Nachtelijk uitstapje 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 07° - 14° C
Samen met de terugkeer van de clans keert ook de warmte terug. Newleaf is de periode van opbouw en nieuw leven. Het is als een teken van Starclan, een zegen van warmte.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Nachtelijk uitstapje

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wavepaw
Member

Rivkikker
142
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Nachtelijk uitstapje    za 4 maa 2017 - 14:22

Het was een regenachtige nacht. De dikke druppels waren met zonsondergang begonnen met uit de hemel vallen, en waren tot dusver niet gestopt. Wavepkit stak zijn hoofd een stukje uit de warme kraamkamer. Wat ruikt het buiten fris, dacht hij. Een idee kwam op in zijn hoofd. Wat als... Hij wiebelde met zijn snorharen. Waarom ook eigenlijk niet? Hij wierp een blik achterom. Zijn moeder was diep in slaap, zich niet bewust dat haar kleintje was opgestaan. Wavekit draaide zich weer om. De regen lokte hem en met een sprongetje was hij buiten de kraamkamer. Hij snoof nog eens de heerlijke lucht van het vallende water op en spinde luid. De krijger die de wacht hield draaide zijn hoofd. O nee! Nu ziet hij me, en zegt hij vast dat ik naar binnen moet gaan! Wavekit drukte zich plat op de grond. De krijger zei niks en draaide zijn hoofd weer terug. Wavekit haalde opgelucht adem. Nu heel voorzichtig zijn.. Voor hij het wist stond hij buiten het kamp. Het was niet de eerste keer dat hij ongezien naar buiten was gegaan, maar nog nooit met regen. Wavekit zoog zijn longen vol met de frisse lucht. Een paar vossenlengtes voor hem was een plas! Wavekit bedacht zich geen moment en sprong er in, doordrenkte zijn hele vacht met het water. Het was niet koud, eerder lauw. Wavekit huppelde weer verder, naardat hij zichzelf uitvoerig uit had geschud. Zijn hle vacht was aan zijn huid geplakt, maar Wavekit kon het geen moer schelen. Hij rende door de modder en voelde zich vrij; zo vrij had hij zich nooit gevoeld. Plotseling voelde hij dat iemand hem bij zijn nekvel greep.
'Ben je helemaal doorgedraaid? Wat doe je hier, in Sterrenclansnaam? Hoe haal je het in je hoofd?' Het was zijn moeder. 'Regen is zo fijn, moeder!' Zijn moeder keek hem boos aan. 'Waag het niet om ooit nog eens zonder toestemming naar buiten te gaan!' Ze greep hem stevig vast en droeg hem mee terug, het kamp in. Dag regen, tot de volgende keer! dacht Wavekit, maar hij zei het maar niet hardop.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Nachtelijk uitstapje
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Alternative RP boards :: RPG Training-
Ga naar: