Looking for Snow [Snowdance] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Looking for Snow [Snowdance]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Looking for Snow [Snowdance] RjofFAj
Selena
81
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Brokenstep
BerichtOnderwerp: Looking for Snow [Snowdance]   Looking for Snow [Snowdance] Icon_minitimedo 9 maa 2017 - 13:55Hold On, Pain Ends

De brand was geweest en inmiddels hadden de ThunderClan katten hun tijdelijke kamp in de buurt van de Sunningrocks opgezet. Nu de Queen die voor Broken had gezorgd haar Warrior taken weer op zich had genomen, was één van de andere Queens bereidt geweest om de zorg van het jonge poesje over te nemen.

Het jonge poesje opende haar oogjes nog wat slaperig. Als een grijs-wit, pluizig bolletje had ze liggen dutten in de tijdelijke Nursey. Nog niet helemaal gewend aan deze plaats, hief ze haar kopje op en keek nog wat verward om haar heen. Haar blauwe oogjes zochten al snel naar een bekende, onder andere de witte vacht van Snowdance.  De witte Queen zorgde dan misschien nog wel niet zo lang voor haar, toch was het voor haar al snel een bekende geworden. Ze had dan ook niet veel anderen. Haar echte moeder had ze al nooit gekend, en verder was haar gehele familie onbekend. Een kort zuchtje verliet even haar bekje om zich vervolgens overeind te heizen zodat ze rechtop  in het nest kwam te zitten. Waar was de witte Queen? Ze opende haar bekje nogmaals, ditmaal om een kat te roepen. "Snoow?" brengde de kitten nog wat ongemakkelijk uit. De stem van de kitten was zacht en niet erg duidelijk hoorbaar geweest. Haar spraak was nou ook nog niet super. Maar dat mocht ook nog, de kitten was dan ook nog niet meer dan één Moon oud. Haar kleine blauwe oogjes stonden rustig, afwachtend op een antwoord van de Queen die ze zojuist geroepen had.

Eerste post voor Snowdance

Looking for Snow [Snowdance] Bliiii10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdance
StarClan
Looking for Snow [Snowdance] Tiggee10
Nynke
2343
Actief
➤ Snow reminded me of the beauty and mystery of creation, of the essential joy that is life.CAT'S PROFILE
Age: { Forever young }
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Snowdance
BerichtOnderwerp: Re: Looking for Snow [Snowdance]   Looking for Snow [Snowdance] Icon_minitimeza 11 maa 2017 - 9:45

Snowdance dacht dat het wel even kon om een uitstapje te doen. Ze had Jingle en Bloom op het hart gedrukt om aardig te zijn voor hun nieuwe nestgenootje, Brokenkit. Het arme ding had haar moeder nooit gekend en bovendien had de vorige Queen die voor haar zorgde de warriortaken op zich genomen. Met alle liefde die Snowdance had, -wat echt veel was- had ze het jonge meisje genomen, en sindsdien was ze een soortvan pleegmoeder. Best cool, toch? Ze was alweer op de terugweg naar de nursery toe toen ze Brokenkit hoorde. "Snoow?" Met een bezorgde blik in haar ogen liep ze wat sneller naar de ingang. Was er iets aan de hand? Daar zag ze de wit met grijze kitten in haar nest zitten, en Snow keek met een klein glimlachje naar de jonge kitten. "Wat is er, Brokenkit?" miauwde ze zachtjes, om de kittens van Redpetal niet wakker te maken. Ze stapte in haar nest, om vervolgens Broken een lik over haar kop te geven.Looking for Snow [Snowdance] 2OhZuTz
dankje Beer! <3
rip Snow 2017 :c
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Looking for Snow [Snowdance] RjofFAj
Selena
81
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Brokenstep
BerichtOnderwerp: Re: Looking for Snow [Snowdance]   Looking for Snow [Snowdance] Icon_minitimezo 9 apr 2017 - 11:06Hold On, Pain EndsAl snel nadat ze de naam van de witte Queen had uitgesproken, verscheen deze door de ingang van de Nursey. "Wat is er, Brokenkit?" Sprak Snowdance zachtjes. Aah, daar was Snowdance weer. Broken spinde even tevreden zodra de poes haar een lik over haar kop gaf. "Jij was weg," mauwde ze zachtjes terwijl ze met haar twee blauwe oogjes opkeek naar Snowdance. "Ik jou kwijt," ging ze met haar typische kitten stemmetje verder terwijl ze haar blik naar de grond richtte. Haar pluizige, witte staartje sloeg ze nu netjes om haar pootjes heen voordat ze weer Snowdance aankeek. "Maar nu jij weer terug," sprak ze met een kleine glimlach op haar gezichtje.


Sorry voor mijn late reactie!

Looking for Snow [Snowdance] Bliiii10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Looking for Snow [Snowdance]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: