Get your game on! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Get your game on!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
.Lightpaw
Member

Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
.Lightpaw
BerichtOnderwerp: Get your game on!   di 18 apr 2017 - 22:11

Lightkit begreep het niet. Ze begreep het verdriet van haar Clanmates niet. Op een avontuur gaan was toch leuk? En wie wilde nu in een camp blijven waar het zo gevaarlijk was? Zij niet, hoor. Ze wilde liever op avontuur gaan en lekker ergens anders verblijven waar het hopelijk minder regende dan dat ze in een camp zouden blijven waar het weer zo gevaarlijk kon worden zoals de laatste keer. Ze had heus wel opgemerkt dat een paar katten gewoon van den hadden moeten veranderen omdat het anders te gevaarlijk was. Ze had heus wel de paniek gemerkt die zich als een adder had verspreid door de Clan. En ze was blij dat Everstar met een oplossing was gekomen. Ze was blij dat ze op avontuur zouden gaan naar een nieuwe plek die hopelijk beter was dan de huidige. En ja, ze ging het territory wel missen. Dankzij haar pleegvader was ze te weten gekomen hoe mooi het wel niet kon zijn, maar ze had ook wel door dat dit de beste oplossing was. Dat het te gevaarlijk zou zijn om in hun territory te blijven en dat verhuizen daarom de beste oplossing was. Ze had in het begin heel enthousiast met de rest meegelopen, maar had zich daarna laten dragen omdat ze toch wel moe werd van al dat heen en weer lopen. De she-cat draaide haar kopje toen ze gepiep hoorde. Een paar kittens van de andere Clans waren dichtbij haar komen liggen en nieuwsgierig zijnde bestuurde zij ze even. Blegh. De kittens met die vieze scherpe geur stonken toch wel, hoor. Hoe noemden ze zichzelf ook alweer? ShadowClanners? Nou ja, het maakte eigenlijk ook vrij weinig uit. Ze zou eigenlijk eens moeten kijken of Silverkit al wakker was. Opgewekt zijnde stond de kitten op, negeerde de pijn in haar poten en begon te zoeken naar haar vriendin. Toen ze haar vriendin ontdekte tussen twee kittens die roken naar vis, porde ze haar in haar flank. ‘Wakker worden, Silverkit,’ zei ze vrolijk. ‘Laten we de omgeving wat ontdekken!’


+ Eerste post Silverkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Silverdew
Member

~ Moo Moo
284
Actief
“A bruise is a lesson... and each lesson makes us better.”


CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Silverdew
BerichtOnderwerp: Re: Get your game on!   zo 30 apr 2017 - 0:53


Hmm... De aangename bries door haar vacht, de zon op haar rug. Alles zag er mooi uit. Ze kon de geuren van het gras al ruiken en ze kon de wind al proeven op haar tong. Zo'n mooie wereld.. ‘Wakker worden, Silverkit' En boem. Dat was het dan. De hele droom, over. De realiteit kwam naar voren. Ze lag tussen 2 vissen in. Blegh. ‘Laten we de omgeving wat ontdekken!’ Nog half slaapdronken keek Silverkit naar de kitten voor haar. Lightkit. Wat een ironische naam. Zodra er enig licht binnenkwam was Lightkit wakker en moest ze ook Silverkit meenemen in de hel genaamd 'Het Leven' Maar om eerlijk te zijn klonk hier blijven zitten tussen de visvreters ook niet echt aanlokkelijk, en avontuur was altijd leuk. Haar pleegmoeder had haar nooit meegenomen door het echte territorium, behalve die ene keer dat ze vertrokken maar zelfs toen zag ze zó weinig.. En nu had ze eindelijk de mogelijkheid om eens meer te ontdekken. Oftewel nú, voor ze verdertrokken. Dus antwoordde ze, na luid gegaapt te hebben: "Waarom ook niet. Maar kunnen we het rustig houden? Door al dat lopen heb ik pijn in mijn poten gekregen." Volgens mij kreeg ze al blaren op haar pootjes, autsj. Maar één voordeel: Als apprentice zou ze meteen starten met een goede conditie, en sterke poten. Ze wist zeker dat ze een van de gehardste krijgers zou worden. Net als Lightkit en een paar andere Windclan kittens trouwens. Kijk uit Windclan, de nieuwe generatie komt eraan. "Dus... Welke kant gaan we eerst op?"Gravelsmoke - Silverdew - Nightthorn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Lightpaw
Member

Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
.Lightpaw
BerichtOnderwerp: Re: Get your game on!   ma 1 mei 2017 - 19:26

Lightkit grinnikte toen ze merkte dat Silverkit nog niet helemaal wakker was. En ze had ook gezien dat haar vriendin net tussen twee vissen in lag. Jakkes. Lightkit keek naar de vissen en vroeg zich af hoe ze zouden smaken. Misschien konden ze stiekem een hapje nemen voordat de RiverClanners het zouden merken. Bovendien moest ze eerlijk toegeven dat het best lang geleden was dat ze al prooi had gegeten. Ze was er trots op dat ze niet meer afhankelijk was van haar moeder en dat ze zelf haar prooi kon opeten. Eerst moest haar moeder altijd alles voorkauwen, maar die periode was nu ook voorbij. Nu zou hopelijk de periode aankomen dat ze haar eigen prooi kon vangen. De crèmekleurige she-cat keek opzij toen Silverkit instemde, maar wel een voorwaarde bleek te hebben. Lightkit grinnikte toen ze hoorde wat die voorwaarde precies inhield. “Het is je eigen schuld,” zei ze plagend tegen de zilveren she-cat. “Je had je moeten laten dragen toen ze het je voorstelden en niet per se alles op eigen houtje willen doen.” Ze durfde te wedden dat Silverkit had afgeslagen om gedragen te worden, want ze had vaak genoeg gehoord dat warriors het voorstelden aan de kittens. En de meesten waren wel zo slim geweest om zich te laten dragen, maar Silverkit niet dus. “Laten we eerst eens kijken wat dit is,” fluisterde ze naar haar Clanmate terwijl ze naar de vis wees. Ze werd ouder en haar avontuurlijke kant kwam steeds meer naar boven. Dankzij de reis naar Highstones was het echter sneller naar boven gehaald dan zou moeten. En het rebelse gedrag was natuurlijk aan maar één kitten te wijten: Leopardkit. Ze boog zich voorover en rook aan de vis. “Gatver,” mompelde ze. Net op dat moment draaide een RiverClan elder zich naar hun toe en Lightkit dacht dat ze op hun kop gingen krijgen, maar de elder schoof de vis juist meer in hun richting met een vriendelijke glimlach. “Ik denk dat we nu niet meer kunnen weigeren,” fluisterde Lightkit zacht naar haar vriendin terwijl ze de afwachtende blik van de elder bekeek. “We zullen tegelijkertijd een hap nemen.” En ze maakte plaats zodat Silverkit naast haar kon komen te staan, boog zich voorover en nam vervolgens een hapje. Ze hoopte nu alleen dat Silverkit haar voorbeeld had gevolgd, want daar had ze nu net niet op gelet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Silverdew
Member

~ Moo Moo
284
Actief
“A bruise is a lesson... and each lesson makes us better.”


CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Silverdew
BerichtOnderwerp: Re: Get your game on!   wo 17 mei 2017 - 17:12


Het leek erop dat Lightkit weinig medelijden had met haar arme gepijnlijkte pootjes, want ze begon te grinniken en antwoordde op plagende toon. "Het is je eigen schuld. Je had je moeten laten dragen toen ze het je voorstelden en niet per se alles op eigen houtje willen doen." Silverkit trok een nep pruillipje voor ze antwoordde. "Ik heb me ook laten dragen, een paar keer. Maar als ik Apprentice wordt wil ik een goede conditie hebben." antwoordde ze ietsjes trots. Zij zou tenminste kunnen zeggen dat ze een 'groot' deel van de reis zelf gelopen heeft. Of half gelopen. Vaak ging ze als kitten iets te sloom en had een Warrior haar in haar nekvel gepakt en zo verder gedragen. Tsja, ze gokte maar dat ze haar lange slanke poten nog zou groeien. Zeker weten dat ze zouden komen, ookal moest eerst dat hoopje vacht weg. Terwijl Silverkit even nadacht over haar uiterlijk was Lightkit bij de vis gaan staan. “Laten we eerst eens kijken wat dit is,” Silver keek op en keek vervolgens verbaasd naar de vis. Waarom zou je vis eten als je zoveel ander lekkers had? Zoals haas? Het eerste stukje 'vast' voedsel wat ze kreeg was haas geweest. Ze was een moon ouder dan al haar pleegzusjes, en dus kon ze eerder beginnen met vast voedsel. En ze zou, mits alles goed zou gaan, ook nog eens eerder Apprentice worden. Gelukkig maar, een extra moon wachten komn ze niet! Ook Lightkit sprak een woord over ongenoegen uit, vooral over de geur. Silver vroeg zich erdoor af of Riverclankatten hun geur kregen doordat zij in de vis rolde, of omdat de vis een Riverclanner had aangeraakt. Ze stonken beiden, laten we het daar op houden. Even dacht ze erover na. Wilde ze wel vis? Iets dat stinkt als dit kan toch niet lekker zijn? Maar een Elder had hun al ontdekt en de vis verder naar hun toe geschoven. "Ik denk dat we nu niet meer kunnen weigeren. We zullen tegelijkertijd een hap nemen.” En goed gedaan Lightkit. Nu was ze wel gedwongen dat stinkende hoopje, wat zich prooi durfde te noemen, op te eten. Toch zette ze een paar stappen vooruit en nam een hap toen Lightkit dat ook deed. Ze was geen spelverpester en ze zou ook nergens voor terugdeinzen. Op avontuur gaan was immers leuk en je moest er een beetje dapper voor zijn. Als alleen dat avontuur maar wat beter smaakte. "Een ehh, zéér exotischische smaak" concludeerde ze, in de hoop nog enigzins beleefd te klinken tegenover de Riverclanner. Duidelijk kon niks tegen Haas op, maar ze gokte dat die Riverclanners al zou gewend waren aan deze smaak dat ze niet beter meer wisten. Die arme katten. Maar ze kon niet ontkennen dat het een aparte smaak was. Wellicht goed voor de afwisseling. Des te meer zou je je eigen prooi appreciëren.Gravelsmoke - Silverdew - Nightthorn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Lightpaw
Member

Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
.Lightpaw
BerichtOnderwerp: Re: Get your game on!   vr 26 mei 2017 - 20:50

Lightkit klemde haar kaken op elkaar om ervoor te zorgen dat ze haar ongenoegen niet over het veld uitschreeuwde. Het was echt viés. Maar dan ook echt vies. Het had een zoute, rare smaak en het gaf haar het gevoel alsof ze liters water kon drinken. Als de RiverClanners dit tijdens de droogte hadden moeten eten, kon ze wel begrijpen waarom ze hun rivieren zo ernstig nodig hadden. Nee, als RiverClan dit elke dag at, kon ze wel begrijpen wáárom de Clan überhaupt vlakbij een rivier wilde leven. De vis was zo zout dat, als ze er alleen maar aan dacht, ze dorst kreeg. En ze dacht niet dat hier zo een twee drie een beekje in de buurt was waar ze uit kon drinken. Lightkit wierp Silverkit een ‘Meen je dit nu echt?’-blik toe toen ze de opmerking hoorde van haar zilverkleurige vriendin. Natuurlijk wilde Silverkit de elders niet boos maken, maar was het niet juist de bedoeling dat je eerlijk moest zijn? Haar moeder had haar dat immers altijd geleerd, toch? “Het is ranzig,” fluisterde ze naar haar vriendin en ze dacht dat de RiverClanners haar niet konden horen, maar plotseling hoorde ze zacht gegrinnik en draaide ze betrapt haar gezicht naar de elder die zich vlak naast haar bevond. “WindClanners,” zei er één spottend. “Ze zijn echt niets gewend.” Lightkit vergat even dat ze aardig moest zijn omdat deze katten een hogere rank hadden en stak haar borst trots vooruit. “Er is niks beter dan een WindClanner te zijn! Ik ben trots op de Clan waar ik in geboren ben.” Even keken de RiverClanners haar verbaasd zijnde aan, maar vervolgens begonnen ze bulderend te lachen en Lightkit trok nijdig zijnde met haar oortje. “Kom, Silverkit,” sprak ze. “We gaan weg. We gaan onze eigen bétere prooi halen.” Boos zijnde draaide ze zich om waarbij ze met haar kleine staart tegen de flank van de lachende RiverClanner sloeg en keek Silverkit met een dwingende blik over haar schouder aan. “En laten we ook wat water zoeken zodat we die afschuwelijke smaak weg kunnen spoelen,” siste ze zachtjes tegen de kitten. “Ik kan niet geloven dat ze me uitlachten, zeg. En dat noemen zich dan volwassen katten. Huh! Nu snap ik waarom ze bij ons in de Clan altijd zo kortaf doen als ze het over de RiverClanners hebben. Stelletje vieze viseters!” Dat scheldwoordje had ze ooit ergens gehoord en ze vond het nu wel toepasselijk. Je kon zien dat ze helemaal uit haar doen was door het gedrag van de RiverClanners en snel gaf ze een paar likken over haar borst om zichzelf een houding te geven tegenover Silverkit.


OOC: Dat nieuwe setje kjkqklmjdjmksqdsl <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Silverdew
Member

~ Moo Moo
284
Actief
“A bruise is a lesson... and each lesson makes us better.”


CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Silverdew
BerichtOnderwerp: Re: Get your game on!   ma 5 jun 2017 - 20:15


Silverkit kreeg al snel een gevoel dat Lightkit de vis ook niet zo lekker vond smaken. Na Silvers opmerking, kreeg ze een blik toegeworpen van de cremige kitten die genoeg zei. “Het is ranzig” Wie weet was dat een betere verwoording voor de smaak ja. Ranzig. De Riverclanelders leken het erg grappig te vinden dat ze geen vis lustte, want ze begonnen zacht te lachen na Lightkits opmerking. Een spottende opmerking, over hoe windclanners niks gewend waren, volgde, en Lightkit reageerde door te zeggen dat er niks beter is dan Windclanner zijn. “Kom, Silverkit. We gaan weg. We gaan onze eigen bétere prooi halen.” Silverkit knikte. Dat leek haar een goed idee. Na die vis snakte ze naar een stuk konijn. Of desnoods muis. Ondanks haar honger naar iets beters, voelde ze dat ze met licht tegenzin kwam. Het leek immers niet alsof ze een keuze had, en met Silverkit haar ambities was ze geen poes die graag gedwongen werd. “En laten we ook wat water zoeken zodat we die afschuwelijke smaak weg kunnen spoelen.” Of om haar dorst te lessen, want nadat je een hap zout hebt genomen klinkt dat niet als een slecht idee. “Ik kan niet geloven dat ze me uitlachten, zeg. En dat noemen zich dan volwassen katten. Huh! Nu snap ik waarom ze bij ons in de Clan altijd zo kortaf doen als ze het over de RiverClanners hebben. Stelletje vieze viseters!” Een lach vormde om Silverkit haar mond. Ze was klein, maar had al wel door dat er wat rivaliteiten waren tussen verschillende clans. Ja, toen ze nog een hele jonge kitten was, niet ouder dan 2 moons?, had Riverclan hun kamp aangevallen. Dat wist ze zich nog vaag te herinneren. Ze wist dat haar broertjes en zusjes, of naja; de biologische kittens van Oceanbreeze, weg werden gedragen en dat zij ze achterna ging, en dat er heel veel paniek was. Meer niet. Misschien was dat maar beter, dat ze niet alles had meegekregen. "Ik denk dat ze kortaf doen tegenover Riverclan om meer redenen." merkte de kitten op. "Ach. Het zijn maar Riverclanners. Wat maakt het uit wat een stelletje vetzakken over je denken?" voegde ze er lachend achterna. Ze waren in ieder geval dikker dan haar, toch? Niet dat Silver zo slank leek. Telkens als ze zich vergeleek met andere Windclan kittens.. Ze zag heus wel dat ze wat zwaarder was. Ach, zolang ze maar niet teveel vis at, want overduidelijk had dat geen goed effect gehad op de Riverclanners. En zodra ze een apprentice was ging ze extra hard trainen om net zo snel als de rest te worden! En tot die tijd kon ze zich nog troosten met het idee dat die Riverclanners niet eens in de buurt zouden komen al gingen ze een racewedstrijd doen.


OOC: Thank youuu <3Gravelsmoke - Silverdew - Nightthorn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Lightpaw
Member

Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
.Lightpaw
BerichtOnderwerp: Re: Get your game on!   vr 16 jun 2017 - 16:52

Triomfantelijk keek Lightkit over haar schouder toen ze hoorde dat de katten opeens stopten met lachen en haar met een boze blik aankeken. Blijkbaar hadden ze het scheldwoordje gehoord, maar geen van beiden leek een poging te ondernemen om haar daarvoor te straffen. Ze hielden ook maar beter hun poten thuis, want er waren hier genoeg Clan cats die in konden grijpen als er iets zou gebeuren. Misschien voelde Lightkit zich daarom ook wel stoer genoeg om hun uit te schelden. En natuurlijk het feit dat Silverkit naast haar liep en ze aan de zilverkleurige kitten wilde tonen dat zij heus wel voor zichzelf kon opkomen. Ze wist dat ze als de naïeveling van het nestje werd gezien, maar ze vond dat een onterechte etiket dat op haar geplakt werd. En daarom wilde ze graag aantonen dat ook zij voor zichzelf kon opkomen, al zouden de RiverClanners haar dat niet in dank afnemen. Het deed haar echter goed om te zien dat Silverkit wel kon lachen met haar opmerking en automatisch maakte de geschrokken uitdrukking van Lightkit – want stiekem maakte het idee dat de RiverClan elders hun zouden achtervolgen en aan zouden vallen haar toch wel bang, al wilde ze dat natuurlijk tegenover niemand toegeven – plaats voor een geamuseerde. Ze gaf een klein knikje ten teken dat Silverkit gelijk had. Ze kon zich nog vaag herinneren dat hun camp eens een keertje was aangevallen door RiverClanners en dat de kittens toen ver uit de buurt hadden moeten blijven, dat RiverClanners zelf geprobeerd hadden om de nursery binnen te dringen. Ze kon zich ook nog vaag herinneren dat Crowfur, de vader van Leopardkit, toen zijn best had gedaan om te voorkomen dat er ook maar één RiverClanner kon binnendringen. Het feit dat het hun inderdaad niet gelukt was, toonde voor Lightkit toch wel aan dat WindClanners weldegelijk sterk waren. “Niets,” sprak Lightkit op een vaste toon, maar toch maakte het haar wel een beetje onzeker als ze uitgelachen werd. Niet dat ze dat ook maar één keer ging toegeven aan Silverkit. Niet nadat ze juist haar best had gedaan om zo stoer mogelijk over te komen. Om haar gedachten wat te verdrijven, stapte Lightkit met een resolute houding naar de fresh-kill pile die er groter uitzag dan ze hem in tijden had gezien en sleurde gauw een konijn met zich mee. Het dier was zwaar, maar Lightkit merkte duidelijk op dat ze groter werd en dat de prooi meeslepen een stuk minder moeilijk was dan toen ze jonger was. Ze nam gauw een hap van de prooi en schoof vervolgens het konijn naar Silverkit toe. “Ik kan niet wachten tot ik oud genoeg ben om voor de Clans te gaan jagen,” mauwde ze opgewekt zijnde met volle mond. “En natuurlijk wil ik ook alles leren wat er te leren valt over WindClan. En zorgen dat ik mezelf goed kan verdedigen!” Een strijdlustige blik verscheen in haar ogen. “Als we dan aangevallen worden door Twolegs kan ik mee helpen om de zwakkeren te verdedigen!”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Silverdew
Member

~ Moo Moo
284
Actief
“A bruise is a lesson... and each lesson makes us better.”


CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Silverdew
BerichtOnderwerp: Re: Get your game on!   wo 21 jun 2017 - 18:53


Lightkit leek de Riverclan aanval ook te herinneren, en gaf een klein knikje. “Niets,” antwoordde de cremekleurige kitten tegen haar. Juist ja, niets. Riverclanners waren net vissen. En Vissen waren prooi, het maakte niet uit wat ze over je dachten. Op het einde waren ze alleen maar goed om opgegeten te worden en lekker waren ze niet eens. "Juist. Die katten zijn niks, hun prooi is niks, en hun mening telt al even min. En hun geur bevalt me al helemaal niet" concludeerde Silverkit nu zelf ook. Misschien was het niet eerlijk om zo te denken over andere katten, maar zo was het toch? Het was in ieder geval een goed gevoel om haarzelf wijs te maken dat ze beter was dan die groep slootwater. Ondertussen was Lightkit al bezig met een haas. Iets om die vieze vissmaak uit haar bek te krijgen, geen slecht idee dus. Nadat Lightkit zelf een hap ophad nam kreeg Silverkit deze toegeschoven. “Ik kan niet wachten tot ik oud genoeg ben om voor de Clans te gaan jagen,” Silverkit nam zelf ook enthousiast een hap. Nog even, en dan kon ze eindelijk zelf zulke hazen vangen. Het gaf haar een jeugdherinnering, voor zover kittens die kunnen hebben, van toen ze nog jonger was.. 1 moon? 2 moons? Zelfs toen wilde ze al het kamp uit. Ze had geprobeerd om weg te sneaken, maar helaas had haar pleegmoeder Oceanbreeze haar te pakken gekregen en weer in de nursery gelegd. Ze had gezegd dat ze het kamp uitmocht wanneer ze oud genoeg leek, en had daarna een verhaal verteld. Dat deed Silverkit denken. Het oude territorium had ze nooit goed gezien, jammer. Alleen toen ze via Fourtrees naar Hightstones gingen had ze ene kleine fractie ervan gezien. Maar met wat geluk kon ze binnenkort een ander gebied verkennen, en ze had nu als kitten al meer gezien dan vele andere kittens zouden zien, right? “En natuurlijk wil ik ook alles leren wat er te leren valt over WindClan. En zorgen dat ik mezelf goed kan verdedigen!. Als we dan aangevallen worden door Twolegs kan ik mee helpen om de zwakkeren te verdedigen!” Silverkit grijnsde. "Wanneer wij apprentices zijn zullen de Twolegs niet meer eens durven aan te vallen." antwoordde ze. Starend keek ze naar boven. "Misschien dat, over veel meer moons, een van ons 9 levens ontvangt. Dan kan je wel 9 levens lang je clan verdedigen"Gravelsmoke - Silverdew - Nightthorn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Lightpaw
Member

Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
.Lightpaw
BerichtOnderwerp: Re: Get your game on!   vr 30 jun 2017 - 14:22

Het was misschien een beetje gemeen hoe ze hier bezig waren over RiverClan, maar Lightkit troostte zichzelf met het feit dat de RiverClanners ook onaardig tegen hun hadden gedaan en Silverkit alleen maar een poging aan het doen was om haar op te vrolijken. Wie weet meende ze haar mening grotendeels niet eens, maar wilde ze er enkel voor zorgen dat Lightkit weer een glimlach om haar snoet kreeg. Het zorgde ervoor dat de crèmekleurige kitten dankbaar zijnde glimlachte naar haar vriendin. Ze vond het leuk hoe ze voor elkaar opkwamen terwijl ze nu nog enkel kittens waren. Hoe zou dat dan zijn als ze eindelijk apprentice zouden worden? Lightkit snorde zachtjes bij het idee om aan Silverkit’s zijde te staan en samen loyaal te zijn tegenover hun Clan terwijl ze rogues, Twolegs en andere Clan cats van hun territory hielden. Maar dan moesten ze natuurlijk eerst een nieuwe territory vinden. En weer vond ze het toch wel een tikkeltje jammer dat ze hun oude territory hadden moeten verlaten nog voordat Silverkit en zij apprentices waren geworden. Ze had nog graag één border fight meegemaakt om haar Clan te beschermen en te weten hoe het was om voor haar leven te vechten tegen een andere kat. Het liefste wilde ze dan natuurlijk tegen een rogue vechten, want ze vond dat het belangrijk was dat er harmonie bleef heersen tussen de vier Clans, hoewel ze sommige katten uit de andere Clans niet echt aangenaam in omgang vond. Er waren er heus wel bij die ze wél aardig vond en ze zou hun zeker niet willen bevechten. Ze lachte toen Silverkit haar opmerking maakte. “Zeker weten!” mauwde ze enthousiast zijnde. “Dan worden ze al bang als ze ook maar nog naar ons kijken!” Ze was benieuwd of ze op hun reis Twolegs tegen zouden komen. Ze had er nog nooit een gezien, maar ze had er al wel veel gevaarlijke verhalen over gehoord van de elders. Maar dan moest je natuurlijk wel bij jezelf nagaan wat je geloofde en wat niet. De elders stonden er immers om bekend sommige verhalen nogal te dramatiseren om de kittens geboeid te houden. Allemaal heel leuk en wel, maar Lightkit had liever verhalen die een beetje minder berust waren op fictie en een beetje meer op de realiteit. Ze keek Silverkit dromerig aan toen deze het had over 9 levens ontvangen. “Stel je voor!” mauwde ze. “Dan zou jij Silverstar heten en ik Lightstar.” Ze grinnikte. “Natuurlijk kunnen we niet beiden leader zijn, dus ik stel voor dat als één van ons leader wordt dat de ander benoemd wordt als deputy.” En dat ging lastig worden, want eigenlijk zou zij deputy worden en Leopardpaw zou leader worden. “Hoewel ik van Leopardpaw heb vernomen dat zij ook graag leader wil worden,” sprak ze voorzichtig tegen haar vriendin. “Dan zou zij Leopardstar worden. Weet je welke naam ze voor mij verzonnen had toen we daar een spelletje over speelden? Lightbringer! Hoe vind je die naam?” Ze keek Silverkit enthousiast aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Get your game on!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: In Game :: The Journey-
Ga naar: