Don't let the Rain ruin your Day || Mothrain 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Don't let the Rain ruin your Day || Mothrain

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

71
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Nine Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Narrowpaw.
BerichtOnderwerp: Don't let the Rain ruin your Day || Mothrain   wo 8 maa 2017 - 20:41Ondanks dat de regen uit de lucht drupte, was de kitten alsnog buiten te vinden in de vroege ochtend. Hij gaf er weinig om wat die Queens en zijn moeder ervan vond. Zijn rode vachtje lag ,door de regen, plat tegen zijn smalle lijfje aan. Wat hem zeker niet groter deed lijken, integendeel zelfs. De kater zijn gele oogjes gingen even door het kamp totdat zijn blik viel op een kat, een Warrior die zijn kant op kwam. Narrow zuchtte even. Nee hé! Teruggestuurd worden naar de Nursey had hij nou niet bepaald zin in. Al kon hij het enigzins ook wel begrijpen. Wanneer een kitten buiten in deze regen liep zou het best kunnen dat de kans dat hij ziek werd groter was. Maargoed, daar dacht de kitten verder ook niet meer bij na. Zijn blik was echter nog steeds gericht op de kat die naderde.
|| First post Mothrain
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Don't let the Rain ruin your Day || Mothrain
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: