Guardian 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Guardian

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Snowdance
StarClan

Nynke
2343
Actief
➤ Snow reminded me of the beauty and mystery of creation, of the essential joy that is life.CAT'S PROFILE
Age: { Forever young }
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Snowdance
BerichtOnderwerp: Guardian   ma 13 maa 2017 - 16:35

Het was nu alweer een tijdje geleden dat Redpetal was bevallen, en inmiddels hadden Red en zij een soort van samenwerking. Zij hielp Red met haar kittens en andersom. Zodat ze beiden af en toe er tussenuit konden knijpen. Nu was het dus haar beurt om op Aurykit, Bunnykit en Cedarkit te passen, alle drie diep in slaap. Althans, dat dacht Snow. Er kon zo één wakker worden en de rust in de nursery verstoren, maar dat was nog niet gebeurd. Jinglekit was immers ook diep in slaap en dan was het écht rustig. Nou, als het zo rustig was, kon Snow ook wel even dutten, niet? Dus ging ze wat ongemakkelijk in het nest van Red liggen, en sloot haar ogen.

- eerste post Aurykit <3
dankje Beer! <3
rip Snow 2017 :c
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Avidclaw
Member

❀ Loïs
150
Actief
❀ She is so much more

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Avidclaw
BerichtOnderwerp: Re: Guardian   za 1 apr 2017 - 15:34

Er bewoog iets. Verbaasd liet Aury een zacht piepje horen. Wie kwam er in haar nest liggen? Dat was niet mama, dat kon ze ruiken. Haar oogjes waren nog niet zo goed, maar ze kon net zien dat de vacht ook niet rood was. Hmm.. Wit. Ergens herkende ze dat wel maar het deed net geen belletje doen rinkelen. "Wa!" riep ze daarom ook opeens, een duidelijke vraag aan haar witte kat, wat die precies hier deed. Haar blik gleed naar het oor van de kattin. Die zou ze dalijk vangen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdance
StarClan

Nynke
2343
Actief
➤ Snow reminded me of the beauty and mystery of creation, of the essential joy that is life.CAT'S PROFILE
Age: { Forever young }
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Snowdance
BerichtOnderwerp: Re: Guardian   za 1 apr 2017 - 16:09

Snow was geeneens ingedommeld toen er beweging ontstond naast haar. Toch bleef ze liggen, want het kon best wel zijn dat één van de kittens even woelde in de slaap, en ook de kreet van Aurykit negeerde ze. Het kon toch best zijn dat zij een droom had? Had Twigkit vroeger ook gehad. Ze zuchtte even diep, en legde haar kop op haar poten om haar ogen weer te sluiten. Slaap lekker kleintjes..
- flut
dankje Beer! <3
rip Snow 2017 :c
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Guardian
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: