Red, the color of desire; black, the color of despair 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Red, the color of desire; black, the color of despair

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Bunny
1029
Actief
In one hand, I hold a picture of you; in the other, the pieces of my heart.

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Amberstorm
BerichtOnderwerp: Red, the color of desire; black, the color of despair   di 21 maa 2017 - 19:43

Amberpaw keek neer op haar prooi met tranen in haar ogen. Ze porde er even in met haar pootje. Ze had geen honger maar haar buik deed pijn. Ze sloot haar groene ogen, want om de een of andere reden was het moeilijk om te blijven kijken naar het dode diertje voor haar. Het was een konijntje. Geen dik beest, geen bijzonder groot beest, maar het was ook niet uitgemergeld. Het had een bruine vacht met zwarte streepjes in. De oogjes van het beest waren gesloten, zijn oortjes hingen levenloos naar beneden. Er liep een klein straaltje bloed uit de beet waarmee het vermoord was. De apprentice slikte en duwde de prooi weg van haar. er was geen reden dat ze zo aangedaan was van dit beestje; ze had nog nooit eerder problemen gehad met het eten van prooi. Dat was het probleem dan ook niet. Kleine dingen leken heel groot wanneer je ze opstapelde, en grote dingen leken onoverkoombaar. Ze zuchtte en legde haar kopje op haar poten. Haar moeder had dezelfde vacht gehad als van het beestje. Hetzelfde bruin, met dezelfde zwarte streepjes in. Maar dan op een kat, en niet op een konijn. Op een jager en niet op een prooi. Op een levend iemand, en niet op dood voedsel. Met bloed dat door haar aderen stroomde, Windclanbloed, en dat niet over de grond stroomde als een klein zielig beekje. Of zo was het toch de laatste keer dat ze haar moeder had gezien.. Lang geleden, in een ver ver verleden.

+Barksound eerst
"She's a storm in beautiful flesh, looking to be felt and understood in a world that loves sunny days."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Barksound
Member

Yanthe
647
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Barksound
BerichtOnderwerp: Re: Red, the color of desire; black, the color of despair   di 21 maa 2017 - 20:04


Barksound was deze ochtend weer opgestaan met een verschrikkelijke droom, dezelfde droom de hij had gehad in de nacht van Brindleleafs verdwijning. Elke keer wanneer hij dacht dat hij over haar vertrek heen was, kwam ze terug. Hij wilde hara niet vergeten, zeker niet, maar omdat zijn kop nu vooral bij zijn eigen fouten zat, kon hij niet anders. Stiekem wilde hij ook gewoon niet aan haar denken, wetend dat hij zich alleen maar druk maakte om haar en dat hij haar niet kon opzoeken om te kijken of het wel met haar ging. Nu was Barksound op een jachtpatrouille geweest en was hij net terug in het kamp toen hij Amberpaw tegenkwam. Hij fronste even toen hij het konijn voor haar zag liggen. "Amberpaw?"


:..:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
1029
Actief
In one hand, I hold a picture of you; in the other, the pieces of my heart.

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Amberstorm
BerichtOnderwerp: Re: Red, the color of desire; black, the color of despair   di 21 maa 2017 - 20:18

Haar groene ogen schoten open toen ze een stem hoorde en zo onopvallend mogelijk veegde ze de tranen die onbewust over haar wangen rolden weg. Ze keek op naar de kater, haar wenkbrauwen gefronst en een bijna geïrriteerde uitdrukking al zeiden haar ogen een ander verhaal. Amberpaw was niet dom, ze wist dat, en daarom keek ze hem niet al te lang aan en al helemaal niet recht in de ogen. Ze schoof het konijn weer dichterbij maar kon zich er niet toe aanzetten om erin te bijten. Afwezig wreef ze met haar voorpootje over haar moeders vacht van het konijn, overal naartoe kijkend behalve naar Barksound en naar het prooibeestje zelf. Ze gaf geen antwoord op zijn vragende begroeting. Wat moest ze zeggen? Ja, ik kan dit konijn niet eten want zijn vacht lijkt op dat van haar moeder? Of nee, eerder; sorry, ik ben een emotioneel onstabiele tiener en ik zou graag wat willen uithuilen. Kom op, dat was geen optie. Nee, ze was stoer en Barksound zou haar niet lastigvallen als hij dat eenmaal gezien had.
"She's a storm in beautiful flesh, looking to be felt and understood in a world that loves sunny days."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Barksound
Member

Yanthe
647
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Barksound
BerichtOnderwerp: Re: Red, the color of desire; black, the color of despair   do 23 maa 2017 - 13:56

De dochter van Brindleleaf, die heel wat weg had van haar moeder, draaide haar kopje bijna geïrriteerd naar hem om. Haar gezicht straalde irritatie uit, maar haar ogen waren dan weer totaal het tegenovergestelde. Ze leken vanuit deze hoek zelfs wat nat te zijn. Barksound fronste dan ook even toen ze snel haar kopje terug naar haar prooi draaide. Zijn blik ging naar het konijn, die netjes bleef liggen voor Amberpaw, die haar poot over het beestje liet gaan. "Wat is er aan de hand poot?" vroeg Barksound. Met zijn poot duwde hij het konijn wat opzij en zette hij zich recht voor de apprentice neer, om haar te verplichten om hem aan te kijken. Ergens wist hij wel waarover het ging, haar moeder.


:..:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Red, the color of desire; black, the color of despair
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: