What happens in clanterritories.. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 What happens in clanterritories..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16202
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: What happens in clanterritories..   vr 21 apr 2017 - 18:45

Hij was er heilig van overtuigd. Ja, hij wist het zeker. Niet vaak was de kater zo van mening over iets, en was hij niet bereid om zijn gedachten te veranderen. Wat was die mening? Een die hij vanaf kitten af aan al had gehad, namelijk, groen stond Nevermind niet. Het groen van de weidevelden en het groen van de blaadjes aan de bomen van het gebied van Thunderclan. Dat stomme groen, niet Nevermind's groen, veel te tweeduizendzestien en Never was meer een negentiennegentig type. Vandaar ook dat Tall vandaag een eindje bij de groep weg was gelopen, en als modepolitie naar de kater gestalkt was die ze al een tijdje volgde maar wel besloten had niet verder mee te gaan. Nog steeds was Tall boos, hoe durfde die vuile coole dude hem nu hier in de steek te laten. Dat was toch gewoonweg not done?! Inderdaad. Net als dat groen dus. Oplossing simpel, Never ging weer terug Shadowclan in, en zou op de moshoopjes passen voortaan als hij toch zo graag een nutteloosachtig leven wilde met groen erin. Mos was groen.

- Nevermind
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nevermind
Member

Bo2
3323
Actief
and as he was the black canvas, they drew stars and a moon to make him a glorious night


CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: What happens in clanterritories..   zo 30 apr 2017 - 0:03


Rustig was hij met zijn vader verder gereisd, van bran naar barn hadden ze geleefd en het was de meest geweldige ooit. Hij keek even grijnzend naar zijn vader toen deze even rust nam in de barn die ze vandaag hadden ingenomen. Nog nooit had de kater zo genoten van zijn vrijheid en vooral van het feit dat hij geen regels had. Hij mocht zoveel katten aanvallen als hij wilde en mocht zijn woede vrij laten, hoe geweldig was dat niet? Hij likte even zijn lippen af waarna hij kalm verder liep. Hij kon niet ruiken dat hier een heleboel clans waren geweest want zoals altijd had hij nog steeds geen reukvermogen. Toen hij echter iemand al snel opmerkte in zijn ooghoek sloeg hij even rustig met zijn staart, zijn wenkbrauwen inschatten ophalende om de ander even sceptisch aan te kijken. "Moet je niet voor een bende bange katten zorgen Tallstar?" klonk er even half spottend van de zwarte kater af, de nadruk leggende op de suffix.


and as he was the black canvas

they drew stars and a moon to make him a glorious night


.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16202
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: What happens in clanterritories..   zo 30 apr 2017 - 13:16

Hoewel het plan in zijn hoofd zo mooi had geklonken, bleek al snel voor Tall dat de uitvoering ervan lastig zou zijn, want de meest vrolijke blik had Never niet. Integendeel, hij sprak Tall's non-officiele naam gek uit, keek hem creepy aan en nam al met al een redelijk vijandige houding aan. "Sowieso," Mauwde hij echter terug, goedgemutst als altijd, en glimlachte opnieuw, iets onzekerder deze keer. Kon hij al beginnen met een gesprek, stond de ander daar op zich voor open? Was het mogelijk nog, na wat Tall zijn clan geflikt had door te zeggen 'lets go'? Hij wist het niet, en durfde het ook niet zo goed aan. De kater wilde niet nu iets verpesten bij zijn forever friend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nevermind
Member

Bo2
3323
Actief
and as he was the black canvas, they drew stars and a moon to make him a glorious night


CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: What happens in clanterritories..   ma 1 mei 2017 - 20:21bruh

De zwarte kater wist dat de tabby voor hem vol zat met verassingen, maar hij kende hem door en door en de ander hem ook. En dat was hun zwakte. Never zou niet meer verrast zijn om acties; hij had zo lang gewacht op iets maar niks was gekomen. Tallshadow zou nooit de zijne worden, hij was zo straight als een boom, dat wist de pikzwarte Nevermind wel en dat liet hem even grijnzen, zelfspot noemde men dat. Het was belachelijk. Waarom zelfs proberen een gesprek aan te gaan met hem? Hij was gevallen voor iemand die niet eens met hem kon omgaan... En de dwaas die niet kon ruiken was gevallen voor iets onbereikbaar. Zijn bloed was bevuild door dat van de ex-bloodclan leader. Een machtige kater, zo bleek. Ja, het viel allemaal op zijn plaats, waarom hij en Dark zo ongewenst waren. Het zat gewoon in hun bloed, bad blood. "Sowieso," klonk er van de kater af en even hief de massieve kater een wenkbrauw op. Loyaal als wat was hij voor moons geweest en plots was hij weg, drong het dan niet door tot de ander? De ander leek even onzeker te glimlachen en zonder ook maar iets te zeggen kwam Nevermind dichter, zijn kop even kantelend. "Tallstar, ik heb mijn vader gevonden," zei hij even kalm terwijl hij even moest lachen en dichter kwam, zijn blik vasthoudende. "Zijn naam is Lítill," hm... "Ook wel bekend als de vorige bloodclan leader," sprak hij kalm uit. "Zie je wel dat het in m'n bloed zit," Tall wist uiteraard waar hij het over had; zijn dwaasheid, zijn woede aanvallen, het feit dat hij aanviel zonder na te denken. Het was allemaal zo geprogrammeerd. Ja. Hij slikte even en duwde zijn neusje tegen de schouder van de clanleader aan om een zware zucht over zijn lippen te laten gaan. "Like I said, Tallstar, je moet terug gaan," hij draaide zich om en begon kalm weg te wandelen. "Je hebt hier niks te zoeken," en op dat moment brak zijn gayheart in duizend stukjes. Voor dit was de echte afscheid van zijn goede vriend, zijn liefde, zijn soulmate misschien... Maar het was beter zo. Tall zou hem nooit zien zoals hij hem zag. Zo ver was hij wel al.


and as he was the black canvas

they drew stars and a moon to make him a glorious night


.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16202
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: What happens in clanterritories..   wo 3 mei 2017 - 0:19
De ander bleef hem in ieder geval aankijken, wat voor Tall een win situatie schetste, want het kon erger. Een opgeheven wenkbrauw was het tijdelijke antwoord wat de kater ontving, en de jongere kat slikte even zenuwachtig. Wat moest hij zeggen om Never nog langer hier bij hem te houden?
Blijkbaar niet zoveel, aangezien de zwarte uit zichzelf dichterbij kwam, kop schuin, haast uitnodigend. Nog een keer sprak hij zijn naam op die manier uit, waarvan Tall niet begreep waarom. Daarna ging zijn vriend verder over dat hij zijn vader gevonden had, en meteen brak er een brede grijns door op het gelaat van Tall, "Wat schitterend Never! Dan kunnen jij en hij terugkomen, weer bij Shadow.." Hij sprak snel en hoopvol, maar staakte toen hij de verdere woorden van Never hoorde, en de verhulde betekenis ervan. Was dit dan het einde? "Zie je wel dat het in m'n bloed zit," Furieus plotseling om deze wending, niet blij met hoe de wereld zich tegen hem keerde, schudde de kater zijn hoofd en keek wanhopig in de blauwe ogen van de ander. "Nee Never," Zei hij zacht, zijn stem stokkend, zoekend naar oplossingen om deze kat bij zich te houden, "Jij bent niet zo," Vervolgde hij, nog zachter en onzeker, als de kitten die hij was toen ze elkaar voor het eerst spraken. De neus in zijn vacht leek wel een brandmerk, en gepijnigd keerde de jonge kater zich ervan af, ogen gesloten alsof hij het onvermijdelijke niet durfde te zien. Alsof het dan niet zou gebeuren.
Met de opmerking dat Tall terug moest gaan begon zijn vriend, makker, enige serieuze compagnon die de kater met zijn leven zou vertrouwen, weg te lopen, een laatste afscheid murmelende. Tall achterlatende, verloren. "Is dit hoe jij onze vriendschap ziet?!" Schreeuwde die hem wanhopig, en woedend, na. "Is dit hoe jij te hulp schiet in tijden van nood?!" En hij rechtte zijn rug, en ging breed staan, zijn blik in de rug van de ander priemende. "Betekenen al die jaren dan niets voor je?!" Al die jaren van dollen, lachen, grappen en huilen, wat was dat voor de ander, als hij er zo makkelijk zijn rug naar keerde?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nevermind
Member

Bo2
3323
Actief
and as he was the black canvas, they drew stars and a moon to make him a glorious night


CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: What happens in clanterritories..   wo 3 mei 2017 - 23:21


De ander leek zo op te klaren nadat hij vertelde over zijn vader. Hij wist niet goed waarom. Hij had de ander nooit over zijn verleden verteld en waarom hij zelfs Never noemde. Het was allemaal gewoon stil gebleven, maar als de ander het wist, zou hij dan anders naar hem gekeken hebben? Zouden zijn ogen dan vol met haat zijn in de plaats met wanhoop? Zou hij dan blij zijn met zijn vertrek. "Wat schitterend Never! Dan kunnen jij en hij terugkomen, weer bij Shadow.." En toen hij het vertelde, zijn oorsprong, leek er iets om te slaan in het hoofje van de bruine tabby. Hij leek niet goed te zijn, dit was niet de Tallshadow die hij kende. De kleine jongen die hij had zien opgroeien. "Nee Never," Klonk er van de kater af, zachtjes. Hij leek niet goed te weten wat hij moest doen en dat liet de zwarte kater even grinniken. Het was schattig, zelfs nu nog. Ze wisten beide dat het zo was en ze wisten beide... Dat hij problemen had. Woede was niet iets dat je kon erven, het was iets dat je aanleerde... maar hij wilde dit als excuus, zodat zijn gebroken hart niet nog eens moest vertrappelt worden door deze... deze asshole... "Jij bent niet zo," Hij wende zich zelf af van zijn neusje. Het was gewoon allemaal voor niks geweest en het feit dat de ander nog eens moeite deed. Het was gewoon belachelijk...
En toen hij eindelijk besloot zijn vertrek te nemen, voor altijd, leek de kater juist echt iets te doen. "Is dit hoe jij onze vriendschap ziet?!" Hij klonk woedend? Had hij Tall al eens boos gezien? KOn hij dat wel? Hij wist het niet, maar emoties waren vaak bij de ander vrij beperkt. Hij had een blije tall gezien... eentje die trots was, eentje die bezorgd was, eentje die jaloers was... Hij had wanhopige talls gezien en talls die verachten. Maar nog nooit had hij een boze tall gezien of gehoord. Hij was nooit zo, was dit hoe hij afscheid wilde nemen. Toch keek hij even op. Hun vriendschap... Wat was hun vriendschap nog? "Is dit hoe jij te hulp schiet in tijden van nood?!" Hij slikte even en sloeg zijn blauwe ogen naar het gras dat onder zijn poten zat en kneep deze even toe. Tall wist dat hij zeker loyaal was, maar dit was gewoon teveel voor hem. Het had zo lang geduurd en hij had hem zoveel zien gaan.... Met anderen. Tall was niet voor hem bedoelt. "Betekenen al die jaren dan niets voor je?!" Zijn onderlip trilde en hij voelde wel meteen zijn klauwen uit hun hulsel komen. Hij draaide zich fors om, zijn ogen waren vochtig. Hij janktee niet veel want hij was niet soft maar hij had een zwak voor een iemand, en dat was Tall... En het deed pijn dat de ander zo dacht over hem. Het deed pijn als je geliefde dacht dat je niks om hun gaf. "Verdomme jawel Tall!" zei hij plots met een trillende stem. "Maar ik kan dit niet langer! Dit is een marteling!" zei hij boos terwijl hij hem boos aankeek. Zijn hele lijf trilde. "Jij bent een marteling, en kwelling!"


and as he was the black canvas

they drew stars and a moon to make him a glorious night


.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16202
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: What happens in clanterritories..   zo 7 mei 2017 - 19:49

De kater wist niet eens wat hij zocht, een reactie, een emotie? Iets van een muur bij Nevermind waar hij tegenaan kon trappen. Iets in de ander wat hem bevocht zodat Tall iets had om zich op te richten, iets om op te lossen. Nu had hij geen van die dingen nog, het was onduidelijk waar hij heen moest, hoe hij de zwarte kat terug zou krijgen. Dit had in ieder geval een soort van effect, en bijna tevreden keek de kater toe hoe de klauwen onthuld werden, en de kater zich omdraaide. Adrenaline gierde door zijn lichaam vanwege de stress van het bijna verliezen van zijn vriend. Nu wilde hij enkel nog confrontatie als dat betekende dat de ander langer zou blijven. "Verdomme jawel Tall!" Riep die hem toe, met trillende stem en Tall zag de vochtigheid in diens ogen. Ja. Goed. Voel maar wat van de pijn die hem aangedaan werd, misschien zou de ander zijn domme actie dan nog stopzetten. "Maar ik kan dit niet langer! Dit is een marteling!" Hierbij gromde Tall licht, zijn ogen naar de grond, alsof hij er iets aan kon doen! Innerstar had hem gekozen, was gestorven, dit was wat hij moest doen. Never wist net zo goed als hij dat er niets aan te doen viel. "Jij bent een marteling, en kwelling!" Scherp keek de jongere kat weer op. Zijn ogen gepijnigd maar vol chaos. Een verder plan van actie had hij niet, Never stond nu stil, tot zover was zijn plan gegaan, en nu was het enige wat nog logisch leek hem hier houden, maar hoe? Hoe?! "Hoor wie het zegt," Mauwde hij, terwijl hij zich weer ten volste uitrekte en de ander bijna vanuit de hoogte aankeek, bijna beschuldigend. Wist de zwarte dan niet hoeveel Tall al voor hem had doorstaan, de periode waarin de herinneringen weg waren lagen nog vers in zijn geheugen, en nog steeds deed het hem pijn sommige dingen niet meer met de ander te kunnen delen. Dacht hij nou echt dat hij de enige was die had geleden onder wat ze hadden?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nevermind
Member

Bo2
3323
Actief
and as he was the black canvas, they drew stars and a moon to make him a glorious night


CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: What happens in clanterritories..   ma 8 mei 2017 - 9:48


Een kwelling, een pijn, torture. Dat was wat de kater tegenover hem was. Heilige starclan, hij wilde dat weg ging. Het maakte hem gek de ander zo te zien. De ander keek hem enkel met die blik, een blik die vol stond van emoties; maar toch zo leeg keek. Hij snapte het niet, hij voelde niet hetzelfde en dat zou ook nooit gebeuren. Dit was voor hun beide het beste en dat wist de grote, zwarte kater maar al te goed. Hij was nooit gemaakt om binnen de lijnen te lopen, toch had hij geprobeerd door dat zonnestraaltje daar. Maar die had hem ook verlaten, net zoals alles in zijn leven. Hij had hem de rug toegekeerd toen alles weg was gegaan, toen hij bijna dood was gegaan. Darkclaw had hem langzaam en met veel zorg terug te been gekregen. En net zoals alles kwam het ook terug. Maar goed, hij had het wel gezien; de ander was gevallen voor die grijze poes, die het ook op een lopen had gezet. Wie zou het niet doen dan? De ander was een hell om op te vallen, het was alsof je hard toegeknepen werd en je wist dat er nooit verlichting kwam; dat was het om gevoelens voor de ander te hebben. En wat er ook gebeurde, hij keek over je, hij carede niet. Hij carede helemaal niet! "Hoor wie het zegt," zei de tabby terwijl hij zich uitrekte, groot maakte... En even ontglipte een grom uit de keel van de massieve ex-shadowclanner. Zijn blik vurig gericht op de ander. Hij voelde alweer de tranen weg gaan en zijn starat zwiepte nijdig heen en weer, zijn tanden en klauwen ontbloot. "Oh? Ja!?" zei hij even, helemaal upset over wat de ander tegen hem zei. "Want ik heb wel jou leven gered toen! Maar jij niet die van mij!" zei hij plots in een vlaag van woede terwijl hij zijn ogen toekneep. "Ik heb die bessen uit je stomme poot geslaan! Ik heb je leven gered! Dat heb IK gedaan!" gvd. "IK heb je getroost over elke dood! IK was er steeds!" gromde hij. "Waar was JIJ toen ik aan het sterven was?!" zijn stem trilde. "Waar de Mousedung was je toen ik hopeloos verliefd op je was!" hij trilde even en staarde even geschokt naar zijn poten. Had hij dat zojuist gezegd? Echt? Had hij dit gezegd? Was het er eindelijk uit. Hij slikte even en de massieve kater kneep zijn ogen toe en draaide zich trillerig om, hij moest hier wegkomen, wegkomen van alles; snel, hij wilde de ander niet meer zijn. Zijn hart was al genoeg verbrijzeld onder het gewicht van diens harteloze liefde.


and as he was the black canvas

they drew stars and a moon to make him a glorious night


.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16202
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: What happens in clanterritories..   vr 12 mei 2017 - 21:05

Dit gaf hem nog meer reactie, nog meer felheid, en hoewel Tall wist dat het niet zou moeten kon hij niet anders dan een tevreden gevoel krijgen. Nog langer wist hij de ander hier te houden, enkel en alleen door te pushen met woorden, want hem aanvallen om hem terug te slepen kon hij niet, zou hij niet kunnen. Meteen kwam zijn eigen woede vanuit de ander op hem terug, beginnend met hoe Never zijn leven gered had, hoe die er altijd voor hem geweest zou zijn, hoe Tall er niet voor hem was geweest. Nog voor hij klaar was kon de kater zich niet meer inhouden. "Alsof dat leven redden iets betekende toen je mij de rug toekeerde, alsof ik er niet was toen je alles vergeten was en we samen een reis door de geschiedenis moesten maken, doe maar niet alsof je zo heilig bent Never, we weten allebei dat -," Überhaupt de informatie over wat hij had willen zeggen verliet hem, de zin had hem volledig van zijn stuk gebracht. Met grote ogen leeg van woede vol met verbazing knipperde hij een paar keer naar de rug van de zwarte kater, die stil stond te trillen in het gras voor hem. Het gesprek van net was behalve die ene zin alweer uit zijn gedachten. "Watblief?" Mauwde hij, niet zeker wetende of hij dat wel goed verstaan had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nevermind
Member

Bo2
3323
Actief
and as he was the black canvas, they drew stars and a moon to make him a glorious night


CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: What happens in clanterritories..   za 8 jul 2017 - 13:25


Alsof dat leven redden iets betekende toen je mij de rug toekeerde, alsof ik er niet was toen je alles vergeten was en we samen een reis door de geschiedenis moesten maken, doe maar niet alsof je zo heilig bent Never, we weten allebei dat -," Hij had gezegd en de ander was aan zijn abrupte stop duidelijk even geschokt als hij toen hij erachter was gekomen. ja, het was vuil, het was verkeerd, maar wat maakte het uit? HIj was toch weg zo en dan had hij nooit meer last van hem. Het was inderdaad gebeurd, de kater was van alles vergeten en was in de achtergrond vervaagd van alles, om door alles en iedereen veracht te worden, zelfs zijn eigen vriend. "Watblief?" klonk er en even keek Never op, een beetje boos. Hij wilde dit woord niet horen, hij wilde gewoon ervandoor gaan, dat het over was. Dat het done was, dat dit niet meer moest herhaald worden. "Je hoorde me wel tallshadow, je hoorde me klaar en duidelijk," zei hij snauwend tegen de ander. "Dus dit is ons vaarwel, accepteer het gewoon," gromde hij naar de ander toe. Hij wilde hier geen doekjes om winden, nu niet, nooit niet, dit moest open gebracht worden, dit moest afgehandeld worden en wel nu. De ander had geen tijd om hier te staan staren als een idioot, dit was de realiteit, pijnlijk en hard.


and as he was the black canvas

they drew stars and a moon to make him a glorious night


.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16202
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: What happens in clanterritories..   di 25 jul 2017 - 0:41

De ander leek allesbehalve blij met zijn reactie, wat Tall hem niet kwalijk kon nemen, want het was niet alsof het de beste eerste reactie op een love confessionele was. Aan de andere kant kon de kater niet anders dan ook een beetje gefrustreerd zijn, dit was letterlijk de derde vriend waarbij dit gebeurde en het leek wel alsof Tall constant de verkeerde signalen gaf en hij wilde gewoon zo graag dat Never hier bleef en bij de clan en hij wist niet hoe hij met deze info om moest gaan oke?! Als een gefrustreerde kitten keek de kater naar de grond bij de eerste zin van de zwarte. Uiteindelijk keek hij verontwaardigd op, alsof dit hem een eerlijke kans gaf, hij wist dit pas net! "Maar hoe is dit vaarwel als het pas net begonnen is?" Mauwde hij, vragend en met een gefrustreerde ondertoon, want nee, Tall was er niet zeker van wat hij hier het beste kon doen. Een van de opties leek wegrennen, maar of dat nou de beste was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nevermind
Member

Bo2
3323
Actief
and as he was the black canvas, they drew stars and a moon to make him a glorious night


CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: What happens in clanterritories..   vr 28 jul 2017 - 14:33


Zijn zegje was gedaan en dat was voldoende voor de zwarte kater. had hij nog gevoelens voor de tabby? Maybe, hij wist het gewoon niet meer. Hij was te lang weg geweest om echt te weten ho het allemaal zat en dus had hij het maar zo genomen, zo bij de horens gevat. Hij wilde dit dier niet wild laten lopen, het dier dat liefde noemde. Het was wild en ongetemd en hij wist maar al te goed dat je er een pootje voor moest steken voor er iets aan te doen. "Maar hoe is dit vaarwel als het pas net begonnen is?" de blik in de ogen van de shadowclan leader stonden verontwaardig en Nevermind trok even een wenkbrauw op. "Hoe bedoel je pas begonnen? Dit is al een tijdje zo," zei Nevermind kalmpjes. Hij haalde even diep adem en zuchtte even. "Innerstar heeft me geleerd helder te denken over de dingen, het werd me teveel en in de plaats van uit te barsten heb ik afstand genomen, zoals ze gewild zou hebben," sprak hij rustig. "Ik denk dat het beter is zo en ik denk dat jij dat ook moet inzien Tallshadow,"


and as he was the black canvas

they drew stars and a moon to make him a glorious night


.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16202
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: What happens in clanterritories..   zo 27 aug 2017 - 16:08

De ander leek het niet met hem eens te zijn over dat dit het begin was. Hij meldde hem droogjes dat dit al een tijdje zo was, en het maakte dat Tall zich voelde als een gefrustreerd kind. Wat nou dit was al een tijdje zo? Sinds wanneer hielden ze spul zo lang voor elkaar geheim? Het scheelde dat Never zelf bedacht dat hij iets moest uitleggen, want Tall was te afgeleid om te praten. Veel nieuwe informatie, en het moment dat hij zijn beste friend kwijt zou raken. Ze hadden samen zoveel meegemaakt, deze kater had hem gemaakt tot wie hij was, en dan dit? Het voelde als een dolksteek, en ook als een veilig gevoel, dat Nevermind de beste keuzes voor hem zou maken, altijd gedaan had, en dit niet zou doen als het niet inderdaad het beste was. "Maar ik wil niet dat het beter is," Mauwde Tall terug, zich realiserende dat het als een kitten klonk, maar daar kon hij zich nu niet om bekommeren. "Waarom kan het niet beter zijn als je in de buurt blijft?" Dat klonk in Tall's oren beter. Het zou beter kunnen zijn, hij zou het beter kunnen maken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nevermind
Member

Bo2
3323
Actief
and as he was the black canvas, they drew stars and a moon to make him a glorious night


CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: What happens in clanterritories..   vr 1 sep 2017 - 19:18


Nevermind leek in zijn woorden zijn echte leeftijd eindelijk trots aan te doen. Hij was meestal een kitten in zijn gedrag en net zoals Tall iemand met een free mind. Maar helaas niet nu, hij zag de ernst in van dit gesprek. Dit was niet iets om losjes over te praten. Het was iets dat Innerstar hem deels had geleerd. Nog toen ze Innerghost was had ze hem al nauwlettend in het oog gehad. Shrewstar had hem eens bedreigd met verbannen en de angst van die dag kon hij nog steeds boven halen. Maar toen was hij nog o zo jong en carefree geweest. Nu, met alle feiten op een rijtje, leek alles zo glashelder te zijn. In zijn helderblauwe ogen lag een wijsheid die hij niet vaak toonde. NEvermind had al zoveel meegemaakt en al zoveel katten geholpen. Het slechte bloed dat door zijn aderen stroomde was niet iets dat hem definieerde. Nee, hij was zichzelf en dat wist hij, maar toch had hij wel de bloedlijnen in zich. Het enigste waar hij nog nuttig voor kon zijn. Het enigste dat hem niet pijn deed als hij ervoor moest zorgen. "Maar ik wil niet dat het beter is," Klonk er van de kater af. Even wiebelde Nevermind met zijn oortjes waarbij zijn snorharen kortstondig trilden. Het gedrag van de ander was alles behalve dat van een leader. "Waarom kan het niet beter zijn als je in de buurt blijft?" Waarom, het was inderdaad waarom. Even zuchtte Never even, zijn hoofd zakte wat waarna hij zijn ogen even op de grond richtte. Alsof hij het niet lastig had. hij keek daarom ook even op naar de tabby. "Omdat dat onmogelijk is Tall," klonk er van de zwarte kater af. "Lone-one is weg, Aurynight haat me en Strugglebug heeft haar hart bij Forestrain. Mijn kittens zijn volgroeide warrior en jij bent leader met Acorndust als deputy en je goede vriend Acefray aan je zijde," vertelde hij kalm. "Zelfs als het niks deerde had ik toch geen nut in het blijven. Ik denk dat ik uiteindelijk maar een slechte invloed zal zijn. Jij hebt je leadership taken om je op te focussen, dus ik denk niet dat je er heel veel last van zult hebben. Er is genoeg afleiding," sprak hij kalm. "Shadowclan heeft mij niet langer nodig," sprak hij even. "Dat zie ik al langer in," hmn... "Dus daarom... Zorg ik voor Lítill nu. Hij is gehandicapt en kan amper wandelen. Hij is een goede kat, vanbinnen. Hij verdient een zoon die voor hem zorgt tot op zijn oude dag.... Want hij heeft niemand anders..." murmelde de rogue even tussen zijn lippen door. Zijn vader kon voor nu nog voor zichzelf zorgen, maar met moeite. Zolang hij aan zijn zijde bleef zou de zekerheid er wel inzitten dat hij elke avond eten had en een veilig slaapplek. Nevermind was een sterke, grote kater met genoeg spieren in zijn lijf om hun twee goed gevoed te houden. Ookal kende hij de kater niet zo heel goed, voelde hij toch een soort schuld op zijn schouders rusten. Hij was en bleef zijn vader, dit was het minste dat hij kon doen... Het minste van respect dat hij kon tonen, ondanks dat hij er nooit voor hem was geweest... Dat maakte niks uit. Daarvoor was er vergiffenis... "Jij hebt me niet langer nodig," zei hij even zachtjes waarna hij de leader even aankeek. er schoot een brok in zijn keel en hij verstijfde even. Dat was de echte reden waarom hij weg was gegaan. Hij had een kater boven hem gekozen en dat nam hij hem niet kwalijk... Maar alles, echt alles, deed pijn aan hem... Als hij de ander zag. Hij wilde dus niet langer. Hij wilde niet langer dit gevoel hebben... Jaloezie... Het was een vreselijk gevoel.


and as he was the black canvas

they drew stars and a moon to make him a glorious night


.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16202
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: What happens in clanterritories..   vr 13 okt 2017 - 23:36

De ander leek zijn keuze al gemaakt te hebben. Dit was geen overleg, het was een mededeling, en tegen beter weten in probeerde Tall het tij te keren. Toen Never echter kwam met de redenen waarom het niet kon, hoorde hij zijn eerste sprankje hoop. Als dit de reden was kon hij die toch zeker wel uit zijn hoofd praten, alsof hij de kater niet nodig zou hebben? Al helemaal na alles waar hij achter gekomen was in dit gesprek. Het was niet eerlijk dat Never hem dit alles vertelde en dan gewoon weg wilde gaan. De kater opende dan ook zijn mond om er van alles tegenin te brengen, om te melden dat het niet waar was wat Never zei, maar viel stil voordat hij begonnen was. De ander had een ander doel gevonden. Had familie gevonden die hem nodig had. Tall wist hoe belangrijk het was om als nodig ervaren te worden. Even speelde hij met de gedachte om Littil dan ook maar uit te nodigen in de clan, maar dat ging zelfs hem te ver. Uiteindelijk zakten zijn schouders met een rug. Bij de laatste opmerking van Never keek hij echter gefrustreerd op. ”Dat moet je niet zeggen, het is niet waar, ik heb je altijd nodig,” Maar de ander zou het niet geloven, hij wist het. Never had een doel voor ogen, en hoewel dat de kater zoveel belangrijker maakte in Tall’s ogen, er waren al zo weinig goede katten, en Never was een van de beste, zou hij hem niet kunnen houden. Langzaam schudde hij in verslagenheid zijn hoofd. Gewoon nee.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
What happens in clanterritories..
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: In Game :: The Journey-
Ga naar: