauwde de grijze kattin, haar stem klonk serieus en rustig. Vast zoals een Deputy hoorde te spreken, immers moest ze er op sommige momenten staan. Ze kon niet twijfelen, moest nu actie ondernemen. "Ze moeten hun spullen verplaatsen. Nu zijn er denk ik twee of drie opties. We kunnen plek creëren in de Warriorden of verplaatsen de Elders naar de Warriorden of Nursery. Maar denk niet dat Elders met dit weer goed te verslepen zijn. Of jij geeft tijdelijk de Leadersden aan Lizardpath en Routpaw totdat hun ruimte weer bruikbaar is of we een goede oplossing hebben gevonden voor een nieuwe ruimte voor hen." Mauwde de kattin, haar woorden rustig en zelfverzekerd. De beste optie was natuurlijk dat Everstar zou verhuizen, het was het minste werk. Echter wist Oceanbreeze ook dat de Leader erg op haar eigen ruimte was. Waarschijnlijk voor rust of om even goed na te kunnen denken zonder dat ze gestoord werd. Hoe dan ook, moeilijke tijden zorgden voor zware maatregelen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member

Floriske
2563
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Re: Water Effect (Everstar)   do 2 maa 2017 - 8:15

Ze had Oceanbreeze gevraagd de clanmededeling betreffende de regen te doen, zodat ze zelf nog wat kon jagen. Die jacht was niet bijzonder succesvol geweest en ze hoopte dat ook dat Oceanbreeze daar niet nog meer problemen bovenop kwam stapelen. Uiteraard werd er niet naar die wens geluisterd. Problemen kwamen immers nooit alleen en Everstar luisterde geduldig terwijl haar deputy uitlegde dat de medicine cats den onder water dreigde te lopen. Al gauw begreep ze ook aan wat voor oplossing Oceanbreeze zat te denken. Everstar kon niet zeggen dat ze blij werd van het idee, maar ze zag wel in dat de kruidenvoorraad wat belangrijker was dan haar comfort. "Ik verhuis wel een tijdje naar de warriors den", miauwde ze dan ook zonder lang na te hoeven denken. Dan konden Lizardpath en Routpaw haar den gebruiken. De elders verplaatsen was namelijk inderdaad geen goed idee, en plaats maken in de warriors den was ook niet praktisch. Niet alleen de kruiden, maar ook zieke katten moesten een eigen plek hebben, die konden ze niet in de warriors den laten om iedereen aan te steken. "Mijn den is natuurlijk wel een beetje krap. Als er veel katten ziek worden zullen we de elders misschien alsnog naar de nursery moeten verplaatsen", miauwde ze terwijl ze even rondkeek. Het hol was groot voor één kat, maar met een kruidenvoorraad en een medicine cat en haar apprentice erin zou het al gauw vol zijn. Als er vervolgens een paar katten ziek zouden worden, zou het niet meer passen. Dan zouden ze het nog over twee dens kunnen verdelen. Lizardpath met de ernstige gevallen de ene den, Routpaw met de rest in de andere den. Maar goed, zo ver was het nog niet. Tot nu toe was het StarClanzijdank nog niemand ziek geworden, al had Everstar het akelige vermoeden dat het met deze combinatie van prooischaarste, kou en natheid niet lang meer ging duren. "Willen ze meteen alles verplaatsen?" vroeg ze aan Oceanbreeze. In dat geval kon ze wel even helpen dragen.


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror


*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
3295
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~33 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Water Effect (Everstar)   do 2 maa 2017 - 16:36

Zoals Oceanbreeze van Everstar al verwachtte was ze niet eens zo moeilijk met de feiten. De Medicinecatden moest worden verplaatst en Everstar's den was nu eenmaal de beste optie. Hoewel ze natuurlijk wel wist dat de rosse kattin hierop niet stond te wachtten, was ze blij dat ze nog geen Elders hoefde te verplaatsen. "Ik verhuis wel een tijdje naar de warriors den," mauwde de rosse kattin eenvoudigweg. Oceanbreeze knikte zichtbaar opgelucht, hoewel ze niet bang was om voor haar eigen mening op te komen, was het toch wel prettig dat Everstar de beredenering inzag en goedkeurde. Immers wou Oceanbreeze liever geen ruzie, het was makkelijker als zij en Everstar gewoon konden communiceren. De Elders waren misschien mopperkonten, tenminste daar stonden ze vaak om bekend maar dat was niet de enige reden waarom Oceanbreeze ze liever niet verplaatste. De voornaamste reden was dat ze de oudere katten gezond wou houden, immers hadden ze een zwakkere imuuniteit. Dus was het beter als ze niet door de stromende regen hoefden. "Mijn den is natuurlijk wel een beetje krap. Als er veel katten ziek worden zullen we de elders misschien alsnog naar de nursery moeten verplaatsen." Verklaarde de rosse Leader terwijl ze rondkeek. Oceanbreeze knikte bedenkelijk, ze wist dat sinds haar kittens al drie manen waren de meeste kittens al binnen enkele manen Apprentice zouden worden, dus hoopte ze dat voordat dat er echt katten ziek werden, dat al gebeurde. Zodat de Nursery leeg liep en de Elders misschien niet verplaatst hoefden te worden. Hoewel ze die kans behoorlijk klein achtte. Met hoe het er nu voorstond hadden ze zware tijden in het vizier. Voor Everstar alleen was deze den ruim en groot maar zodra Routpaw en Lizardpath met hun kruiden de ingang deden, zou het waarschijnlijk stukken kleiner ogen. Waardoor er niet zoveel katten in konden als in de orginele Medicinecatsden. Hoewel dat soort problemen voor latere tijden waren. Nu was het al mooi dat Everstar haar idee goed had gekeurd en ze aan de slag konden. "Willen ze meteen alles verplaatsen?" Vroeg de Leader waardoor Oceanbreeze haar blik even op de regen buiten het hol richtte. "Ze zijn nu kruiden zoeken met Mothrain en Cloudgaze. Misschien wanneer ze terug komen. Al denk ik dat we wel alvast hun mosnesten enzo kunnen verplaatsen." Mauwde ze nadenkend. Waarna ze haar blauwe ogen op de Leader richtte.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member

Floriske
2563
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Re: Water Effect (Everstar)   zo 5 maa 2017 - 16:04

Oceanbreeze meldde dat Lizardpath en Routpaw kruiden aan het zoeken waren met twee warriors. "Laten we dat dan maar doen", antwoordde Everstar en ze stond op om naar de medicine cats den te gaan. "Over mos gesproken, we kunnen dijkjes van mos bouwen om het water uit de dens te houden. Als alles eventuele lekken gedicht zijn, zal het niet meer inregenen, maar er beginnen zich al poelen water in het kamp te vormen. Met mos kunnen we ervoor zorgen dat het niet de dens in stroomt." Ze keek naar Oceanbreeze. "Regel straks een groepje katten om mos te verzamelen." Maar nu eerst de nesten van de medicine cat en haar apprentice. Ze stapte naar buiten, de regen weer in.


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror


*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Water Effect (Everstar)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Leaders den-
Ga naar: