Enter the cave 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Enter the cave

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sibelius
Member

Lotte
96
Actief
"You might belong in Gryffindor, where dwell the brave at heart,
Their daring, nerve and chivalry set Gryffindors apart."

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sibelius
BerichtOnderwerp: Enter the cave   za 8 apr 2017 - 12:04

De tocht naar de befaamde schuur van Rogue One werd terug aangevat. In de lucht hing een voorspelling van een storm die op komst was, het zou niet lang meer duren voor er terug een stortvloed zou aanbreken in het gebied.
Lang was hij niet weggeweest. Er waren slechts een paar dagen verstreken toen hij zich er bevond, hier op de plaats waar clans werden herenigd. Het gebied dat van niemand en iedereen was. Waar was de tijd gebleven toen een stuk grond nog niet in bezit werd genomen door een clan? Dit was een tijd die hij niet kende, maar het leek hem wel een mooi idee. Even wou hij dat hij hiernaar terug kon gaan.
Langzaam bouwde de storm zich op; eerst was er lichte motregen, waarna de lucht volledig zwart kleurde. Sibelius legde zijn oren plat wanneer er tenslotte een lichtflits aanbrak in de verte. De kater haatte het lawaai en de spanning die het teweeg bracht, dus schoot hij bliksemsnel de eerste beste spleet van een kleine rotswand in. Even was hij terug opgelucht; hierbinnen was het warm, hier was hij veilig. Of niet? De tom keek even om zich heen, opnieuw nerveus omdat hij niet wist of dit hol al bewoond was of niet.
- James & andere katten evt welkom!You doubt your value. Don't run from who you are


Laatst aangepast door Sibelius op za 15 jul 2017 - 18:47; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James
Member

Viktor
1058
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
James
BerichtOnderwerp: Re: Enter the cave   za 15 jul 2017 - 11:54

Als de lucht op zo een tijdstip al zo donker kleurde, betekende dat meestal niets goeds. James was nu op deze plek beland, hier kwamen geuren van alle clans samen, maar niet dat het hiermee duidelijker werd waarom alle katten opeens waren vertrokken. De grote kater had er nooit problemen mee gehad om rogue te zijn, maar nu er zo veel katten vertrokken waren had hij soms toch nog een eenzaam gevoel. Vroeger trok hij rond met andere rogue's, maar die tijd was ook voorbij gegaan. Regendruppels begonnen te vallen en de lange vacht van de kater werd nat. Och wat had hij hier toch een hekel aan. James zijn ogen gleden over de vlakte op zoek naar een plek om te schuilen. Zijn oog viel op een spleet in de rotswand. Hij trippelde eropaf, maar zelf voor hij er was, ving hij een sterke geur op waardoor hij zeker was dat er al iemand op die plek zat. Even twijfelde de rogue om een andere plek op te zoeken maar het begon alleen maar harder te regenen. 'Hallo?!' Riep James op zijn hoede, 'Is daar nog plaats?' voegde hij eraan toe terwijl hij zijn aandacht niet verloren liet gaan. Op dit soort momenten wist je nooit wat je zou aantreffen, een vriendelijke kat of een die je zonder pardon gewoon aanvalt. Het was door de angst dat het een kat zou zijn dat hem zou aanvallen dat hem ervan weerhield om onmiddellijk naar binnen te gaan en het daar zijn opties te bekijken. Stel dat daar meerdere katten waren, dan zou hij gegarandeerd verliezen, en vooral doordat er in die spleet een gebrek aan ruimte zou zijn....  Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sibelius
Member

Lotte
96
Actief
"You might belong in Gryffindor, where dwell the brave at heart,
Their daring, nerve and chivalry set Gryffindors apart."

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sibelius
BerichtOnderwerp: Re: Enter the cave   za 15 jul 2017 - 18:46

Het was alsof iemand een gigantische emmer water de lucht uit goot. De stortvloed strekte zich uit over het hele gebied en het kletterende water vond zich een baan tussen de rotswanden; soms hoorde Sibelius hier en daar een druppeltje vallen. Met een zucht die hij liet ontsnappen, vroeg hij zich af hoelang dit zou duren. Hij had honger en was eigenlijk vastbesloten om op jacht te gaan, kennelijk zou dit nu moeten worden gestaakt.
De tom tuurde met zijn felgroene ogen door de spleet heen naar de duistere lucht. Het enige dat hij kon horen was het luide gegalm van druppels die vielen in een razendsnel tempo. Tot op een bepaald moment. Hoorde hij het wel goed? Hij meende te denken van wel. Ergens weerklonk een stem...
"Is daar nog plaats? Hallo?" Een kater verscheen niet ver van de ingang van het grotje. Met enige achterdocht kneep hij zijn ogen tot spleetjes. De andere poes zocht duidelijk ook een plekje om te schuilen, maar was die wel te vertrouwen? Een moment lang was er geworstel met zijn geweten; in deze tijden was het niet zo gebruikelijk om een kat zomaar je plekje toe te vertrouwen. En toch wenkte hij de andere, en riep hij "Kom, snel," boven het gekletter van het water uit.
Sibelius liet de vreemdeling binnen, bekeek hem van kop tot teen en zweeg. Het was een kat met ongeveer hetzelfde kaliber als hij; langharig gestreept met witte stukken en sterke poten. Tot zijn verbazing besefte hij dat ze weleens broers hadden kunnen zijn. "Wie ben je?" vroeg hij op vredige toon. De tom was vastbesloten vriendelijk te doen, omdat hij hier zelf belang aan hechtte, maar anderzijds wel in te schatten wie hij voor zich had.You doubt your value. Don't run from who you are
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Enter the cave
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: In Game :: The Journey-
Ga naar: