The first warrior cats .... ♥ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 The first warrior cats .... ♥

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Volgende
Creamyfrost
StarClan

Julia
6298
Actief
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: The first warrior cats .... ♥   vr 10 maa 2017 - 10:41

“We can't be afraid of change.
You may feel very secure in the pond that you are in,
but if you never venture out of it,
you will never know that there is such a thing as an ocean,
a sea.”


Hee lieverds,

Omdat ik het niet meer voor me kan houden en ik vind dat jullie het nu wel mogen weten. Zal ik maar eens vertellen wat mij de laatste 2 en halve maand zo bezig heeft gehouden en dat zal de komende jaren ook niet meer veranderen denk ik, haha.

Ik denk dat het de eerste is hier op warrior cats (a)Dit weekend ben ik 10 weken zwanger. De voorlopige datum dat ik uitgerekend ben is 7 oktober 2017 en ik denk dat dit niet zo heel anders meer gaat worden. Maakt ook niet zoveel uit want meestal houdt de baby zich toch niet aan die datum. Met 12 weken krijg ik de definitieve datum. We gaan het nu langzaamaan een beetje aan onze vrienden vertellen de komende twee weken.Little one:
 

Houdt het een beetje in warrior cat's kringen als het kan. Ik hoop dat jullie dit een leuk nieuwtje vinden :3 ! Het kan soms dus wel het aantal posten van mij beïnvloeden. Omdat ik druk ben met alles regelen en dat de komende tijd niet anders gaat worden, maar dan weten jullie waaraan het ligt.

Liefs,

Julia

Update 24-3-2017:
Ik heb de 12 weken echo gehad, waarin het toch lijkt dat de kleine al 12 weken en 2 dagen is in plaats van 11 weken. Dus dan wordt de datum 3 oktober 2017, maar goed we zien het wel haha. Alles lijkt goed en de kleine is erg bewegelijk. Was de hele tijd aan het trappelen en slaan. Eerst lag die steeds zoals op de foto en toen draaide die opeens helemaal om XD . Dus is die lekker druk gheghe. De kleine is in ieder geval lekker gegroeid!

Echo 12 weken:
 

Update 16-7-2017:

Echo 20 weken:
 

Jullie hebben even moeten wachten, maar hier is mijn update dan eindelijk XD .
De 20 weken echo is alweer een tijd geleden. Toen leek gelukkig alles goed. Ik zit inmiddels alweer bijna op 29 weken. De tijd gaat echt hard om. Nog 7 weken werken en dan begint mijn zwangerschapsverlof al.

Het kamertje begint ook al echt wat te lijken. Mijn moeder is druk aan het verven van mijn tekeningen op de muur. Het is nu nog een beetje een zooitje, maar dan krijgen jullie een beetje een idee hoe het wordt. Alles krijgt ook nog een zwart lijntje. Onder little dreamer, dat wordt dus een schaapje. Alleen je ziet nu alleen nog de oogjes haha. De zwarte lijntjes moeten nog. Die heeft alleen het uiltje al c: .

Kamertje:
 

En dan nog mijn buik tijdens de vakantie en vandaag. Wordt al lekker dik, gheghe.

Babybuik:
 

Update 23-9-2017
Inmiddels is Liam alweer 13 dagen oud, wat gaat het toch snel. Ik heb jullie foto's beloofd, dus hier zijn ze dan. Allereerst bedankt voor alle lieve felicitaties. Jullie zijn geweldig <3 !

11-9-2017
Liam is geboren op 11-9-2017 om 18:56 met een gewicht van 2710 gram. Omdat hij drie weken en een dag te vroeg is geboren werd ik 's ochtends meteen naar het ziekenhuis gestuurd. Mijn vliezen waren gebroken, dus het was vrij duidelijk dat het niet lang meer zou duren. De bevalling ging heel snel en voordat we het wisten lag hij al in mijn armen. Wat een klein mannetje, maar alles leek goed. Helaas bleek later dat zijn bloedsuikerspiegel te laag was. Dus moest hij een infuus. Dus werd hij rond 12 uur 's nachts weer bij mij weggehaald. Dat leek wel het langste uur van mijn leven. Gelukkig was mijn vriend mee gegaan, maar ik vond het alsnog verschrikkelijk. Ik heb me ook nog nooit zo opgelucht gevoeld toen ze weer terug waren.

foto eerste dag:
 

12-9-2017
En toen begon de achtbaan. Je gaat er nooit vanuit dat de eerste tijd met je kindje in het ziekenhuis zal zijn. Niemand hoopt daar op, maar kleine Liam was er eigenlijk nog net niet klaar voor om meteen alles zelf te doen. Dan beginnen echt al je emoties over elkaar heen te duikelen. Hij moest om de drie uur gevoed worden, dus de verpleging kwam om de haverklap weer binnenstuiven. Dan begon die weer over dat hij te weinig at en de ander over of hij toch geen sonde moet. Terwijl in onze ogen hij het super goed deed. Wat hij moest hebben kreeg hij binnen. Wat maakt het dan uit dat hij nog niet sterk genoeg is om alles uit de borst te krijgen. Ik kan prima kolven, dus hij kreeg sowieso mijn moedermelk. Veel mensen met veel verschillende meningen, dat was lastig om soms mee om te gaan. Het was heel fijn dat Liam bij ons op de kamer mocht blijven en Niels ook gewoon elke nacht bij ons mocht zijn. Dat is in dat ziekenhuis wel super goed geregeld.

foto tweede dag:
 

13-9-2017
Elke ochtend zaten wij in spanning op de kinderarts te wachten. Die kwam elke dag langs om te vertellen hoe het met Liam ging en wat het vervolg was. Ze wilden het infuus er toch sowieso nog een dag aanhouden, om hem nog wat extra kracht te geven. Zijn bloedsuikerspiegel was inmiddels wel weer hoog genoeg. Ook wilden ze hem de volgende dag gaan bloedprikken, omdat ze het idee hadden dat hij geel begon te worden. Dus sprongen we van het ene naar het andere dingetje.

14-9-2017
Het infuus mocht eraf en wat was de kleine man blij om zijn handjes eindelijk weer terug te hebben. Hij heeft echt iets met zijn handjes die wil hij altijd bij zijn gezichtje hebben. Helaas bleek hij inderdaad geel te worden, dus wilden ze hem de volgende dag weer prikken.

foto vierde dag:
 

15-9-2017
Zijn geelheid nam toe en hij zat nog net onder de lijn, maar als hij daar boven zou komen moest hij onder de lamp. Dit wilden ze in de gaten houden. Dus mochten we nog niet naar huis. Gelukkig ging hij wel steeds beter eten. Wel nog steeds moedermelk uit de fles, maar hij at tenminste goed.

foto vijfde dag:
 

16-9-2017
Het zat er eigenlijk al aan te komen, maar deze keer met bloedprikken zat hij boven de lijn. Dus moest onze kleine man onder de lamp. Dus werd de lamp en alles bij ons op de kamer geïnstalleerd. Ik kon het eerst niet aanzien hoe hij er zo bijlag, maar gek genoeg went dat. Het brilletje wat hij op moest voor het licht deed hij steeds af. Dus we waren alleen nog maar alerter als hij ook maar ietsje bewoog. Met voeden mocht hij gelukkig wel steeds even onder de lamp vandaan.

foto zesde dag:
 

17-9-2017
En weer in spanning wachten op de kinderarts. Die aangaf dat Liam nog een dag onder de lamp moest. Inmiddels waren Liam's zijn hakjes gatenkaasjes van al die prikjes. Ons kleine sterke mannetje onderging alles rustig, zonder echt te krijsen.

foto zevende dag:
 

18-9-2017
En toen mochten we dan eindelijk naar huis! Zijn geelheid was genoeg gezakt om onder de lamp weg te mogen. We moesten de volgende dag nog wel terug komen naar het ziekenhuis om te prikken, maar Niels mocht ons eindelijk meenemen naar huis c: .

foto achtste dag:
 

En dat zijn wij inmiddels alweer bijna een week en wat is dat fijn. Hij doet het super goed. Eet steeds meer. Nog steeds uit de fles dus ik kolf heel wat af, maar de borst komt vanzelf wel. Eerst groeien en dat doet hij. Vandaag was hij 2915 gram(23-9-2017) en hij krijgt bolle wangetjes, haha.

foto's thuis:
 
I'm hunting with StarClan

#ButterForPresident


Laatst aangepast door Creamyfrost op vr 24 maa 2017 - 8:44; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stormwind
Member

Kiek
78
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Stormwind
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   vr 10 maa 2017 - 11:11

Jeetje Julia wat super!!

Van harte gefeliciteerd en ik hoop dat je een hele leuke zwangerschap tegemoet gaat! C:
Laatst van vrienden van mij nog zo'n taart gegeten die dan onthult wat voor geslacht het wordt, misschien leuk om te doen? c:Step out of the shadows and into my life
Silence the voices that haunt you inside
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan

Julia
6298
Actief
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   vr 10 maa 2017 - 11:18

Dankjewel Kiek :3 !
Haha dat klinkt grappig. Wie weet is dat ook een leuk ideetje voor ons c:I'm hunting with StarClan

#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Waspsting
Member

Loïs
548
Actief
"Do as you wish. Everyone else does."

CAT'S PROFILE
Age: ❝ 72 Moons ❞
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Waspsting
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   vr 10 maa 2017 - 11:33

OH MY GOOOOD JULIA
OMG OMG OMG OMG ZO LEUK
AAAAH GEFELICITEERD!!!!!
Ik ben zoooo blij voor je omg omg <333
Keep ons super up to date !!! (als je wilt of course hihi)Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firedance
Warrior Goddess Lightning

WazBeer
11925
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Firedance
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   vr 10 maa 2017 - 11:46

I already said this on the app, maar super gefeliciteerd meid!
Dit is like serieus de eerste keer dat k enthousiast ben over iemand die zwanger is omgg. Weer n mijlpaal in mn leven lol xD
Nee maar echt, super leuk voor jou en je vriend! Very Happy
En zoals Lolo al zei, keep us up to date <33Moonkit || Skyteller || Firedance || Runeshade || Ghosteyes
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdance
StarClan

Nynke
2341
Actief
➤ Snow reminded me of the beauty and mystery of creation, of the essential joy that is life.CAT'S PROFILE
Age: { Forever young }
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Snowdance
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   vr 10 maa 2017 - 11:47

WOWOWOWOW wat leukk!!
g e f e l i c i t e e r d !! <333 dit moet een geweldig moment voor je zijn zeg :3
En idd, hou ons op de hoogte als je dat wilt! c:
dankje Beer! <3
rip Snow 2017 :c
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Wölf
39
Actief
heroes always get remembered
but you know legends never die

CAT'S PROFILE
Age: 122 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Duskdweller
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   vr 10 maa 2017 - 12:49IK WEET LETTERLIJK NIET WAT IK MOET ZEGGEN NU MAAR WOOOOW i'm sh o o k
gefeliciteerd!! ik ben zo blij voor je omg omg


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member

Floriske
2553
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   vr 10 maa 2017 - 13:51

Wauw, gefeliciteerd, Julia! Very Happy


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror


*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Quietstep
Member

Demi
1894
Actief
"I was not born to be forced. I will breathe after my own fashion. Let us see who is the strongest."


CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Quietstep
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   vr 10 maa 2017 - 14:12AAAAH OMG JULIA!!!!
OH WAT MOOI <3 Van harte gefeliciteerd!
Haha ik ben zo blij voor je omg omg omg <33


i can't explain what i mean

and even if i could, i'm not sure i'd feel like it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thornface
Deputy

Femke
1387
Actief
At night, we name every star
We know where we are
We know who we are

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Thornface
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   vr 10 maa 2017 - 14:56

Wat leuk! Gefeliciteerd, Julia! Very HappyIC post count: 120
Posts are loading

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
River Queen

Michelle
6460
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 82 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   vr 10 maa 2017 - 15:00

Ahhh Julia nogmaals gefeliciteerd meis!!!!
I'm so happy for you <3


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Jacqueline
515
Actief
what is done is done
now that i'm the only one

CAT'S PROFILE
Age: Nineteen moons young ☼
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Jinglebells
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   vr 10 maa 2017 - 15:45

OMG JULIA GEFELICITEERD! <33 hou ons op de hoogte!!


pretty things don't last
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
Member

Bunny
2363
Actief
"I'd rather have flowers in my hair than diamonds around my neck"

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Redpetal
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   vr 10 maa 2017 - 15:57

Woow, wat leuk Julia! Dit had ik echt nooit verwacht xD
Gefeliciteerd, hopelijk word het een mooi kindje <3 (maar dat denk ik wel, kan ook moeilijk anders he (a))


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acorndust
Deputy

Cynthia
1365
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 64 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Acorndust
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   vr 10 maa 2017 - 16:27

Gefeliciteerd Julia^^


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

»Quinty«
35
Actief
Dangerous, you say? So be it.

CAT'S PROFILE
Age: 2 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Scarletkit.
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   vr 10 maa 2017 - 16:30

Gefeliciteerd Julia!
Super leuk nieuws C:

Veel plezier en succes!"If you are not one with what you were born to be, you are lost. Worse, you are dangerous."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bronzemask
StarClan

Inge
1983
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old {when died}
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Bronzemask
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   vr 10 maa 2017 - 16:31

Wat gaaf Julia! <3
Ik voel me zo jong nu Very Happy:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Selena
81
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Brokenstep
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   vr 10 maa 2017 - 16:40

Leuk! Gefeliciteerd Julia!!   Very Happy


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan

Julia
6298
Actief
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   vr 10 maa 2017 - 16:48

Bedankt voor alle super leuke berichten! Het doet me heel goed om ze te lezen en uiteraard houdt ik jullie op de hoogte. Over twee weken heb ik weer een echo en dan zal die wel alweer een heel stuk gegroeid zijn, dus als ik een foto mee krijg dan komt die hier ook op natuurlijk :3 .I'm hunting with StarClan

#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
3147
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~32 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   vr 10 maa 2017 - 17:36

Oh wauw!! Dat is geweldig nieuws. Je zal vast een fantastische moeder zijn!
Gefeliciteerd!! <33


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Blup
733
Afwezig
“Excuse me I’m not fat I’m fluffy”

CAT'S PROFILE
Age: Around the 50+ moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Demonslayer
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   vr 10 maa 2017 - 18:35

Wauw gefeliciteerd Julia! Je word een geweldige moeder <33 succes met de kleine wonder (a) iee::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The first warrior cats .... ♥
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 5Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Warrior Chat :: Cattalk-
Ga naar: