Botervlieg 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Botervlieg

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Jacqueline
515
Actief
what is done is done
now that i'm the only one

CAT'S PROFILE
Age: Nineteen moons young ☼
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Jinglebells
BerichtOnderwerp: Botervlieg   do 9 maa 2017 - 10:51

Soms zijn er echt van die dagen dat Jingle echt kapot vreemd aan het doen is. Soms zijn er echt van die dagen dat ze gewoon midden in de Nursery gaat liggen op haar rugje met haar pootjes naar het plafond gericht. Wat ze aan het doen was? Geen flauw idee. Misschien was ze Satan aan het oproepen, of was ze van plan om contact te maken met Dark Forest katten. Of ze was gewoon van plan om de weg te blokkeren voor iedereen die er langs wou. Anyways, wat ze ook van plan was werd ruig verstoord doordat er plotseling iets op haar neus landde. Jingle's tweekleurige oogjes verwijdden terwijl ze oog in oog stond met een vlinder. Wat was het? Wat moest ze doen? Was dit haar nieuwe vriendje?

augurkiekit aurykit first c:


pretty things don't last
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Avidclaw
Member

❀ Loïs
150
Actief
❀ She is so much more

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Avidclaw
BerichtOnderwerp: Re: Botervlieg   ma 13 maa 2017 - 12:28

Ze had haar doelwit voor ogen. Nu ze haar oogjes geopend had, was niets meer veilig voor haar. Ze was namelijk de allersterkste van de nursery, en geen één vlinder kon hier tegenop! Ook deze niet, die nu op één of andere kitten haar neus was gaan zitten. Aury boog voorzichtig door haar pootjes heen - ze kon immers nog helemaal niet goed lopen, na een paar stapjes viel ze al om-, en sprong hierna met moeite naar voren, terwijl ze een harde strijdkreet liet horen (wat in de werkelijkheid klonk als een hoog piepje). Maar helaas had ze haar sprong niet helemaal goed ingeschat en belandde ze bovenop de vlinder met haar buik, en zo ook op het gezicht van de andere kitten. Verbaasd keek ze om zich heen. Wat was er gebeurd?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Jacqueline
515
Actief
what is done is done
now that i'm the only one

CAT'S PROFILE
Age: Nineteen moons young ☼
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Jinglebells
BerichtOnderwerp: Re: Botervlieg   di 14 maa 2017 - 15:21

Het leek allemaal in slow motion te gaan. Jingle, met haar trage reactie, zou nooit een kans hebben gehad om te ontsnappen aan de orkaan die er aan kwam, also known as Aurykit. Een hoge geschrokken piep verliet haar bekje toen het zandkleurige tabby poesje met al haar gewicht op haar gezicht belandde, in het proces Jingle's grote vriend de vlinder verpletteren met haar buikvet. Meteen duwde Jingle de kitten van haar af, terwijl ze zich omdraaide om het arme beestje wat nu plat op de grond lag te inspecteren. "Nee, nee nee nee..." Piepte ze verslagen terwijl ze het dingetje onhandig oppakte en in de lucht gooide. "Vlieg! Nee... je moet vliegen!" Traantjes sprongen in haar ogen, toen het insect levenloos op de grond viel. Dit was allemaal de schuld van Aury!! "WAT HEB JE GEDAAN, KEUTEL!" Miauwde ze woedend, terwijl ze haar vacht opzette en heftig met haar oogjes knipperde om de traantjes niet te laten vallen. "IK ZAL ALLES VERWOESTEN WAT JIJ LIEFHEBT! HOOR JE ME!" Verdrietig keek ze naar het dode vlindertje. Wat moest ze ermee doen? Ze kon haar vriendje niet gewoon laten liggen hier.

- flut rip


pretty things don't last
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Botervlieg
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: