you're medicinal 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 you're medicinal

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bitterpaw
Member

Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: you're medicinal   ma 3 apr 2017 - 19:45

i hold onto you for a minute

Het ging niet goed. Absoluut niet goed. Alles was te veel op dit moment. De verhuizing, de zelfmoordpoging van Amberhunt, de dood van haar zus en daarbij was ze zich er vrij zeker van dat ze whitecough had opgelopen. Haar nachten waren moeizaam en haar borstkas deed zeer van het hoesten. Hoe kon het ook anders? Het hele regenseizoen had ze voor katten gezorgd die last hadden van whitecough, het was enkel een kwestie van tijd voordat ze het zelf op zou lopen. Het grootste deel van de kruiden was verloren gegaan na de overstroming en nu zat ze zonder. Haar vacht was dof en lelijk, terwijl ze hem normaal nauwkeurig en regelmatig verzorgde. Ze keek levenloos uit en zo voelde ze zich ook. In stilte zat ze voor zich uit te kijken, niet precies wetend wat te doen. Ze zat in de knoop met zichzelf en voor de eerste keer in tijden wist ze niet meer wat ze eraan moest doen. Al slikkend probeerde ze de brok in haar keel te verwijderen, wetend dat het niet zou lukken.

Ferndusta leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member

Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: you're medicinal   zo 23 apr 2017 - 15:05

Ferndust deed haar best om niet met een geërgerde blik naar de WindClan kitten te kijken die haar nieuwsgierig bestudeerde. Hij durfde haar zelfs langs haar blinde kant te naderen waardoor ze zich vreselijk ongemakkelijk voelde. Maar ze was een ShadowClanner en dus mocht ze niet laten merken dat ze zich niet goed voelde. En al zeker niet tegenover WindClan. Bepaalde katten in haar Clan zouden het haar niet vergeven als ze een zwakke houding zou hebben tegenover de Clan waar het meeste denigrerend over werd gedaan door sommige katten in haar Clan. En dus ging ze wat rechter zitten terwijl ze net deed of ze de niet bepaald subtiele vragen van de kitten niet hoorde. Alsof zijn vragen haar niet stukje bij beetje braken. In plaats daarvan richtte ze haar kop de andere kant op en deed net alsof ze haar aandacht daarop fixeerde. Een scherpe pijn in haar poot liet haar echter naar beneden kijken en Ferndust richtte haar blik strak op de kitten. ‘Dat is niet erg netjes, wel dan?’ siste ze naar de kitten toe. En ze kon er niks aan doen, maar ze verloor haar geduld. De kitten keek haar met een boze snoet aan, maar Ferndust trok zich er niks van aan en gaf hem een harde zet. Niet alleen verloor hij zijn evenwicht waardoor hij viel, maar om de ramp compleet te maken, zette hij het op een schreeuwen. Ferndust voelde haar pels prikkelen toen ze merkte dat diverse WindClanners hun aandacht nu op haar richtten en de moeder kwam al snel genoeg naar hun toegelopen. Ze pakte de kitten op bij zijn nekvel en draaide zich met een ruk om zodat haar staart in Ferndust’s gezicht sloeg. Geïrriteerd zijnde stond de zwarte she-cat op en begon zich te verwijderen van de groep starende WindClanners. Wat had ze toch een hekel aan deze reis, zeg. Haar boze gedachten verdwenen echter als sneeuw voor de zon toen ze haar beste vriendin opmerkte. En ze merkte ook de haast depressieve sfeer op die rond haar vriendin hing. Ferndust slikte haar eigen verdriet door en liep snel naar haar vriendin toe, haar zorgvuldig naderend vanaf de kant waar ze gewoon kon zien. ‘Bitterpaw,’ murmelde ze en ze liet haar staartpunt rusten op de rug van de grijze she-cat. ‘Gaat het allemaal wel? Misschien wordt het wat veel voor je de laatste tijd.’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member

Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: you're medicinal   zo 23 apr 2017 - 16:17

De katten om haar heen vormden haast een mozaïek van verschillende vachtpatronen. Ergens was het wel interessant of zelfs mooi om alle clans bij elkaar te zien. Toch kon ze het niet helpen om een bepaald soort heimwee te voelen. Heimwee naar het Shadowclankamp, naar haar eigen clan, naar gezondheid, naar een betere tijd. Ze kon het idee van Winddancer niet uit haar kop halen en het maakte haar bang. Ze kreeg weinig slaap, zowel door haar hoestbuien als door de angstige beelden die door haar kop spookten. Wat als het niet goed zou komen? Wat als de reis nog meer slachtoffers zou eisen? Ze zou het niet aankunnen om nog een vriend of familielid te zien sneuvelen. De gedachten zorgde ervoor dat ze haar oortjes in haar nek legde en aarzelend met haar poten over de grond wreef. Ze voelde weer een hoestbui opkomen, maar probeerde deze te onderdrukken. Ze wilde niet te veel aandacht trekken. Toen Ferndust op haar af kwam, zette ze een zwakke glimlach op haar gezicht. "Hé," groette de grijze kattin haar vriendin zachtjes. Ferndust had wel door dat het niet op en top leek te gaan en Bitterpaw haalde haar schouders op. "Ik heb iets opgelopen, denk ik," sprak ze toen. "Het komt vast wel weer goed. Hoe gaat het met jou?" vroeg ze vervolgens, een oprechtere toon in haar stem deze keer. Wat Ferndust overkomen was, was verschrikkelijk geweest. Deze reis moest voor haar ook alles behalve makkelijk zijn.a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member

Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: you're medicinal   di 9 mei 2017 - 20:05

Ferndust fronste even bezorgd met haar voorhoofd toen ze merkte dat Bitterpaw een hoestbui kreeg. Ze mocht haar problemen minimaliseren zo veel ze wilde – en Ferndust hoefde geen twee keer te raden waarom ze dat deed – maar ze zag heus wel dat haar vriendin leed onder de situatie. Ze zag heus wel dat Bitterpaw’s gezondheid achteruit ging omdat ze te veel hooi op haar vork nam. Ze had het idee dat Bitterpaw dan ook zo veel bij moest leren in een korte tijd. Bovendien gebeurden er tijdens de reis een hoop dingen waardoor Bitterpaw in situaties werd gesmeten die ze nog nooit eerder tegen was gekomen. En ook al wilde iedereen geloven dat alle katten zich tot hun eigen Clans beperkten, toch merkte ze dat het al diverse keren was voorgevallen dat katten van verschillende Clans elkaar kwamen helpen als er iets misging. En jeetje, er was een hoop misgegaan. Haar verwonding viel nog mee als ze vergeleek wat er met anderen was gebeurd, hoewel ze soms eerlijk moest toegeven dat ze maar wat graag met hun van plaats wilde wisselen. Zich bij StarClan voegen – als deze überhaupt nog over hun waakte op het gebied waar ze naartoe zouden reizen – leek haar tien keer beter dan waar ze nu mee moest omgaan? Was dat egoïstisch? Ja, misschien wel, maar zij kon ook vrij weinig veranderen en hoe ze zich voelde. Ze richtte haar blik op Bitterpaw en besloot dat ze lang genoeg gezwegen had. Dadelijk dacht haar vriendin nog dat ze niet meer geïnteresseerd in haar was of zo. “Toch moet je op tijd je rust pakken als je dat nodig hebt,” mauwde ze zachtjes. “ShadowClan heeft er niets aan als jouw situatie escaleert.” Ze haalde haar schouders op. “Het ene moment beter als het andere,” zei ze naar waarheid. “Soms wil ik dat StarClan me op komt halen en op andere momenten gaat het al iets beter. Ik voel me gewoon zo nutteloos.” Ze keek naar haar poten. “Er is wel iemand die me op momenten beter doet voelen, maar is dat echt zo veel waard vergeleken het feit dat ik nooit meer warrior kan worden?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member

Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: you're medicinal   di 9 mei 2017 - 21:37

Het vergelijken van hun situaties was niet echt mogelijk. Ferndust miste een oog, zij had slechts een verkoudheid. Het was enkel triest om tegen haar vriendin te klagen over hoe zwaar ze het zou hebben. Daarbij, ze redde zich wel. Het lopen ging wat moeilijker, maar ze zou er wel komen. Mocht het echt verkeerd gaan, dan waren er altijd nog katten die haar op wilden en konden vangen, maar voor nu was het niet nodig. Ze was nog sterk genoeg. Ze schraapte haar keel even om de irritante kriebel weg te werken. Ze had ergere dingen overleefd, dit moest ook wel lukken. Er viel even een stilte tussen Fern en haar, maar het was geen ongemakkelijke. De zwarte kattin verbrak deze weer, vertellend dat ze haar rust moest pakken als ze dat nodig had. Ze knikte wel, niet wetend of ze zich aan die belofte zou houden. Er waren om één of andere reden genoeg katten die zich in benarde situaties werkten waar ze niet in zouden hoeven te zitten, maar zij moest voor ze klaarstaan. De Warrior Code schreef het haar voor. Toen Ferndust zei dat ze wilde dat Starclan haar kwam halen, gleed Bitterpaws blik naar het ene groene oog dat de poes nog over had. "Waag het niet," miauwde ze op een serieuze toon. Ze ging niet nog iemand verliezen. "Warrior worden is overschat," miauwde ze vervolgens. Haar gedachten gingen naar alle idiote, koppige Warriors die ze de afgelopen paar maanden had moeten helpen. "Daarbij, ik kan altijd wat hulp gebruiken. Om kruiden te zoeken heb je aan één oog genoeg," vertelde de poes toen. Als Ferndust zich zo nodig nuttig wilde maken, kon dat best. Ze was lang niet zo incapabel als ze dacht.  a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member

Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: you're medicinal   zo 21 mei 2017 - 20:27

Ferndust schrok van de toon van haar vriendin toen ze StarClan vernoemde en had gelijk spijt van haar opmerking. Bitterpaw had nooit gezegd wat er aan de hand was, maar Ferndust had altijd al wel gemerkt dat er iets vervelends was gebeurd in het leven van de she-cat en hoewel ze geen idee had wat datgene kon zijn, had ze het gevoel dat het iets met StarClan te maken had. Het was gek om te weten dat ze al zo lang vrienden waren, maar dat ze eigenlijk geen idee had hoe de achtergrond van Bitterpaw eruitzag. Niet dat de grijze kat dat wel wist van haar, want Ferndust had het nooit de moeite gevonden om over haar gewelddadige vader te spreken. Bovendien zou het lelijke litteken op haar schouder nu toch niet meer de aandacht trekken nu dat ze de rode krassen over haar oog had lopen. Katten zouden altijd weten dat ze halfblind was en ze was er vrij zeker van dat ze er ook gebruik van zouden maken als dat kon. Hun nieuwe camp overvallen en haar als eerste slachtoffer uitkiezen bijvoorbeeld. Ze schudde haar kopje. Nee, daar wilde ze nu niet aan denken. Bovendien dacht ze niet dat er een angstaanjagendere kat in haar leven kon opduiken dan Claw. “Dat zou ik leuk vinden,” mauwde ze en ze glimlachte naar haar vriendin. Hoewel ze een job als medicine cat nooit had zien zitten, vond ze het fijn als ze iets kon doen waarmee ze zich nuttig maakte voor haar Clan en waarbij ze dichter bij haar vriendin kon zijn. “Niet dat ik veel van kruiden weet, maar ik geloof dat je nu wel tijd genoeg hebt om me dat allemaal te leren, toch?” Ze grinnikte even en kon het opbrengen om haar vriendin een plagerig zetje te geven, want ze wist hoe druk Bitterpaw het nu wel niet had. “Om eerlijk te zijn weet ik alleen wat Poppy Seeds zijn en hoe die er uit zien. En dan nog een belangrijke kruid tijdens leafbare die ook vaak gebruikt wordt, maar ik ben even de naam kwijt.”


OOC: Even voor de duidelijkheid: Ferndust mist geen oog. Wel heeft haar oog zijn groene kleur verloren en is nu grijs en heeft ze lelijke krassen over die helft lopen, maar het oog zelf is er nog ;3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member

Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: you're medicinal   wo 21 jun 2017 - 21:11

Misschien viel ze iets te hard uit naar Ferndust. Wat de zwarte poes mee had gemaakt, was zeker niet niks en Bitterpaw's boze gedrag zou haar op geen enkele manier helpen. Ze zouden vrienden moeten zijn, ze zou Fern moeten helpen door deze zware tijd en nu stond ze tegen haar te snauwen. En toch voelde het zo goed om haar frustraties eens kwijt te kunnen. Het was niet eens gericht naar Fern. Het was gericht naar die verdomde Clan van hun. Naar Acefray, naar Amberhunt. Naar alle idiote katten die zichzelf onnodig in de problemen werkten en de clan op die manier naar beneden holpen. Ze werd er doodziek van. Er kon echter wel weer een lachje vanaf toen Ferndust liet weten haar weleens te willen helpen met het zoeken van kruiden. Het was niks aan om in je eentje te doen en Acefray was niet bepaald gezelschap dat ze op prijs stelde, dus om Ferndust met zich mee te hebben, was een uitkomst. "Ik zal je wel het één en ander leren," antwoordde Bitter met een optimistische grijns op haar gezicht. "Dus... Hoe gaat het in de Elder's Den?" vroeg ze vervolgens. Waarschijnlijk niet het meest vrolijke onderwerp, maar ze wilde het wel weten. Het ging haar aan hoe het met Ferndust ging, ze was immers zowel haar vriendin als haar patiënt. Heel misschien kon ze zelfs wel een plekje in de Medicine Cat's Den reserveren voor haar éénogige vriendin. Als ze weer Dens hadden, tenminste.

Note; Laat, sorry ;w;a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member

Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: you're medicinal   zo 2 jul 2017 - 17:47

Ferndust ontspande weer een beetje terwijl ze bij haar vriendin stond. Ze kon het Bitterpaw ook niet kwalijk nemen dat de emoties zo nu en dan hoog opliepen. Als ze dat de grijze she-cat kwalijk moest nemen, kon ze net zo goed boos zijn op zichzelf. Hoe vaak was zij nu al wel niet onbedoeld uitgevlogen tegenover anderen? Bovendien kwam het misschien ook wel schokkend over voor de medicine cat’s apprentice dat Ferndust haar levenslust een klein beetje verloren was. Nou ja. Niet zo’n klein beetje dan, maar in elk geval niet zo erg dat ze van de eerste beste berg wilde springen die ze tegen zou komen. Nee, ze zou wel blijven strijden en misschien zelfs Acorndust en Tallshadow vragen of er eventueel nog andere oplossingen waren, maar ze ging niet proberen een eind aan haar leven te maken. Ze had het gevoel dat Claw dan zou winnen en dat BloodClan weer een stapje dichter was naar de overwinning, ondanks dat ze nu van heel die Clan verlost waren omdat ze toch naar een andere territory gingen. Ze gunde het Claw echter niet en al diegenen die een hekel aan haar hadden en haar als zwak zagen eigenlijk ook niet. Ze gaf een snel knikje op de woorden van Bitterpaw. “Wie weet ziet StarClan toch nog iets in me en word ik wel gekozen als de volgende medicine cat’s apprentice zodra Acefray aftreedt en jij zijn rank overneemt,” grapte ze. Ze dacht niet dat dat ging gebeuren en dat wilde ze ook helemaal niet. Ze wilde zich aan de warrior code houden en patrols organiseren, ze wilde gaan jagen en haar territory verdedigen als dit nodig was, niet heel haar leven patiënten verzorgen en kruiden zoeken. Dat was niets voor haar. “Beter dan ik had verwacht,” zei ze tegen Bitterpaw. “Ik had eerst wat ruzie met Vileplume, maar ze blijkt toch wel mee te vallen.” Ze hield even een stilte. “Het gaat er ook een stuk volwassener aan toe als in de apprentices’ den en je merkt ook een groot verschil met hoe ze met je aandoening omgaan, hoewel het niet bepaald geapprecieerd wordt als je zielig in een hoekje gaat zitten. Maar dat is gewoon de mentaliteit van ShadowClan, denk ik.” Ze haalde haar schouders op naar haar vriendin. “Hoewel ik er alles voor zou geven om nu gewoon in de warrior’s den te verblijven.”


OOC: No problem (:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member

Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: you're medicinal   zo 2 jul 2017 - 18:00

Haar ogen prikten opnieuw terwijl ze wanhopig vocht om een nieuwe hoestbui terug te dringen. Haar lichaam leek het al met al een beetje op te geven en het voelde alles behalve goed. Daarbij ging haar dagelijkse werk als Medicine Cat apprentice ook gewoon door, nog erger dan normaal, sinds ze rekening moest houden met al die rotkatten van de andere clans. En iedereen leek ineens ontzettend graag domme dingen te willen doen, waardoor zij het kleine beetje kruiden dat ze had weer aan een stel idioten moest verspillen. Het haalde het bloed onder haar nagels vandaan. Gelukkig bood Ferndust zich aan. De kattin kon zich vast wel nuttig maken wat kruiden en het beter maken van katten betrof. Haar neus deed het nog en dat was waar het om draaide. Daarbij haalde het wat van Bitterpaw's werklading af. Win-win. Ze grinnikte even op Fern's opmerking. Om haar vriendin later als leerling te hebben, klonk lang zo slecht nog niet. "Zo'n slecht idee is dat nog helemaal niet," stemde ze dan ook in. Beter dan een of andere domme Apprentice die ze alles vanaf nul moest leren. Toen ze naar de Elder's Den vroeg, glimlachte Bitter even. Ferndust leek zowaar in te burgeren. "Ik ben bekend met Vileplume, oud kreng dat het is. Als ze echt te veel zeikt, kan je misschien wel bij mij komen slapen," zei ze, terwijl ze haar schouders ophaalde. Acefray nodigde jan en alleman uit in hun den, waarom kon zij dat dan niet?a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member

Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: you're medicinal   wo 12 jul 2017 - 15:11

Ferndust liet een oprechte lach weerklinken toen Bitterpaw aangaf dat het zo’n slecht idee nog niet was. Ze zag hun eerlijk gezegd al wel met hun tweeën samen werken om ShadowClan gezond te houden. Ferndust had gevoel voor empathie en kon aanvullen op plekken waar het Bitterpaw minder goed afging. Het was niet dat Bitterpaw geen empathie had, maar soms leek ze redelijk bot te zijn als het om andere katten ging buiten haar Clan die hulp nodig hadden. Ferndust was daar iets losser in, maar dat kwam misschien ook wel omdat ze wist hoe het aanvoelde als ze geen hulp kreeg van andere katten. Natuurlijk zaten er Clans bij die ze liever niet wilde verzorgen, maar was het niet de warrior code en StarClan die hun vertelde dat alle borders tussen de Clans genegeerd moesten worden als het ging om hulp verlenen? Dat had ze ooit eens als kitten zijnde gehoord toen ze de nursery uit was gegaan en langs de medicine cat’s den was gepasseerd. Zonder toestemming natuurlijk, want ze had af zitten luisteren. Niemand die dat dat wist natuurlijk, hoewel ze niet dacht dat het ook weer zo’n groot geheim was. Toen Bitterpaw het had over bij haar komen slapen, verscheen er een oprechte glimlach om de lippen van Ferndust. “Dat zou ik echt heerlijk vinden,” gaf ze toe. “Zorg maar dat je het geregeld krijgt met Acefray en geef maar door wanneer ik mag verhuizen.” Ze grinnikte. Hoewel zij en Vileplume het nu redelijk met elkaar konden vinden, was het ook weer niet zo dat Ferndust om die reden graag in elders’ den wilde blijven. Als ze daar weg kon gaan en dan ook nog eens onder voorwaarde dat ze bij Bitterpaw mocht intrekken, deed ze dat maar al te graag. “Vileplume is trouwens minder erg als je haar beter leert kennen. Ze heeft gewoon ontzettend veel pijn en kan nergens heen. Het is niet dat ze te veel zeikt, het is gewoon..” Ze richtte haar groene ogen naar de grond. “Ze heeft er alleen moeilijk compassie mee dat ik het soms moeilijk heb met mijn aandoening. En misschien heeft ze gelijk en mag ik ook niet de hele tijd in een hoekje weg zitten kwijnen, maar ik was nog maar net naar daar verhuisd en ook al is het ShadowClan, ik had wel op iets meer steun gerekend, weet je?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member

Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: you're medicinal   za 29 jul 2017 - 14:38

Het zou wel leuk zijn om Ferndust wat meer in haar buurt te hebben. De afgelopen tijd zat ze voornamelijk opgescheept met Acefray, en hoewel ze de kater steeds meer leek te mogen, waren ze toch veel te verschillend. Hij leek de dingen niet zo serieus te nemen als zij deed, en zo nu en dan irriteerde dat haar mateloos. Ferndust zou de taken vast wel met een bepaalde ernst oppakken, en daarbij zou ze er vast beter in zijn om de patiënten wat gerust te stellen dan Bitterpaw zelf. De zwarte kattin wist immers hoe het was om geholpen te moeten worden door een Medicine Cat. Bitter greens naar haar vriendin toen ze aangaf dat het haar wel leuk leek om in te trekken bij de Medicine Cat's Den. "Ik denk niet dat Acefray het een probleem zal vinden. Ik zal het hem vragen," zei ze toen met een knik. De pluizige, grijze kater had zelf Tallshadow uitgenodigd, dus Ferndust zou vast ook wel welkom zijn. De eenogige poes vertelde vervolgens dat Vileplume wel meeviel als je haar beter kende, iets waar Bitterpaw blijkbaar nog werk in moest steken. De oude kattin was net zo chagrijnig als altijd. Bitterpaw keek Fern medelevend aan toen ze vertelde niet de compassie te hebben gekregen waar ze op had gehoopt. "Sorry, Fern. Ik had gehoopt er wat meer voor je te kunnen zijn. Ik weet dat het moeilijk is..." Ze keek even naar haar poten. Na het gedoe met Amberhunt en nu dit. Ze had het gevoel dat ze haar vrienden tekort schoot.a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
you're medicinal
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: In Game :: The Journey-
Ga naar: