Sharing some love 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sharing some love

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sharing some love 6gxsigu
Yanthe
580
Actief
"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."

CAT'S PROFILE
Age: 52moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Silvercloud
BerichtOnderwerp: Sharing some love   Sharing some love Icon_minitimewo 22 maa 2017 - 13:35

Straks was het zover, de volle maan zou terug aan de hemel gaan staan en de gathering tussen de vier clans zou weer plaatsvinden. Silvercloud had aan Butterstar gevraagd om deze keer in het kamp te blijven, wetend dat er sowieso een paar warriors in het kamp moesten blijven. Er gingen er sowieso al een aantal mee, dus ze kon evengoed hier blijven en even de apprentices te begeleiden die ook in het kamp zouden blijven. Zij vonden het altijd leuk om onderling te 'vechten' om hun technieken te verbeteren en zij kon hen daarbij wat bijstaan. Zo'n groepstraining vonden ze altijd wel leuk ter afwisseling. Ze moesten toch iets doen terwijl de anderen weg waren, maar zover was het nog niet. De zon stond nog hoog aan de hemel, voor zover je die kon zien. De regenwolken hingen er namelijk nog steeds voor. Silvercloud lag in de warriorsden, dicht tegen Panthergrowl aan en haalde haar tong over zijn vacht. Zulke momenten, tijdens sharing tongues, waren het fijnste die ze maar al te graag koesterde. Er hing een ontspannen sfeer in de lucht. Vele katten hadden zich nu teruggetrokken in de dens om de traditie van sharing tongues toch verder te zetten in een droge ruimte.

Eerste post voor Panthergrowl, daarna open
Note: Dit speelt zich af tijdens sharing tongues voor de gathering (en voor de Flood).


"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sharing some love Tumblr_ot7zcnpExn1u671zio4_400
Loïs
1686
Actief
I like you boy, but if you lie to me
I'll pull your guts out through your throat

CAT'S PROFILE
Age: » 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Panthergrowl
BerichtOnderwerp: Re: Sharing some love   Sharing some love Icon_minitimeza 1 apr 2017 - 13:34

Panthergrowl was moe. De taak van deputy was zwaarder dan hij verwacht had, en eiste zijn tol. Er moest immers veel meer gebeuren in een kamp dan hij werkelijk doorhad toen hij nog warrior was. Door het extreme weersverschil leek prooi lang niet zo overvloeiend te zijn als normaal tijdens newleaf. Er moesten dus extra jachtpatrouilles uitgezet worden, al kwamen die vaak met lege poten terug. De Clan overleefde nu vooral op vis, maar dat werd ook met de dag gevaarlijker; de rivier steeg erg hard door de constante regenval. Er waren al enkele ongelukken gebeurd waarbij katten het water in gevallen waren, maar gelukkig nog niets heftigs. Ook moest het kamp verstevigd worden, waar hij groepen voor moest indelen. Als de rivier hoger kwam, kwam het ook dichter bij hun kamp. Ze lagen immers aan het water. Toch kon hij nu ontspannen. Het was de sharing tongues, en hij lag samen met zijn partner in de warriors den. Zacht spinde hij terwijl haar tong over zijn vacht heen ging. Hij hield erg veel van haar, ook al waren ze door van alles heen gegaan samen, ze sloegen erdoor heen. Samen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
 
Sharing some love
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: