Expedition Rogueinson 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 07° - 14° C
Samen met de terugkeer van de clans keert ook de warmte terug. Newleaf is de periode van opbouw en nieuw leven. Het is als een teken van Starclan, een zegen van warmte.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Expedition Rogueinson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tank
Member

Wölf
387
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 64 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Expedition Rogueinson   vr 14 apr 2017 - 21:54


tank
what a glorious hunt
Het was uiteindelijk Sicarius geweest die hem over gehaald had om hun veilige territorium te verlaten om op onderzoek uit te gaan. De grijze skog had al langer met het vermoeden gelopen dat er iets niet klopte, maar hij was niet echt van plan geweest om het uit te pluizen. De grenspatrouilles waren verdwenen, dat was het eerste wat ze hadden opgemerkt. De geurmarkeringen werden niet meer ververst. Er was ook opmerkelijk meer prooi, al zou je hem daar niet over horen klagen. De conclusie was voorzichtig getrokken. De Clans waren weg.

Het gebied was één ravage. De rogue velden waren redelijk gespaard gebleven, maar die lagen dan ook hogerop. Hoe dieper ze Clan Territorium in liepen, hoe erger het werd. De grond was drassig en hier en daar stonden diepe plassen waar hij liever omheen liep. Het regende gelukkig niet meer, maar daarmee was het overtollige water niet meteen verdwenen. Hij liep richting wat hij geloofde dat het ThunderClan camp was. Misschien troffen ze daar nog wat van hun Elite vriendjes, al hoopte hij van niet.

Na wat een eeuwigheid geduurd leek te hebben, kwamen ze eindelijk aan bij het Camp. Voorzichtig sloop hij door de ingang, maar zoals verwacht, was er helemaal niemand. Met een grijnsje richting Sica liep hij verder, naar het midden van het Camp. Het was onbewoonbaar, dat zag hij ook wel. Half verbrand en half onder water. Ze hadden hier vast af gezien. En uiteindelijk waren ze vertrokken. Tank klom op één of andere rots, die overschaduwd werd door een grote boom. Daar zat hij tenminste droog, en kon hij de vernielde dens beter bekijken.

&Sicarius first


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sicarius
Member

Anouk
71
Actief
"Fight and be remembered
as a hero, or die and
be remembered as a coward."

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Expedition Rogueinson   wo 19 apr 2017 - 10:09

Het was allemaal maar vreemd. Van de ene op de andere dag waren er geen patrouilles meer te vinden. Er was iets aan de hand, er waren geen katten meer te zien in de clangebieden. Daarentegen was er ook geen Bloodclan geur in het gebied dus dat kon de reden niet zijn. Maar waar waren al de clans dan heen? Hij had het bij Tank aangekaart gezien hij zich toch wel zorgen maakte over de situatie. De grote kater had daarbij ingestemd op het onderzoeken van de verdwijning. Nu liepen ze door het Thunderclan gebied. Hoe verder de groep katten kwam hoe meer zorgen de kater zich ging maken. Van het verbrandde en ondergelopen deel wist hij af. Maar om dan niet meer te patrouilleren en geen markers meer achter te laten was wel vreemd. Vanaf het moment dat ze bij het kamp aankwamen zakte zijn hart in zijn tenen. Gewoon weg. Helemaal weg. Er was geen spoor van kat meer te vinden. Ze waren hier al een langere tijd weg. Zoiets had hij gehoord van Riverclanners maar verder? Het hele gebied was verlaten. Waar waren ze heen? Waar waren de andere clans heen? Tank wierp hem een grijnsje toe voor de Leader op een grote steen midden in het kamp sprong. Sicarius volgde hem de rots op. Ook vanaf een wat hoger punt viel er niets te zien. Ze waren weg...


"Cut the courage from them."

"Pain is temporary, victory is forever!"

34 IC
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Baby
Member

Derpje
24
Actief
"Even if nobody believes in me, supports me, or recognizes me..."

"I WILL KEEP COMING."

CAT'S PROFILE
Age: 19 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Expedition Rogueinson   zo 23 apr 2017 - 9:46

De wat kleinere grijze kater was even aan het staren, hij wilde namelijk niet alle lol missen. Hij had namelijk wel gemerkt dat Tank met Sicarius het kamp uit waren geglipt als het waren dus waarom zou hij hun niet volgen? Baby was namelijk wel wat een nieuwsgierige kat, een grijns sierde langs zijn lippen en bleef op een verre afstand hun volgen. Ze gingen van het Rogue gebied naar het Clan gebied, alles in het Clan gebied was nat en drassig iets waar hij niet van hield. Zijn pootjes zakte half weg in de modder, al vond hij dit alles niet zo.. Geweldig leuk, dit gebied was gewoon rampzalig. Hij moest het misschien overlaten aan de wat grotere katten, al leek het hem wel leuk om er achter te komen wat ze nu precies wilde doen. Hij stopte even en stak zijn neus even in de lucht om wat geuren te pikken, al waren de Clan geuren vooral weg gevaagd en dat betekenede wel iets. De Clan katten waren misschien wel weg, zijn grijns verviel waarna hij even heen en weer keek. Al bleef hij de twee katten volgen en uiteindelijk kwamen ze in het kamp uit, hij staarde voor zich uit maar zelfs daar was er geen Clan kat dusss wat nu? De jonge kater was nog steeds op een verre afstand al was hij wel nieuwsgierig voor wat er nu zou gebeuren.

OCC: Hoop dat ik al mocht posten ^.^"


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tank
Member

Wölf
387
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 64 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Expedition Rogueinson   zo 23 apr 2017 - 15:30


tank
what a glorious hunt
Tevreden brommend ging de grote skog op de rots zitten. Vanaf hier had hij een prima overzicht over het kamp, al was er niet meer te zien dan de verwoesting die van op de grond ook al duidelijk was. De ThunderClan geuren waren weg, er was ook geen spoor van de Elite. Zouden zij al door hebben dat de Clangebieden leeg waren? Het zou hem niet verbazen als Claw al een overname aan het plannen was. Hij had geen ambities om het tegen hen op te nemen, dit Camp mochten ze gerust overnemen. Hun barn was in een veel betere staat, de prooi liet zich weer sneller zien. Ze hadden tot nu toe niks te kort, dus waarom zouden ze verhuizen?

”Dus ze zijn echt weg”, Merkte hij, onnodig eigelijk, op tegen de andere tom. Hij sloeg zijn staart even heen en weer. Was hij opgelucht? Misschien. Het was minder concurrentie, meer veiligheid voor Rogue One. Langs de andere kant kreeg de Elite nu vrij spel. Wat als ze hun interesse naar hun territorium zouden verleggen? ”Zouden ze nog terug komen?” Vroeg hij zich luidop af, eerder in het algemeen dan aan Sica zelf. Die zou het antwoord waarschijnlijk ook niet weten.

ja hoor, het topic is nu open voor andere katten!


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sicarius
Member

Anouk
71
Actief
"Fight and be remembered
as a hero, or die and
be remembered as a coward."

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Expedition Rogueinson   di 25 apr 2017 - 18:07

”Dus ze zijn echt weg”, zei Tank waarop Sicarius bevestigend knikte. Zijn zwarte oren waren wat naar achter gaan staan bij het idee dat zijn 'nut' dan ook meteen weg zou zijn. ”Zouden ze nog terug komen?” De zwarte kater haalde enkel zijn schouders op. Dat was iets waar enkel Starclan vanaf wist. Misschien wisten zij dat zelfs niet eens. Ze konden de toekomst voorspellen maar of dat ook kon als ze het wilde was de vraag. Enkel katten uit Starclan wisten daar vanaf en de kans dat je daar mee sprak voor de dood ging was behoorlijk klein. Dan was er ook nog zijn geval; hij zou er waarschijnlijk nooit komen. Zijn haast witte ogen gleden nogmaals over het gebied. Deze keer zag hij echter wel iets bewegen. Hij kon niet zien wat het was, daar waren zijn ogen namelijk te slecht voor. De wind droeg de geur echter wel zijn kant op. Het was jammer genoeg geen clan geur, het was de geur van een van de Rogue One katten. Met zijn staart tikte hij Tank aan en knikte in de richting van de kat die hun gevolgd was.


"Cut the courage from them."

"Pain is temporary, victory is forever!"

34 IC
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sibelius
Member

Lotte
96
Actief
"You might belong in Gryffindor, where dwell the brave at heart,
Their daring, nerve and chivalry set Gryffindors apart."

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Expedition Rogueinson   di 11 jul 2017 - 10:42

Eindelijk, daar waren ze. Dat ze op pad waren om te kijken waar de clankatten heen gegaan waren was algemeen geweten, maar waar ze precies naartoe gingen wist niemand. Ook al hadden de rogues niks te vrezen, toch werd ook hun levenswijze flink in de war gestuurd door de weersomstandigheden; sommige katten verzorgden verder hun geurmarkeringen en territorium, anderen gingen op expeditie om te gaan kijken. Maar naar waar precies? Sibelius, die nagenoeg bijna niks van de clans af wist, werd ook nieuwsgierig en besloot deze laatsten te gaan zoeken. Tank en Sicarius waren al eerder op pad gegaan, wist hij. Een paar dagen had hij alleen rond gezworven tot hij uiteindelijk op een plaats delict aankwam. Wat hij daar zag, was verschrikkelijk. Hier moest een bijzondere ravage hebben plaatsgevonden. De resten van wat een mengeling van water en vuur had moeten geweest zijn verspreidde zich over het hele gebied.
Op een rots in het midden van het nu volledig verlaten veld zag hij de twee andere bekende katers. Behoedzaam bewoog Sibelius zich over het veld naar hen toe en voegde zich bij hen; zijn pluimstaart hoog, maar ietwat onzeker opgeheven. "Welke clan woonde hier?" vroeg hij zacht zonder de twee eerst te begroeten en staarde nog steeds in de richting van het vernielde gebied. De tom stond perplex en wist even niet wat zeggen; geen enkele kat zou hier normaal op gereageerd hebben. Pas enkele seconden later voelde hij zichzelf dom om wat hij gezegd had; alweer was duidelijk merkbaar hoe weinig hij eigenlijk over de clans afwist.
Een doordringende geur drong zijn neusgaten binnen. De kater keek om - net als Sicarius, maar daar sloeg hij geen acht op - om te zien wie het was; een grijze kater naderde de drie. "Iemand is ons gevolgd," mompelde hij, ietwat overbodig en op een bijna serene toon. In deze tijden was het duidelijk uitzonderlijk belangrijk om uitermate kalm te blijven, wat er ook gebeurde. Met zijn kop hoog opgeheven zette hij zich schrap voor een mogelijke aanval.

Note: Ik kom er weer wat leven in blazen c;You doubt your value. Don't run from who you are
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tank
Member

Wölf
387
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 64 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Expedition Rogueinson   za 22 jul 2017 - 18:25


tank
what a glorious hunt
Deze hele expeditie diende eigenlijk alleen maar om eens te kijken wat er van de clangebieden overbleef. Eerlijk gezegd had hij er zelf maar weinig interesse in. Dit gebied lag ook veel te ver van hun eigen territorium, en langs de andere kant dan weer te dicht bij de Elite. Liefst hield hij een beetje ruimte tussen de twee groepen. Hij zou niet willen dat er random Elite members hun territorium op liepen omdat ze dachten dat dat oké was. Hij wilde ook geen ruzie met die clan, gezien ze in getallen sterker waren dan zij. Tenzij alle rogues zich zouden verenigen, maar dat zag hij nu ook zo snel niet gebeuren. Vrijheid en zelfstandigheid werd door het merendeel hoger in het vaandel gedragen dan ze het nut van een samenwerking konden inzien.

En sommige combineerden het dan weer. Zoals Sibelius, die vaak alleen op pad ging maar ook wel samen kon werken. Blijkbaar had hij besloten zich bij de expeditie te voegen. Tank knikte hem begroetend toe. "Welke clan woonde hier?" Vroeg hij, terwijl hij de ravage in zich op nam. ”ThunderClan”, Antwoordde Tank, waarna hij kort zuchtte. ”En ik geloof binnenkort BloodClan”, Greens hij toen. Ach, ze mochten het hebben. Veel was hier toch niet meer heel.

"Iemand is ons gevolgd," Merkte Sibelius plots op, kijkend naar een jonge grijze tom. Al snel herkende hij hem. ”Geen zorgen, hij is Rogue One onlangs gejoined”, Zei hij geruststellend. Tank keek toe hoe Baby het kamp in wandelde. ”Als je voor de Clankatjes komt, ben je te laat hoor”, Riep hij de tom toe. ”Er valt hier toch niet echt iets te halen anyways. Als Elite zich hier wil komen settelen dan doen ze maar. Wat denken jullie d’r over?” Vroeg hij vervolgens de twee oudere katten, om te zien of zij er een bepaalde uitgesproken mening over hadden.


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sicarius
Member

Anouk
71
Actief
"Fight and be remembered
as a hero, or die and
be remembered as a coward."

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Expedition Rogueinson   ma 24 jul 2017 - 15:28

Sibelius, wie een eindje achter hun had gelopen, kwam inmiddels ook het kamp binnen gewandeld. "Welke clan woonde hier?" Okay, dat was haast een belediging. De geur mocht misschien niet zo sterk meer zijn maar er hing nog wel Thunderclan geur in het kamp. Als je de clans al niet bij geur kon herkennen, was je naar de mening van de zwarte kater toch wel heel slecht bezig. ”ThunderClan”, antwoordde Tank met een zucht. ”En ik geloof binnenkort BloodClan”, vervolgde de grote, grijze kater met een grijns op zijn kop. Sicarius trok een wenkbrauw op, je ging hem niet vertellen dat Tank banden had met Bloodclan. "Iemand is ons gevolgd," sprak de bruine tabby even nadat Sicarius Tank had aangetikt. ”Geen zorgen, hij is Rogue One onlangs gejoined”, sprak Tank tegen Sibelius. ”Als je voor de Clankatjes komt, ben je te laat hoor”, vervolgde de grote kater tegen Baby, wie net het kamp binnen kwam gelopen. Okay dan, hij werd hier dus compleet genegeerd. Grappig, niet dus. Soepel sprong de zwarte kater van de steen en wandelde richting de doornhaag, om in de schaduw er van te gaan zitten. Sicarius begon zich rustig te wassen, de woorden die Tank nog sprak negeerde hij compleet. Waarom zou hij daar ook op reageren als hij zelf compleet genegeerd werd?


"Cut the courage from them."

"Pain is temporary, victory is forever!"

34 IC
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Expedition Rogueinson
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: High Rock-
Ga naar: