Expedition Rogueinson 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 6° - 17° C
Tijdens de reis naar een mogelijk nieuw gebied brengt Newleaf en een warme zon met zich mee. Eindelijk is het gedaan met de regen en de kou.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Expedition Rogueinson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
Tank
Member

Wölf
359
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 55 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Expedition Rogueinson   vr 14 apr 2017 - 21:54


tank
what a glorious hunt
Het was uiteindelijk Sicarius geweest die hem over gehaald had om hun veilige territorium te verlaten om op onderzoek uit te gaan. De grijze skog had al langer met het vermoeden gelopen dat er iets niet klopte, maar hij was niet echt van plan geweest om het uit te pluizen. De grenspatrouilles waren verdwenen, dat was het eerste wat ze hadden opgemerkt. De geurmarkeringen werden niet meer ververst. Er was ook opmerkelijk meer prooi, al zou je hem daar niet over horen klagen. De conclusie was voorzichtig getrokken. De Clans waren weg.

Het gebied was één ravage. De rogue velden waren redelijk gespaard gebleven, maar die lagen dan ook hogerop. Hoe dieper ze Clan Territorium in liepen, hoe erger het werd. De grond was drassig en hier en daar stonden diepe plassen waar hij liever omheen liep. Het regende gelukkig niet meer, maar daarmee was het overtollige water niet meteen verdwenen. Hij liep richting wat hij geloofde dat het ThunderClan camp was. Misschien troffen ze daar nog wat van hun Elite vriendjes, al hoopte hij van niet.

Na wat een eeuwigheid geduurd leek te hebben, kwamen ze eindelijk aan bij het Camp. Voorzichtig sloop hij door de ingang, maar zoals verwacht, was er helemaal niemand. Met een grijnsje richting Sica liep hij verder, naar het midden van het Camp. Het was onbewoonbaar, dat zag hij ook wel. Half verbrand en half onder water. Ze hadden hier vast af gezien. En uiteindelijk waren ze vertrokken. Tank klom op één of andere rots, die overschaduwd werd door een grote boom. Daar zat hij tenminste droog, en kon hij de vernielde dens beter bekijken.

&Sicarius first


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Sicarius
Member

Anouk
64
Actief
"Fight and be remembered
as a hero, or die and
be remembered as a coward."

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Expedition Rogueinson   wo 19 apr 2017 - 10:09

Het was allemaal maar vreemd. Van de ene op de andere dag waren er geen patrouilles meer te vinden. Er was iets aan de hand, er waren geen katten meer te zien in de clangebieden. Daarentegen was er ook geen Bloodclan geur in het gebied dus dat kon de reden niet zijn. Maar waar waren al de clans dan heen? Hij had het bij Tank aangekaart gezien hij zich toch wel zorgen maakte over de situatie. De grote kater had daarbij ingestemd op het onderzoeken van de verdwijning. Nu liepen ze door het Thunderclan gebied. Hoe verder de groep katten kwam hoe meer zorgen de kater zich ging maken. Van het verbrandde en ondergelopen deel wist hij af. Maar om dan niet meer te patrouilleren en geen markers meer achter te laten was wel vreemd. Vanaf het moment dat ze bij het kamp aankwamen zakte zijn hart in zijn tenen. Gewoon weg. Helemaal weg. Er was geen spoor van kat meer te vinden. Ze waren hier al een langere tijd weg. Zoiets had hij gehoord van Riverclanners maar verder? Het hele gebied was verlaten. Waar waren ze heen? Waar waren de andere clans heen? Tank wierp hem een grijnsje toe voor de Leader op een grote steen midden in het kamp sprong. Sicarius volgde hem de rots op. Ook vanaf een wat hoger punt viel er niets te zien. Ze waren weg...


"Cut the courage from them."

"Pain is temporary, victory is forever!"

29 IC
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Baby
Member

Derpje
24
Actief
"Even if nobody believes in me, supports me, or recognizes me..."

"I WILL KEEP COMING."

CAT'S PROFILE
Age: 19 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Expedition Rogueinson   zo 23 apr 2017 - 9:46

De wat kleinere grijze kater was even aan het staren, hij wilde namelijk niet alle lol missen. Hij had namelijk wel gemerkt dat Tank met Sicarius het kamp uit waren geglipt als het waren dus waarom zou hij hun niet volgen? Baby was namelijk wel wat een nieuwsgierige kat, een grijns sierde langs zijn lippen en bleef op een verre afstand hun volgen. Ze gingen van het Rogue gebied naar het Clan gebied, alles in het Clan gebied was nat en drassig iets waar hij niet van hield. Zijn pootjes zakte half weg in de modder, al vond hij dit alles niet zo.. Geweldig leuk, dit gebied was gewoon rampzalig. Hij moest het misschien overlaten aan de wat grotere katten, al leek het hem wel leuk om er achter te komen wat ze nu precies wilde doen. Hij stopte even en stak zijn neus even in de lucht om wat geuren te pikken, al waren de Clan geuren vooral weg gevaagd en dat betekenede wel iets. De Clan katten waren misschien wel weg, zijn grijns verviel waarna hij even heen en weer keek. Al bleef hij de twee katten volgen en uiteindelijk kwamen ze in het kamp uit, hij staarde voor zich uit maar zelfs daar was er geen Clan kat dusss wat nu? De jonge kater was nog steeds op een verre afstand al was hij wel nieuwsgierig voor wat er nu zou gebeuren.

OCC: Hoop dat ik al mocht posten ^.^"


Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Tank
Member

Wölf
359
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 55 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Expedition Rogueinson   zo 23 apr 2017 - 15:30


tank
what a glorious hunt
Tevreden brommend ging de grote skog op de rots zitten. Vanaf hier had hij een prima overzicht over het kamp, al was er niet meer te zien dan de verwoesting die van op de grond ook al duidelijk was. De ThunderClan geuren waren weg, er was ook geen spoor van de Elite. Zouden zij al door hebben dat de Clangebieden leeg waren? Het zou hem niet verbazen als Claw al een overname aan het plannen was. Hij had geen ambities om het tegen hen op te nemen, dit Camp mochten ze gerust overnemen. Hun barn was in een veel betere staat, de prooi liet zich weer sneller zien. Ze hadden tot nu toe niks te kort, dus waarom zouden ze verhuizen?

”Dus ze zijn echt weg”, Merkte hij, onnodig eigelijk, op tegen de andere tom. Hij sloeg zijn staart even heen en weer. Was hij opgelucht? Misschien. Het was minder concurrentie, meer veiligheid voor Rogue One. Langs de andere kant kreeg de Elite nu vrij spel. Wat als ze hun interesse naar hun territorium zouden verleggen? ”Zouden ze nog terug komen?” Vroeg hij zich luidop af, eerder in het algemeen dan aan Sica zelf. Die zou het antwoord waarschijnlijk ook niet weten.

ja hoor, het topic is nu open voor andere katten!


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Sicarius
Member

Anouk
64
Actief
"Fight and be remembered
as a hero, or die and
be remembered as a coward."

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Expedition Rogueinson   di 25 apr 2017 - 18:07

”Dus ze zijn echt weg”, zei Tank waarop Sicarius bevestigend knikte. Zijn zwarte oren waren wat naar achter gaan staan bij het idee dat zijn 'nut' dan ook meteen weg zou zijn. ”Zouden ze nog terug komen?” De zwarte kater haalde enkel zijn schouders op. Dat was iets waar enkel Starclan vanaf wist. Misschien wisten zij dat zelfs niet eens. Ze konden de toekomst voorspellen maar of dat ook kon als ze het wilde was de vraag. Enkel katten uit Starclan wisten daar vanaf en de kans dat je daar mee sprak voor de dood ging was behoorlijk klein. Dan was er ook nog zijn geval; hij zou er waarschijnlijk nooit komen. Zijn haast witte ogen gleden nogmaals over het gebied. Deze keer zag hij echter wel iets bewegen. Hij kon niet zien wat het was, daar waren zijn ogen namelijk te slecht voor. De wind droeg de geur echter wel zijn kant op. Het was jammer genoeg geen clan geur, het was de geur van een van de Rogue One katten. Met zijn staart tikte hij Tank aan en knikte in de richting van de kat die hun gevolgd was.


"Cut the courage from them."

"Pain is temporary, victory is forever!"

29 IC
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
Expedition Rogueinson
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: High Rock-
Ga naar: