On your side - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 On your side

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Nevermind
Member

Bo2
3377
Actief
and as he was the black canvas, they drew stars and a moon to make him a glorious night


CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Nevermind
BerichtOnderwerp: Re: On your side   zo 30 apr 2017 - 0:10


Zijn vader fronste even... ja, het had nogal raar geklonken en vast kinda hopeloos... Ah, hij was een stom geval niet? Hij grijnsde eve schuin maar sloeg zijn ogen even schamend van zijn hoofdschuddende vader af. Ja, het was geen goed idee geweest maar de ander had gewoon niet al teveel hersens in zijn kop zitten en zei altijd dingen voordat hij ze even door zijn gedachten had laten drijven. "Te gevaarlijk." Klonk er waarna de kleinere kater even zuchtte. Had het dan zo dwaas geklonken? de kater zag het gevaar er immers ook niet van in. "Er zijn daar al ongelukken gebeurt toen de clans er leefden, waarom riskeren daar te leven als er vaker ongelukken kunnen gaan gebeuren?" Hm... "Ik ga liever in een gebied zitten waar geen ongelukken zijn gebeurd." Hij knikte even rustig en haalde zijn schouders even kort op terwijl hij begon te wandelen, opzoek naar een barn voor zijn vader om te rusten. "Ongelukken gebeuren alleen met de zwakkere en worden veroorzaakt door de sterkere, maar dat is hoe het altijd gaat." zei hij even. Katten zoals Sparrowfeather, Winddancer en nog een paar anderen die hij serieus had anagevallen in een van zijn woede aanvallen. ja, zij hadden eronder geleden en een ervan had zelf zijn warriorschap ervoor moeten opzeggen.


and as he was the black canvas

they drew stars and a moon to make him a glorious night

Theme

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lítill
Member

Bo ~
837
Actief
just being old and grumpy

CAT'S PROFILE
Age: 76 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Lítill
BerichtOnderwerp: Re: On your side   vr 12 mei 2017 - 20:31

De zwarte kater knikte even rustig, waarna hij zijn schouders kort op trok. Het was gewoon simpel, er waren ongelukken met de natuur gebeurt in dat gebied en daar wilde deze deels gehandicapte kater niet zitten. Dat was niet zo lastig te begrijpen toch? Nevermind begon te lopen, waarop Lítill met een rustige pas volgde. Hinkend natuurlijk met zijn achterpoot. "Ongelukken gebeuren alleen met de zwakkere en worden veroorzaakt door de sterkere, maar dat is hoe het altijd gaat." Hij keek even naar de zwarte kater en haalde zijn schouders kort op. Hij keek strak naar voren en sloeg even met zijn staart. "Ik heb het over de natuurrampen. Ik wil niet in dat uit balans gebrachte gebied zitten." sprak hij rustig tegen de kater, want daar kon hij zelfs niks aan doen. En daar had hij niet zoveel zin in als hij eerlijk was. Hij had liever gewoon een barn waar nog niks was gebeurt, dat was een beter idee. "En in een barn zal er hoogstwaarschijnlijk genoeg prooi zijn voor ons samen en het is warmer dan buiten." sprak hij rustig tegen de kater. In de winter dan tenminste. Daar gingen veel muizen in wonen, dus dat was altijd goed.


Normal OS:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nevermind
Member

Bo2
3377
Actief
and as he was the black canvas, they drew stars and a moon to make him a glorious night


CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Nevermind
BerichtOnderwerp: Re: On your side   za 8 jul 2017 - 13:20


Zijn hele leven draaide om die zin en het feit dat alles nu kapot was door wat regen was enkel een teken dat het zo hoorde te zijn. Hij was er niet geweest toen het gebeurde. Het was immers een belachelijk iets om een stervende clan te redden. Zelfs nu was zijn ex vriend erop uit om stervende te gaan redden, hij was gek, achterlijk. Lang zou hij het niet maken daarbuiten. Dat was een feit dat zelfs deze idiot wist. "Ik heb het over de natuurrampen. Ik wil niet in dat uit balans gebrachte gebied zitten." Hm... Hij zuchtte even en knikte langzaam maar snapte het nog steeds niet helemaal. het was enkel gebeurd omdat ze als ratten in de val hadden gezeten en met zoveel waren, zij konden het wel maken alleen, hopelijk wist de kater dat?. "En in een barn zal er hoogstwaarschijnlijk genoeg prooi zijn voor ons samen en het is warmer dan buiten." Hmn... "Warmte hebben we nu niet echt nodig," zei hij rustig waarna een zucht over zijn lippen trok. "Hoe dan ook... Ben je nog van plan wraak te nemen op de nieuwe bloodclan leader, claw?" vroeg hij even met de nodige interesse in zijn stem.


and as he was the black canvas

they drew stars and a moon to make him a glorious night

Theme

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
On your side
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: