Shadowclan Ceremonie [23-04-17] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Shadowclan Ceremonie [23-04-17]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16372
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Shadowclan Ceremonie [23-04-17]   zo 23 apr 2017 - 18:17Shadowclan Ceremonie April


Nog steeds leek zijn clan, hoewel een beetje gesettled op de huidige plek van de groep katten, niet al te blij met dat ze onderweg waren naar een nieuw gebied. Al te kwalijk kon Tall het ze niet nemen, om eerlijk te zijn vond hij het ook een lastige onderneming worden. Voornamelijk omdat hij nu echt alles zag, en de gang van zaken bij sommige katten in niet zijn clan hem irriteerde. Afijn, niets aan te doen nu, de gang van zaken moest ook gewoon doorgaan, er waren apprentices te trainen en warriors te benoemen.

“Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen op.. eh om mij heen.” Het was een interessant iets, want een echte verhoging had hij niet kunnen vinden dus had Tall er het beste van gemaakt met een op z’n kop staande twoleg prul (emmer), waar hij op was gaan zitten.

"Beste clangenoten," Begon hij, en richtte zijn blik naar zijn clan die hier verzameld was. "Allereerst, ik ben zo trots op ons, tot hier al hebben we het volgehouden en als trotse clan de journey bijna volbracht. Het beste is in Shadowclan naar boven gekomen en daar wil ik jullie om danken, ik weet dat het geen makkelijk besluit was, en nog lastiger uit te voeren, maar jullie dragen het zoals het Shadowclan betaamt.” Dan was dat duidelijk, hij was met recht trots. "Bitterpaw heeft tijdens deze reis wel whitecough opgelopen, dus ik zou eenieder willen vragen ook haar te helpen deze reis goed te volbrengen," Hij keek even naar de jonge medicine cat apprenitce, en daarna keek hij weer de clan rond. "Daarnaast gaat de gang van zaken natuurlijk gewoon door, en zijn er apprentices te benoemen, Ferretkit, Wolfkit en Feverkit," Hij gaf tijd aan de jonge kittens om naar voren te komen. ” Ferretkit, Wolfkit en Feverkit, jullie hebben de leeftijd van zes maanden bereikt, en zijn nu oud genoeg om apprentice te worden. Vanaf deze dag zullen jullie bekend staan als Ferretpaw, Wolfpaw en Feverpaw, totdat jullie warrior worden. Jullie mentoren zullen respectievelijk Snowywinter, Nightspark en Sinclaw zijn, die al hun kennis met jullie zullen delen.”

“Dan zijn er nog twee speciale katten die onze aandacht verdienen.” Mauwde hij vrolijk, en keek vol trots in de richting van twee apprentices, katten die het dik verdiende om inmiddels warrior te worden. ”Ik, Tallshadow, leider van Shadowclan, roep de warrior voorouders aan om neer te kijken op deze apprentices, zij hebben hard gewerkt om de wegen van uw regels te leren, en ik raad hen aan jullie aan als warrior.” Hierna ging zijn blik naar de desbetreffende katten. ”Beetlepaw en Rainpaw, beloven jullie de warrior code te eren, en je clan te verdedigen, zelfs al kost je dit je leven?” Hij wachtte rustig het antwoord af. Nadat dat gekomen was ging hij verder. ”Dan, bij de kracht die Starclan mij gegeven heeft, geef ik jullie je warrior naam. Beetlepaw, van nu af aan zal je bekend staan als Beetlestripe. Starclan eert je vechtskills en trots, en wij verwelkomen jou als een volwaardig warrior van Shadowclan. Jij Rainpaw, zal vanaf nu bekend staan als Rainheart, Starclan eert jouw moed en durf, en ook jou verwelkomen wij als volwaardig warrior van Shadowclan” Hierna sprong de kater naar beneden om de katten te begroeten en het ritueel af te maken.

Na deze plechtigheid sprong de kater weer terug de rots op, en glimlachte even toen hij zijn trouwe clan zag zitten. "Houd moed en houd het hoofd geheven,” Mauwde hij de toe, een hart onder de riem proberende te steken. "De reis is zwaar en het pad lang, maar het einde nadert en daar zullen we kunnen rusten," Hij keek de clan rond. Zich er wel van bewust dat het nu redelijk dramatisch klonk. Maar hey, drama was goed. ”Hierna zullen we erop terugkijken als de keer dat Shadowclan samen kwam in tijden van nood, en met onovertroffen dapperheid de weg aflegde naar veiligheid, iets om trots op te zijn,” Hierbij keek hij hen allen stellig aan, het was iets om trots op te zijn, lastig, maar oh zo knap.

“Hierbij is deze ceremonie geëindigd.”

Lijstje:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Daanz
53
Actief

CAT'S PROFILE
Age: • 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Beetlestripe
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Ceremonie [23-04-17]   ma 24 apr 2017 - 16:15

De reis was lang, en niemand wist waar hun poten hen zouden brengen. StarClan keek op hen neer, maar wie weet wisten die ook wel niet waar de clans heen moesten gaan. Beetlepaw had ook geen idee of ze er goed aan hadden gedaan om het woud te verlaten, maar nu de clans al zo'n eind waren was er bijna geen weg meer terug. Hij spitste zijn oren toen er een ShadowClan ceremonie werd aangekondigd, en wandelde met kalme passen in de richting van hun leider die op een apart twoleg voorwerp was gaan zitten. De kater spitste zijn oren en keek met zijn blauwe kijkers omhoog naar hun leider. Hij kwam - iet wat verbaasd - naar voren toen zijn naam werd genoemd. Zonder dat hij het doorhad begon zijn hart een aantal slagen sneller te kloppen. Hij werd warrior. Eindelijk. "Dat beloof ik," mauwde hij terwijl hij een keer knikte en zijn leider aankeek. Beetlestripe, dat was zijn nieuwe naam. De jonge kater grijnsde kort, waarna hij keek naar de leader die naar beneden sprong om het ritueel af te maken, en daarna weer verder ging met de ceremonie. Beetlestripe, dat klonk niet slecht.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rainheart
StarClan

Daan
80
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rainheart
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Ceremonie [23-04-17]   ma 24 apr 2017 - 16:21

Rainpaw vond deze hele reis maar niets. Tijdens de modderstroom in het kamp was ze één van haar zusjes verloren, en ze mistte de rode kattin enorm. Het voelde gewoon alsof ze alleen was, met de rest had ze amper meer contact en veel vrienden had ze niet. De jonge kattin rechtte haar kop toen ze de stem van haar oom hoorde. ShadowClan werd bijeen geroepen voor een ceremonie. De jonge kattin trippelde naar voren en luisterde hoe nieuwe apprentices benoemd werden, waarna haar naam bij het volgende gedeelte werd genoemd. Met een kleine glimlach op haar gezicht stapte ze naar voren, haar goudkleurige kijkers op Tallshadow gericht. "U heeft mijn woord," mauwde de wat kleinere kattin waarna ze een keer kort knikte. Rainheart, dat zou haar naam worden vanaf vandaag. Met een kleine glimlach wachtte ze tot het hele ritueel voorbij was en keerde toen weer terug naar haar clangenoten, luisterend naar de rest van de ceremonie.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Esmee
1430
Actief
Maybe the wolf is in love with the moon and each night it cries for a love it will never touch.

CAT'S PROFILE
Age: 37 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Snowywinter
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Ceremonie [23-04-17]   di 25 apr 2017 - 14:03

Al dat gereis... het was een hoop gedoe en bovendien was het ook nog eens gevaarlijk. Maar Snowy begreep wel dat het noodzakelijk was om een veilige plek te blijven zoeken. Waar het hen heen zou brengen was voor vrijwel niemand duidelijk, en ze hield niet van onzekerheid. Ze wilde graag elke dag kunnen weten wat haar die dag te wachten stond. Maar ja, het was niet anders. Ze keek nieuwsgierig naar Tall toen die plots op een raar rond ding van twolegs ging zitten. Het was al een flinke tijd geleden sinds ze met hem had gesproken en er waren veel dingen veranderd. Maar ze was zeker niet het verleden vergeten. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen op.. eh om mij heen." ze lachte kort in zichzelf, wandelde met een glimlach richting Tall en ging rustig zitten. Ze verwachte niet dat ze een apprentice of zo zou krijgen, aangezien ze die tot nu toe nog nooit had gekregen. Ze keek even om zich heen en zag dat de meeste andere katten er ook bij gekomen waren. "Beste clangenoten," begon de grote kater. Ah het ging beginnen. "Allereerst, ik ben zo trots op ons, tot hier al hebben we het volgehouden en als trotse clan de journey bijna volbracht. Het beste is in Shadowclan naar boven gekomen en daar wil ik jullie om danken, ik weet dat het geen makkelijk besluit was, en nog lastiger uit te voeren, maar jullie dragen het zoals het Shadowclan betaamt." sprak hij vervolgens. Snowy knikte langzaam. Ja, het was allemaal niet makkelijk geweest maar een andere keus hadden ze niet gehad. Blijkbaar had er ook nog een apprentice whitecough opgelopen had, ze hoopte maar dat het goed zou komen. "Daarnaast gaat de gang van zaken natuurlijk gewoon door, en zijn er apprentices te benoemen, Ferretkit, Wolfkit en Feverkit," nu kwamen de nieuwe apprentices aan de beurt. "Ferretkit, Wolfkit en Feverkit, jullie hebben de leeftijd van zes maanden bereikt, en zijn nu oud genoeg om apprentice te worden. Vanaf deze dag zullen jullie bekend staan als Ferretpaw, Wolfpaw en Feverpaw, totdat jullie warrior worden. Jullie mentoren zullen respectievelijk Snowywinter, Nightspark en Sinclaw zijn, die al hun kennis met jullie zullen delen." vervolgde Tall zijn verhaal weer. Huh? Zij? Ze had een apprentice gekregen? Verbaasd keek ze op naar Tall die nog van alles te melden had, hoewel ze onmogelijk haar aandacht nog erbij kon houden. Nervositeit dreigde haar lichaampje over te nemen. Toen hij klaar was begon de kleine witte poes te zoeken naar Ferretpaw, ze zag er best lief uit. Het zou vast allemaal wel goed komen. "Hey," miauwde ze met een glimlach naar de poes en raakte kort even met haar neusje de hare aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16372
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Ceremonie [23-04-17]   di 25 apr 2017 - 15:16

Dit was het mooiste deel, de bliss in de ogen van de twee nieuwe warriors, de vastberadenheid in die van de ervaren mentoren, en de opwinding van de apprentices. Daarnaast was er ook nog de verbazing, ditmaal bij Snowynight, die het een zilver randje gaf. Het schenen de kleine dingen in het leven te zijn die het 't waard maakten om voor te strijden, en ja, bij het zien van al deze oprechte emoties kon de kater niet anders dan dom grijnzen op zijn twoleg ding, waar hij nu van af sprong. Alle slapeloze nachten, harde paden en lastige besluiten. Deze clan was het dubbel en dwars waard.

Tag: Niemand nog (:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thornfang
Member

Freedje
531
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Thornfang
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Ceremonie [23-04-17]   di 25 apr 2017 - 21:22

Pijn. Verdriet. En nog een hoop emoties die hij had, maar niet kon benoemen. Of niet wilde ontmoeten. Hij was nog altijd in ontkenning, dacht dat ze haar wel terug zouden vinden. Hij zag de angstige ogen van zijn dochter steeds weer opnieuw voor zich, hoorde nog steeds Wolfkit’s angstige kreten en hem dwingen om achter haar aan te gaan. Maar het had niet gekund. Hij had het wel gewild, heus wel. Maar hij had de groep niet achter kunnen laten. Wat niet wilde zeggen dat hij het niet geprobeerd had. Hij had het geprobeerd, maar hij had haar geurspoor niet meer kunnen vinden. Om geen paniek op te roepen bij de andere ShadowClanners had hij er expres niks over gezegd. StarClan, hij had zelfs Sinclaw nog niet geïnformeerd. Hij hoopte dat Wolfkit zich een beetje op haar ceremony zou kunnen concentreren. Hij wist dat hij eigenlijk als trotse vader hier had moeten staan, maar het feit dat Stainedkit er niet bij was en dat ze misschien wel eens heel goed dood kon zijn, liet een gat achter in zijn hart. En hij had geen idee hoe hij het Feverkit en Ferretkit moest vertellen. Hij had tegen Wolfkit gezegd dat hij haar wel terug zou vinden en dat alles goed zou komen, maar de she-cat was inmiddels ook wel op een leeftijd om zich te beseffen dat dit misschien niet meer het geval kon zijn. En dat speet hem. Hij wilde dat het anders was. Hij wilde dat hij op tijd achter Stainedkit aan was gegaan en haar had kunnen redden. Hij wilde dat hij meer moeite had gedaan om haar op te zoeken, maar alle paden die hij had bewandeld, liepen dood. En na de ceremony zou hij zijn dochters moeten vertellen wat er aan de hand was. Hij slikte. Hij wilde dit niet. Hij wilde hun niet het slechte nieuws vertellen. Maar hij moest wel. Als Stainedkit over een paar dagen nog niet terug zou zijn, moest hij hun wel vertellen wat er aan de hand was. En hij vond het geen leuk gesprek. Helemaal niet zelfs. Thornfang deed zijn uiterste best om zo trots mogelijk te kijken toen hun drie dochters benoemd werden als apprentices. Hij slikte. Zouden sommigen nu niet doorhebben dat Stainedkit erbij hoorde? Zou haar moeder het überhaupt doorhebben? Hij wierp een blik op Sinclaw. Hij was liever zelf mentor geworden van Feverpaw, want hij had het idee dat hij veel meer met de apprentice aankon dan zijn (lichtelijk gestoorde) partner. Ex-partner. Thornfang slikte en draaide zijn kop weer terug naar voren. Hij zuchtte zachtjes en liep één voor één naar zijn dochters om hun een lik over hun kop te geven en hun te zeggen dat ze het goed gedaan hadden. Hij wierp een kille blik op Sinclaw en liep naar haar toe. ‘Waag het om haar een slechte training te geven puur omdat je het feit om een moeder te zijn veracht. Als ik merk dat je haar verwaarloost of haar slechte dingen aanleert, zorg ik er met alle macht voor dat ik de training over mag nemen.’ Voordat hij zich van haar wegdraaide, keek hij haar nog eens lang aan. ‘We moeten praten over Stainedkit,’ mompelde hij vervolgens en wenkte haar. Of ze zou volgen mocht ze zelf kiezen, maar hij liep regelrecht naar Tallshadow toe. ‘Ik wil dat je dit nog even verborgen houdt voor de Clan in het geval dat ze terug zou mogen keren, maar…’ Hij slikte en deed zijn uiterste best om te pijn in zijn blik te verbergen. ‘Stainedkit is ontvoerd door een Twoleg en ik heb haar niet kunnen redden. Ik kan haar ook niet meer vinden en alle sporen lopen dood. Ik heb geen idee waar ze is en ik denk… ik denk…’ Hij kon niet eens meer praten en keek enkel kwaad naar zijn poten.


OOC: Als er iets aan mijn post aangepast moet worden, mogen jullie me altijd een PM sturen. Ik heb het nu zo gedaan omdat heel zijn kroost app wordt behalve Stainedkit.

Tag: Wolfpaw, Feverpaw, Ferretpaw, Sinclaw en Talllshadow


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
*Wolfpaw
Member

Kip
515
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ➳12 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
*Wolfpaw
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Ceremonie [23-04-17]   za 29 apr 2017 - 22:15

De ceremonie; ze had hem al aan zien komen. Toch schreeuwde iets in haar dat het niet juist was, dat ze moesten wachten totdat Stainedkit erbij zou worden om het apprentice achtervoegsel met haar en haar andere zusjes te delen. Wolfkit voelde dan ook helemaal niet het enthousiasme dat ze al haar hele kitten tijd naar uitkeek toen ze zich om haar gestreepte leider verzamelde. Er werd vanalles verteld, maar Wolfkit lette pas op toen ze haar eigen naam hoorde. Ze was Wolfpaw nu en daar had ze gemengde gevoelend over. Een bepaalde trots, een blijdschap, maar ook schuldgevoel. Kon ze wel blij zijn nu, mocht dat wel nu ze niet eens compleet waren?
Nightspark, dat zou haar mentor zijn. Jammer, ze had eigenlijk gehoopt dat ze ofwel haar moeder ofwel Lionpaw zou krijgen, maar deze had nog steeds zijn warrior rang niet behaald. Wolfpaw stond stilletjes op en trippelde zonder haar zusters te spreken naar haar nieuwe mentor toe. "Wanneer beginnen we?"'Fate whispered to the wolf: 'You cannot withstand the storm'

To which the wolf replied: 'I am the storm'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16372
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Ceremonie [23-04-17]   zo 30 apr 2017 - 12:48

De kater stond nog niet zo lang alleen of hij zag een korte confrontatie tussen Thornfang en Sinclaw. Hij wist er het fijne niet van maar het zou hem niets verbazen als het ging om dat zij Feverpaw als apprentice had, en over Stainedkit, want die had hij vandaag gemist in de ceremonie. Expres had hij haar niet benoemd, aangezien hij het eerst even wilde onderzoeken, maar wel was de kater verbaasd, want het was niet gebruikelijk dat een kat zomaar kwijt was. Het leek er echter op alsof hij snel zat uitleg zou krijgen, want de grote grijze kater beende al zijn kant uit, Sinclaw wenkende. De leider was een beetje verbaasd en keek geïnteresseerd naar het schouwspel. Waren die twee uit elkaar? Het was echt niet bij te houden hoe snel de relaties in zijn clan liepen. ‘Ik wil dat je dit nog even verborgen houdt voor de Clan in het geval dat ze terug zou mogen keren, maar…’ Oké dat klonk niet goed en zeker alsof het over Stained ging. ‘Stainedkit is ontvoerd door een Twoleg en ik heb haar niet kunnen redden. Ik kan haar ook niet meer vinden en alle sporen lopen dood. Ik heb geen idee waar ze is en ik denk… ik denk…’ De blik van de vader had al wel wat van de ernst verraden, maar dit had ook Tall niet aan kunnen zien komen. Met stomheid geslagen stond hij daar, en keek van de moeder naar de vader. Watblief? Een kitten ontvoerd? "Dat is verschrikkelijk," Mauwde hij, zowel als medeleven met de kater, als algemene opmerking. "Je hebt ongetwijfeld alles gedaan wat je kon Thornfang," Mauwde hij daarna, zijn leidersrang weer oppakkende, en nadenkende over een oplossing. "Er zal een search party op uit gestuurd worden, en elke kat van Shadowclan zal op de uitkijk zijn, maar ik vrees het ergste," Hij keek de vader even meelevend maar fair aan. "Je weet dat wanneer ze ook terugkomt, Stained altijd een plek in Shadowclan heeft," Want dat was zeker, een Clankat was je, en bleef je.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member

Floriske
2019
Actief
This is the world we live in
These are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in

CAT'S PROFILE
Age: 29 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Ceremonie [23-04-17]   ma 1 mei 2017 - 16:52

Crowcall voelde zich een indringer, maar niemand had expliciet gezegd dat het verboden was om bij een andere clan bij hun ceremonie mee te luisteren, toch? Een kans als dit kon ze toch ook weer niet aan zich voorbij laten gaan. Het leek haar wel leuk om haar vriend een ceremonie te zien houden. Gewoonlijk was het voor haar natuurlijk onmogelijk om zoiets bij te wonen, maar op deze reis was alles anders. Hoe zou hij het doen? Maakte hij in zijn rol als leider net zo'n vrolijke, onbezorgde indruk als wanneer zij met hem praatte? Zouden zijn ceremonies erg anders zijn dan die van ijskoningin Everstar? Een beetje onwennig ging ze helemaal achteraan zitten, haar best doend om niet op te vallen. Aan de ene kant vond ze dat ze wel zou moeten mogen kijken, maar ze wist niet of iedereen het daar mee eens zou zijn.
Echt een goed uitzicht had ze niet vanaf hier. Door al die grote ShadowClanners die voor de kleine Crowcall zaten, kon ze alleen Tallshadows oren zien, en dat al alleen dankzij het verhoginkje waar hij op had plaatsgenomen. Ze glimlachte even toen hij de groep bij elkaar riep. Dat alleen al was zo typisch. Haar glimlachje vervaagde iets toen hij verder praatte. ShadowClan, trotste ShadowClan. Natuurlijk, hij was clanleider, en hij was altijd al loyaler geweest aan zijn clan dan zij aan de hare. Ze wist niet wat ze had verwacht. Dat hij vol enthousiasme alle clans bij elkaar zou roepen om deze ceremonie bij te wonen? Dat hij vooral zou praten over gezellig samen reizen, en solidariteit, en samenwerking? Misschien. Misschien had ze hem daar wel voor aangezien, ja.
Het ging verder als een normale ceremonie, maar het was toch wel leuk om het uit zijn mond te horen. Haar grote vriend, zomaar clanleider, het was toch eigenlijk niet te geloven. Zijn stem klonk vrolijk als altijd. Als ze zijn ogen had kunnen zien, had ze daar vast zo'n zelfde twinkeling in gezien als ze van hem gewend was.
Bij de warriorbenoeming moest ze even slikken en ze keek naar de grond. Ze wist dat het nu eenmaal gebruikelijk was, die eed. Dat het in de warrior code stond en traditie was, en dat alle leiders het altijd zo deden, maar toch... Om de een of andere reden had ze van hem iets anders verwacht, ook al was dat misschien oneerlijk. En dan de afsluiting. ShadowClan die dapper was samengekomen. ShadowClan. ShadowClan. Waar waren de andere clans? 'Dat moment waarop ze onze verschillen opzijzetten om samen met alle clans onze bestemming te bereiken'? Misschien stelde ze zich aan, maar hij stelde haar teleur.
Na afloop bleef ze nog even hangen, twijfelend of ze nog naar hem toe moest gaan. Ze wist eigenlijk niet wat ze moest zeggen, en ze wist ook niet of hij het überhaupt goed zou vinden dat ze mee was komen luisteren. De toespraak had niet echt geklonken alsof hij ook voor niet-ShadowClanoren bestemd was. En nu was hij ook met wat andere katten aan het praten, en het leek serieus. Ze vroeg zich af of ze ergens mee zou kunnen helpen, maar de moed die ze vlak voor de ceremonie nog had gevoeld had haar nu verlaten en ze durfde niet naar hen toe te stappen. Besluiteloos bleef ze staan, opeens bang dat heel ShadowClan haar aanwezigheid nu op zou merken en boos op haar zou worden.

OOC: Ik hoop dat dit mag? Ik zag zo gauw geen reden om haar niet te laten gaan ~


This strong old blizzard, I will let it blow
To undiscovered places underneath the snow


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16372
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Ceremonie [23-04-17]   zo 7 mei 2017 - 15:50

De kater rondde het gesprek met de ouders af na beloofd te hebben hier alles aan te doen, en draaide zich toen om. Zijn blik was tijdens de ceremonie op een bekende poes gevallen, maar haar terugvinden tussen al deze grotere katten was lastiger dan hij had verwacht. Zodra een groepje apprentices echter verplaatste zag hij haar achter ze staan, en sprong meteen die kant uit. Net voor Crow stond hij stil, en keek haar wat onzeker glimlachend aan. Ze had hem vast zijn ceremonie zien geven, wat had ze ervan gevonden? Misschien niet goed, misschien had hij haar teleurgesteld, haar ietwat angstige blik deelde in ieder geval niet echt vertrouwen mee. Zijn glimlach verviel, en de kater keek even schuldbewust naar de grond. "Niet wat we ons voorstelden, of niet?" Mauwde hij, zacht. Bang voor.. Tsja, voor wat? Een opstand? Waspsting? Hij wist het niet zo goed eigenlijk.

Tag: Crowcall
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member

Floriske
2019
Actief
This is the world we live in
These are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in

CAT'S PROFILE
Age: 29 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Ceremonie [23-04-17]   zo 7 mei 2017 - 16:15

Gelukkig was de eerste ShadowClanner die naar haar toe kwam niet een boze warrior die haar weg kwam jagen, maar Tallshadow. Eerst had hij een glimlach op zijn gezicht, maar die zag ze al gauw verdwijnen toen hij naar haar keek. Zou hij zich soms schamen voor zijn ceremonie? Crowcall schuifelde onzeker met haar poten, niet goed wetend wat te zeggen. "Niet helemaal, nee", miauwde ze uiteindelijk met breekbare stem. Ze had beter gehoopt. Ze had beter verwacht. Wat dat onterecht? In ieder geval leek haar vriend zich er ook wel van bewust.

Tag: Tallshadow


This strong old blizzard, I will let it blow
To undiscovered places underneath the snow


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16372
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Ceremonie [23-04-17]   zo 7 mei 2017 - 20:14

Het mooie was dat de poes eerlijk was. Duidelijk en straight to the point, wat hem toch waterig deed glimlachen. In dat opzicht was ze niets verandert. "Dat spijt me," Mauwde hij op zijn beurt ook oprecht, nog steeds zacht aangezien ze omringt waren door katten die haar zouden villen als ze hoorden dat ze hem dit liet zeggen, maar het was waar. En trouwens, bij Crow kon dit, sterker nog, ze was de enige bij wie hij zo eerlijk kon zijn. "Ik wil het wel beter doen.." Begon hij, maar staakte zijn poging tot excuus, het zou niet eerlijk zijn, en bovendien wist hij ook niet hoe hij alle beloftes die hij ongetwijfeld zou doen moest nakomen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member

Floriske
2019
Actief
This is the world we live in
These are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in

CAT'S PROFILE
Age: 29 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Ceremonie [23-04-17]   zo 7 mei 2017 - 20:29

Hij was in ieder geval zo netjes om haar niet tegen te spreken. Hij wist wat hij had gezegd en hij wist wat zij daarvan vond, en hij bood zijn excuses aan. Maar excuses waren niet genoeg. Hij zei dat hij het beter wilde doen, maar... "Doe dat dan", zei Crowcall zacht. Ze keek hem aan, bijna wanhopig. Als hij het al niet deed, wie zou het dan doen? "Tall, je bent nu clanleider, dit is je kans." Grijp die. Maak het beter, je kunt het nu. Zij zou die macht nooit krijgen, maar hij... Die betere toekomst waar ze altijd op had, hadden, gehoopt was binnen pootbereik. Het zou nooit meer zo dichtbij komen. Als hij nu niets deed...


This strong old blizzard, I will let it blow
To undiscovered places underneath the snow


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16372
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Ceremonie [23-04-17]   vr 12 mei 2017 - 20:33

Zou hij haar moeten vertellen dat ze misschien niet gemaakt was voor een carrière als motivational coach? Het ging de poes namelijk niet uitzonderlijk af. Ja, ze motiveerde hem, maar meer omdat hij doodsbang was voor haar als hij niet deed wat ze zei. Maar ze had een punt. Natuurlijk had ze een punt, het was Crowcall, de politiek actieve poes die het systeem omver wilde werpen en wereldvrede wilde veroorzaken. Het was confronterend om te zien hoe hij hier nu stond, wetend dat ze gelijk had. "Ik ben niet zo sterk als jij Crow," Mauwde hij, ook wanhopig. Zag ze niet dat hij gewoonweg niet wist hoe ver hij kon gaan? "Alleen al bij die gathering ging het mis, en dat was niet eens met opzet, wat moet ik als zelfs mijn eigen zich clan tegen me keert?" Hierbij keek hij voorzichtig achterom, voornamelijk denkend aan Waspsting die hem inmiddels nachtmerries bezorgde. "Het zijn van een activist is een stuk lastiger wanneer het erop aankomt," Vervolgde hij zacht, niet ten teken dat hij opgaf, maar gewoon om het aan iemand kwijt te kunnen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member

Floriske
2019
Actief
This is the world we live in
These are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in

CAT'S PROFILE
Age: 29 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Ceremonie [23-04-17]   zo 14 mei 2017 - 11:04

Tall antwoordde op een wanhopige toon. Dat hij niet zo sterk was. Dat het bij de Gathering ook fout was gegaan. Crowcall sloeg haar blik neer. Nee, de Gathering was geen enorm succes geweest. Ze wist ook niet wat het later nog voor gevolgen had gehad voor haar vriend. Maar was die Gathering niet ook juist het moment geweest waarop zij zo trots op hem was geweest? Hij had zijn eigen weg durven volgen, hij had zich niet door de andere leiders laten commanderen, hij had volgehouden. Hij was sterk geweest. Dapper. Op dat moment had ze meer naar hem opgekeken dan ooit. Meer respect voor hem gevoeld dan iedere andere clanleider ooit had verdiend. Zag hij dat dan niet? Ze hief haar op en keek hem aan. "Je moet het proberen. Ik weet niet wat er in ShadowClan is gebeurd na die Gathering, maar, Tall, je deed het zo goed. Je deed het zo goed." Ze keek hem haast smekend aan. Alsjeblieft, Tall, luister naar me. Luister en maak de wereld beter. "Ik zou het voor je doen als ik kon, maar..." Maar ik kan niets. Ik heb geen macht. Ik ben niemand. "We zijn zo dichtbij..." fluisterde ze. De clans waren bij elkaar, ze hoefden het enkel zo te houden, dat moest toch mogelijk zijn?


This strong old blizzard, I will let it blow
To undiscovered places underneath the snow


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16372
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Ceremonie [23-04-17]   zo 21 mei 2017 - 21:47

De poes had haar blik neergeslagen toen hij over de gathering begon, en dat was voor hem bevestiging genoeg. Ook zij had het geen succes gevonden, de poes voor wie hij het allemaal deed zo ongeveer. Hij was zo in de war geweest die dag, dat ze hem zei dat hij misschien moest luisteren, maar dat hij dat niet wilde want hij wilde bij Crow zijn. Tegen alle protocols in was hij met haar blijven praten en het had zo goed gevoeld. Alsof het hoorde, alsof ze iets bereikten. Zijn eigen kleine activistisch moment. Achteraf gezien leek het nu zo dom, zeker nu Crow naar de grond keek. Tall kon een zucht niet tegenhouden. Haar woorden waren echter, toen ze opkeek, compleet tegenstrijdig met haar blik van daarnet, waardoor de kater even verbaasd opkeek, en onderzoekend in haar ogen keek of ze een grapje maakte. Dat leek niet het geval te zijn, bij haar volgende woorden al helemaal niet. "Maar.." Mauwde hij zacht, een lange weg voor zich ziende die niet echt vrolijk leek. Hierna keek hij haar hoopvol aan. "Samen?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member

Floriske
2019
Actief
This is the world we live in
These are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in

CAT'S PROFILE
Age: 29 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Ceremonie [23-04-17]   vr 26 mei 2017 - 10:45

"Maar..." Crowcall beet op haar lip. Niet nog meer tegenwerpingen, niet nog meer bezwaren. Zeg alsjeblieft geen nee, Tall. Ze wist het zeker: als hij dit opgaf, dan zou het nooit gebeuren. Ze wist niet zeker of alles goed zou komen als hij zich er wel voor in zou zetten. Misschien zou alles alsnog fout gaan. Misschien zou zijn clan zich tegen hem keren. Misschien zouden ze het afzetten. Misschien zouden ze hem ruïneren. Maar het kón goed gaan. Het kón lukken. Misschien zou hij zich in zijn eigen poot schieten als hij hieraan meedeed, maar niet geschoten was altijd mis. Kom op, Tall.

"Samen?" Een glimlach brak door op haar gezicht. Hoop gloorde aan de horizon en Tall had de zon net een stukje verder doen stijgen. Ze kon het licht al bijna op haar vacht voelen. "Samen", antwoordde ze. Tall en Crow, de revolutionairen.


This strong old blizzard, I will let it blow
To undiscovered places underneath the snow


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16372
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Ceremonie [23-04-17]   za 27 mei 2017 - 21:49

Hij had de angst gezien in haar ogen, de angst voor zijn volgende reeks van tegenwerpingen, van manieren waarop dit zou mislukken, maar de kater kon het niet. Was hij niet uiteindelijk in deze wereld om de vrolijke blik terug te brengen op de gezichten van de katten die hij liefhad? Wilde hij niet uiteindelijk dat, wanneer hij uiteindelijk gelyncht zou worden door zijn eigen clan, Crow met geheven hoofd naar zijn graf kon gaan, bloemen kon leggen en ze konden zeggen dat ze het geprobeerd hadden? Hij wilde haar trots, en als de enige manier om dat te bereiken, was door het ideaal wat ze hadden ook eigenlijk door te zetten, had de kater dat er wel voor over. Hij glimlachte dan ook gerustgesteld toen ze hem bevestigend antwoordde, en boog meteen zijn hoofd weg zodat ze niet kon zien wat voor last er nu van zijn schouders viel. De kater moest toch een soort van stoer lijken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member

Floriske
2019
Actief
This is the world we live in
These are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in

CAT'S PROFILE
Age: 29 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Ceremonie [23-04-17]   vr 2 jun 2017 - 18:57

Intens opgelucht glimlachte ze naar Tallshadow. Ze was zo blij dat hij hieraan mee wilde werken, zo blij dat hij dit een kans gaf. Dit kon. Ze hoefden alleen maar iedereen aan hun kant te krijgen. Aan de kant van vrede. Wie wilde er nu geen vrede? Wie wilde er nu geen veilig leven? Liever samenwerken dan elkaar tegenwerken, toch? Ze begreep ook wel dat het niet zo simpel zou zijn. Men was nu eenmaal gewend aan zijn eigen clan en wantrouwig naar de andere, maar als ze elkaar beter zouden leren kennen, elkaar een kans zouden geven, zou uiteindelijk iedereen wel in moeten zien dat alle clans in feite hetzelfde waren. Ze hoefden niet onmiddellijk de clans af te schaffen en iedereen verbieden nog te beweren dat hij een ShadowClanner of en WindClanner was. Ze hoefden alleen maar iedereen aan te sporen om wat meer contact te zoeken buiten de eigen clan, dan hadden ze tenminste een begin. "Dankjewel, Tall", miauwde ze gemeend. Ze wist niet wat ze had gedaan als hij haar voorstel had afgewezen. Had ze het dan op moeten geven? Ze zag niet in hoe ze zonder zijn steun door had kunnen gaan.


This strong old blizzard, I will let it blow
To undiscovered places underneath the snow


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16372
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Ceremonie [23-04-17]   zo 11 jun 2017 - 15:09

De poes leek hem nu in ieder geval dankbaar, wat hem nog wat meer deed blozen wat weer slecht was voor zijn stoere reputatie. Echt, in no time zou iedereen doorhebben dat de leider van Shadowclan een doetje was, en hij kon er niets tegenin brengen. Ze hadden gewoon gelijk. Aan de andere kant was hij ook weer wel stoer, want hier en nu had hij met deze poes die hij bijna wel zijn beste vriendin kon noemen, een pact gesloten om de wereld te verbeteren. Er waren ergere dingen. Nu had hij dan ook zin om het te starten. "Dus," Mauwde hij daarom, zichzelf herpakt hebbend. "Hoe zou het in zijn werk kunnen gaan?" Hij had zelf al een paar ideeën, maar brainstormen kon geen kwaad, daarnaast was het te gezellig om met de poes te praten en had hij geen zin in de problemen van de dag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Shadowclan Ceremonie [23-04-17]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: In Game :: The Journey-
Ga naar: