{Kitten search!} Claw x Howl 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 {Kitten search!} Claw x Howl

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Howl
Member

Kiki
743
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Howl
BerichtOnderwerp: {Kitten search!} Claw x Howl   wo 26 apr 2017 - 15:35


Omdat Julia en ik het niet echt af kunnen leren... :') Howl zal de komende tijd weer wat minder vechten en wat meer hormonen kweken terwijl ze haar nieuwe nestje van Claw draagt.
Ze zal dit pas vertellen als ze bij fourtrees zijn omdat ze hem niet lastig wilt vallen, hij heeft al genoeg aan zijn hoofd met een hele groep katten verhuizen.

Howl gaat 2 kits krijgen, dit omdat er complicaties op gaan treden tijdens de zwangerschap en het dus maar een klein nestje gaat worden. 1 kit ga ik zelf spelen, de ander zoeken we dus nog. We vragen je zo creatief mogelijk te zijn in je aanvraag. Je mag zelf weten of je een sheet gebruikt of niet, maar daar zullen we niet naar kijken. We willen graag originele kittens! c:

De ouders zijn Howl (zwart langharig, oranje ogen) en Claw (zwart kortharig, groene ogen)! Omdat van Howl's kittypet kan niks bekend is zijn we vrij wild met de kleuren. Zowel langharig en kortharig is mogelijk!

Aanmeldingen sluiten 14 mei! Kort daarna zullen Julia en ik gaan kiezen.

Veel succes allemaal <3


Dark necessities are part of my design
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
408
Actief
"Eyes say more than a thousand words"

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Bloomburrow
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten search!} Claw x Howl   wo 26 apr 2017 - 16:19

Ik ga me afmelden, sorry :/ :
 
Laatst aangepast door Bloomkit op zo 30 apr 2017 - 14:21; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Member

Julia
3266
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Claw
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten search!} Claw x Howl   wo 26 apr 2017 - 18:27

Dat is al een hele leuke aanmelding Bunny :3 .

Bromdad gaat wel weer even schrikken straks (a) .


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Derpje
142
Actief
"When I'd try to count all the simple feelings then I'd forget the warmth you shared with me."

Butterkit to Snowdrop(RIP)


CAT'S PROFILE
Age: Born (2 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Butterkit,
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten search!} Claw x Howl   do 27 apr 2017 - 14:00
~General~
Name: Bashfury, Wolffury, Wolffear, Rajinto, Gus of Killcraze
Meaning:
Bash betekend ook wel beuken, iets om ver rammen en iets om ver halen.
Fury en Craze betekenen allebei hetzelfde, ze staan namelijk beiden voor woeden.
Kill betekend heel gemakkelijk doden.
Wolf betekend eigenlijk gewoon wolf.
Fear betekend angst/angstig
Rajinto en Gus is gewoon iets wat ik leuk vond klinken xD dus weet ik er niet veel van.

*Sinds dat de bloodclan een brute clan is zijn er dus ook brute namen daardoor deze namen behalve Rajinto en Gus dan.

Deze namen staan namelijk gekoppeld aan elkaar de ene staat voor beukende woeden en de andere over dodende woeden. Allebei zijn het goede namen voor een echte moordenaar zoals hun ouders gewild hebben, een krijger die vecht onder hun hoeden maar ook waar ze voor kunnen zorgen en trots over kunnen zijn. Daardoor zullen ze deze kitten een brute naam geven, in naam van Bloodclan de meest gevreesde clan.

Gender: Male
Theme: https://www.youtube.com/watch?v=PFA64Eq2Fqs
Clan: Bloodclan
Leader: Claw
Commander: Shark
Medicine cat: -
Medicine cat apprentice: -
Rank: Kitten
Future ranks: Young one//Member//?Commander?//?Leader?
Bloodline: 75% BC, 12,5% Rogue and 12,5% Kittypet
Parents: Claw X Howl
Sibs:
(Half)Cobra, Clouddust/Cloud en Yinyang/Yu
(Full older)Chawl, Jackdaw & Areum
(Sib) ??

” I’am me, just a fighter. Nothing more to it.”
~Outside~
“Bloodclan staat voor gevreesde katten, katten die je liever niet wil tegen komen omdat ze harteloos een leven kunnen beëindigen met hun scherpe en lange nagels. Hun tanden zijn ook vaak scherp al zijn het echte veroveraars en eisers naar macht.”

In een nestje van Howl en Claw werd er een kitten geboren, zijn vacht was aan de bovenkant zwart en aan de onderkant wit. Deze vacht was erg donzig en toen het zich bewoog maakte het een paar onhandige stappen de vreemde wereld in, zijn oogjes waren nog niet geopend al wisten ze het dat het de oogjes van Howl zou hebben. Twee grote prachtige oranje ogen en het had een lief smoeltje, al was het nog maar een kitten. Maar zou het wel klaar zijn om met zijn bouw en lichaam de wrede wereld van Bloodclan in te gaan. #Trytocrawlforthefirsttime

Deze kitten is zwaar massief gebouwd en bevat vele spieren door zijn afkomst al heeft hij een middellange lengte voor een normale kat, zijn klauwen en tanden zijn vrij lang en dat zullen ook vooral zijn wapens zijn. Zijn vacht is erg zacht vergeleken een normale wilde katten maar ook tegelijkertijd glanst zijn vacht ook nog dus zal zijn vacht vrij mooi eruit zien voor een wilde kat, voor de rest is alles wel middellang en zal hij wel een gezonde kater zijn die best wel wat aan kan voordat het ziek wordt dus hij zal of zwaar ziek zijn of helemaal niet.


”Everything is about the change, pal.”
~Inside~

"Life is hard to follow if you are in it."

Deze zwart witte pluizenbol is een avonturier, een onderzoeker en vooral wilt dit jonkie zelf alles doen. Hij denkt dat hij alles aan kan en deze wereld kan bestrijden in zijn eentje, de werelden kan rond reizen en vele vrienden kan maken maar is de wereld wel zo? De wereld is koud en vaak weleens gemeen, al zal dit het kleintje niet tegen houden. Hij is een ontzettende doorzetter en geeft niet snel op, hij zal door gaan tot zijn laatste adem uit hem is gehaald. Al wilt deze kitten zich bewijzen te opzichten van zijn ouders, hij wilt laten zien dat er een weg is zonder gevechten. Hij wilt ze trots maken en een glimlach geven, want dit leven kan weleens je laatste zijn. Hij zal ook iemand zijn die hoopt en in veel geloofd, want hij weet als je er maar in geloofd alles kunt bereiken. Er is zoveel aan zijn karakter om nog te vertellen, hij kan moedig zijn op zwaardere momenten van oorlog en deze kitten geeft altijd zijn eigen mening. Al heeft deze kitten wel een anger issue en kan hiermee heel snel in de woeden springen, op vliegen en zelfs een gevecht starten. Voor de rest is deze kater goed gelovig en behulpzaam, hij zal elke kat helpen wat er ook mag zijn en wie dat mag zijn. Deze kitten zal lief, aardig en een goed gevoel hebben voor een eigen mening. Hij verbergt voor de rest zijn eigen gevoel en zijn eigen emoties van buiten kan hij koud en kil lijken ter wel hij van binnen een troetel beer is, hij geeft hoop en heeft hoop in alles wat hij doet door zijn karaktereigenschappen zal hij totaal niet op zijn ouders lijken. Hij is namelijk ook zwaar gevoelig, dus als je iets bedoeld als een grap kan hij dat te hard op zich nemen.

"Stand up when you're broken and never fall back down."

Als kitten zal hij druk zijn maar naar maten zijn leeftijd hoe minder hij dat wordt en hoe meer zijn karakter gevormd wordt door zijn leef omstandigheden, hij is namelijk echt verschillend als alle andere Bloodclanners en zal zich onder hun wel een beetje terug trekken al zal hij ook laten zien dat hij bestaat door zijn eigen dingetjes te blijven doen. Hij is niet slim en heeft vooral spieren dan dat hij ooit zou nadenken dus de katten die nadenken zal hij ook waarderen, deze kitten zal namelijk altijd uitgaan van zijn instinct en zal dus niet graag luisteren naar anderen deze kitten is namelijk zijn eigen baas! Al heeft hij vaak maar één doel in zicht, als hij deze niet kan halen door eventuele katten vind hij wel een andere manier om deze te behalen want hij zal het zelf ook altijd proberen als een koppig ding wat hij is. Al geeft hij wel enorm veel liefde aar zijn familie en zal dus ook zichzelf proberen te bewijzen om ook liefde terug te krijgen. In het kort is hij: behulpzaam, vriendelijk, niet luisterend, in de eerste levensdagen druk, doorzetter, één doel, eigen baas, probeert geen emotie te tonen maar heeft bijna altijd een kwade blik op zijn gezicht, erg gevoelig en enorm goed gelovig.

"I wanne take control but I know better because this time I'am unbreakable."

Al kan deze kitten wel een aanleg hebben voor een manipulator door zijn vader, dit zal hij ook maar later ontwikkelen al zal dat wel een goede reden nodig hebben als hij dit wilt uitvoeren en dat is natuurlijk voor zelfreputatie! En natuurlijk kan deze manipulatie ook tegen hem worden gebruikt, dit zorgt eigenlijk voor een grote zwakheid... Hij zal dus alles doen om zijn zelfreputatie te verdedigen en hierdoor zelfs andere manipuleren door zijn grote ego en liefde voor zichzelf en dit is de andere kant van onze kitten, een hele andere kant. Nu dat jullie veel weten van de kitten weten jullie niet alles, hij wilt als zijn ouders eenmaal trots zijn ze nog trotser maken en zelfs beter als hun worden om hiermee zichzelf te bewijzen en hiermee zelfs zichzelf aan de top hijsen dit zullen ook wel zijn zwakkere punten zijn en dus ook wel zijn gevoelige punten.

"But I can't stop till the whole world knows my name."


”I have made my decision.”
~Motivation~
Hey ik ben dat Derpje die geen aanmeldingen goed kan maken al doe ik me best ^.^ Dit is de zoveelste keer dat ik me ergens voor aanmeld maar ja, ik kan het minstens proberen. Toen ik deze aanmelding wilde posten toen het nog niet helemaal af was liep WC vast en gaf het een probleem aan: “Could not obtain rpg users infos” Dussss kon ik het niet posten poef aanmelding kwijt XD Nu ben ik er dus weer en opnieuw gepost en bijna helemaal klaar maar waarom ben ik hier voor de zoveelste keer? Mmmh, omdat ik jullie als spelers echt geweldig vind! Dat staat al 100% vast. Al ben ik ook zo’n kind van ik kan altijd een ja krijgen en een nee heb ik al, dus proberen. Al ken ik Claw best wel goed, Julia heeft namelijk echt met Claw de hele Bloodclan op stelten gezet, actief gemaakt en heeft echt vette verhalen met BC gemaakt wat ik echt waardeer. De bloodclan is nog steeds actief en nog steeds onder de vleugels van een hele goede BC leider, verder vind ik de love story van Howl en Claw geweldig. Howl is cute en hard en Claw is kil maar ook wel lief, zooo ja ik vind jullie vorige nestje echt geweldig maar jammer dat ik daarvoor niet aangenomen was maaaaar nu ben ik terug en probeer ik het opnieuw alleen niet met een 10 000 woorden aanmelding daar had ik namelijk een maand over gedaan gaat nu niet echt meer lukken volgens mij.. Xd

Over deze kitten wil ik eigenlijk ook wat melden, deze kitten is op een karakter gebaseerd die ik eigenlijk zelf helemaal heb bedacht hoe zijn karakter zou zijn. Officieel is zijn naam Raven al waren er genoeg mensen die dus ook al de naam Raven hadden dus heb ik er andere namen voor bedacht, al ben ik eigenlijk helemaal benieuwt hoe hij zou worden in de RPG en eigenlijk hoe hij er op papier uit komt te zien in plaats van in mijn gedachtes, op tekeningen en in de Game waardoor ik hem bedacht heb want ik speel eigenlijk een game waar je, je eigen karakters kon maken dus bedacht ik Raven al kan je geen eigen keuzes maken al was het wel grappig. Dit is eigenlijk gewoon ongeveer hoe ik aan het idee ben gekomen, dus daarom ben ik best benieuwt hoe hij volgens de tekst uit komt en ik vind het best cool om zijn keuzes een keer te bepalen xD. Al lijkt het me best wel leuk om hem te bespelen, ik weet helemaal hoe hij kan reageren en natuurlijk andere stuff. Ik heb nog geen verhaal voor hem uitgestippeld al wel ongeveer zijn karakter, dus ik hoop dat hij bij het nest zal passen want hij is natuurlijk hem en ik weet niet wat het karakter van de kitten wordt die zijn sib wordt. Vaak stippel ik alles al uit van het begin tot het einde, dit keer niet. Ik wil dat de RPG dat doet en daar ben ik dit keer helemaal zeker van.

Ik zelf RPG al voor best veel jaren, ik weet echt dat WC in de tijden door veel is veranderd maar ook in die tijden dat ik RPG ben ik ook vaak inactief geweest. Volgens mij RPG ik 5 jaar al, dus doe ik het al best lang. Al zijn mijn topics niet zo best, niet zo goed als de pro’s enz. Ik ben namelijk iemand die houd van spellingsfouten maken en grammatica fouten, ben ik gewoon goed in. Al ben ik zelf eigenlijk al verliefd op dit karakter, sinds dat dit voor mij nu mijn enigste positieve karakter gaat worden die niet serieus is of op een andere manier negatief al is Butter ook wel positief als kitten maar zal hij het voor ever blijven. Wat ik daarmee bedoel is: Druk, Lief, vriendelijk, betrouwbaar, heel druk, optimist en zoveel meer maar ik hoop dat jullie dit oké vinden hoe hij is. Dus ja ik heb veel motivatie maar is dit wel genoeg om mezelf weer afgewezen te laten worden of net door te gaan? Ik wens jullie allemaal succes in kiezen en in aanmelden en voor de gene die al aangemeld zijn! Het wordt zekerzzz een geweldig nestje met of zonder mijn kitten met zijn brute naam bij zijn aardige akword karakter. Het nestje zal vast net zo mooi worden als de vorige <333

Met vriendelijke groet,
Derps

Laatst aangepast door Butterkit, op vr 5 mei 2017 - 14:46; in totaal 7 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nyn
3203
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: ★ 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Swallowflight
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten search!} Claw x Howl   vr 28 apr 2017 - 21:59


Did you miss me?
Introductie is niet nodig, of wel soms? Mochten jullie mij nog niet kennen; shame on you. Shame, shame, shame. Waarschijnlijk zijn jullie weer van die 'innocent, adorable, ordinairy cats' die ik met gemak zou kunnen bedriegen. Oké, oké, dat komt later wel. Want zo'n stom volgordetje is natuurlijk hartstikke belangrijk. Dus, hier gaan we dan maar.

Mijn naam is Moriarty. Jim Moriarty. Oké, ik geef toe. Moriarty zal ik er later aan toevoegen. Jullie noemen mij gewoon Jim. Jim. JIM! Volstrekt idioot. Echt krankjorum. Ik kan lang doorzeuren over mijn voornaam -want ik blijf stug volhouden dat ik Moriarty heet-, maar daar schieten we niks mee op. Waarom jullie mij Jim noemen is mijn overigens een raadsel, want het is en blijft de gekste naam ooit. Moriarty is leuker. Punt.

Dusss, let's talk about YOU! Mannenversie is meneer Claw, leidertje van Bloodclan en de vrouwenversie, dames en heren, houd u vast aan elkander, is Howl, een dametje die ook aan de Bloodclan toebehoort. Beiden zult gij mijn ouders zijn. Niet dat ik er blij mee ben, want, liever was ik zomaar ontstaan. Uit niks. Dan was ik nog beter dan de rest. Maar helaas pindakaas, dit is nog niet mogelijk. Mijn halfbroers zijn Cobra en Cloud en halfzusje is Yu. Mijn oudere broers en zus zijn Areum, Chawl en Jackdaw. Ben niet echt van plan om daar mee om te gaan. -te weinig iq- (god, wat is dit toch vreselijk saai! kan ik niet gewoon aangenomen worden omdat ik gewoon MORIARTY ben?!?!?!)

Trouwens, ik zit natuurlijk in Bloodclan.

Maar da's logisch.What next?
Oh ja! Mijn uiterlijk.
In het kort: ik ben een kopie van mijn vader. Korte vacht, groene ogen.
Helaas, word dit stukje toch ietsjes langer dan verwacht; ik ben klein. Ik ben miniscuul. Oké, nu overdrijf ik. Maar ik werk meer met mijn brein dan met mijn bouw. Als het op een gevecht uitkomt, zal ik gegarandeerd verliezen. Dus moet ik anderen misleiden, bedriegen en chanteren. En gelukkig, ben ik daar goed in. Maar dat zie je in het volgende stukje -dit is volstrekt belachelijk holymenoly- .
Let's go on!Life's a game, and I'm playing you
insiiiiiidemotivation goes here


wipje c:Van 4 maart t/m 15 maart niet actief!::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Derpje
142
Actief
"When I'd try to count all the simple feelings then I'd forget the warmth you shared with me."

Butterkit to Snowdrop(RIP)


CAT'S PROFILE
Age: Born (2 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Butterkit,
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten search!} Claw x Howl   za 29 apr 2017 - 11:37

!!Mijn aanmelding is af!!
Er kunnen eventuele bijwerkingen zijn maar niet veel.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan

Julia
6298
Actief
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten search!} Claw x Howl   za 6 mei 2017 - 8:27

Volgend weekend gaan we kiezen, dus als je je nog aan wilt melden heb je daar nog een week voor c: .I'm hunting with StarClan

#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member

Freedje
2279
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten search!} Claw x Howl   zo 7 mei 2017 - 11:21

Naam: Razor
Geslacht: Vrouwelijk
Vachtkleur: Zwart-wit
Oogkleur: Groen
Clan: BloodClan
Ouders: Claw x Howl

Innerlijk

|| Manipulatief ||

Razor zal, zeker op latere leeftijd, zeer manipulatief aangelegd zijn. Dit doet ze door heel begrijpend over te komen naar katten waarvan ze denkt dat deze het nodig hebben. Ze zal op een begrijpende manier reageren en overkomen alsof ze als beste vriendin en vertrouwenspersoon kan fungeren. Terwijl de desbetreffende kat denkt dat ze met al haar of zijn problemen bij Razor terechtkan, zal ze alle informatie gebruiken om dit op een moment dat het haar uitkomt later tegen diegene te gebruiken waardoor die kat oftewel in de problemen komt met derden oftewel zichzelf heel slecht kan gaan voelen.

|| Leedvermaak ||

Razor zal zo veel mogelijk op haar vader willen lijken en zal in de tussentijd voordat ze young one wordt zeer veel willen leren over moorden in zo weinig mogelijk tijd. Ze gaat daarom in haar kittentijd anderen observeren en haar best doen om dit zo goed mogelijk te kopiëren. Ze gaat haar vader uithoren over het vermoorden van andere katten en zal in het begin heel erg spelen met haar prooi. Haar vragen als kitten zijnde kunnen anderen misschien doen schrikken omdat het later steeds duidelijker wordt dat Razor zeer veel plezier haalt uit het vermoorden en martelen van anderen.

|| Kil ||

Razor zal later niet veel genade hebben voor anderen. Als je iets fout doet bij haar, moet je veel moeite doen om dit weer goed te maken. Ze zal haar emoties niet snel laten blijken en zeer kil reageren als er haar iets gevraagd wordt. Blijdschap is een emotie die je bij haar niet kunt waarnemen. Ook goedkeuring is iets wat je niet makkelijk op zal merken bij haar waardoor velen zich heel erg ongemakkelijk kunnen voelen onder haar starende blik. Mocht je op de één of andere manier toch bevriend met haar raken en je breekt haar hart, zal ze je op wat voor kille manier dan ook terug proberen te pakken.

Vaderskindje

Hoewel Razor geen problemen heeft met haar moeder zal ze toch meer naar haar vader trekken. Ze vindt hem een geweldige kat en wil ze goed mogelijk haar best doen om zo veel mogelijk op hem te lijken. Dit door veel vragen aan hem te stellen, ontzettend aanhankelijk te zijn naar hem toe en hem zo goed mogelijk laten zien dat ze echt wel alles voor hem wil doen. Haar vader staat als prioriteit bovenaan haar lijstje en ze zal alles doen om zijn goedkeuring te krijgen, zelfs als dat betekent dat ze de meest gruwelijke daden moet ondergaan.

Uiterlijk

Al van jongs af aan wordt duidelijk dat Razor een zeer mooie she-cat gaat worden. Met haar groene ogen en zwart-witte pels is ze een vrij opvallende verschijning. Hoewel ze totaal niks van toms moet weten en haar vader de enige tom is aan wie ze haar aandacht wil geven, weet ze dat ze er goed uitziet en zal ze dit op latere leeftijd ook wel gebruiken om haar slachtoffers zo goed mogelijk te manipuleren. Net zoals haar vader zal ze ook een vrij goede spierontwikkeling krijgen en kan ze daardoor op sommige momenten robuust overkomen en dan al zeker als ze kwaad is. Ook zal haar ene klauw net iets groter zijn dan het andere.

Motivatie

Ik ben Freedje, ben 20 jaar en… tja, jullie kennen me al wel denk ik Razz Ik heb altijd tegen Julia gezegd dat als Claw nog eens een nestje zou krijgen dat ik me ging aanmelden met een dochteraccount, dus hier ben ik! Ik heb op dit moment tien actieve accounts. Hoewel dit veel lijkt, heb ik een topiclimiet voor mezelf opgelegd waardoor ik mijn aandacht vrij goed over ze kan verdelen. Ik schrijf voor de rest nog aan een verhaal en kan mijn aandacht ook goed over school verdelen, dus activiteit gaat zeker geen probleem zijn. Ik heb ook wel een regeling in mijn hoofd zitten die ik kan treffen om Razor zo actief mogelijk te maken, dus no worries about that. Mijn grootste motivatie om dit account te maken is omdat Claw een account van mij is geweest en hij het account was waar ik toch wel het meeste plezier in had. Julia heeft er een prachtige kat van gemaakt en ik zou het leuk vinden als ik zijn dochter kan spelen zodat ik weer met Claw kan RPG’en op een ander niveau ;3 Dat was dus mijn motivatie. Veel succes met kiezen!


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lexa
Member

Dodo
180
Actief
❝Feelings make you weak.❞


CAT'S PROFILE
Age: ✗ 28 moons ✗
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Lexa
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten search!} Claw x Howl   zo 7 mei 2017 - 19:51

Stars like her are more than just light,
touch her and you’ll blister, love her and you’ll burn

Wip

.: G E N E R A L :.

Name: Delphyne / Lacuna
Meaning: Delphyne - Mother of monsters
Lacuna - (a) A blank space, a missing part
Gender: She-cat ♀
Based on: Cheryl Blossom


.: F A M I L Y :.

Mother: Howl
Father: Claw
Siblings: Chawl, Jackdaw & Areum
Half-Siblings: {Claw x Moonwhite}Cobra, Clouddust/Cloud en Yinyang/Yu


.: I N S I D E :.

Keywords:
Confident, risk taker, leader, fighter, lover, queen bee, beauty queen


.: A P P E A R E N C E :.

Fur Color: That's a secret for me to know and you to find out
Fur Length: Kort
Type of Body: Slank, gespierd, lenig
Eye Color: Rechteroog: amber/geel, Linkeroog: groen
Pawpads & Nose: Zalmroze
Ears: klein
Tail: Lang, dun
Paws: Sterk en klein
Legs: Lang
Claws: Lang, scherp
Teeth: Kort, scherp
Scars: x

Haar ogen hebben beide een ander kleurtje en dat zal dan ook het enige zijn waarin ze op haar ouders kijkt.
wonkru || rogue group

jus drein jus daun


blood must have blood
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Derpje
142
Actief
"When I'd try to count all the simple feelings then I'd forget the warmth you shared with me."

Butterkit to Snowdrop(RIP)


CAT'S PROFILE
Age: Born (2 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Butterkit,
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten search!} Claw x Howl   za 13 mei 2017 - 19:46

Succes iedereen!!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Member

Julia
3266
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Claw
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten search!} Claw x Howl   zo 14 mei 2017 - 13:27

We zijn eruit c: . Omdat Kiki besloten heeft om toch zelf geen kitten te gaan bespelen. Hebben we twee kittens gekozen.

- Jim van Nynke
- Razor van Freedje

:3


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Song •
Member

Nynkeee
73
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♬ 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Song •
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten search!} Claw x Howl   zo 14 mei 2017 - 13:31

oeh dankjewel <3 zal m zo aanmaken :3
ik had mijn aanmelding geeneens af maar lol xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Derpje
142
Actief
"When I'd try to count all the simple feelings then I'd forget the warmth you shared with me."

Butterkit to Snowdrop(RIP)


CAT'S PROFILE
Age: Born (2 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Butterkit,
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten search!} Claw x Howl   zo 14 mei 2017 - 13:59

Gefeliciteerd iedereen!!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jim
Member

Bzzt bzzt
112
Actief
And honey, you should see me in a CROWN

CAT'S PROFILE
Age: ♔ ELEVEN MONTHS
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Jim
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten search!} Claw x Howl   zo 14 mei 2017 - 14:13

Hier is Jim c:
Setje komt nog, en het puntje achter zijn naam wordt ook nog verwijderd c"":Van 4 maart t/m 15 maart niet actief!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member

Freedje
2279
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten search!} Claw x Howl   zo 14 mei 2017 - 16:18

Omg ik zie dit nu pas, maar ik ben het geworden yaaaaay *gaat gelijk account aanmaken*


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Member

Julia
3266
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Claw
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten search!} Claw x Howl   di 30 mei 2017 - 8:08

Het geboortetopic:
http://www.warriorcatsnl.com/t33221-she-will-be-loved#755411

Jullie mogen zelf de volgorde kiezen c:


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Kitten search!} Claw x Howl
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: