Immigrants, we get the job done 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Immigrants, we get the job done

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lafayette
Member

Fifi
65
Actief
The Lancelot of the Revolutionary set~

CAT'S PROFILE
Age: || 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Lafayette
BerichtOnderwerp: Immigrants, we get the job done   wo 19 apr 2017 - 19:23

In een vlug tempo snelde Laf door een bosje droog gras terwijl hij het pad volgde dat hij wel vaker doelbewust nam in de ochtend. Langs de ene kant om de veiligheid van z'n amis te garanderen en te kijken of er geen gluiperige slechte katjes hun kamp probeerden binnen te glippen - wat waarschijnlijk het geval niet zou zijn, maar bon - langs de andere kant om genieten van het zicht van de opkomende zo'n die zijn stralen over het bos en de bijhorend velden uitwierp. Ook vandaag werd de zilveren tabby zeker niet teleurgesteld. De druppels dauw glansden als parels en de heuvel waarop hij uitkeek op het prachtige schouwspel baadde in een oranjeroze gloed. Momenten zoals deze deden hem vaak vergeten in wat voor een spannende en opgewonden sfeer er in de landje hing door het feit dat die rare Clankatjes hun biesen besloten te pakken nadat hun kampen verzopen bleken te zij, en er een of andere groep gestoorde gekken hen achterna joeg. Sommige katten zouden dit angstwekkend vinden, maar Lafayette niet. Die opgewonden sfeer van oorlog was hem niet onbekend en gaf hem die heerlijke bekende adrenalinestoot waar hij van leefde. Bovendien was dit eindelijk een kans om zich te bewijzen tegen monsieur Tank die hij met zijn vurige mening over opstelling en orde had overtuigd om bij z'n groepje te kunnen horen, en hij wilde Brombeer niet teleurstellen als het op een gevecht aankwam. Dat gevechtje mocht zo snel mogelijk komen voor hem.

|| Open voor een lid van de Rogue One! ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Immigrants, we get the job done
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: