Blow me away 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Blow me away

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

18

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Poisonrose
BerichtOnderwerp: Blow me away   wo 1 maa 2017 - 22:48


Misschien was het de hemel die langzaam zwart kleurde na een dag vol zonlicht. Of misschien was het de wind, die in geen wegen te bekennen was waardoor de vallei werd gevuld met een doodse stilte. Maar hoe dan ook wist de kattin heel goed dat er iets aan de hand was, of dat er iets vreselijks op komst zou zijn.
Haar amberkleurige ogen schoten van links naar rechts terwijl ze de heuvel op klom. Het lange stroachtige gras begon langzaam pijn te doen aan haar pootkussentjes. Hoe lang zou ze nog moeten wandelen vooraleer ze eindelijk een prooi kon te pakken krijgen? Dagen? Manen? Wat deed Starclan hen toch aan? "Wat hebben we toch verkeerd gedaan?" mompelde ze zacht terwijl ze richting de hemel keek. Sommige dagen kon de poes gelukkig nog vullen met vreugde. Maar het hielp natuurlijk veel meer als de magen van de clankatten weer gevuld waren.
Ineens rukte de wind zwaar op vanaf de top van de heuvel. Poisonrose kreeg het moeilijk om haar evenwicht te blijven houden en werd bijna van de helling afgezwierd. Heel voorzichtig zette ze haar tocht verder.


- 1e post Sweetheart, voor mijn part anderen ook welkom!


Voor Satan & Jack
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Blow me away
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Moorland-
Ga naar: