❤ kittens ❤ we're strong enough to let it all go 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 ❤ kittens ❤ we're strong enough to let it all go

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Ivywing
Member

Daan
1065
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Ivywing
BerichtOnderwerp: ❤ kittens ❤ we're strong enough to let it all go   za 8 apr 2017 - 11:33

Dit topic is er al eens eerder geweest een paar maanden geleden, en omdat ik besloten heb mijn lieve meid weer op te pakken is bij deze een nieuwe versie - omdat het anders onoverzichtelijk werd wat betreft de aanmeldingen van de kittens. Ivywing was dus al voor deze chaos zwanger van Cedarfrost uit RiverClan, die in de rpg niet meer actief is, maar de twee hebben altijd een speciale band gehad wat uiteindelijk resulteerde in een nestje kittens. En omdat ik het enorm zonde zou vinden om te moeten doen dat ze een miskraam krijgt, probeer ik het bij deze opnieuw.

Er is best wel veel mogelijk wat betreft de vachtkleuren, ook omdat de kittens een enorme bunch aan familie krijgen. Hieronder zal ik even een lijstje maken met alle bestaande familie, plus wat dingetjes die mogelijk zijn voor het uiterlijk van de kittens. Bij de vachtkleuren zijn de 'common' de sterkste genen, maar de 'rare' zijn ook goed mogelijk.

{THE KITTENS}
{mother} Ivywing
{father} Cedarfrost

{IVYWING}
{mother} Snowynight
{father} Thrushdive ✝
{siblings} Winddancer ✝, Emberspark, Lurkingshade, Woodpecker, Dawntear
{half-siblings} Bitterpaw, Ashpaw, Greypaw, Nightpaw ✝, Reedpaw, Crescentpaw, Heavepaw, Rainpaw, Flintpaw ✝, Sorrelkit †, Swankit †, Starlingkit ✝, Magpiekit ✝, Thrushkit ✝
{grandparents fathers side} Shrewstar †, Wolftail †
{aunts and uncles} Strugglebug, Saltdale, Sharpshade, Cinnamonscent, Shadewolf, Tallshadow, Lightninghowl, Timeleap, Runningvole
{grandparents mothers side} unknown
{aunts and uncles mothers side} Nightspark

{CEDARFROST}
{mother} Silverstream
{father} Graystripe
{siblings} Rushingstorm, Dancingshade
{half-siblings} Milkyway, Batpaw, Chasmpaw, Plumpaw, Clearpaw, Cinnamonkit, Snowkit

{NIECES AND NEPHEWS}
{Roughflower x Lurkingshade} Adderkit, Deerkit, Moonkit, Finchkit
{Winddancer x unknown} Softkit, Settledkit, Littlekit, Quailkit
{Lurkingshade x Puffincliff x Acefray} unknown

{FUR COLOR POSSIBILITIES}
common - white, gray
rare - silver tabby, gray tabby, brown tabby, black with white, black, tortie, calico
males only - red

{FUR LENGTH POSSIBILITIES}
common - long
rare - short, semi-long

{EYE COLOR POSSIBILITIES}
common - blue, yellow
rare - green, multi-color

GOOD LUCK EVERYBODY❤️❤️❤️❤️❤️


Laatst aangepast door Ivywing op za 8 apr 2017 - 15:06; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flintpaw'
StarClan

69
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♥13 Moons ♡
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Flintpaw'
BerichtOnderwerp: Re: ❤ kittens ❤ we're strong enough to let it all go   za 8 apr 2017 - 14:55

Ik kijk even of ik een mooie aanmelding kan schrijven. Flintpaw is trouwens overleden...


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivywing
Member

Daan
1065
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Ivywing
BerichtOnderwerp: Re: ❤ kittens ❤ we're strong enough to let it all go   za 8 apr 2017 - 15:05

Ohh yeah dat had ik nog niet aangepast :C
Maar in elk geval leuk dat er interesse is <3❤️❤️❤️❤️❤️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flintpaw'
StarClan

69
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♥13 Moons ♡
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Flintpaw'
BerichtOnderwerp: Re: ❤ kittens ❤ we're strong enough to let it all go   za 8 apr 2017 - 15:16

Heb nu meerdere foto's van twee soorten uiterlijkheden. Denk dat ik je laat kiezen. Kan pas later verder schrijven. Mam is jarig en visite komt zo.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hundred
Member

D
24
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Hundred
BerichtOnderwerp: Re: ❤ kittens ❤ we're strong enough to let it all go   za 8 apr 2017 - 16:59

Misschien dat hier iets komt :3


we are the h e r o e s of our time

But we're dancing with the d e m o n s in our mind
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivywing
Member

Daan
1065
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Ivywing
BerichtOnderwerp: Re: ❤ kittens ❤ we're strong enough to let it all go   za 8 apr 2017 - 20:20

Leuk both :DD
Ikzelf zal trouwens ook een kitten gaan spelen, Lightkit <3

De kittens zullen trouwens een soort pleegpapa gaan zien in (ome) Acefray (de cjoetiepoof die het ook is)❤️❤️❤️❤️❤️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flintpaw'
StarClan

69
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♥13 Moons ♡
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Flintpaw'
BerichtOnderwerp: Re: ❤ kittens ❤ we're strong enough to let it all go   zo 9 apr 2017 - 13:59

I can't believe it was so hard to see that all along my only enemy was me...
Als eerste wil ik even duidelijk melden dat ondanks dat ik redelijk wat tijd heb, het soms kan zijn dat ik af en toe minder online kom. Dit heeft te maken met het feit dat Oceanbreeze een ander karakter van mij een hoge rang bedraagd en dus voorrang heeft op de andere karakters die ik bespeel. Verder heb ik af en toe drama thuis of op school dat er voor kan zorgen dat ik een weekje niet online kom of enkel met Oceanbreeze. Hiervoor wil ik wel even waarschuwen. Verder houdt ik alles wel in de gaten, dagelijks check ik even of er nog iets door mij gedaan dient te worden en familie-verhaallijnen zou ik dan ook altijd leven in proberen te blazen. Als ik weet dat ik een periode wat minder online kan komen, zal dat van te voren even aangegeven worden. Verder kan ik beloven dat ik actief ben.

Dan nu over het karakter. Dit zal een dochtertje worden. De lyrics die bovenaan de aanmelding staat is een soort leidraad door haar leven heen. Ze zal haar eigen vijand zijn. Nu vraag je, je natuurlijk af hoe een kat haar eigen vijand kan zijn. Nu, dat zal ik naderhand toelichten. Deze kitten is normaal, zoals elke kitten geboren. Echter dan wel met een gemengde bloedlijn, maar of ze dat te weten komt is de vraag en dus is de verwachting dat ze op zal groeien zoals elke andere Shadowclanner. Echter is er natuurlijk één verschil, deze kitten bekijkt de wereld anders, anders dan andere katten het doen waardoor ze zichzelf in gevaarlijke situaties kan brengen. Ze heeft het hele leven het gevoel dat ze niet op haar plek is en of ze zich ooit op haar plek zou voelen is nog maar de vraag... Dit betekend echter niet dat ze depressief zal worden, niet zomaar tenminste. Ze is gewoon niet in het geheel stabiel. De kleinste dingen kunnen haar uit haar stabiliteit halen en haar van slag maken. Ze zal zeker in haar Apprenticetijd last hebben van ongeoorloofde uitbarstingen en uitspattingen en misschien wel zo gevaarlijk kunnen zijn als een vulkaan. Pas later in haar leven leert ze zichzelf te accepteren en wordt ze daarmee ook makkelijker te pijlen, tenminste voor haar clangenoten. Dan nu hier, de aanmelding.
Smile;
Het begon allemaal toen mijn mama, een kater ontmoette, waar heb ik haar niet gevraagd. Ik weet alleen dat ze zwanger werd van mij en enkele andere kittens. Nu zit ik nog in haar buik, veilig en warm tussen mijn siblings. Ik zal zodra ik geboren wordt een gestreepte vacht bezitten. Eentje die erg licht is en pas later duidelijker in mijn vacht zal gaan zitten. Ik kan wel zeggen dat ik redelijk op mijn mama lijk, aangezien ik bij mijn geboorte een witte kitten ben met hele lichte streepjes. Later zat ik eerder een donkere zilverkleur krijgen, dit komt omdat met de tijd mijn vacht donkerder wordt, totdat ik een sterke Warrior wordt. Want dat zal ik ooit worden, eentje van mijn clan Shadowclan. Ik ben een klein meisje, tenminste nu nog, later zal ik erg groot worden. Net zo groot als mama, misschien zelfs groter. Met mijn halflang-harige, tot langharige vacht lijk ik denk ik erg op mijn vader, want mijn moeders vacht is wat korter. Ook heb ik mijn mama's blauwe ogen. De eerste zes manen van mijn leven zal ik kitten zijn, iets dat natuurlijk erg lang duurt en waardoor ik veel met mijn siblings en andere vriendjes kan spelen. Daarna zal ik Apprentice worden, en als ik net zo oud als mama ben, zal ik een sterke en stoere Warrior zijn. Mijn leider is Tallshadow, waarom hij nog geen Star in zijn naam heeft staan weet ik niet, misschien moet ik dat aan mama vragen. Zij weet het vast wel, de Deputy heet Acorndust, hem ken ik eigenlijk niet zo goed. Misschien moet ik mama meer over hem vragen, nu de Medicinecat ken ik wel. Dat is Acefray en hij is een erg gekke pluisbol, hoewel ik niet van zijn prutjes houdt, is hij verder wel erg lief. Zijn Apprentice is Bitterpaw, volgens mij is dat een zusje van mijn mama en dat maakt haar dus mijn tante.
Later als ik geen kitten meer ben zal ik de naam Frostpaw dragen, hopelijk krijg ik dan een super leuke mentor, aangezien ik niet alle katten zo aardig vindt. Mama en mijn familie zijn allemaal erg lief hoor, echter voel ik mij nooit zo op het gemak bij andere Warriors, ze zijn zo groot en kijken soms zo nors. Maar mama zal mij wel beschermen, want dat doet ze wel altijd, nu hoop ik dus echt dat ik een lieve mentor krijg, misschien wel mama?
Ik ben van plan heel veel te trainen totdat ik mijn Warriornaam in ontvangst kan nemen, ik zal dan Frostbite willen heten, stoer toch! Ik ben geen lieve kleine breekbare kattin. Ik durf veel en ben echt niet zo snel bang. Ik zal een grote Warrior zijn en mama laten zien dat ik sterk ben. Want dan kan ze trots op mij zijn en mist ze papa misschien niet zo erg. Ook wil ik dat anderen zien dat ik gewoon een Shadowclanner ben, want soms voel ik mij niet zo. Ik houdt meer van water en de geur van vis, misschien ben ik wel in de verkeerde clan geboren. Had ik bij Riverclan moeten wonen, echter weet ik honderd procent zeker dat ik dan mijn mama te veel zal missen. Laat mij maar gewoon in Shadowclan wonen.


Smile;
Zoals ik al beschreef ben ik een schattige kitten met een witte licht gestreepte vacht. Ik sta hoog op de poten en heb een langharige vacht die mij niet dik maakt. Ik ben dan ook zeker geen wollige kitten, aangezien ik slank en gespierd ben aangelegd. Mijn ogen zijn blauw zoals die van mijn moeder en ik zie er af en toe ruig uit. Mijn staart is normale lengte en zal later net als de rest van mijn lichaam grijs zijn. Ik heb een mooi rank kopje en ben zeker niet de lelijkste.


Smile;
Ik zal later een matige jager en goede vechter zijn. Dit omdat ik niet super snel ben en niet al te geduldig over kom. Vechten is echter geen probleem, daar hoeft een kat niet geruisloos voor te zijn. Mijn ogen, neus en oren zijn prima, ik heb geen problemen en ze zullen mij tot mijn Eldertijd blijven dienen zonder problemen.

♥ Isa
Laatst aangepast door Flintpaw' op ma 17 apr 2017 - 20:38; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivysniff
Medicine cat

Beertje
1437
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: ▼ 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Chivysniff
BerichtOnderwerp: Re: ❤ kittens ❤ we're strong enough to let it all go   zo 16 apr 2017 - 20:45


» RISE UP, STAND UP «

Ik ben Echokit en ik ben vernoemd naar de echo van mijn vaders stem die over de rivier heen welft. Momenteel ben ik nog maar een klein celletje dat zich in het zoete vruchtwater aan het opdelen is, maar ik heb een kijkje gekregen in mijn toekomst. Een glimpje dat ik graag met mama en papa wil delen.

Ik zag mezelf ter wereld komen en ik sloot mijn ogen. Het is maar een vies gebeuren, gelukkig dat ik een katertje ben. Toen al mijn siblings en ik geboren waren deed ik mijn ogen weer open. Het was spijtig dat de toekomst geen geuren bevat, anders had ik de zoute lucht van bloed geroken met een zware ondertoon van zoet berggras. Ik keek naar mezelf en was meteen vertederd. Ik was klein, kleiner dan een normale Shadowclankat en ik verdronk bijna in het lange haar van Ivywing. Ik had geen kort haar, geen lang haar en ook niet halflang. Ik was net een slecht geschoren schaap. Ook emoties werd ik in deze flits niet gewaar dus ik weet niet of mijn moeder afschuw voelde of ongeremde liefde. Ik hoop op het laatste. Mijn vacht bestaat uit korte stukken vacht gemengeld met langere stukken, volgens mij is daar een genetisch foutje gebeurd. Of ik was een schaap of een paard in de rui dat niet goed geborsteld werd, het maakte mij op dat moment niet uit. Ik was verkocht, aan mezelf. Die rare pluisjes maakte me speciaal. ZIP. Ik wil alles beschrijven. Ook wanneer ik reisde. Dan klonk er een rommelend geluid en kleuren zo snel op elkaar volgend dat ik ze niet kon benoemen. Plots was ik weer wat verder. Ik was daar groter, maar alleen van leeftijd. Hoewel ik natuurlijk wel gegroeid was zag ik in mezelf maar een schriel ventje. Ik zat meestal alleen en bijna altijd bij mama. De andere kindertjes wilden niet met dat figuurtje spelen. Ze wilden niet met mij spelen! Ik sloot weer mijn ogen en smeekte om verder te reizen. ZIP. Voordat ik het goed en wel doorhad was ik weer een tijdje verder. Je zag nu een wazig onbekend gebied en ikzelf in eigenste persoon die een mentor toegewezen kreeg. Je zag in mijn oneindige blauwe ogen dat ik bang was. Ik zucht en sluit mijn ogen weer en probeer te denken aan de goede dingen. Die zijn er, je moest ze alleen zoeken.

Echokit zal een grappig jochie zijn om te zien. Je kan hem beschrijven als een lelijk monster, maar ook als een charmante clown. De rare plukken die her en der over zijn voor de rest gladde vacht zitten zijn best frivool. Ze zijn hardnekkig en zelfs als het nat is blijft het zo dansen. Die plukjes zijn donkergrijs, de rest van zijn pelsje is lichter grijs. Zijn ogen zijn net eindeloze leegtes die opgevuld zijn met het mooiste blauw dat er bestaat. Die eigenschap versterkt nog eens zijn naam. Als hij naar een zonsopgang kijk krijgen zijn ogen een natuurlijke violet schijn, maar heel moeilijk te zien. Hij heeft een paar rechte witte tanden en een goed stel klauwen. In grootte valt hij ook een beetje uit de toon en zijn niet gespierde lichaam typeert beide clans niet. Als je niet zo negatief zou kijken naar hem zou je hem slank noemen. Een slanke mooie, speciale jongen. Zo is hij ook in karakter. Echokit is heel erg vriendelijk. Hij voelt heel goed je noden aan. Hij is beter gesteld op lichaamstaal dan op gesproken taal. Hij is stil, maar slim. Door zijn opmerkzame ogen en goed werkend brein is hij vindingrijk. De rest van zijn karakter ligt nog niet vast en zal door de RPG heen worden ontwikkeld.

De meesten zien alleen maar het negatieve, dat zal dit ventje ook ervaren, maar hij daarentegen is de grootste optimist en naïeveling die er bestaat. Natuurlijk merkt hij dat de anderen hem niet mogen, maar er zullen altijd katten zijn die dat wel doen. Dus vrees nu niet mama en papa dat deze zoon in een depressie gaat sukkelen en een moeilijk leven tegemoet gaat. Nee zijn leven zal leerrijk worden, voor iedereen en hemzelf. «


chivy
Snowflake I'm trying to keep you safe. You gave me your trust and I want you in my safe place. Keep you to winter when you won't be needing me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivywing
Member

Daan
1065
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Ivywing
BerichtOnderwerp: Re: ❤ kittens ❤ we're strong enough to let it all go   ma 17 apr 2017 - 9:27

Bedankt voor de aanmeldingen guys <3
Ik zou het graag willen weten als er nog meer aanmeldingen komen, dan kan ik daar eventueel rekening mee houden want het liefst zal ik zo snel mogelijk kiezen omdat ik gewoon niet kan wachten ghehe

xx❤️❤️❤️❤️❤️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Selena
81
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Brokenstep
BerichtOnderwerp: Re: ❤ kittens ❤ we're strong enough to let it all go   ma 17 apr 2017 - 19:26

Ik wil me ook nog graag aanmelden als dat kan Wink
Zal vanavond aan mijn aanmelding beginnen!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivywing
Member

Daan
1065
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Ivywing
BerichtOnderwerp: Re: ❤ kittens ❤ we're strong enough to let it all go   ma 17 apr 2017 - 19:35

Awesome! ik zal sowieso op je wachten dan C:❤️❤️❤️❤️❤️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flintpaw'
StarClan

69
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♥13 Moons ♡
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Flintpaw'
BerichtOnderwerp: Re: ❤ kittens ❤ we're strong enough to let it all go   ma 17 apr 2017 - 20:39

Mijn aanmelding is klaar. Misschien dat ik de foto's nog toevoeg maar de tekst is er in ieder geval.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Timberfur
Member

Viktor
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Timberfur
BerichtOnderwerp: Re: ❤ kittens ❤ we're strong enough to let it all go   ma 17 apr 2017 - 21:15


Even if he isn't the best, he will show passion and determination in everything he does.

ALGEMEEN
Name: Thistlekit
Age: Unborn
Gender: kater
Rank: x
Bloodline: 50% Shadowclan, 25% Riverclan, 25% Thunderclan
Parents: Ivywing x Cedarfrost
Siblings:

INNERLIJK
Thistlekit is een enorm competitief en nieuwsgierig katertje. Hij streeft ernaar om de beste te zijn in alles en kan absoluut niet tegen zijn verlies. Hierdoor is ook alles waaraan hij begint zeer belangrijk voor hem. Als hij iets doet, heeft hij een enorme drang om dat op een goede manier af te ronden. Thistlekit is iemand die graag alle touwtjes in eigen handen heeft, waardoor hij soms wat scherp uit de hoek kan komen wat daarom niet altijd zo bedoeld is.

UITERLIJK

Een wit met grijs kitten met blauwe ogen. Hij heeft een half lange tot lange vacht.

MOTIVATIE
Ah Daan wat doe je mij aan c;? Ik ben misschien voor een tijd weggeweest en er zijn veel dingen die nieuw zijn en ik nog moet bekijken, maar Ivywing kende ik al van toen ik er nog was. Ik vond het vroeger altijd super om topics van Thrushdive of Snowynight te lezen. Ook topics van Silverstream en Graystripe kan ik me nog goed herinneren waardoor ik het absoluut fantastisch zou vinden om deel uit te kunnen maken van deze twee families. Het is ook een zeer leuk koppeltje, en ik hou ook altijd van relaties van katten met twee verschillende clans. Ik zou graag terug actief worden hier en daarom lijkt het mij leuk om dat te kunnen doen met een kitten dat leuke ouders en toffe siblings heeft. Het karakter dat ik voor Thistle heb bedacht moet nog een beetje dieper uitgewerkt worden maar dat komt wel in de rpg zelf. 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

87
Actief
It's the little things in life

CAT'S PROFILE
Age: 32 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Littlebird
BerichtOnderwerp: Re: ❤ kittens ❤ we're strong enough to let it all go   di 18 apr 2017 - 17:54Name  
Rockkit - Staat voor zijn grijze kleur en grove bouw

Quietkit - Vanaf het monent dat hij geboren word zal hij al erg stil zijn
Solidkit - Zijn egaal grijze vacht en grove bouw
De uiteindelijke naam laat ik graag aan jou over
Age  Unborn
Gender  Male
Clan  ShadowClan
Parents   Cedarfrost and Ivywing

Grijze vacht - Gele ogen - Langharig - Breed en groot gebouwd

Egaal grijze vacht, twee gele ogen, een donker neusje en vier roze gekleurde pootkussentjes.  Zijn vacht is langharig, al zal deze vaak in de war zitten aangezien hij hier nooit veel om zou geven. Dit katertje zal zowel groter als breder gebouwd zijn in vergelijking met zijn leeftijdgenootjes. Dit zal hem best sterk maken, ondanks dat hij hier nooit veel gebruik van zou maken. Lange stukken lopen of over ruig terrein zijn voor deze kat dan ook zeker geen probleem.Stil - Rustig - Op zichzelf - Sociaal onhandig - Zeer slim

Hij zal erg stil en rustig zijn, de eerste paar Moons zal hij zelfs amper praten. Hij is erg op zichzelf en zal meestal het contact met andere katten zoveel mogelijkte vermijden. Hij is erg serieus, wat misschien een voordeel kan zijn, maar dit houdt ook in dat hij al je grapjes echt letterlijk en serieus zou nemen. Sociaal zal hij dan ook erg onhandig zijn. Daarintegen is hij wel zeer slim.
(Laag EQ, hoog IQ)Als kitten zal hij amper spreken en contact maken. Zelfs tegen bekenden zal hij zo goed als niet spreken de eerste Moons. Je moet dan ook niet raar opkijken als je totaal genegeert zal worden door dit katje. Ook oogcontact maken zal hij eigenlijk nooit dien

Vooral omdat hij gewoonweg niet weet hoe met anderen om te gaan en nooit echt behoefte hieraan heeft. Hij zou liever alleen zijn. Communiceren zal erg moeilijk worden, voor zowel hem als de katten in zijn omgeveving. Na een paar Moons zal hij dit langzamerhand toch een beetje "aanleren". Tegen bekenden zal hij nu wat meer beginnen te praten en tegen vreemden enkel het hoognodige.
Uiteindelijk zal het dan tijd worden voor zijn Apprentice Ceremonie. Iets waar elke kitten naar uit zou kijken toch? Nou, in dit geval ligt dit zeker wel anders. Hij zal er zelfs tegenop zien. Zijn mentor zal het de eerste paar Moons dan waarschijnlijk ook niet gemakkelijk hebben. Na enkele Moons zal hij toch het leuke beginnen te zien in zijn trainingen. En eenmaal daar zal hij er ook zeker voor gaan wat de training voor zowel hemzelf als voor zijn mentor een stuk makkelijker maken.Het zal in ieder geval niet de makkelijkste kitten zijn om op te voeden

Motivatie
Ik ben dertien jaar oud en het is alweer meer dan een jaar geleden dat ik begonnen ben hier op Warrior Cats. Graag zou ik dit katje nog aan mijn accounts toe willen voegen. Het lijkt mij zelf een heel leuk en interessant katje om te bespelen wat betreft zijn karakter dat toch wel anders is dan anderen. Mijn aanmelding heb ik dan ook niet al te lang gemaakt, omdat ik ook vooral wil kijlen hoe het gaat lopen in de RPG. Ivywing is daarbij ook nog is een superleuk karakter! 
Ik zou het heel erg leuk vinden als ik deze kitten zou mogen spelen in dit nest.


Hoe dan ook, als ik nu wel of niet gekozen zou worden, het vast een geweldig nestje! Alvast veel succes met kiezen! Ik ben erg benieuwd C:
Made by Kíli @ Kickstart


Laatst aangepast door Littlebird op zo 23 apr 2017 - 11:52; in totaal 9 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivywing
Member

Daan
1065
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Ivywing
BerichtOnderwerp: Re: ❤ kittens ❤ we're strong enough to let it all go   do 20 apr 2017 - 19:23

Ik wil zondag om 12:00 AM de kittens gaan kiezen, dus zorg dan please dat alles in orde is <3❤️❤️❤️❤️❤️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Jacqueline
515
Actief
what is done is done
now that i'm the only one

CAT'S PROFILE
Age: Nineteen moons young ☼
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Jinglebells
BerichtOnderwerp: Re: ❤ kittens ❤ we're strong enough to let it all go   vr 21 apr 2017 - 9:32

blithekit
butterfly met hurricane


present name: blithekit
future names: blithepaw, blithe..., blithestar?
age: nog niet geboren
clan: shadowclan
gender: a little girl here
sexual orientation: bisexual
based on: mn smolbean hannah baker
likes: her parents, kittens, hunting, loyalty, honesty, siblings
dislikes: people who play with someone's feelings, betrayal, death, boys, rudeness, people who fake their intentions
fears: being left all alone
dreams: a family of her own with a loving partner
attitude: quick-witted, sweet
character traits: easy-going, kind, overly-melodramatic, accompanied with a good sense of humor, thoughtful, loyal, unable to be aware of others true intentions, happy
character summary: blithe is echt een schatje. ze is van nature aardig en heeft een goed gevoel voor humor, waardoor het later bijna onmogelijk zal kunnen zijn om haar te haten. en dat is heel belangrijk voor de poes; dat niemand haar haat. zie, blithe hangt heel erg veel van de meningen van anderen af. complimentjes, haar goede reputatie, goede mening over haar; allemaal dingen die extreem belangrijk zijn voor blithe. ze zoekt in die meningen van iemand naar comfort en zelfverzekerdheid, want ze heeft geen idee waar ze die anders zou moeten krijgen. iemand kan dus een grapje over haar maken, maar zal dan onbedoeld ook hoogstwaarschijnlijk haar gevoelens kunnen kwetsen omdat ze denkt dat het dan waar is. heel erg naïef is ze op dat gebied dus.

fur color: grey
fur build: short / semi-long
eye color: lightblue
looks summary: blithe is een slanke poes met een middellange effen grijze vacht. ze is niet een ijdeltuit, maar ze vind het wel belangrijk dat ze er wel presentabel uitziet. ze heeft de gemiddelde lengte van een shadowclanner. blithe heeft ook dezelfde kleur blauwe ogen als haar moeder ivybae, ze is dus een perfecte mix van haar ouders eigenlijk.

motivatie: ik was heel erg aan het twijfelen of ik mij ging aanmelden bij deze search, wat je waarschijnlijk kon zien aan hoe laat ik mij aanmeldde met blithe. daardoor is het niet de beste en gedetailleerde aanmelding die ik heb geschreven maar ik heb mn best gedaan. ik heb eigenlijk alleen maar heel erg zelfverzekerde en fiere personages (kuch, ik heb drie kittens waar ik mee roleplay nu en binnenkort heb ik ook nog een senior-warrior en ze zijn allemaal heel erg 'vurig', kuch) waardoor ik heel erg nieuwsgierig ben hoe ik met een wat zachter karakter speel. ik wens jou veel succes met kiezen daan, en of blithe nou wel of niet het zusje van light word; het word zeker een mooi nestje <3

darren criss. @ shine


pretty things don't last


Laatst aangepast door Jinglekit op di 25 apr 2017 - 9:41; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightkit'
Member

Daan
20
Actief
If you could see how far you’ve walked, you would see that all’s not lost.

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Lightkit'
BerichtOnderwerp: Re: ❤ kittens ❤ we're strong enough to let it all go   za 22 apr 2017 - 19:36

Awesome dat er toch nog aardig wat aanmeldingen zijn guys <3
Vergeet niet dat morgen om 12:00 AM de aanmeldingen dicht gaan en dat het daarna dan snel bekend gaat worden gemaakt wie de kittens gaan zijn!Mαу уσυя ∂яєαмѕ cσмє тσ яєαℓιту
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

87
Actief
It's the little things in life

CAT'S PROFILE
Age: 32 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Littlebird
BerichtOnderwerp: Re: ❤ kittens ❤ we're strong enough to let it all go   zo 23 apr 2017 - 10:58

Ik denk dat mijn aanmelding wel af is. Alvast veel succes met kiezen!  Ik ben in ieder geval erg benieuwd,
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
3295
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~33 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: ❤ kittens ❤ we're strong enough to let it all go   zo 23 apr 2017 - 11:31

Succes met kiezen!!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flintpaw'
StarClan

69
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♥13 Moons ♡
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Flintpaw'
BerichtOnderwerp: Re: ❤ kittens ❤ we're strong enough to let it all go   zo 23 apr 2017 - 22:42

Sinds een andere kitten aanmelding gekozen is en die kitten geen naam had en Snowkit heet kan het wel zijn dat de naam veranderd wordt als ze gekozen wordt. Hoop dat dat geen probleem is. Wat mij betreft mag je ook de vervangende naam beslissen. Doe daar niet moeilijk over :")


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
❤ kittens ❤ we're strong enough to let it all go
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: