All I ever wanted was you. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 All I ever wanted was you.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thornfang
Member

Freedje
531
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: All I ever wanted was you.   wo 26 apr 2017 - 19:40

Thornfang onderdrukte een zachte zucht. De ceremony was over, hij had Tallshadow gewaarschuwd en nu vond hij dat het tijd werd dat al zijn dochters het te weten mochten komen. Hij had expres aan Wolfpaw gevraagd of ze wilde zwijgen over wat ze had gezien en hij dacht wel dat zijn dochter zich daar aan gehouden had, maar hij wilde haar ook niet langer de last geven dat ze moest zwijgen en wilde ook niet dat ze met de verkeerde, hoopvolle ideeën bleef rondlopen. Hij wilde dat ze de waarheid zou weten en dat ze op de hoogte zou zijn van wat er waarschijnlijk zou gebeuren met Stainedkit. Hij had de hoop om zijn dochter terug te vinden deels opgegeven. Hij kon haar geurspoor niet meer vinden en het enige aan wie hij dat te danken had, was zichzelf. Hij had naar Wolfpaw moeten luisteren en direct achter haar aan moeten gaan toen ze de kans hadden. Nee, hij had moeten gaan rennen toen hij de Twoleg zag verschijnen. Hij had de Twoleg aan moeten vallen. Maar wat hadden zijn dochters al een potentieel dood zusje en een waarschijnlijke dode vader als hij had ingegrepen? Sinclaw had duidelijk aangegeven dat ze niet blij was met hem, niet blij was met de kits en dat ze het liever anders had gezien. Hij kon zijn drie overgebleven dochters echt niet bij haar achterlaten en zeker niet nu Feverpaw door haar getraind werd. En dus zou hij Feverpaw zo goed mogelijk op blijven volgen en haar aansporen om het tegen hem te zeggen als Sinclaw iets vervelends bij haar deed. Dat ze niet van de kittens hield, wilde niet zeggen dat zij ze maar moest behandelen zoals ze met hem deed. Voor hem kon ze oprotten. Maar dat moest hij natuurlijk ook nog aan zijn kittens vertellen. Alleen niet vandaag. Niet nu dat hij ook al slecht nieuws ging brengen over hun zusje. Hij keek naar zijn dochters bij elkaar zaten en liep naar ze toe. ‘Feverpaw, Wolfpaw, Ferretpaw.’ Hij knikte zijn dochters toch wel met iets van trots in zijn ogen toe en gaf hun alle drie een liefkozende lik tussen hun oren. ‘Er is graag iets waar ik het met jullie over wil hebben. Alleen niet hier.’ En dus wenkte hij zijn kittens met zich mee terwijl hij nadacht hoe hij dit in StarClan’s naam ging verwoorden.


+ Eerste posten voor *Wolfpaw, Ferretpaw en Feverpaw!
Note: De laatste mag posten dat ze zijn aangekomen op een rustige plek!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Feverpaw
Member

Demi
172
Actief
"Doesn't the city look great
when you can't hear the screaming?"

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: All I ever wanted was you.   do 27 apr 2017 - 20:52

Yay! Ze was Apprentice! Eindelijk! Ze stuiterde haast op en neer, zo blij dat het eindelijk zo ver was. Ze mocht nu uit het kamp! Nou ja, er was niet echt meer een kamp om uit te gaan. Of als je het op een andere manier bekeek, was ze al uit het kamp. Maar het ging om het idee, niet waar? En daarbij mocht ze wel haar trainingen beginnen! Als ze in het nieuwe gebied waren, tenminste. En haar mentor was haar moeder, wat ze niet geheel kon waarderen. Oké, al met al viel de ceremonie wat tegen, maar dat was even niet anders. Ze zat bij Ferretpaw en Wolfpaw, die zojuist ook tot Apprentice waren benoemd. Waar Stained was, wist ze niet. Ze hadden haar ook niet benoemd tijdens de ceremonie en ergens maakte het haar bang. Toen haar vader op hen af kwam lopen en hij hen begroette met een lik over hun kop, voelde ze zich al wat beter. De kater zei dat ze moesten praten en Feverpaw trok verward met haar oortjes. "Wat is er aan de hand?" miauwde ze. Het klonk nogal onheilspellend en heel leuk vond ze dat niet.weak as i am
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
*Wolfpaw
Member

Kip
489
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ➳12 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: All I ever wanted was you.   za 29 apr 2017 - 22:08

Ze had gezwegen over haar grijze zuster, zoals haar vader had gevraagd. Het liefst had ze het van de daken geschreeuwd, had ze deze hele verdomde reis omgedraaid om haar zusje achterna te gaan. Zijzelf en Stainedkit hadden altijd gebotst, maar hoe dan ook waren we wel familie; en familie was hetgeen dat Wolfpaw's leven altijd bij elkaar had gebonden. Het idee dat de katten waar ze zoveel omgaf moeiteloos van haar afgenomen konden worden was tot een enkele maan geleden nooit tot haar doorgedrongen. Nu opeens was haar zusje Ferretpaw ernstig gewond geraakt aan haar schouder, leken hun ouders elkaar niet meer lief te hebben en was Stainedkit gestolen. Het klopte niet, het hoorde niet en de jonge poes kon dan ook weinig vrolijkheid voelen toen ze haar nieuwe rang kreeg. Ze keek enkel voor zich uit, want ze kon zich er niet toe brengen haar zusters aan te kijken. Na de ceremonie werd ze door hun vader geroepen, zoals ze al aan had zien komen. ‘Feverpaw, Wolfpaw, Ferretpaw.’ Haar vader probeerde haar een lik over haar hoofd te geven maar Wolf trok koppig haar hoofd weg van hem. Ze wilde geen liefkozerijen, al helemaal niet nu. ‘Er is graag iets waar ik het met jullie over wil hebben. Alleen niet hier.’ Ze beet hard op haar lip om niet weer te gaan tranen en het verhaal te schreeuwen. "Wat is er aan de hand?"Toen Feverpaw sprak kon ze het niet meer voor zich houden, ze keek standvastig naar de grond voor hen en siste de woorden tussen haar tanden door. "Stainedkit is weg,"'Fate whispered to the wolf: 'You cannot withstand the storm'

To which the wolf replied: 'I am the storm'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Fien, Fifi, Fibeest :3
83
Actief

CAT'S PROFILE
Age: .~ 7 moons. ~.
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: All I ever wanted was you.   zo 30 apr 2017 - 10:14

Na de opgewektheid van de ceremonie, sloeg de sfeer plotseling om toen haar vader naar haar keek. Zijn blik was ernstig, niet de trotsheid die ze verwacht had te zien. Ze volgde haar zusjes stilletjes toen hij haar naam noemde, maar door een of andere reden voelde ze die niet dezelfde genegenheid toen ze zijn tong over haar hoofd voelde glijden. Stainedkit was er niet, en iets vertelde dat er iets fout was, niet alleen de manier waarop haar vader haar had gedragen maar ook het gedrag van Wolf dat was veranderd. Alsof ze iets verzweeg. Ferret mocht dan niet veel spreken, blind was ze niet om te zien dat ze iets verborg. Ze kende haar zusje al haar hele leven lang, dus veel was er niet nodig om te merken dat er iets met haar scheelde. Echter had ze nog haar mond gehouden, er van uitgaand dat het geheim zich wel vanzelf zou onthullen. Feverpaw was iets mondiger en besloot de vraag hardop te stellen. "Wat is er aan de hand?" Vreemd genoeg begon er een soort van onheilspellende spanning boven hun hoofd te hangen, en erg beviel het de lapjespoes niet. Ze keek even naar Wolf, die haar kiezen hardhandig op elkaar had geklemd en dus degelijk iets leek te verzwijgen. "Stainedkit is weg," hoorde ze plotseling. Wat? Een beetje geschokt ging haar blik van Wolf naar haar vader, zoekend naar bevestiging.


   
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thornfang
Member

Freedje
531
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: All I ever wanted was you.   di 2 mei 2017 - 19:55

Thornfang’s hart brak toen hij merkte dat Wolfpaw weigerde affectie te ontvangen en de andere twee geen idee hadden wat er aan de hand was. Hoe kon het zijn dat zijn leven opeens zo drastisch veranderd was? Eerst zijn moeder die doodging, daarna Sinclaw die een paar vervelende bekentenissen deed en nu Stainedkit die opeens van hem was afgenomen. Soms ging hij slapen en dan zag hij weer de dreigende blik van de hond die hem van zijn dochter scheidde. In zijn droom was hij dan wel dapper genoeg om op de hond te springen en hem aan te vallen. In zijn droom had hij Stainedkit steeds opnieuw weer gered van haar belager, had hij haar bevrijd uit het metalen ding en had hij de Twoleg een lesje geleerd. Zijn droom eindigde meestal in een beeld van een dode Stainedkit met bloed om haar heen. Dan werd hij badend in het zweet wakker, maar gelukkig was dat door zijn lange vacht niet zichtbaar voor anderen en sliepen hij en Sinclaw niet meer dicht tegen elkaar. Het laatste wat hij wilde was een she-cat in zijn problemen betrekken die niet eens om hun dochters gaf. Waarschijnlijk was Stainedkit’s verdwijning een hele last die van haar schouders viel en dat zorgde ervoor dat hij haar nog meer verachtte. Thornfang antwoordde niet op Feverpaw’s vraag, maar liep door tot hij een rustig plekje had gevonden. En toen besloot Wolfpaw opeens om haar mond open te doen. “Wolfpaw!” Hij keek zijn dochter boos zijnde aan. Ze had het dan ook niet op de meest subtiele manier gezegd. Hij zuchtte een keer en keek naar zijn andere dochters die hem afwachtend aan leken te kijken. “Ze heeft wel gelijk,” mompelde hij. Hij schraapte zijn keel. “Een paar dagen geleden is Stainedkit ontvoerd geweest door een Twoleg. Toen ik hem wilde tegenhouden, heeft hij zijn hond op me losgelaten. Wolfpaw was erbij toen het gebeurde en heeft nog geprobeerd om het monster te volgen, maar het had geen zin meer. Ik ben de dagen erna nog naar haar opzoek gegaan, maar alle sporen leiden nergens.” Hij keek zijn dochters één voor één aan terwijl hij zijn uiterste best deed om niet zijn gebroken kant te laten zien. “De Clans gaan binnenkort weer verder trekken naar een nieuw gedeelte. Als ik Stainedkit binnen die periode niet meer vind, kan het goed zijn dat jullie je zusje nooit meer terugzien. Ik weet niet eens of ze nu nog…” Hij slikte. “… leeft. Ik hoop natuurlijk van wel en ik blijf mijn zoektocht naar haar volhouden, maar als de Clans besluiten om verder te gaan, kan ik daar ook niet veel meer tegenin brengen. Tallshadow is op de hoogte gesteld, dus hopelijk zendt hij wat patrols uit zodat we haar alsnog kunnen vinden. Maar houd er rekening mee dat die kans klein is.” Hij slikte. “Weet dat jullie ook altijd met vragen of jullie verdriet bij mij terecht kunnen komen. Ik denk dat het vooral heel belangrijk is dat jullie steun bij elkaar zoeken en dat jullie het op tijd aangeven als jullie je niet lekker voelen.” Hij klemde zijn kaken op elkaar om niet te huilen. Waarom strafte StarClan hem toch zo? Waarom?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Feverpaw
Member

Demi
172
Actief
"Doesn't the city look great
when you can't hear the screaming?"

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: All I ever wanted was you.   wo 3 mei 2017 - 1:30

Het plotselinge gesis dat van Wolfkit afkomstig was, liet haar enigszins schrikken. Haar zus merkte op dat Stainedkit weg was en eigenlijk kwam Feverpaw daar nu pas achter. Oeps. Nou ja, sinds de reis had ze niet meer zo veel oog gehad voor haar zusjes. Zo vreemd was dat toch niet? Ferretpaw leek gelukkig net zo verbaasd te zijn als zij, dus voelde ze zich niet de slechtste zus op aarde. Vervolgens verschoof haar blik weer naar haar vader, die zoals altijd de antwoorden op iedere vraag diende te hebben. Daar was je immers een vader voor, toch? Ze deinsde even naar achteren toen hun vader boos op Wolfpaw reageerde. De kater kalmeerde weer ietwat en deed toen zijn verhaal, dat Feverpaw met grote ogen aanhoorde. Waarom wist ze dit niet? Waarom had ze Stainedkit niet gemist en gezocht? Waarom waren ze nu niet aan het zoeken? Feverpaw fronste na Thornfang's hele verhaal. "We kunnen niet weggaan zonder Stainedkit!" miauwde ze toen boos. "Ze is familie! We kunenn haar niet zomaar achter laten!" Dit sloeg helemaal nergens op. Zou hij haar ook achtergelaten hebben als zij weg was geweest? Wat een onzin!weak as i am
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
*Wolfpaw
Member

Kip
489
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ➳12 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: All I ever wanted was you.   di 6 jun 2017 - 21:41

“Wolfpaw!” Wat? Ze sprak enkel de naakte, pijnlijke waarheid. Ze ontmoette kwaad zijn blik, wat wilde hij dan? Dat ze nog langer zou zwijgen, terwijl hij een of ander verheerlijkt verhaaltje op zou hangen? Wolfpaw wilde hier weg, weg van deze hele situatie. Misschien was Stainedkit er nog geweest als ze wat aardiger was geweest tegen haar vroeger, misschien was het ook wel haar schuld. Ze luisterde maar half naar het verhaal van haar vader, het maakte haar ziek. De jonge poes wilde zijn woorden niet horen, ze wilde niet horen dat ze verder wilden gaan. Haar hoofd tolde en ze wist niet wat ze moest voelen, ze wilde schreeuwen, ze wilde huilen, alles tegelijk. Maar toch bleef ze zitten, enkel haar blik kwaad op haar grijze poten gericht. Toen Thornfang eindelijk klaar was vertelde ook Feverpaw dat ze haar zusje niet achter zouden kunnen laten, en daarmee was Wolfpaw het eens. Ze hief haar ogen op en keek haar vader strak aan. "Het boeit me niets wat jij of Tallshadow zeggen, ik blijf hier, precies hier, wachten totdat Stainedkit terug komt!" Miauwde ze kwaad. Haar vader had veels te makkelijk opgegeven. Hoewel ze in haar hart wel wist dat er toch niets meer te winnen was, kon ze dat niet toegeven.'Fate whispered to the wolf: 'You cannot withstand the storm'

To which the wolf replied: 'I am the storm'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thornfang
Member

Freedje
531
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: All I ever wanted was you.   zo 18 jun 2017 - 19:15

Thornfang had wel verwacht dat zijn dochters op een onbegrijpende manier zouden reageren, maar hij had niet verwacht dat het zo’n pijn zou doen. Hoorde je wel eens het figuurlijke spreekwoord van iemand die zijn hart letterlijk voelde breken? Wel, hij dacht dat hij dat nu ook voelde. En zeker als hij naar zijn dochters keek. Vooral Feverpaw leek hem aan te kijken alsof hij de duivel was, alsof hij regelrecht uit de Dark Forest was gekomen om hun een ongelukkige melding mee te delen. En het deed Thornfang nog meer pijn dat hij haar een negatief antwoord moest gaan geven. Hij kon namelijk niet zoeken. Niet lang meer, in elk geval. Op een gegeven moment zouden ze door moeten gaan en bovendien leek Stainedkit echt wel ver ontvoerd te zijn. Het was ook al een paar dagen geleden, dus de kans dat ze het overleefd had, was vrij klein. Het idee dat zijn dochtertje daar alleen was bij die akelige hond gaf hem een wanhopig gevoel. Het idee dat ze aangevallen zou worden door een hond of door de Twoleg maakte hem doodsbenauwd. Hij sliep ’s nachts niet goed en dat was duidelijk te zien aan de stand van zijn ogen. Zijn ogen stonden een klein beetje minder open dan normaal gezien terwijl hij vermoeid luisterde naar Wolfpaw’s woorden. Hij had het gevoel dat zijn dochter hem beschuldigde omdat hij Stainedkit ten eerste niet had kunnen redden en ten tweede voorstelde om het gewoon op te geven. Want dat was wat hij deed. Hij stelde niet voor om haar samen te gaan zoeken, maar hij stelde voor om er rekening mee te houden dat hun zusje dood kon zijn. En het brak hem. Het brak hem echt zo erg. “Wolfpaw.” Hij richtte zijn blik strak op de she-cat. “Je hebt gezien hoe Stainedkit ontvoerd werd door die Twoleg. Je hebt ook de hond in haar buurt gezien. De kans dat ze terugkomt, is vrij klein.” En toen gebeurde het. Zijn stem brak en Thornfang moest zichzelf afkappen voordat hij hysterisch begon te huilen in het bijzijn van zijn dochters. Hij was ondertussen al zo sterk geweest. Dat mocht hij nu niet loslaten. “En prinses.” Hij draaide zijn kopje naar Feverpaw. “Ik weet dat ze familie is en ik weet dat we haar niet zomaar achter kunnen laten, maar…” Zijn stem brak opnieuw en het kostte Thornfang alle moeite om niet te beginnen huilen, maar de tranen die zich in zijn ogen verzamelden, kon hij niet meer verhinderen. “… maar soms is het beter om iets wat je ongelukkig maakt te accepteren zodat je verder kunt gaan met je leven. Het is niet meer dat we niet meer naar haar zoeken of dat we geen moeite meer willen doen, maar het is nu al wel een paar dagen geleden en de kans dat ze nog leeft is vrij klein. Op een gegeven moment gaan de Clans ook gewoon verder moeten en daar kan ik niks tegen beginnen, al zou ik het willen. Als wij ook achterblijven in dit gebied, gaat het nog lastig worden om voor onszelf te kunnen zorgen. Stainedkit is een onderdeel van onze familie, maar wij maken deel uit van ShadowClan. We kunnen onze Clan niet zomaar de rug toekeren en ik weet zeker dat Stainedkit dat ook niet gewild zou hebben.”


OOC: Ik post even voor mijn beurt omdat ik het topic anders wel erg lang stil vind vallen (: Bij deze wil ik dan ook voorstellen dat mensen voor hun beurt mogen posten vanaf het moment dat diegene voor hun 2 à 3 weken lang niet gepost heeft. Sorry, maar dit is een vrij belangrijk topic die ik wel graag af wil maken ^^ Bedankt voor het begrip!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Feverpaw
Member

Demi
172
Actief
"Doesn't the city look great
when you can't hear the screaming?"

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: All I ever wanted was you.   do 22 jun 2017 - 1:30

Namens Stainedkit was Feverpaw ongelooflijk beledigd. Nooit had ze gedacht dat haar vader zoiets zou flikken. Wat als zij het was geweest? Had hij haar dan ook gewoon aan haar lot over gelaten? Misschien zat Stainedkit wel in de problemen, misschien had ze wel pijn en wachtte ze tot iemand haar kwam helpen. Hoe vreselijk moest het zijn om te realiseren dat er niemand zou komen? Dat je alleen zou sterven? Dat je familie het niet waard vond om je te zoeken? Er vormde zich een brok in haar keel terwijl ze haar vader aankeek. Hoe kun je? Wolfpaw gaf aan dat ze hier zou blijven totdat Stainedkit weer terecht was. Oké, zo ver zou Fever ook weer niet gaan. Het was niet alsof ze dol was geweest op Stainedkit en ze zou hier absoluut niet in haar eentje blijven zitten wanneer de rest wegging, maar daarover hield ze haar mond maar even. Ze luisterde angstig toe toen haar vader weer begon te spreken. Nooit eerder had zijn stem zo fragiel geklonken. Hij vertelde hoe Stainedkit mee was genomen en Feverpaw keek naar de grond. Zou ze echt nooit meer terugkomen? Ze keek weer op toen haar vader sprak, maar wist geen weerwoord te geven. Ze begreep dat het niet anders kon, maar vond wel dat het anders moest. De twijfel vormde een vervelende knoop in haar maag en Feverpaw staarde haar vader gewoon nietszeggend aan. Geen tranen, gewoon een expressieloze staar.weak as i am
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Fien, Fifi, Fibeest :3
83
Actief

CAT'S PROFILE
Age: .~ 7 moons. ~.
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: All I ever wanted was you.   zo 25 jun 2017 - 16:21

Terwijl de spanning tussen haar familie enkel meer opdreef hield Ferretpaw zich steeds afzijdiger en stiller, nadenkend over hoe bang Stainedkit moest geweest zijn toen de Twoleg haar gevangen had. Waar zou ze zich nu bevinden? Alleen, ergens in een kooi? In de wildernis? Leefde ze eigenlijk nog wel? De meningen van haar twee zusjes waren hetzelfde; ze wilden wachten totdat Stainedkit een teken van leven zou geven, al wist Ferret van hun beide dat het tot hen doorgedrongen was dat een hun grijze zusje waarschijnlijk niet meer zouden terugvinden. Haar kopje boog zich een beetje geschokt terwijl haar vader voorsprak, zijn stem breekbaarder en verdrietiger dan ooit. Ze kon hem niet tegenspreken, niet aankijken - met Stainedkit had ze nooit dezelfde band gedeeld zoals met Feverpaw en Wolfpaw, maar het voelde gewoon verkeerd om nu zonder pardon door te trekken alsof er nooit iets gebeurd was. Terwijl Fever nu gewoon verstomd haar vader zat aan te staren, Wolf leek eerder kwaad en zij merkte alleen maar dat ze alleen naar de grond zat te staren, zich vrij afzijdig houdend. De lapjespoes was nooit echt het spraakzame type geweest, maar het voelde nu gewoon fout om niks te zeggen. Haar familie leek meer verdeelt dan ooit, met haar moeder die hen nauwelijks meer wou zien, haar vader wiens gezicht een emotionele puinhoop leek, Wolf die er kwaad uitzag, Fever die geen emotie leek te tonen tegen een van hen. Ferretpaw slikte eventjes voordat ze met haar ogen nog steeds op de grond gericht haar kopje optilde en vervolgens, heel voorzichtig, haar zachte blik liet rondgaan naar ieder van hen. "W-we moeten samenblijven. I-ik wil niet opnieuw iemand verliezen," zei ze met haar gewoonlijk verlegen, breekbare stem, al klonk die nu wel iets fragieler dan normaal.

OCC. Sorry dat ik zo inactief was. Ik zal proberen sneller te reageren in het vervolg!


   
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
*Wolfpaw
Member

Kip
489
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ➳12 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: All I ever wanted was you.   do 29 jun 2017 - 13:01

“Wolfpaw.” Zijn strakke blik bracht haar niet tot zinnen. Woest zwiepte de poes met haar staart. “Je hebt gezien hoe Stainedkit ontvoerd werd door die Twoleg. Je hebt ook de hond in haar buurt gezien. De kans dat ze terugkomt, is vrij klein.” Nee! Verdomme! Ze zou het niet geloven, hij had dit allemaal veel te snel opgegeven. Het boeide haar niet eens meer toen hij een hele uitleg gaf. Ookal sprak hij enkel de pijnlijke waarheid en kon ze aan hem zien hoe erg het hem pijn deed, ze dacht alleen aan haarzelf. Het maakte niet uit dat hij bijna huilde, het maakte niet uit hoeveel het hem pijn deed, ze wilde haar zusje terug. Daar bleef ze bij. Ze zette dan ook kwaad haar klauwen in de grond en keek haar vader niet aan toen hij sprak. "W-we moeten samenblijven. I-ik wil niet opnieuw iemand verliezen," Eindelijk iemand die met verstand sprak! "Precies dat!" Sloot ze zich fel bij haar zusje aan. Met een zwiep van haar staart stond ze op. "Ik ga haar zoeken, nu," En waag het om me te stoppen.'Fate whispered to the wolf: 'You cannot withstand the storm'

To which the wolf replied: 'I am the storm'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thornfang
Member

Freedje
531
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: All I ever wanted was you.   vr 30 jun 2017 - 21:34

Het leek net alsof hij tegen een muur aan het praten was. Want hoewel ze wel naar hem aan het luisteren waren, leek het erop dat ze te veel met hun emoties bezig waren om een antwoord te geven. Alleen Wolfpaw leek echt bezig te zijn met zijn woorden en er een reactie op te willen geven, maar dat was niet het soort reactie die hij wilde horen. En hij wist dat het egoïstisch van hem was, maar het liefste wilde hij dat al zijn dochters gewoon inzagen dat hij gelijk had en dat ze het accepteerden. Hoe eerder ze het feit accepteerden dat Stainedkit verloren was, hoe sneller ze verder konden gaan met hun leven. Hoewel hij niet dacht dat hij ooit nog verder kon gaan met zijn leven. Stainedkit was, net als de andere drie van hun nestje, een onderdeel van hem. Een deel van zijn hart die alleen klopte voor zijn dochters en eerst ook voor zijn partner. Nu was zijn partner weg, Stainedkit was mogelijk dood en de drie kittens voor hem leken zich ook tegen hem te willen keren. En dat puur omdat hij de boeman moest zijn, omdat hij hun moest beschermen van nog meer pijn en verdriet. Hij had geen idee wat hij moest doen, maar zijn trots belemmerde hem om zichzelf over de grens te duwen en te gaan janken. Dat wilde hij niet. Hij wilde dat zijn dochters op hem konden rekenen en hij wilde die stoere vader zijn die ze altijd voor ogen hadden gehad. Maar nu leek hij juist de boeman te zijn. En hoezeer hij wilde toegeven en wilde aangeven dat ze Stainedkit dan wel zouden gaan zoeken, wist hij dat het verloren tijd en moeite ging zijn. En dat het bovendien ook nog eens heel gevaarlijk was. De Clans zouden binnenkort weer gaan vertrekken, want dat had Tallshadow aangekondigd. Tallshadow’s patrols hadden niks geholpen en Thornfang’s vleugje dankbaarheid jegens de tom voor zijn begrip was omgewaaid naar een ijzige woede omdat de tabby had toegestemd om op deze verschrikkelijke reis te gaan. “En dat blijven we ook,” zei hij toen Ferretpaw opeens begon te spreken. Zij was wel de laatste van wie hij een mening had verwacht. “Maar we kunnen niet samen blijven als we Stainedkit gaan zoeken. Het is te gevaarlijk. We weten totaal niet waar ze heen is en de Clans gaan binnenkort weer vertrekken. We kunnen ons niet volledig afsluiten voor hetgeen dat ons grootgebracht heeft.” Zijn blik keek Wolfpaw strak aan toen ze sprak. “Jij blijft hiér.” Hij liep naar haar toe en blokkeerde haar de weg. “Jij blijft hier en je doet wat ik zeg. Het is veel te gevaarlijk voor je om haar te gaan zoeken. Je bent nog maar net een apprentice, Wolfpaw! Als je haar nu gaat zoeken, ben je binnen de kortste keren dood.” Hij keek haar nu haast smekend aan. “Ik kan niet nóg een dochter verliezen, Wolfpaw. Dat kan ik echt niet aan.” Hij slikte. “Ik weet hoe jullie je voelen over het achterlaten van Stainedkit, maar we kunnen haar niet achterna gaan. Echt niet. Het gaat écht niet.” Hij keek hun gefrustreerd zijnde aan.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Feverpaw
Member

Demi
172
Actief
"Doesn't the city look great
when you can't hear the screaming?"

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: All I ever wanted was you.   vr 30 jun 2017 - 22:12

Na een voortdurende staar wendde ze eindelijk haar blik af toen Ferretpaw ook begon te spreken. Haar calico zusje klonk nog fragieler dan gewoonlijk. Ook Wolfpaw wond er geen doekjes om: direct stemde ze in met Ferretpaw. Daarbij zei ze ook nog eens dat ze Stainedkit nu zou gaan zoeken. Feverpaw keek vol verwachting naar Wolfpaw, zich afvragend of haar zus echt op eigen houtje naar Stained ging zoeken. Fever wilde haar zusje ook wel terug, ze was immers familie en familie liet je niet achter, maar om nou in haar eentje op zoek te gaan, terwijl ze geen idee had waar ze moest kijken? Nee, haar niet gezien. Zo aardig vond ze Stainedkit nou ook weer niet. Voor Serpentkit had ze het echter wel gedaan. Ze vond dat de Warriors van Shadowclan nog een zoekpoging moesten verrichten, en nog een, en nog een, totdat ze Stainedkit hadden gevonden. Of wat er van haar over was. Hun vader verzekerde Ferretpaw dat ze samen zouden blijven, een statement waar Feverpaw nu wel enigszins aan twijfelde. Nogmaals vertelde hij dat het te gevaarlijk was om te zoeken en probeerde hij Wolfpaw te stoppen. Fever hield zich voor het eerst in tijden volledig stil. Ergens had ze het toch al opgegeven, Stainedkit kwam niet terug.weak as i am
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
All I ever wanted was you.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: In Game :: The Journey-
Ga naar: